Koodi-puhelin
3 + 1
shemari

Olen vajaa kolmekymppinen muodonmuutoksen läpikäynyt vaaleaverikkö. Kyllä, minulla siis on kalu sekä, ainakin omasta mielestäni, upeat b-kupin rinnat. Olen luonnostani vartaloltani hoikka ja täysin naisen näköinen.

Olin muutama vuosi sitten tutustunut erääseen miesporukkaan, jonka kanssa tapasimme ajoittain viettää yön yhdessä. Miehet tottelivat nimiä Jari, Mikko ja Matias. He olivat iältään 24-38 ja vähintäänkin kohtalaisesti varustettuja, varsinkin Mikko, jonka upean kyrvän ajattelukin saa tytön jo kosteaksi.

Olimme sopineet treffit Jarin luokse eräänä aurinkoisena kesälauantaina. Mietin kauan vaatekaapilla, mitä oikein laittaisin päälle. Halusin olla kaunis, naisellinen, "sopivan tyrkky". Päädyin valitsemaan valkoiset tiukat housut, jotka kivasti korostavat herkullisia pakaroitani. Housujen alle samaa väriä olevat stringit. Yläosaan puin mustan, kireän topin, joka jättää rintani sopivasti esille. Jalkaan valkoiset avonaiset kävelykengät. Maalasin vielä kynteni ja viimeistelin meikin: Olin valmis lähtemään.

Saapuessani Jarin luokse Mikko ja Matias olivat jo paikalla. Jari tuli avaamaan oven ilman paitaa ja ah, mitkä lihakset. Jari veti minut lähelleen ja suuteli punaisia huuliani. Tuo upea lihaskimppu otti kädestäni kiinni ja talutti minut kahden muun kollin luo. Huomasin jo Mikolla pienen pullistuman housuissa. "taitaa tulla upea kokemus", mietin hymyillen. Aikamme vaihdoimme kuulumisia, kunnes päätin tehdä aloitteen. Pyysin miehet sohvalle istumaan, sanoin että valmistautukaa showhun.

Menin miesten eteen ja aloitin hitaan tanssin, keinutin lanteitani, hyväilin itseäni ja nuolin punattuja huuliani. Pyysin miehiä riisuutumaan kokonaan alasti, eikä tarvinnut kahdesti käskeä. Näin nuo upeat kyrvät nyt rivissä ja täydessä seisokissa. Jatkoin strippausta, riisuin ensin housuni ja esittelin pyöreää takamustani. Sitten oli topin vuoro, hyväilin paljaita rintojani hymyillen. Enää minulla oli vain stringit, jotka peittivät 17cm miehistä puoltani. Kysyin miehiltä "aloitetaanko?". Vastaus oli myöntävä ja kolme kullia seurasi minua makuuhuoneeseen.

Istuin sängyn reunalle ja Matias tuli lähelleni. Otin hänen 18cm meisselin suullani kiinni ja aloitin imemisen. Suuri ja punainen terska nautti kieleni hyväilyistä. Samalla kun runkkasin ja nuolin Matiasta, kaksi muuta miestä tekivät tuttavuutta rintoihini. Tämän jälkeen menin kontalleni sängylle ja oli Jarin vuoro saada kuumaa suutani. Jari makasi selällään sängyllä ja minä hänen haarojensa välissä. Mikko alkoi riisumaan stringejäni ja posliininen pilluni paljastui. Nautin suunnattomasti kun Mikko alkoi nuolemaan minua, samaan aikaan kun annoin Jarille suuhoitoa.

Matias oli nuorin meistä kaikista ja myös kokemattomin. Hän pyysi saada laueta rinnoilleni. "Tottakai kulta". Menin selälleni sängylle ja Matsu istui mahani päälle. Hieroin hänen kiimatippoja valuvaa kaluansa rintojani vasten eikä mennyt kauaa, kun miehekäs karjaisu vapautti lämpimät spermat päälleni. Tarkoitus oli laueta rinnoilleni, mutta en pannut pahakseni vaikka muutama tippa osuikin huulilleni. Matias poistui leikistä tässä vaiheessa ja jatkoimme kolmistaan.

Olin taas kontillani sängyllä kun Mikko haki liukuvoiteen ja antoi sen Jarille. Mikko hieroi Matsun kermat rinnoilleni ja toi eläimellisen, 24cm ja paksun taikasauvan huulilleni. En saa mahtumaan kuin terskan suuhuni. Nuolen hänen kassejaan ja varovasti maistelen tuota upeaa. Tällä välin Jari on liukastanut pilluni ja asetteli kulliaan oikealle kohdalle. Suljen silmäni kun tunnen miten tiukka reikäni saa täytettä. "Ihanaa, nussi mua". Jari ottaa lanteistani kiinni ja kiihdyttää tahtia. Aikansa naituaan, tunnen kuinka paksu kyrpä sykkii märässä pillussani ja saan sisääni ihanan lastin. Tässä vaiheessa on Mikon vuoro. Olin jo niin kiimassa, että en olisi malttanut odottaa enää hetkeäkään. Istuin varovasti Mikon päälle ja ohjasin suuren kalun jo hieman venytetylle reiälleni. Hitaasti istuin hänen päällensä ja tunsin valtavaa nautintoa. Aloitin hitaan ratsastamisen ja jokaisella kerralla kyrpä upposi hieman syvemmälle. Oli tavattoman irstas näky, minä rinnat spermassa huudan ja voihkin mahtava meisseli pillussani. =) Tilanne alkaa olla myös Mikolle liikaa, hän nostaa minut päältään ja laukaisee ihanan lastin suoraan naamalleni ja suuhuni. Yritän niellä kaiken, mutta osa valuu leuastani rinnoilleni. Nuolen vielä Mikon kyrvän puhtaaksi ja suukottelen sitä.

Kotimatkalla oli todella lutkamainen olo, pillu hellänä rajusta panosta ja upea sperman maku suussa.

Palautetta saa lähettää =)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute