Koodi-puhelin
Salakuuntelija
kristiina

Joitakin vuosia sitten kun vielä käytin miesten vaatteita ulkona liikkuessani. Tosin alle laitoin yleensä ihan normaalit ritsikat, pikkuhousut ja sukkahousut ei mitään seksikästä vaan aivan tavalliset liivit.

Olin eräässä kahvilassa Helsingissä ja nautin vapaa-ajasta ja kahvista. Viereisessä pöydässä istui kolmen miehen porukka. He olivat n. 30 - 40 -vuotiaita pari heistä oli normaalikokoisia ja kolmas jonka tunnistin erääksi Masaksi oli isokokoinen mies, ei sillä lailla niin kuin bodarit vaan enemmän tukeva ja pitkä.

Tunnistin Masan siksi koska hän oli edellisenä viikonloppuna nainut minua. Hiukan säikähdin mutta hän ei kiinnittänyt minuun mitään huomiota, ei ilmeisesti tuntenut minua miehenä... Miehet keskustelivat naisista.. He myös kommentoivat ohikulkevia naisia... Herkkupeppu... Isot daisarit... Nussittavan näköinen jne. normaaleja miesten puheita.

Kuulin kun eräs miehistä kysyi Masalta.."eikös sinulla ollut viikonloppuna joku pitkä brunette"..."olikos se maksullinen kun se oli niin hyvän näköinen" kommentoi siihen toinen. Käsitin, että he puhuivat minusta.

"Mistäs sinä tiedät kuka minulla oli" Masa vastasi." Satuin vaan näkemään kun menitte teille"..."en viitsinyt häiritä" hän lisäsi. Minua jännitti ja samalla kiihotti kun miehet puhuivat minusta.. Höristin lisää korviani. "ei ollut maksullinen.. Löysin sen eräästä ravintolasta" Lost&foundista..ajattelin itse.

"No millainen se oli noin niinkuin seksuaalisessa mielessä" kysyi toinen miehistä. "Upea"...tokaisi Masa."Isot tissit ja tiukka ja märkä pillu"...hän lisäsi.

Kiitos vaan...olinko sinulle vain tissit ja pillu ajattelin. Tanssilattialla lepertelit kaikenlaista, olin hiukan närkästynyt. "Kerro tarkemmin" säesti toinen miehistä. "No..sillä oli sellaiset punaiset läpinäkyvät tissiliivit joista sen rinnat pullotti ja nännit näkyi selvästi. Kas kun et maininnut että ne oli silikoniproteesit ajattelin. Et varmaan halua kavereidesi tietävän , että nait transseksuaalia mietin itsekseni.

"sillä oli punaset sukkaliivit ja verkkosukat ja korkkarit" "sen housut oli sellaiset punaset läpinäkyvät...niissä oli vain edessä kolmio ja vaossa ohut naru" "pöksyistä näki että sillä oli pillun päällä vain sellainen pieni karvakolmio ja pilluhuulet oli aivan sileät eikä niissä ollut karvaa ollenkaan" Masa kertoi.

"No mitä teit...nuolitko" kysäisi toinen Masan kavereista. "Tottakai nuolin sen pillua...tyttö tuli siitä aivan märäksi" Masa jatkoi. "sitten se imi mun kalua todella kovasti". "näki ettei se ollut ekaa kertaa asialla". "paljaallako?" kysäisi toinen miehistä."Kyllä me käytettiin kumia". "Painoin sen siitä selälleen sängylle ja se levitti jalkansa tottuneesti". "Työnsin kullini sen pimppiin ja pumppasin varmaan puoli tuntia ennen kuin tuli" Masa kertoi. "Mimmi huusi ja voihki koko ajan" hän lisäsi.

Joo..joo sait varmaan viiden minuutin jälkeen ajattelin. Ja minun piti käyttää dildoa omaan orgasmiini kun lähdit ajattelin vielä tuohtuneesti. Join kahvini loppuun ja lähdin kotiin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute