Koodi-puhelin
Työkaverin kanssa
Janne

Työskentelen valtakunnallisessa hierontayrityksessä, jolla on toistakymmentä toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Meillä järjestetään koko porukan kesken parin päivän koulutustapaamisia muutaman kerran vuodessa.

Muutama viikko sitten oli sellainen tapaaminen. Tällä kertaa olimme Itä-Suomessa pienessä lomakylässä. Päivien kohokohtana olivat illalliset ja niiden jälkeen sauna. Juomistakin oli firman puolesta ihan riittävästi.

Pari vuotta sitten töihin oli tullut Make, joka asui naapurikaupungissa. Edellisessä tapaamisessa olimme sopineet, että seuraavalla kerralla otamme yhteisen huoneen, koska meillä synkkasi tosi hyvin.

Make on pitkä, hyvin tumma ja hoikka kaveri; minä suurin piirtein samanlainen, paitsi ristiverinen.

Olimme nauttineet illallisen runsaiden juomien kera. Sitten oli vuorossa sauna. Lähdin Maken kanssa samanaikaisesti huoneestamme rantasaunalle. Kasoin, kun Make riisuuntui takkahuoneessa. Vartalo on tosi komea, ei yhtään ylimääräistä rasvaprosenttia. Kun hän veti pois kalsarit, niiden alta paljastui lepotilassa noin 18 cm pitkä ja kaunis kalu. Esinahka oli ison terskan takana, kuten minullakin. Sen verran vielä vilkaisin, että hänellä on hyvin tumma karvoitus. Jalat olivat kokonaan karvan peitossa. Huomasin, että kalun yläpuolella oli pieni karvatupsu; karvat siis leikattu ja pallien ymäriltä karvat oli kokonaan ajettu pois.

Oli vaikea pidätellä stondista. Sen esti kuitenkin se, että takkahuoneessa oli monta muuta kundia; hekin kaikki tosin upeita. Olimme Maken kanssa vierekkäin lauteilla. Saunassa yksi kundi heitti löylyä niin tiuhaan tahtiin, että lähdin Maken kanssa uimaan järven syksyisen kylmään veteen. Emme siellä kauan viihtyneet, vaan menimme takaisin löylyyn.

Sitten viihdyimme pitkän aikaan takkahuoneessa nautiskellen olutta. Saunan jälkeen menimme lomakylän ravintolaan, jossa oli tanssimusiikkia. Koska meidän firmassa on vähän naisia, ei siellä syntynyt perinteisiä tanssikuvioita, vaan koko porukka meni rokkaamaan yhdessä. Joskus puolen yön jälkeen Make ehdotti, että lähdetään jo huoneeseen. Niinpä menimme.

Kun olimme huoneessamme, jossa kummallakin oli sänky seinän vieressä ja pieni väli sänkyjen välissä, Make sanoi: "Vaikka olemme näin lähekkäin, ei kai haitanne, että nukun alasti." Vastasin: "Sopii, kun minäkin olen mielelläni alasti."

Riisuuduimme nopeasti. Minun kaluni oli jo puolikovana, samoin Maken. Hän sanoi kysyen: "Kun kumpikin olemme ammattihierojia, voisimme varmaan hieroa toisiamme?" "Sopii", vastasin. Make heittäytyi sängylleen, joten se oli merkki, että hieroisin ensin häntä.

Menin hajareisin Maken alastomien pakaroiden päälle. Aloin hieroa hänen niskojaan, sitten hartioille, selälle ja lopulta pakaroille.

Minulta katosi kaikki estot. Kun hieroin häntä, kova kaluni liikkui hänen pakaroidensa päällä. Make ynisi nautinnosta. Emme puhuneet mitään. Sitten Make nousi ylös ja käänsi minut sängylleen. Hän aloitti hieronnan, josta nautin täysin siemauksin. Tunsin, miten hänen kova kalunsa liikkui hieronnan tahdissa pakaroideni välissä - olin ihanassa nirvanassa.

Sitten Make käänsi minut selälleen ja itsensä toisin päin. Hänen kullinsa ja pallinsa olivat naamani päällä. Samalla hän otti kaluni suuhunsa ja minä hänen. Sormillani tunnustelin hänen täyteliäitä pallejaan ja hän minun.

Kietouduimme tiiviisti 69-asentoon ja työnsimme kielemme toistemme peräaukkoihin. Aikamme imimme toistemme anusta, kun taas otimme toistemme kalut suuhun. Olimme molemmat niin kiimassa, että laukesimme pian. Nukahdimme pian toisiamme vasten niin, että minun pääni oli Maken haarojen välissä ja hänen vastaavasti samoin minun haarojeni välissä

Parin tunnin päästä heräsimme. Hetken imimme toistemme kaluja. Sitten käännyimme samoin päin ja aloimme suudella toisiamme huulille. Kielet upposivat toistemme suihin, hankasimme vartalojamme vastakkain ja kalut hieroivat toisiaan...

jatkuu...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute