Koodi-puhelin
Aamuinen kuntosalitreeni
unelmat todeksi

Vielä viimeinen sarja hauiskääntöjä ja se olisi siinä.. 9,10,11 ja 12. Viimeinen rutistus ja aamutreeni on takana.

Olin ottanut tavaksi käydä puntilla ennen töihin menoa niin sitten jaksaa paremmin aina töissä. Sain oikeastaan aina olla yksin salilla, ja treenin jälkeen oli loistavaa käydä saunassa kaikessa rauhassa. Nytkin oli sauna päällä, ja viimeisiin liikkeisiin oli hiukan vaikea keskittyä kun alapäässäni alkoi tuntua pientä eloa. Olin nimittäin keksinyt erittäin kiihottavan aamurutiinin itselleni. Joka aamu treenin jälkeen menin saunaan ja kiinnijäämisen uhalla runkkailin siellä.

Niin nytkin: pikainen huuhtelu suihkussa ja ei kun saunaan. Alan vedella kaluani kaikessa rauhassa, ja aika nopeasti se onkin täydessä loistossa. Nostan jalat sivulleni lauteelle, heitän hiukan löylyä ja runkkaan kunnolla. Olen aivan omassa maailmassani itseni kanssa, enkä kuule kuinka pesuhuoneen ovi avautuu. Havahdun kun saunan ovi käy...

"Jaahas täällä sitä vaan runkkaillaan!" kuuluu ovelta.

Säikähdän aivan tajuttomasti ja yritän peitellä kivikovaa kaluani jotenkin epätoivoisesti. En onnistu siinä kovin hyvin.

"Haistoinkin täällä monena aamuna aivan selvän kiiman hajun ja halusin ottaa selvää kuka sen jättää tänne" mies sanoo ja elehtii minua jatkamaan.

Olen niin hämilläni tilanteesta että en osaa muuta tehdä kuin jatkaa runkkausta. Huomaan että mies on melko lihaksikas, ehkä noin 30v ja oikeastaan aika komea, vaikka en ikinä miehiä sillä silmällä ole katsonutkaan.

Hetken jatkettuani runkkausta miehen suuri kalu alkaa osoittaa elonmerkkejä hänen istuessa vastakkaisella lauteella. Päässäni napsahtaa jokin ja minut valtaa älytön himo saada tuo kulli suuhuni. Polvistun lauteiden väliselle tasanteelle ja katson miestä ja kalua vuorotellen kysyvästi. Mies nojaa taaksepäin ja nyökkää. Samantien olen kalun kimpussa uskomattomalla vimmalla ja uskomattoman kiimassa. Mikä minuun on mennyt? Runkkailen kalua kovaa, ja nuoleskelen terskaa kuin tikkaria. Miehen kalu on jo kivikova ja aivan valtavan kokoinen. Alan ottaa sitä suuhuni. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on muna suussa. Se tuntuu huumaavalta.

Alan imeä ja lutkuttaa kivikovaa sauvaa innoissani. Mies ynisee nautinnosta, eli teen jotain selvästi oikein. Käytän käsiäni ja runkkaan kalun vartta samalla kun imen päätä, ja välillä otan kalun niin syvälle suuhuni kuin mahdollista. Itse tunnun olevani räjähdyspisteessä vaikka kaluuni ei kosketakaan. Mies ottaa takaraivostani kiinni ja alkaa nussia suutani hellästi mutta erittäin määrätietoisesti. Työntöjen tahti kiihtyy ja tunnen kuinka kalu suussani paisuu entisestään. Mies ynähtelee olevansa tulossa. Haluan kaiken suuhuni. Mies nussii suutani raivoisasti ja tunnen kuinka kalu alkaa nykiä suussani. Suuni täyttyy spermalla ja osa valuu suupieliä pitkin ulos suustani. Mies vetää munansa ulos ja heittää vielä hiukan mälliä naamallenikin.. Siivoan kaiken mitä saan suuhuni,ja nuoleskelen kalun vielä puhtaaksi. Uskomatonta mutta miehen stondis ei laske ollenkaan vaan kalu on yhä kova kuin kivi.

Sauna alkaa olla liian kuuma, ja mies ehdottaa jos siirtyisimme suihkun puolelle... Mikäs siinä, vastaan.

lisää tulee jos niin haluatte..

ikävä kyllä tämä oli täyttä fantasiaa. Tai siis loppuosa.. kävin kyllä koko kesän salilla ennen töitä ja runkkasin joka ikinen kerta treenin jälkeen saunassa. Harmi kyllä en jäänyt kiinni...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute