Koodi-puhelin
Kiimaa kumissa 3
rubbergay

Katselin olkkarissa kaikessa rauhassa muutaman kumi- ja bondage-videon, kiihottaakseni hieman lisää itseäni. Olin myös vaihtanut makkarin kovaäänisistä kuulumaan videoitten kiimaisen ääntelyn.

Olikohan orjapoikani Mika jo valmiina leikin jatkoon, mietin ja astuin melko pimeään, tummaan makkariin. Avasin Mikan suukapulan ja poistin myös silmälaput, jotka olin välillä laittanut Mikan silmille. Sieltä paljastui hieman pelästyneen, mutta edelleen kiimaisen orjakundin odottava ilme.

Ootsä Mika valmiina jatkoon, kysäisin kuin ohimennen ja lisäsin hieman anustapin painetta ja värähtelyä. Puin uudestaan pitkät mustat kumihanskat käsiini ja liukkaria käyttäen aloin hyväillä tai oikeastaan puristella Mikan löysää kullia.

Etsä enää haluu jatkaa vai miks sun kullis on kutistunut näin snadiks? Mika ähkäisi myöntävän vastauksen ja alkoihan pojan kulli taas osoittaa elonmerkkejä, kiristelin vähän peniskahleita ja aloin valmistella sähkökäyttöistä imupumppua, jolla pojan kulli saataisiin kunnon stondikseen seuraavaa vaihetta varten. Mikan kalu luiskahti liukkaan imupumpun nieluun ja asetin imutehon minimille.

Siirryin sängylle niin, että voin helposti hoidella anuksessa värisevää tappia, pienensin hieman sen painetta ja veteli sitä hitaasti edestakaisin Mikan päästellessä kiimaisia huokailuja.

Sun bebas tarttee vielä jotain isompaa sisäänsä, sanoin Mikalle. Hain kaapista aika ison dildon, jota esittelin Mikalle ja käskin ottaa sen terskamaisen pään suuhunsa. Mika yritti estellä, mutta työnsin kuitenkin dildoa avoimeen suuhun niin paljon, että pojan suu oli melkein täynnä kumista didoa. Koska sä osaat ottaan tän suuhus haluut varmaan sen bebaaskin. Hei ei tollane voi muhun mahtuu, parkui Mika ja näin samalla pojan pelästyneen ilmeen.

Sorry poju, nyt suu kiinni, sanoin ja laitoin taas suukapulan, mutta tällä kertaa kumisen, pumpattavan peniksen muotoisen, jonka sai myös hihnoilla kiinni remmimaskiin.

Otin tällä kertaa voidemaista liukkaria, jotta se pysyisi paremmin dildon päällä. Dildossa oli lisäksi sisällä säiliö, johon laitoin lämmintä vettä.

Dildo oli nyt valmiina ja aloin hitaasti vetää anustappia ulos Mikan tiukasta bebasta. Se luiskahti sieltä ja perässä valui alussa laittamaani liukkaria ja ennen kuin aukko ehti liikaa supistua työnsin dildon paksuhkon pään Mikaan.

Mika reuhtoi kahleissaan ja varmaan tiukan kumisen catsuitin ja muun kumiverhoilun sisällä oli kuuma ja kiima yhtä aikaa. En halunnut liikaa satuttaa neitsytorjaa vaan hyvin hitaasti ja Mikan beban ehdoilla pikkuhiljaa liu'utin dildoa eteenpäin.

Jätin dildon työntämisen ja kumarruin Mikan kumiin verhotun pään vierelle ja kuiskasin kuinka upea ja tottelevainen orja minulla olikaan.

Imupumppu kävi edelleen hiljaa ja Mikan kalu näytti jo melkoisesti paisuneelta läpinäkyvässä pumpun putkessa.

Välillä kiihotin itseänikin hieromalla kumin alla kovettunutta kaluani. Oli todella kiimainen näky kun hoikka nuori orja oli mustassa kiiltävässä kumissa kahlehdittuna sänkyyn ja dildo puolittain tiukassa anusaukossa.

Otin taas dildosta kiinni ja liikuttelin sitä hieman edestakaisin, samalla hivuttaen sitä eteenpäin. Mikan beba oli jo varmaan jonkin verran rentoutunut ja mietin olisiko nyt aika työntyä kokonaan sisään ja laskea lämmin neste, kuin iso spegulasti, orjan bebaan.

Nyt saat kaikki sisääs sanoin ja työnsin dildon kumisia palleja myöten perille, puristaen samalla koka nestelastin ulos dildosta.

Mika yritti voihkia melkein 20 senttiä kumista dildoa sisässään. Kumarruin Mikan viereen ja kuiskasin: Toka vaihe on nyt päättynyt ja saat levätä. Avasin suukapulan hihnat ja annoin Mikan imeä ohuen letkun kautta vahvistavaa juomaa.

Käänsin makkarin taulunäytön sillä tavalla, että Mika näki siitä itsensä masterin näkökulmasta, dildo sisällään ja kulli imupumpun sisällä.

Poistuin taas olkkarin puolelle rauhoittelemaan omaa kiimaani!

Jatkoa tulee, jos kiimaisia lukijoita riittää !

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute