Koodi-puhelin
Orjan päiväkirja 15
totaaliorja

Mun seuraava yö oli yhtä tuskaa. Mä heräilin parin tunnin välein kun chästy oli räjähtämäisillään mun sondiksesta. Kävin välillä valuttamassa kylmää vettä lerssilleni, jotta se ois ees vähän lopettanu. Se autto kyllä hetkeks, mut taas parin tunnin päästä se oli juhlakunnossa ja mun tuskanen yö vaan jatku.

Mun snikuissa heilu lukollinen chästy ja mä olin kuin nukkuneen rukous kun laahustin duuniin. Duunikaverit vaan tokas, et tais olla raskas viikonloppu, kun oot vieläkin noin väsyneen näkönen.

Mä rojahdin suoraan sohvalle kun tulin duunista ja nukahdin siihen. Heräsin kun mun kännykkä alko soimaan. Vastasin unisella äänellä ja siellä oli Mika. "Missä vitussa sä oot. Sun pitäs olla täällä salilla" se huus mulle. Mä aloin selittää sille et olin nukahtanu duunien jälkeen kun viimeyön unet oli jääny jonkun vitun chästyn takia niin vähiin. Se nauro mulle ja käski heti hyppään fillarin päälle ja polkaseen salille. Mä yritin selitellä et en jaksais, mut eihän se sitä kuunnellu vaan huus et heti nyt tänne, se sano oottavansa mua pukkarissa.

Mä vetäsin salikamppeet niskaani ja siinä huomasin et mulla olikin nyt vielä isompi pullotus verkkareissa kuin aikasemmin. Ei saatana, en mä vois mennä tällai treeneihin. Johan ne aattelee et mä oon jokin pervo tai noh, ehkä mä olinkin just sellanen. Vitun väliä mä mietin ja hyppäsin fillarin selkään ja suuntasin kohti salia.

Mika ootteli mua pukkarissa ja mä esittelin sille mun verkkareiden pullotusta. Se vaan tokas, et kyllä mä tohon totun ja kait sit muutkin tohon tottuu ja näytti pirullista hymyään.

Me vedettiin treenit läpi ja huomasin kyllä et porukka katto vähän väliä mun verkkareiden etumusta. Tai ainaskin musta tuntu siltä. "Mä tästä lähen sit polkaseen kotiin ja suihkuun" sanoin Mikalle, kun vaellettiin pukkariin. "No et kyllä lähe, vaan mennään täällä suihkuun" se sano. Mä katoin sitä kauhuissani. "No en mä voi täällä riisua" supatin sille hampaitteni välistä. "Tottakai voit ja sun tarviikin" se vaan tokas mulle "Kledjut veks ja suihkuun niinkun olis jo" se jatko.

"Ei vittu, en mä voi" mä vastasin. "Meet siihen seinän viereiseen suihkuun ja mä tuun siihen seuraavaan, niin ei sua kukaan nää. Mä suojelen sua nyt aluks, mut sun on kyllä totuteltava elään ton kaa. Me just puhuttiin Masteris kans et katotaan ny aluks vaikka pari kuukautta ja sit miten jatketaan" se sano ja vetäs pyyhkeen miehuutensa eteen.

Mä tuijotin sitä taas kuin hölmö. "KAKS KUUKAUTTA??? ootteks te ihan järjissänne" mä kysyin. "Kyllä me ollaan järjissämme, mut kuinkahan on sun järjen laita parin kuukauden päästä" se vastas siihen nauraen. "Ja nyt suihkuun" se jatko.

Mä riisuin vaatteeni naama lokerooni päin ja kietasin nopsaan pyyhkeen ympärilleni. Suihku onnistu niin kuin Mika oli sen sanonu, eikä kukaan huomannu mun lisävarustusta haaroissani.

Pukkarissa Mika työns mun käteeni pienen muovikassin ja käski mun meneen vesiin laittaan kassin sisältö paikoilleen. Se ois rangaistus siitä et mä olin myöhästyny. Mä yritin avata sitä, mut Mika sano et kato sit pytyllä mikä se on ja mee nyt.

Mä vedin veskin oven lukkoon ja avasin kassin. Siellä oli punanen paksu plugi ja pieni tuubi liukkaria. Ei vittu, tääkin vielä, mä mietin, mut tiesin et Mika kyllä tsekkasi onko se paikoillaan joten vedin liukkarin plugiin ja osan reijälleni ja tungin sen paikoilleen. Mun kyrpä taas innostu ja alko täyttään chästyä. Ei saatana, ei tääkin vielä, mä mietin ja koitin ajatella kaikkee muuta kuin plugia ja chästyä. Mut jokainen askel jonka otin veskistä takas mun kopille sai plugin hieroon eturauhasta ja chästy oli tosi kovilla.

Mun ilme oli varmaan näkemisen arvonen, sillä Mika alko välittömästi nauraan kun mä tulin takas. "Ai noin hyvää tekee" se kysy nauraen. Mua ei naurattanu yhtään ja aloin kiskoon vermeitä päälleni.

Mika oli jo valmiina lähteen ja se ootteli mua vielä ovella. Mä kaakersin ulos sen ohi ja se huikkas vielä mun perääni et kivaa pyöräilymatkaa ja polje nyt sit koko matka istualtes. Saatana et mä aloin jo inhoon tota kundia koko sydämestäni.

Seuraava yö oli jo hiukan rauhallisempi, enkä heränny enää kuin aamuyöstä kerran tuskaan. Päivisin mä pystyin pitään ajatukseni kurissa, mut yöt ja varsinkin aamut oli vielä hakusessa. Mä kirosin joka aamu tätä laitetta munissani kun vedin snikuja päälleni. Mä en ollu pystyny runkkaan koko viikkona, enkä ees koskettaan kyrpääni.

Peseminen kyllä alko jo luonnistuun. Mä sain ujutettua saippuavettä chästyn raoista ja sain kyrvän puhtaaks. Olin pelänny ihan turhaa et kyrpä rupeis haiseen, mut ihan hyvin mä sain pidettyä sen puhtaana. Kusemisessa oli aluks hiukka vaikeutta, mut sit opin senkin. Mä aloin jo tottuun tähän. Oletettavasti mun järki oli jo jättäny mut.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute