Koodi-puhelin
Ihana pano
Nuori Poju

Olen 24-vuotias ja tuttavapiiriini kuuluu eräs 45-vuotias mieshenkilö. Hän on jäänyt sinkuksi noin kuukausi sitten. Olen katsellut häntä hieman sillä silmällä, että voisi koittaa vanhempaa miestä, miltä se tuntuu. Hän on kaikin puolin kiva tyyppi, hieman vatsakas, mutta ei lihava.

Olimme viikonloppuna tuttavieni kanssa iltaa viettämässä eräässä paikkakunnan ravintoloista. Siellä oli myös tämä tyyppi mukana. Illan edetessä porukkaa oli lähdössä jatkoille ja hän tuli porukkaan mukaan, kun ei ketään ollut pokannut mukaansa.

Saavuimme kaverini kämpille. Siellä meitä oli viisi uupunutta juhlijaa. Osa porukasta lähti pois, mutta tämä 45 ukkeli jäi, olin varmaan vähän innostanut häntä huomaamattani.

Kaverini meni nukkumaan ja jäimme kahden olohuoneeseen. Hän suuteli minua varoen, odottaen reaktiotani. Tartuin häntä kiinni hieman kiihkeästi ja hän jatkoi suutelua ihanasti. Samalla hän koitti rintaani vaatteiden läpi, kumpaakin molemmin käsin (mielestäni juuri vanhan miehen tyyliin). Olin kuitenkin asiasta kiihkon vallassa.

Riisuimme toisemme ja loput itse. Olin niin kiihkossa että en huomannut hänen elimensä kokoa hämärässä, uteliaisuus siis vain kasvoi. Hän suuteli minua kiihkeästi huulille, kasvoille ja alkoi nuolla ja näykkiä rintaani. Odotin laajempaa suuseksiä. Sitä ei tullut vaan hän alkoi tulla päälleni.

Sitten tartuin hänen kaluunsa, hiplasin sitä kaksin käsin. Se oli todella kova ja sopivan kokoisen tuntuinen. Hän oli sitten jo päälläni ja tälläsi kaluansa sisääni. Minä laiha nuori poika alla ja hän vatsakkaana pönäkkänä ja hanakkana päällä.

Hän työntyi sisääni, olin parkaista onnesta ja kiimasta (taisin vähän parkaistakin). Hän nai minua perusteellisesti, mutta hellästi. Hän alkoi innostua yhä enemmän. Työntyi yhä syvemmälle, tarttui selkäkautta hartioistani, etten valuisi alta pois. Oi että oli ihanaa kyytiä.

Sitten hän nousi päältäni, otti kiinni lantiostani mitään sanomatta. Käänsi minut ja otti minut takaapäin. Tämä oli jo hänellekin onnen täyttymys. Muutama työntö ja kalu sekä mies alkoi vapista. Saimme molemmat kunnon orkut, hän purkautui sisääni voimalla. Lämmin paineaalto täytti minut, tuntui kuin olisin täynnä spermaa.

Nukahdimme vierekkäin kaverini olohuoneen lattialle. Heräsin aamulla kun tämä mies meni vessaan. Nukahdin uudelleen. Kun hän palasi vessasta, niin hän alkoi hyväillä minua.

Heräsin ihanaan tunteeseen kun minun kulliani hyväiltiin. Hän alkoi puhua ensimmäistä kertaa rakastellessamme. Sanoi että haluaa minua. Olin innostunut siitä hanakkuudesta jolla hän näytti, miten paljon hän minua haluaa, mutta samalla olin vähän pettynyt vain moisesta kommentista.

Ennen kuin olin asiaa edes ajatellut ja kunnolla herännyt olimme taas naimassa. Hän työnteli innolla ja krapula kestävyydellä. Yritin laittaa hänet alleni, mutta se ei ihan onnistunut ja hän luuli eleeni tarkoittavan takaapäin naintia.

Niinpä päädyimme siihen asentoon, ei se hassummalta tuntunutkaan. Oli vaan sellainen olo että hän todella ottaa minut siinä asennossa. Hän otti käsistäni kiinni , ja veti ne sivuilleni. Olin ylävartalo lattiassa ja hän työntyi todella syvälle siinä asennossa. Se oli ihanaa, sain orkun melko pian. Hänellä stondis jatkui.

Näin kun kaverini tuli makkarista ja meni vessaan. Hän näki meidät ja nolon asentoni. Minua hävetti. Mies ei huomannut häntä ja jatkoi, jatkoi...kunnes laukesi ulisten. Olimme vierekkäin kun kaverini meni makkariinsa hymyillen. Minua todella keljutti ja nolotti. Pieni illan seksi seikkailuni oli paljastunut.

Menin suihkuun, pukeuduin ja lähdin kotiini. Jälkeenpäin emme ole olleet harrastaneet seksiä. Keskustellut olen hänen kanssaan. Oli se kokeilemisen arvoinen juttu, kaikkien nolojen juttujen jälkeenkin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute