Koodi-puhelin
Ihan vähän
Iija

Olen jo vuosia ollut tyttönä, mutta rohkeus ei aina anna myötä mennä julkisille paikoille. Olen pitkä brunetti (hiukset vaihtelevat) ja menin eräänä lauantaina yöllä kello 04.00 hakemaan vanhoja äänilevyjäni alakerran varastosta. Ja tietysti laskin tarkkaan, että silloin siellä ei voi olla ketään muita. Väärin meni. Yläkerran naapurini oli myös etsimässä jotain. Mutta kaikista hauskinta oli se, että olimme ihan saman näköisiä, kenkiä lukuun ottamatta. Ruskeat hiukset, meikit, mustat mekot, naapurilla avokkaat, mulla saappaat. Huomasimme, että olemme vähän omia teitämme kulkevia.

Kuitenkin nauroimme, ja lähdimme hänen luokseen kuuntelemaan muutamaa levyä, jotka sain vanhoista arkistoista. Musiikin myötä pöytään ilmestyi pari tiukkaa paukkua ja viiniä (älytön aika niiden juomiseen), ja aloimme kiinnostua ihan jostain muusta.

Ja mistä. Hän suuteli minua, ja hyväili silikonirintojani, yritin pysyä perässä. Jä perään jouduin: hetkessä huomasin kuorivani hänen mekkoaan ylös ja vetäväni stringejä alas. Hän istui sohvalla, minä edessä polvillani, etsin klitan, joka oli ihanan suuri ja kuuma, hieman kostea. Ajattelin, että huulipunani voisi olla oikein pukeva väri sen ympärillä; siis klitta huulille ja siitä syvemmälle. Hänen reitensä puristuivat pääni ympärille, ja irrotin huuleni, samalla hän tuli kasvoilleni. Hän nukahti sohvalleen melkein samantien, minä korjasin asuni, otin levyni, lasin viiniä ja lähdin hissille korot kopisten. Olisin halunnut enemmän, mutta hyvä näinkin. Iija

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute