Koodi-puhelin
1001 Arabian yötä
Itz

Olin täyttänyt 19 vuotta ja syksy oli puolessa välissä. Kesällä olin muuttanut vanhempieni työn perässä ja olin aivan uudessa koulussa ja ympäristössä. Onneksi samaan aikaan pienelle paikkakunnalle oli tullut toinenkin uusi perhe. Adem oli samanikäinen kuin minä ja kokonaan suomessa kasvanut. Ademin isä oli turkkilainen insinööri Demir joka oli muuttanut parikymmentä vuotta sitten asumaan Suomeen Ademin äidin Riinan kanssa. Me kaksi ulkopuolista pienellä paikkakunnalla ystävystyimme heti.

19-vuotiaina ja hieman angstisina nuorina me Ademin kanssa vietimme useimmat viikonloput juomalla olutta, puhuen kaikista asioista mitä tuon ikäiset pojat puhuvat ja kuuntelemalla musiikkia. Heidän perheensä ei välittänyt aikuisten poikien alkoholin käytöstä, joten minä usein päädyin heidän talolleen juomaan, sillä minun vanhempani eivät katsoneet hyvällä "juopottelua". Ademin talo oli myös lähempänä pienen kylän keskustaa kerrostalossa, kun taas meidän talomme oli omakotitalo hieman kauempana taajamassa. Niinpä heidän taloltaan oli helpompi lähteä katselemaan kylälle yöelämää. Mitä ei tietenkään paljoa ollut. Yksi melko limainen kapakka jonka asujaimistoa olivat vakituiset kylän känniläiset ja nuoret jätkät jotka rälläsivät tuunatuilla autoillaan ympäri kylän pikkuteitä, pysähtyen ainostaan röökille ja vertailemaan kenen basson kalvo kestää eniten trancea. Joskus tytöt löysivät tiensä seuraamme mutta yleensä he olivat enemmän kiinnostuneita Ademista kuin minusta. Sain kuitenkin välillä oman osani hellyydestä pusikossa.

Eräänä tavallisena syksyisenä viikonloppuna meillä oli jälleen tarkoitus humaltua Ademin luona. Kaupasta mukaan tarttui korillinen bisseä ja pari pakastepitsaa. Suuntasimme kohti kerrostalokämppää. Yleensä Riina kokkasi meille todella rasvaista ja todella mausteista ruokaa, joka muuten toimii humalassa kuin metrinen halko, mutta tällä kertaa Adem tiesi kertoa hänen olevan koko viikonlopun poissa. Vain Adem, minä, hänen isänsä Demir ja Demirin veli Ihsan. Ovesta sisään astuttuamme heillä pauhasi jälleen minusta aivan naurettavalta kuulostava musiikki. Ehkä se oli jotain turkkilaista kansanmusiikkia mutta minä pidin sitä aina kuolevan kissan valituksena. Demir ilmestyi olohuoneen oven aukkoon nojailemaan, ja kun olin riisunut takkini, heitti tutun tervehdyksensä halaamalla ronskisti. Ensimmäisillä kerroilla se tuntui hieman omituiselta tavalta suomalaiseen mieleen, mutta puolivuotta halaus joka kerta nähdessä ja se tuntui jo aivan normaalilta. Myös Ihsan oli tullut olohuoneesta ja tuttavallisesti läppäisi minua olkapäälle. Pakolliset kohteliaisuudet sanottiin ja sitten vain kaljaa kylmenemään. Jääkaapista paistoi selkeästi ulos naisen paikalla olemattomuus tänä viikonloppuna. Olutta, viinaa ja valmisruokaa. Adem oli jo laittamassa musiikkia soimaan ja vetäydyimme hänen huoneeseensa juomaan olutta kun Demir ja Ihsan istuivat olohuoneeseen katsomaan televisiota ja juomaan viinaa.

Judas Priest ja Ozzy Osborn olivat loopanneet jo useamman kerran soittimessa kun Ademin puhelin soi. Jenny, minusta hieman tekopirteä teini soitti. Adem oli pitkään puhunut että Jenny oli käynyt häneen kuumana jo viikkoja. Ademin silmissä paistoi innostus; enkä syyttänyt häntä. Jennyllä oli ehkä tiukin perse ja pulleimman huulet mitä olin ikinä nähnyt. Adem katsoi minuun hieman anoen ja kysyi voisinko antaa hänen mennä hetkeksi käymään Jennyn kanssa kylällä. Tiesin että siinä saattaisi mennä pidempäänkin kuin hetki, mutta menkööt. Hieman harmitti että tuleeko minullekin sitten tynkä ilta ilman kaveriseuraa, mutta enhän voinut kieltää häntä lähtemästä. Hän heitti nopeasti takin päälleen ja katselin hänen lähtöään eteisestä. Hieman suuttuneena ja pettyneenä ajattelin keskittää kaikki voimani juomiseen. Oli vielä useita oluita jäljellä ja en voinut niitä kotiinkaan viedä. Astelin keittiöön jossa Demir ja Ihsan puhuivat kolmannen ulkomaalaisen miehen kanssa. Häntä en ollut ennen tavannut, mutta Demir esitteli hänet Tahiriksi. Ilmeisesti joku heidän ystävänsä. Kerroin heille Ademin lähdöstä ja ystävälliseen tapaansa he kutsuivat minut heti heidän juhliinsa seuraksi. Tuskin minun kannatti yksinkään Ademin huoneessa mököttää niin suostuin ja kävelin heidän mukanaan olohuoneeseen.

Pienessä kerrostalo-olohuoneessa ei ollut kuin yksi nojatuoli ja pieni sohva. Demir isäntänä istui tietenkin nojatuolissa kun me loput yritimme ahtautua sohvalle. Ihsan ja Tahir olivat molemmat melko vatsakkaita miehiä joten pieni sohva osoittautui sananmukaisesti pieneksi. Televisiossa pyöri jokin elokuva, jossa puhuttiin minulle aivan tuntematonta kieltä, mutta se ei suuremmin haitannut sillä puhe katsojien kesken ei koskaan tauonnut. Hetken jopa mietin katsooko kukaan oikeasti elokuvaa. Demir puhui erittäin sujuvasti suomea mutta muiden puheessa välillä lipsahteli heidän omaa kieltään. Pysyttelin kuitenkin suhteellisen hyvin kärryillä. Puheen lisäksi toinen asia mikä ei tauonnut oli juominen, he joivat jonkinlaista viinaa jonka pullo näytti yhtä oudolta kuin elokuva televisiossa. Snapseja kuitenkin kilisteltiin jatkuvasti ja "serefe" huudahdukset täyttivät ilman.

Olin jossain vaiheessa iltaa sammunut, televisio näytti jotain yöchattia, mutta olin aivan liian humalassa muistaakseni mitä se edes oli. Katsoin rannekelloa ja se oli luultavasti puoli kolme yöllä. Karmea nälkä kaiversi vatsaa ja hoipertelin keittiöön. Demir istuskeli yksin keittiön pöydässä ja selaili vanhaa valokuva-albumia. Kysäisin olivatko Ihsan ja Tahir jo lähteneet sillä heitä ei näkynyt missään. Demir kuitenkin vain sanoi etteivät he olleet lähteneet vielä. Nyökkäsin humalaisena vain päätäni ja otin pitsan pakastimesta. Lykkäsin sen uuniin ja sanoin että voisiko Demir vahtia sitä. Minä menisin vielä hetkeksi sohvalle pitkälleni. Oksetti. Makasin vatsallani sohvalla ja olin luultavasti jälleen nukahtanut. Havahduin kosketukseen selässäni. Demir istui sohvalla vieressäni ja piti kättään selkäni päällä. Kysyin mumisten pitsasta mutta Demir vain pudisti päätään ja alkoi liikuttaa kättään selkäni päällä. Katsahdin ylöspäin ja huomasin hänen olevan ilman paitaa. Demir ei ollut kovin pitkä mutta myös hän oli muiden tavoin vatsakas. Joku olisi voinut sanoa jopa hyvin lihavaksi. Hänen karvainen vatsansa roikkui hänen istuessa sivuttain sohvalla. Pään päältä hiukset olivat jo alkaneet lähteä, mutta ohimoilla oli vielä hieman tukkaa. Silmäni alkoivat taas painua kiinni ja ohitin kaikki ajatukset ja painoin taas pääni sohvan käsinojaan.

Tunsin Demirin painon nousevan sohvalta ja tulevan seisomaan lähemmäs päätäni. Hän otti käteni sohvan kaiteelta ja laittoi jotain käteeni. Hän puristi kättäni omalla kädellään ja alkoi hieroa itseään minun kädelläni. Hämärästi jatkoin liikettä vaikka hän ottikin kätensä pois minun käteni ympäriltä. Puristelin kättäni nyrkissä hitain vedoin, kunnes hän sanoi jotain omalla kielellään. Nostin taas hieman päätäni ja ymmärsin kädessäni olevan hänen kyrpänsä. Puolikovana se makasi kämmenelläni. Annoin väsymyksestä ja humalasta pääni taas retkahtaa sohvalle ja löysäsin otetta myös kädelläni, mutta ennen kuin kerkesin irroittaa otettani hän tarttui taas käteeni ja alkoi hieroa kyrpäänsä minun kädelläni. Havahduin jälleen hieman kun hänen elimensä turposi kädessäni. Se oli kova kuin kivi ja osoitti kerkeästi kohti kattoa hänen vatsansa melkein nojaten siihen. Lopulta hän päästi käteni putoamaan otteestaan. Hän laskeutui hieman alemmas ja kuiskasi jotain korvaani. Demir sitten työnsi kielensä ulos ja nuoli korvanlehteäni, poskeani ja lopulta kaulaani. Hän kuiskasi jotain uudelleen korvaani ja tarttui toisella kädellä hiuksiini. Pitäen kiinni hiuksistani hän nosti päätäni sohvalta ja vasemmalla kädellä veti leukaani alaspäin ja suutani auki. Avasin juuri silmäni nähdäkseni hänen mulkkunsa pään huulieni edessä. Suuni oli niin auki kuin vain se voisi olla ja hän työnsi terskan suuhuni. Hän sanoi jotain omalla kielellään ja heti sen jälkeen "Ime." Suljin suuni hänen kyrpänsä ympärille ja hän alkoi hiljalleen liikuttaa päätäni mulkkunsa ympärillä. Suuni oli turta kaikesta juomisesta joten suljin silmäni ja pyörittelin hänen penistään suussani maistamatta mitään. Hän huohotti syvältä vatsanpohjastaan samalla kun pitkin syvin vedoin nussi suutani. Juuri kun aloin tuntemaan hieman järkeä taas päässäni ja miettimään mitä oikein on oikeasti tapahtumassa hän lopetti ja otti kalunsa pois suustani. Pöllämystyneenä katselin ympärilleni kun hän siirtyi pois pääni edestä.

Nahkasohva tuntui viileätä poskea vasten ja tunsin oman kyrpäni kovettuvan farkuissani. Demir nousi pienelle sohvalle päälleni, tuntui kuin olisin naulaantunut sohvaan. Hän painoi ainakin 120 kiloa. Hän alkoi kähmiä minua kaikkialta samalla kun hieroi lanteitaan ja kovaa mulkkuaan persettäni vasten. Suuret karvaiset kädet työntyivät lanteideni alle ja avasivat farkkujeni napin ja vetoketjun. Demir nosti hieman itseään ylös, veti elimeni ulos housuistani ja laski jälleen painonsa päälleni jatkaen lanteidensa edestakaista painamista persettäni vasten. Kyrpäni kovettui loppuun saakka hänen liikkeen saadessa sohvan nahkan hieromaan nyt paljasta penistäni. Jälleen hän kuiskasi jotain korvaani erikielellä ja sen jälkeen suomeksi "Nussitaan." Nyökkäsin päätäni ajatellen vain kovaa mulkkuani sohvan nahkatyynyjen välissä. Hän repi jo valmiiksi avonaiset housut päältäni ja vatsalla ollessani tattoi polveni koukkuun. Levitti haarojani niin paljon kuin mahtui ja työnsi sitten polviani eteenpäin, saaden perseeni nousemaan ilmaan. Hetkeen hän ei koskenut minuun ja katsahdin jo taakseni ja huomasin hänen hierovan jotain omaan kyrpäänsä. Hän laski sitten voidetuubin lattialle sohvan viereen ja otti minua lanteista kiinni. "Haluatko kovaa?" nyökkäsin vain ja onnistuin äännähtämään myöntävästi tajuamatta oikein edes mihin suostuin. Hän asetteli terskan huulilleni ja vahvalla työnnöllä lävisti minut puoleen väliin kyrpäänsä. Kaikki unisuus ja humala katosivat hetkessä päästäni veren kohahduksen mukana. Demirillä ei ollut kovin suuri, mutta yllätyin miten hyvältä se tuntuikaan. Sekunnin selväjärkisyyden ajan mietin mitä hittoa olin tekemässä, mutta Demir työnsi heti kovaa ja nopeasti lopun matkaa sisääni. Nytkähdin sohvalla eteenpäin työnnön voimasta ja päästin pihisevän huokauksen suustani. Tasaiseen rauhalliseen tahtiin hän vetäytyi melkein kokonaan ulos minusta ja heti iski kovaa takaisin sisälle. Jälleen se löi minusta vain ilman tuhahduksen ulos keuhkoistani. Sohvan jousitus valitti jokaisen iskevän työnnön alla. Vakaalla tahdilla hän nussi minua, vaikka koko itsessään ei ollut iso sisälläni, kova työntö sai tuntumaan jokaisen sentin kahdelta.

Päässäni surisi ja hänen pieni-suuri munansa tuntui taivalliselta sisälläni. Yhtään isompi ja se olisi varmaan tehnyt kipeää. Aloin hiljalleen pääsemään mukaan hänen työntöjensä tahtiin ja painoin perseelläni vastaan hänen mulkkuaan. Jokaisella työnnöllä suljin silmäni tai olisin muuten nähnyt tähtiä. Myös keuhkoistani purkautuva ilma alkoi muuttua voihkinnaksi. Kynsin nahkaista kädensijaa kun Demir painautui yhä kovempaa päälleni. En päässyt liikkumaan hänen painonsa alla, olin täydellisesti hänen liikkeidensä vallassa ja kiihotuin siitä vain enemmän. Hänen vatsansa hölskyi päälläni ja hakkasi pakaroita ja selkääni jokaisen kiihtyvän työnnön kohdalla. Hän huohotti ja kuolasi niskaani vasten, ja oma kyrpäni hieroi nahkaisen sohvan tyynyä vasten. Viimeinen työntö ja tuntui kuin hän olisi kasvanut vielä muutaman sentin. Hän painoi itsensä koko painollaan persettäni vasten ja päästi jonkinlaisen turkkilaisen valittavan huokauksen suustaan samalla kun ruiskutti siementään sisääni. Orgasmi sai hänet nytkähtelemään useita kertoja ja jokaisella nykäisyllä hän pulppusi yhä syvemmälle sisääni. Hän rojahti rentoutuneena selkääni ja ymmärsin ensimmäistä kertaa katsoa ympärilleni. Ihsan ja Tahir seisoivat alasti vieressämme runkaten omia kalujaan.

Demir nousi päältäni ja nousin hieman hämilläni istumaan sohvalle, mutta en kerennyt tekemään mitään kun Ihsan kaappasi minut syliinsä ja istahti olohuoneen pehmeälle koristeelliselle matolle. Hän ei aikaillut asettaessaan kyrpäänsä perseeni vaolle ja hyödyntäen jo valmiiksi aukinaista reikääni. Hänellä oli hieman pidempi mutta onneksi hieman ohuempi kyrpä. Tai se ainakin tuntui siltä. Hänen liikkeensä olivat myös paljon Demiriä pehmeämpiä ja sulavampia. Hitaasti hän aaltoili allani ja käytti koko mittaansa avuksi minun ratsastaessani hänellä. Oma mulkkuni ei ollut koskaan edes ehtinyt laukeamaan ja nyt hakkasi kovana Ihsanin lihavaa vatsaa vasten. Tahir tuli seisomaan viereeni ja sanoi jotain turkiksi; muistin kuulleeni sen aikaisemmin Demiriltä ja avasin tunnolisesti suuni. Limainen järjettömän suuri elin mahtui vain osittain suuhuni. Säikähdin hieman mutta hän piti päätäni paikoillaan ja liikutteli elintään suussani. Samalla tunsin jotain oman mulkkuni ympärillä, Demir oli kontallaan toisella puolellani ja imi minua suuhunsa. Kaikki yhteensä sai minut huokaamaan keuhkoni tyhjäksi ilmasta ja jännittämään lihakseni. Ihsan alkoi kiihdyttää vauhtia ja pian hänen työntönsä kovuus jätti Demirin jälkeensä. Hän oli kokonaan sisälläni ja teki vain pieniä nopeita työntöjä. Tuntui vatsanpohjassa asti. En vain voinut enää imeä Tahirin kyrpää vaan keskityin vain enemmän huokailuun, joten hän siirtyi kontillaan olevan Demirin taakse.

Heti kun huomasin Tahirin työntyvän Demiriin tämän suu kiristyi penikseni ympärillä. Ihsan jatkoi raivokasta nussimistaan ja alkoi ilmeisesti kiroilla ääneen, en ymmärtänyt taaskaan kieltä. Hänen varsin bassoinen äänensä kiihotti minua suunnattomasti ja aloin lähestymään huippuani. Hän nytkähteli vielä muutaman kerran ennenkuin levittäytyi ympäri persettäni. Tuntiessani lämpimän mällin leviävän taas sisälläni olin valmis. Nostin pääni ja huusin äänetöntä huutoa kun orgasmoin Demirin suuhun. Kun hän maistoi minun tulevan hän työnsi päänsä niin syvälle haaroihini kun pystyi ja hiveli toisella kädellä kiveksiäni, nieli kaiken mitä minulta irtosi. Ja lypsi vielä viimeisetkin tipat kun värisin orgasmin lopun otteessa. Kellahdin Ihsanin päältä lattialle ja muistan nähneeni Tahirin naivan Demiriä takaapäin ja Ihsanin pyyhkimässä elintään paperiin ennenkuin nukahdin jälleen.

Aamulla heräsin alusvaatteisillani kauheassa krapulassa Ademin sängystä siihen kun Adem itse kopistelee ovesta sisälle. "Rankka ilta?" hän naureskeli minulle. "Teidän ukot on kyllä kovia äijiä." vastasin. Hän vain jatkoi nauramista ja puhui pöydän alle juomisesta. Hiljaa mietin mielessäni että ajattelin ihan muuta kovuutta.

Siinä oli pala minun tuhannen ja yhden yön fantasiaani muutaman vuoden takaa. Laittakaa palautetta jos tykkäsitte.


-Itz-

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute