Koodi-puhelin
Kahden miehen orjaksi 1
orjapoitsu

Tämä tarina on totta ja se tapahtui viime elokuussa. Joitakin vähäisiä yksityiskohtia ja henkilöiden nimet on muutettu yksityisyyden suojaamiseksi. Olen juuri 21 vuotta täyttänyt nuorimies eteläsuomesta, seksuaaliselta suuntautumiseltani olen ajatellut olevani bi, mutta elokuisten kokemusteni jäljiltä tunnen yhä enemmän vetoa miehiin. Olen melko pienikokoinen, pituutta minulla on vain 158cm ja painoa 47 kiloa. Myös kaluni on melko pieni, pituutta erektiossa on 13cm.

Tämän tarinan tapahtumat saivat alkunsa viime heinäkuussa eräänä sunnuntai-iltapäivänä. Roikuin kiimoissani koodin chätissä. Eilinen baari-ilta ja siitä seurannut armoton krapulapanetus eivät tuntuneet hellittävän runkkaamalla. Chätti vaikutti hiljaiselle ja mitään mielenkiintoista ei tuntunut olevan tarjolla. Olin jo kirjautumassa ulos kun sisään loggasi nimimerkki, joka viittasi kahteen dominoivaan mieheen, jotka näyttivät olevan naapurikaupungissa. Tunsin värähdyksen kalussani ja lähetin nimimerkille privaattiviestin. Minulla oli jokunen mieskokemus, mutta olin todella pitkään haaveillut alistettavana olemisesta. Kävi ilmi että nimimerkin taakse kätkeytyi kaksi noin kolmevitosta skinimiestä, jotka halusivat alistuvan panopuun käsittelyynsä. Aina vain parani. Skinit olivat mielestäni kiimaisen ja pervon näköisiä ja olin useasti runkannut haaveillen siitä kuinka skini- tai nahkamiehet alistaisivat minut pikku lutkakseen.

Juttelin miesten kanssa jonkin aikaa ja vaihdoimme meseosoitteet ja jatkoimme juttua siellä. Vaihdoimme kuvia ja sain myös osoitteen miesten nettiprofiiliin, jossa oli useita riettaita kuvia alistussessioista ja erilaisista välineistä, joita heillä näytti olevan paljon. Juttelimme parisen tuntia miesten haluista ja omista fantasioistani. Kundit vaikuttivat kokeneille ja tuntuivat omaavan aikamoisen mielikuvituksen. He kyselivät tarkkaan fantasioistani ja minusta itsestäni ja ehdottelivat erilaisia alistuksen muotoja ja kyselivät tarkkaan mihin olisin valmis. Jotkut heidän ehdotuksistaan olivat jopa pelottavia ja jotkut ajatuksina minulle uusia, mutta myös erittäin kiihottavia. Runkkasin kahdesti keskustelun aikana ja vielä myöhemmin illalla katsellessani kuvia heidän profiilistaan.

Seuraavan parin viikon aikana juttelimme satunnaisesti mesessä ja kiimani kasvoi kasvamistaan. Kundit tuntuivat arvaavan salaisimmatkin pervot haluni, joita en ollut uskaltanut myöntää edes ääneen ja pian sovimmekin jo tapaamisen viikon päähän. Kävimme läpi mitä he saisivat tehdä minulle ja missä kulkivat rajat. Rajojen puitteissa olisin täysin heidän käytettävissään ja minun tulisi tehdä kaikki mitä käskettiin, tottelemattomuudesta seuraisi rangaistus. Viikko kului unenomaisessa olotilassa, välistä runkkasin fantasioiden siitä kuinka he alistaisivat minua ja välillä pelko vei voiton ja suunnittelin peruvani koko jutun.

Seuraavana sunnuntaina istuin kuitenkin junassa matkalla heidän kotikaupunkiinsa, perhoset liihottelivat vatsassani ja jännitin toden teolla. Olin pukeutunut tiukkaan valkeaan t-paitaan ja farkkuihin miesten ohjeiden mukaan. Junan lähestyessä asemaan näpyttelin sormet täristen tekstarin: ”Kohta siellä.” Sain vastauksen, että toinen heistä odottaisi sovitussa paikassa. Astelin ulos aseman ovesta ja sytytin tupakan ja imin hermostuneena savua henkeeni ja läksin kävelemään kohti sovittua paikkaa. Tunnistin pylvääseen nojaavan ja savuketta polttavan kaverin heti Mikaksi, jonka kuvan olin nähnyt mesessä. Hän oli reilu 180-senttinen roteva kaljupää ja oli pukeutunut vihreään pilottirotsiin, tiukkoihin vaaleisiin farkkuihin ja maihareihin. Mika oli kasvoiltaan sileäksi ajeltu ja ihan hauskannäköinen mies, en voinut myöskään olla huomaamatta toisen lahkeen komeaa pullotusta. Mika hymyili nähdessään minut ja ojensi kätensä esitellen itsensä etunimellä. ”Mennääs sitten tonne parkkikselle, Pekka jäi odotteleen autolle.” Kävelimme farmariauton luo johon Pekka nojaili poltellen myös röökiään. Pekka oli lähes 190-senttinen ja parin millin tumma sänki varjosti kasvoja. Myös Pekka oli pukeutunut pilottiin, tiukkoihin farkkuihin ja maihareihin, varsin miehekkään komea ilmestys ajattelin katsoessani hänen ruskeisiin silmiinsä. Paiskasimme kättä ja polttelimme savukkeemme loppuun. Tunsin itseni hyvin pieneksi noiden kahden ison miehen rinnalla ja tunsin kaluni värähtävän kun katseeni etsiytyi Pekan jalkoväliin, myös hänellä pullotti lahkeessa varsin komeasti.

Hyppäsimme autoon ja ajoimme noin parinkymmenen minuutin matkan Miesten omakotitalolle, joka sijaitsi syrjässä kaupungin keskustasta, lähistöllä oli pari muuta taloa, mutta muita naapureita ei ollut. Päivä oli aurinkoinen ja istuimme pihapöydän äärellä ja joimme oluet ja juttelimme niitä näitä. Jännitykseni laantui hieman, molemmat vaikuttivat varsin mukaville miehille. Saatuamme tölkit tyhjennettyä Mika sanoi: ”Jahan, eiköhän siirrytä sisätiloihin” ja vilkaisi minuun pilke silmäkulmassaan. Astuimme sisään ja pyysin saada käyttää vessaa, halusin varmistaa että peppuni oli takuulla puhdas. Minut ohjattiin eteisessä olevaan vessaan ja käskettiin tulla viereiseen olohuoneeseen kun olisin valmis. Hoidin asiani nopeasti ja siirryin olohuoneeseen, jossa jäin seisomaan keskelle lattiaa. Mika loikoili sohvalla ja hyväili kaluaan farkkujen läpi toisessa kädessään raippa. ”Käänny selin ja riisu farkut ja sukat.” Kuului määrätietoinen käsky. Tuntui nololle riisua vaatteitta silleen, kun toinen katseli täysissä pukeissa. Sain keinoteltua farkut ja sukat pois ja kuulin Mikan lähestyvän minua takaapäin, käteni siirrettiin selkäni taakse ja tunsin kuinka kylmät käsiraudat napsahtivat ranteisiini.

Mika kaappasi minut takaapäin syleilyynsä ja tarrasi toisella kädellään hiuksiini vetäen päätäni taaksepäin ja kähisi korvaani: ”Tervetuloa taloon huora, nyt pidetään vähän kivaa.” Huulet hakeutuivat omilleni ja vaativa kieli työntyi suuhuni samalla kun toinen käsi vaelteli vartalollani kourien ja nipistellen joka paikasta. Mika pyöräytti minut ympäri ja jatkoi suutelemistani ja kädet hakeutuivat puristelemaan peppuani, toinen käsi hakeutui alkkareideni sisään ja hieroi reikääni. ”Ihana kiimainen pikku huoranperse, mä en malta odottaa että pääsen raiskaan sitä kunnolla,” Mika kähisi ja puraisi huultani. Minut painettiin lattialle polvilleni ja tuijotin silmieni edessä pullottavaa kalua, Mika nappasi kiinni niskastani ja painoi kasvoni vasten pullotustaan. Tunsin puolikovan kalun lämmön poskeani vasten ja haistoin farkkujen läpi kusen ja pallihien tuoksun nenässäni. Olin kertonut mesessä että olin haistellut joskus salaa miesten kalsareita runkkaillessani ja kundit olivat sanoneet järjestävänsä pikku lutkalleen haisteltavaa oikein kunnolla. Aloin nuolla ja suukotella kalua farkkujen pullottavan kankaan läpi ja näin pullotuksen kasvavan entisestään. Mika avasi sepaluksensa ja laski farkkujaan hieman, esiin tulivat pullottavat jockstrapit joiden etumuksessa oli sperma- ja kusitahroja. ”Alas haistella huora, ne on ollu mulla viikon jalassa.” Mika naureskeli.

Hieroin kasvojani haisevaan etumukseen ja haistelin vanhan sperman, kusen ja hikisen jalkovälin tuoksujen sekoitusta, työnsin kieleni ulos ja aloin nuolla kalua kankaan läpi Mikan huokaillessa tyytyväisenä. Mika nykäisi hiuksistani pääni taaksepäin ja laski toisella kädellä jocksinsa alas. Kasvojeni edessä heiluin noin 18 senttinen ja noin 4-5cm paksu ja käyrä tuppikulli, runkkauksen ja vanhan sperman haju täytti nenäni. ”Haluuko sniffarihuora maistaa kyrpää?” Kysyi Mika virnuillen. ”Haluan, anna mä imen sun munaa,” vastasin alistuneesti, tuntien itseni noloksi. ”Et sä sitä noin helpolla saa, kerjää sitä huora, kerjää että saat nuolla muun kyrvän puhtaaksi.” Olin polvillani ja anelin ja kerjäsin kyrpää suuhuni ja Mika näytti selvästi nauttivan nöyryyttävästä tilastani ja välillä hän toi kyrpänsä melkein huulilleni, mutta hieraisikin vain huuliani haisevalla terskallaan antamatta minun upottaa sitä suuhuni. ”Hyvä huora, noin sitä pitää! Nuole se sit puhtaaks kun noin paljon haluat.” Mika määräsi. Haukkasin terskan suuhuni mutta kalu vetäistiin suustani ja sain kevyen läimäyksen poskelleni ja samalla Mika ärähti: ”Saatanan huora, mä käskin nuolla, en imeä, sä et ole vielä ansainnut sitä kunniaa että saisit imeä mun kyrpää!”

Nolona ja posket punoittaen aloin nuolemaan kalun juuresta edeten hitaasti kohti kärkeä jossa suolaisen hien maku muuttui pistävämmäksi. ”Hyvä poika, nyt saat ottaa suuhun, varokkin etten tunne hampaita tai mä pieksän sut kunnolla,” Mika sanoi ja veti esinahkansa taakse. Otin tuon limaisen ja haisevan terskan suuhuni ja aloin imeä varovasti liikutellen kieltäni terskan alapinnalla. Mika huokaili hyväksyväksi ja teki muutaman naintiliikkeen suuhuni. ”Ai saakeli sulla on hyvä suu, taidat olla ihan luonnonlahjakkuus, me tehdään susta oikein a-luokan kyrvänimijä” Mika myhäili ja lykki kaluaan syvemmälle suuhuni. Kehuista imarreltuna pistin kaiken peliin ja imin oikein kunnolla, Mika tarrasi hiuksiini ja antoi tahtia suoritukselleni. Oma kaluni jökötti kivikovana kalsareissani ja yninisin kiimassa sen minkä pystyin. Imetettyään vielä hetken Mika kiskaisi kalunsa suustani ja nosti housunsa ylös, kalu jäi rivosti töröttämään avoimesta sepaluksesta. ”Hyvä poika, hyvin sä selvisit ekasta kokeesta, etköhän sä tolla ansainnut pääsyn kellariin. Ylös siitä ja seuraa!”

Nousin polvilleni jalat hieman täristen ja läksin seuraamaan Mikaa eteisen läpi kellariin johtaviin portaisiin. Miehet olivat lähettäneet kuvia kellarissaan sijaitsevasta panohuoneesta, jossa oli muun muassa slingi ja paljon erilaisia välineitä. Huone näytti kuvissa todella pornolle luolalle ja odotin innoissani näkeväni sen livenä. Kellariin saavuttuamme Mika avasi yhden oven ja tönäisi minut sisälle sanoen: ”Käyhän sisään pikkuhuora, toivottavasti oot valmis, koska täältä et ihan heti pääse pois.” Siristelin silmiäni hämärässä valistuksessa. Koko huone oli musta ja keskellä huonetta roikkui ketjuilla katosta slingi, ja sen vasemmalla puolella oli mustalla lakanalla peitetty vuode. Pekka oli vaihtanut ylleen mustat nahkachäpsit, kumipaidan ja nahkaisen koppalakin ja makasi sängyllä runkkaillen hitaasti täydessä seisokissa olevaa kaluaan. ”Mites huora pärjäs?” Pekka kysyi.

”Tää on kuule niin kiimanen pikku munahukka että et uskokaan.” Mika vastasi ja ohjasi minut sängylle polvilleni, niin että olin hajareisin kontillani Pekan jalkojen päällä kasvot juuri kalun kohdalla. ”No niis, alas sitten töihin, muna suuhun ja ime.” Pekka käski ja tarraten hiuksiini ohjasi pääni kalulleen. Pekan kalu oli noin 17-senttinen ja aika paksu, esinahka oli rullautunut terskan taakse, jalkoväli haiskahti myös hielle ja runkkaukselle, mutta ei niin voimakkaasti kuin Mikalla. Avasin suuni ammolleen ja otin koko ison terskan suuhuni. Pekka murisi tyytyväisenä ja alkoi lykkiä kulliaan suuhuni pitäen samalla kiinni hiuksistani. Tunsin samalla kuinka Mika kiipesi taakseni sängylle ja venytti alkkareideni kangasta pepun kohdalta, kuului repeävän kankaan ääntä ja tunsin kuinka Mika leikkasi ja repi peppuni kohdalle ison reiän. Pakarani levitettiin erilleen ja Mika työnsi kielensä vakooni alkaen nuolla reikääni innolla työnnellen välillä kieltään sisään. ”Hitto, et usko miten kiimaisen näköinen pikku posliiniperse täällä on.” Mika sanoi ja pursotti rasvaa reiälleni.

Ynähdin hieman ensimmäisen sormen työntyessä hitaasti sisääni. ”Oho, ompas pojalla tiukka reikä, mutta ei ole kauaa.” Mika naureskeli ja pyöritteli sormeaan pepussani lisäten aina välillä lisää rasvaa ja pian toinenkin sormi löysi tiensä peppuuni edellisen seuraksi. Mika rasvaili ja venytteli reikääni hitaasti ja kärsivällisesti, ja samaan aikaan Pekka pumppasi kulliaan suuhuni ja jouduin venyttämään leukojani kunnolla etteivät hampaani olisi nirhanneet Pekan kalua. ”Joko se reikä alkaa oleen auki?” Pekka kysyi. ”On täällä jo neljä sormea, senkun kiipeät pukille.” Mika naureskeli. Minut kiskaistiin ylös ja kalu lopsahti suustani. Pekka kiipesi taakseni ja minut painettiin vatsalleni sängylle. Miehet tarttuivat nilkkoihini ja levittivät jalkani levälleen sitoen nilkkani sängyn reunoihin. Makasin vatsallani perse levällään ja kuulin kuinka kondomin suojakääre avattiin ja pian Pekka kiipesi jalkojeni väliin ja tunsin ison terskan reiälläni. ”Haluuko pikkuhuora kyrpää?” Kuului kysymys. ”Haluan, antakaa mulle kyrpää.” Vastasin kiimoissani. Pekka työnsi hitaasti terskansa sisään ja tunsin pienen vihlaisun sulkijalihaksessani, mutta kipu katosi pian ja Pekka alkoi liikutella kaluaan hitaasti työntyen joka työnnöllä syvemmälle.

Pian tunsin Pekan häpykarvojen kutittelevan peppuani ja tajusin kalun olevan kokonaan sisälläni. Peppuni oli ääriään myöden täynnä ja Pekka aloitti hitaat naintiliikkeet. Ynisin mielihyvästä paksun kalun pumpatessa reikääni ja tunsin kuinka isot kassit hakkasivat omiani työntöjen tahdissa. ”Ai vittu mikä reikä” Pekka murisi ja kiihdytti tahtiaan ja paukutti persettäni täyttä häkää vetäen kalunsa lähes kokonaan ulos ja survaisten sen jälleen rajusti pohjaan juurta myöden. Oma kaluni seisoi täpöllä ja hinkkasi kalsareissani patjaa vasten Pekan työntöjen tahdissa ja huomasin ulisevani täysin estoitta kalun hieroessa eturauhastani. Syrjäsilmällä huomasin Mikan riisuneen housunsa ja rullaavan kortsua käyrän kalunsa päälle. Pekka vetäytyi suolestani ja Mika kiipesi hänen tilalleen jalkojeni väliin ja työnsi ähkäisten kalunsa kerralla pohjaan saakka aloittaen rajun panemisen. Pekka kiipesi eteeni ja työnsi kortsun verhoaman kalunsa suuhuni ja alkoi naida suutani antaen työnnöilleen lisätahtia hiuksistani vetäen. ”Miltä oma persees maistuu huora?” Pekka kysyi ja pystyin vain ynisemään vastukseksi. Tunsin itseni todella halvaksi ja lutkamaiseksi.

Olin kahden ison ja kiimaisen miehen välissä ja kalut pumppasivat suutani ja persettäni armotta, suutani nai kalu joka oli juuri hetki sitten vieraillut omassa pepussani. Olin kahden itseäni lähes tuplasti vanhemman ja itseäni paljon isokokoisemman miesten panopuuna, oloni oli kuin panonukella jota vedettiin säälittä vain omaa nautintoa tavoitellen. Kaluni valui ennenäkemättömiä määriä ja työntelin peppuani Mikan kalua vasten yrittäen hinkata itselleni orgasmia patjaa vasten. Olin laukeamaisillani kun Mika yhtäkkiä kiskaisi kalunsa suolestani ja sanoi: ”Tää lutka yrittää laueta, älä luulekkaan pikkuhuora että saat ampua lastis. Sä olet täällä miellyttämässä meitä ja mä uskon että sä palvelet paremmin kun oot kiimassa.” Mika nappasi käteensä keskikokoisen anustapin ja rasvattuaan sen alkoi työntää sitä suoleeni. Vinkaisin kalu suussani kun tappi holahti sisääni ja Pekka vetäytyi suustani. Huohotin helpottuneena saatuani viimein suuni vapaaksi, mutta sitä nautintoa ei kauaa kestänyt. Pekka nappasi lattialta Mikan törkyiset jockstrapit ja työnsi ne suuhuni. ”No niin pikkulutka, odotteles siinä hetki kun me pidetään pikku tauko ja noiden jocksien on parasta pysyä paikoillaan” Pekka sanoi. ”Ja varokkin hinkkaamasta sitä pikku kullias patjaa vasten, jos sä oot lauennu kun palataan, niin mä pieksän sut siniseksi.” Mika jatkoi. Miehet poistuivat naureskellen ja kuulin oluttölkkien avautuvan sihahtaen ennen kuin ovi sulkeutui heidän perässään.

Makasin perse pystyssä sidottuna loputtomalta tuntuvan ajan, kaluni tykytti kovana ja en malttanut olla välillä tekemättä paria naintiliikettä patjaa vasten, mutta varoin visusti saamasta orgasmia. Suutani kuivasi ja syljen kostuttamat jocksit maistuivat aika ronskeille. Aikaa kului varmaan lähemmäs puoli tuntia ennen kuin miehet palasivat. ”Täällähän se pikkulutka odottaa kiltisti” jompikumpi sanoi ja tunsin kuinka molemmat kiipesivät sängylle. Jalkani irrotettiin ja minut komennettiin pystyyn. ”Me arveltiin että sulla vois kuivata suuta, haluisitko vähän jotain kostuketta?” Mika kysyi. Mumisin jotain käsittämätöntä jocksien läpi ja tunsin kuinka nilkkani irrotettiin ja minut kiskaistiin pystyyn. Miehet taluttivat minut viereiseen huoneeseen, jonka seinät ja lattia oli verhottu mustalla kumilla, ilmassa tuoksui vienosti kuselle ja kumille. Minut painettiin polvilleni lattialle ja Mika tuli taakseni ja hiuksistani kiskoen pakotti pääni hieman takakenoon, jocksit repäistiin suustani ja Pekka asettui eteeni tarttuen puolikovaan kaluunsa.

Kuuma kusisuihku roiskahti paineella rinnalleni ja kasteli hetkessä paitani ja alkkareideni jäänteet märiksi. Kusta tuntui riittävän loputtomasti ja Pekka ohjaili suihkua kastellen kasvoni ja hiukseni kokonaan, Mika nipisteli nännejäni ja kouraisi välillä kaluani ja naureskeli: ”Tää lutka tykkää näköjään olla skinijätkien kusihuorana, pikkuhorolla seisoo.” Pekan kusisuihku alkoi laantua ja Pekka toi kusta tippuvan kalunsa huulilleni ja käski vaativasti: ”Suu auki huora ja ime puhtaaksi!” Otin kusta tippuvan elimen suuhuni ja aloin imemään ja tunsin kalun kovettuvan suussani. Lutkutin kullia kuin viimeistä päivää Pekan murahdellessa tyytyväisenä: ”Hitto tää tykkää lutkuttaa kusista kullia, näin hyvää kyrpähuoraa ei olekaan ollu vähään aikaan.” Mika nousi seisomaan ja siirtyi Pekan viereen ja kuuma kusisuihku osui kasvoihini ja lutkutin ynähdellen Pekan kyrpää kuuman kusen virratessa kasvojani pitkin rinnalleni. Tunsin itseni todellakin käytetyksi, mutta samalla nautin tunteesta suunnattomasti. Saatuaan rakkonsa tyhjennettyä oli Mikan vuoro imettää kalunsa puhtaaksi.

Lutkutin Mikan kullia ja samalla miehet suutelivat kiihkeästi Pekan runkatessa kaluaan kasvojeni edessä ”mä taidan päästää löysät pois, suu auki huora ja kieli ulos.” Pekka ähisi. Mika vetäisi kalunsa suustani ja jäin suu auki odottamaan ja pian Pekka ampuikin karjaisten liemensä avoimeen suuhuni. Useita ruiskauksia paksua spermaa lensi kasvoilleni ja suuhuni ja Pekka pyyhki viimeiset spermatipat poskeeni. Olin vielä suu täynnä spermaa Mikan työntäessä kivikovan kalunsa takaisin suuhuni ”Katotaas olisko tossa tarpeeks liukastetta kurkkupanon harjoitteluun.” Mika virnuili ja alkoi naida suutani työntäen kalunsa kerta kerralta syvemmälle. Terska tökki kurkkuani ja yritin hillitä yökkäysrefleksiäni parhaani mukaan. Kalu työntyi vääjäämättä syvemmälle nieluuni kunnes nenäni painui Mikan hikiseen karvoitukseen. Koko kyrpä oli kurkussani ja yökkäsin vaistomaisesti. Mika veti kaluaan ulos niin että ainoastaan terska jäi suuhuni ja odotti hetken kun kiskoin ilmaa keuhkoihini ja rynnisti jälleen kalunsa kurkkuuni. Silmäni valuivat vettä ja tunsin syljen ja sperman valuvan suupielistäni Mikan pumpatessa suustani. ”Vittu mikä huoransuu tää on, tästä me tehdään vielä kunnon syväkurkku.” Mika naureskeli ja sylki kasvoilleni, tunsin kalun paisuvan suussani ja Mika ampui urahdellen spermansa raiskattuun nieluuni. Kalu vetäytyi suustani ja nieleskelin viimeisiä spermoja yrittäen saada hengitykseni tasaantumaan. Mika kaapi sormellaan suuhuni suupielistäni valuneen sperman käskien minun niellä kiltisti joka pisaran.

Kaluni tykytti edelleen kivikovana Pekan avatessa käsirautani ja hieroskelin kiitollisena puutuneita ranteitani. ”Hyvä poika!” Mika kehui ja pörrötti kusisia hiuksiani, ”Etköhän sä ole ansainnu kans röökipaussin ja pienen tauon kun me kerätään voimia seuraavaan rundiin.” Pekka heitti minulle pilottirotsin käskien minua pukemaan sen kusisten vaatteideni päälle, ”Ettei tuu pojalle vilu.” Hän naureskeli samalla. Miehet johdattivat minut panohuoneen vieressä sijaitsevaan autotalliin, jossa minun piti polvistua lattialla olevalle tyynylle, kun taas miehet itse istuivat tuoleilla. Miehet tarjosivat minulle oluen ja poltellessamme he kyselivät miltä mikäkin oli tuntunut. Asetelma oli todella nöyryyttävä, olin polvillani lattialla kusesta märkänä ja tappi perseessäni ja miehet juttelivat äskeistä tapahtumista kanssani aivan yhtä luontevasti ja arkisesti kuin olisivat puhuneet siivouksesta. Miehet korkkasit itselleen uudet oluet, mutta minut sen sijaan käskettiin imemään miehiä vuorotellen. Lutkutin kyrpää polvillani miesten puhellessa kuinka kiimainen pikku kyrvänimijä huora olin ja käskivät minua vain sormiaan napsauttamalla vaihtamaan kalusta toiseen. Molemmat olivat jo taas kovia ja pian sainkin käskyn nousta ja avata Herroille panohuoneen oven, jotta: ”Pääsisimme pian jatkamaan pikkuhuoran käsittelyä.”

Laitathan palautetta jos pidit tarinasta ja haluat lukea jatkoa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute