Koodi-puhelin
Piip... Piip.. 2
Timppa

Piip... Piip..

Peteltä tuli viesti, lähdetkö ensiviikonloppuna mökille? Innostun asiasta heti, kun muistan mitä viime kerralla puuhasteltiin. Vastailen pikaisesti että tietenkin lähden.

Pete tulee hakemaan minua autolla lauantaiaamuna. Sovittiin että lähetetään heti aamusta niin jää aikaa olla rauhassa mökillä huomiseen iltaan asti. Sovitaan että ajan menomatkan ja Pete paluumatkan. Ollaan sovittu että käydään kaupassa vasta melkein perillä. Matkalla jutellaan kaikenlaista, jossain vaiheessa Pete sanoo että sen vanhemmat ei olekaan tulossa tänä viikonloppuna mökille. Ajattelen mielessäni että ihanaa, saadaan olla kahdestaan tai ehkä kolmistaan jos Jenni tulisi naapurista käymään. Jonkun aikaa ajettuamme käännytään paikallisen kaupan pihaan. Kysyn kaupassa Peteltä pitäisi ostaa paketti kortsuja mukaan, jos Jenni tulisi naapurista? Pete kattelee mua vähän ihmeissään punastuen ja katseli samalla vähän omituisesti, mulla rupesi haaroissa paisumaan onneksi ei mitenkään pahasti. Pete vastaa että voisihan sitä yhden paketin ostaakin. Saadaan kerättyä kaikki tarpeelliset juomat ja ruuat, suunnataan kassan kautta kohti autoa.

Ajan loppumatkan mökille, vähän ennen kun päästään perille Pete sanoo että ajaisin vähän hitaammin niin nähdään onko naapurimökillä ketään paikalla. Ajelen naapurin ohi hitaammin, eikä siellä näytä olevan ketään, vähän harmittaa. Päästään pihaan perille ja ruvetaan purkamaan tavaroita autosta mökille. Huomasin tavaroita purkaessa että kortsut jäi kuitenkin ostamatta. Sanoin siitä Petelle joka totesi että harmi, mutta eipä naapurissakaan ollut ketään niin eipä niitä tarvita. Pete hymyili vähän oudosti ja sille nousi poskille aika tumma puna. Oltiin saatu tavarat purettua ja lähdettiin tekemään nukkumapaikkoja vintille. Saatiin homma hoidettua ja jäätiin siihen makailemaan ja juttelemaan. Peten kertoi että olisi tosi mahtavaa jos olisi saatu Jenni saunaseuraksi illalla, kommentoin että kuulostaisi hyvältä ja vähän kyllä harmittaa että naapurissa ei ollut ketään. Pete kertoo että on ajatellut monta kertaa sitä kuinka pääsisi kokeilemaan Jennin rintoja ja liukasta pillua. Sanon että kyllä meidän pitää joku kerta vielä saada Jenni mukaan saunomaan ja vähän muuhunkin.

Jonkun ajan jutustelun jälkeen tullaan alakertaan ja ruvetaan miettimään ruuanlaittoa, sovitaan että leikataan mökin nurmikko ensin ja ruvetaan sitten grillailemaan. Käyn vaihtamassa shortsit jalkaan ja jätän t-paidan päälle. Pete pitää farkut jalassa, mutta heittää t-paidan pois. Kattelen Peten aika hyvässä kunnossa olevaan yläkroppaa, ei mikään bodattu vaan sellainen tavallinen hoikka jossa ei oikeastaan ole mitään ylimääräistä. Saadaan nurmikko loppuen lopuksi ajeltua ja päästään ruuan tekoon. Pete rupeaa tekemään lisukkeita ja minä lämmittämään grilliä, samalla Pete huomaa että naapurista päin näkyy savua. Sanoo mulle että laitetaanko Jennille viestiä josko tulisi syömään ja saunomaan kun naapuriin on tullut joku paikalle. Pete näpyttelee viestin Jennille että oletko mökillä, me olisimme täällä kahdestaan ja lämmitetään sauna, tuletko mukaan? lähettää sen menemään. Odotellaan hetken aikaa, eikä vastausta kuulu.

Siinä kuluu grillatessa ja syödessä ehkä tunti puolitoista. Heitän paidan pois päältä ja jäädään istuskelemaan terassille. Hetki keritään juttelemaan kun pihatieltä kuuluu askelia, katellaan siinä rauhassa ja huomataan että Jenni on tulossa. Molemmat katsotaan toisiamme ja hymyillään, huomaan että Peten housuissa rupeaa pullottamaan. Jenni moikkaa tutusti jo pidemmältä, tukka näyttää olevan samalla lailla ponnarilla kuin viimeksi. Päällä sillä on valkoinen lyhyt toppi jossa on nauhaolkaimet ja napakin näkyy mukavasti. Jalassa on vaaleansininen polviin ylettyvä ohuehko hame. Kun Jenni pääsee lähemmäksi huomaan että sillä ei ole rintsikoita ja nännit näkyvät selkeästi. Jenni pääsee terassin portaille ja sanoo että kiva kun laitoitte viestiä, se olikin odotellut koska pääsisi meidän kanssa tänne saunomaan, kun viime kerralla oli enemmän kuin mahtava ilta. Se kattelee meitä ja sanoo että kiva kun odottelitte siinä ilman paitaa, mutta voisihan meillä olla vähemmänkin päällä niin kuin viimeksi kun tulin.

Kerrottiin että sauna ei ole vielä lämpiämässä, mutta laitetaanko heti lämpiämään? Jenni vastaa että kyllä totta kai, mutta hänen pitää käydä kertomassa mökillään että menee vähän pidempään kun sauna ei ole vielä lämmin. Laitetaan Peten kanssa sauna lämpiämään ja jutellaan kuinka mahtavaa on että saatiin kuitenkin Jenni seuraksi. Sanoin että olisihan niille kortsuille tullut ehkä sittenkin käyttöä. Sauna rupeaa lämpiämään ja menee jonkun aikaa kun Jennikin tulee takaisin. Jutellaan siinä hetken aikaa kun Jenni kysyy että tulemmehan mekin samaan aikaan saunaan? Vastaan että totta kai tullaan, en kerinnyt yhtään sen pidemmälle kuin Jenni sanoo että hyvä, niin saan nähdä teidän munat uudelleen ja saahan niitä kokeilla tänäänkin? Pete nyökkää hiljalleen ja vastaan että totta kai ja voidaan kokeilla jotain uusiakin juttuja, jos haluat? Jenni nyökkää varovasti ja sanoo että ei kuitenkaan halua seksiä, mutta haluaisi runkata meitä. Jenni kertoo että on miettinyt viimekertaista usein, on kotona runkannut itseään ja kuvitellut olevansa meidän kanssa. Kysyin Peteltä että rupeaako sillä olemaan painetta housuissa, kun vähän näyttää siltä? Se vastaa vähän soperrellen että sillä on muna ihan jäykkänä housuissa. Käännyn Jenniin päin eikä tarvitse edes kysyä mitään kun se sanoo Petelle että miksi et ota housuja pois? Pete vähän säpsähtää ja nousee ylös penkistä ja tiputtaa housut pois. Huomaan kuinka munan pää pilkottaa sen boksereista ylöspäin ja näyttää vähän siltä että kiimatippojakin on valunut.

Ehdotin että lähdetäänkö vintille lämmittelemään toisiamme kuten viimeksi siksi aikaa kun sauna lämpenee? Jenni sano että totta kai, Pete tosin katto vähän ihmeissään. Huomaan että Jennillä ei ole hameen alla mitään. Nousin tuolista ylös ja sanoin Jennille että voisin riisua sen hameen. Jenni hymyili ja soperteli vähän vaikeana että sopii. Pete rupesi ottamaan boksereita pois, samalla kun nostin Jennin topin pois päältä ja avasin hameen nappeja ja annoin sen tipahtaa lattialle. Jenni on kyllä ihanan näköinen läheltä katsottuna! Sanoin että mun oli pakko käydä vessassa ja tulen kohta perässä. Näin Jenni otti Peteä kädestä kiinni ja ne lähtivät portaita pitkin vintille. Tulin takasin ja rupesin riisumaan kun kuulin kun Pete hengitteli vintillä aika kiihkeästi, oma muna seiso siinä vaiheessa jäykkänä eteenpäin. Pääsin ylös ja huomasin että Jenni on polvillaan ja Pete selällään makaamassa. Jenni näytti runkkaavan Peten munaa, vaikka en nähnytkään sitä ihan kunnolla Jenni sen verran edessä. Tulin ihan Jennin taakse polvilleen, niin että sen jalat jäivät mun jalkojen väliin. Painauduin ihan sen selkään kiinni ja tunsin munalla kuinka märkä Jenni oli painoin munan sen jalkojen väliin ja tunsin kuinka sen jalatkin oli sisäreunoista ihan liukkaat puristin omilla jaloilla sen jalkoja toisiaan vasten ja rupesin liu'uttelemaan munaani edestakaisin Jennin jalkovälissä, tunsin samalla kuinka muna painu syvemmälle märänliukkaaseen pilluvakoon. Samalla hyväilin toisella kädellä rintoja ja toisella vatsaa.

Jenni sano että mun muna tuntuu todella hyvältä ja Pete kommentoi että näyttää tosi kiihottavalta kun mun munan kärki vilahtaa välillä Jennin pilluvaosta etupuolelle. Kysyin Peteltä että haluaisiko se tulla tekemään samaa etupuolelta? Pete nyökkäsi ja nousi ylös, löysäsin omia jalkoja vähän ja Jenni levitti vähän jalkojaan, Pete ohjas munansa mun munan alle ja painoin Jennin jalat taas yhteen. Rupesin liikuttelemaan munaani edes takasin samalla kun Pete painautuu Jenniin kiinni etupuolelta. Pete otti Jennin niskasta ja mun perseestä kiinni ja rupesi tekemään samaa omalta puolelta, Jenni huohotti välissä että tämä tuntuu tosi hyvältä! En kerinnyt sen jälkeen kuin kerran vetämään munani taakse ja työntämään takasin eteen kun multa rupesi roiskumaan spermaa Peten munan päälle ja pitkin Jennin pillua. Huomasin kuinka Pete kiihottuu siitä aika paljon ja kiihdytti tahtia samalla kun mun muna rupesi jo löystymään. Jenni paino itseään kokoajan enemmän, enemmän mua vasten, kun Peten muna rupesi liukumaan osittain Jennin vaossa ja osittain mun munan alla. Tunsin kun joka työnnöllä mun munanpää rupesi työntymään Jenniin sisälle Peten munan työntöjen painamana. Samalla rupesin tuntemaan kun mun muna rupeaa jäykistymään uudestaan, onneksi Pete rupesi huohottamaan ja sillä meni vain kaks tai kolme työntöä ennen kuin rupesi ruikkimaan spermaa mun haaroihin ja munille. Mun muna oli siinä vaiheessa jo ihan jäykkänä ja kärjestä ehkä puolet Jennin pillussa sisällä. Jenni huohotti että tämä tuntuu todella hyvältä ja sai just orgasmin. Jatkoi vielä huohottaen että meidän orgasmit tuntu ihanan liukkailta ja lämpimiltä. Odotin vain että Jenni olisi sanonut haluavansa että työnnän munani vielä syvemmälle. Tästä ei olisi kun tarvinnut vähän liikahtaa niin olisin ollut kokonaan Jennin sisällä. Kun tiesin että Jenni ei halunnut sitä niin en työntänyt munaani sen syvemmälle. Jenni ei sanonut asiasta mitään joten vedin munani kärjenkin ulos ja sanoin että lähdettäisiinkö saunaan jatkamaan, kun se on varmaan kanssa jo lämminnyt.

Päästiin suihkun kautta saunaan, mun muna oli edelleen ihan pystyssä ja Peten puolijäykkänä suihkusta. Istuin tarkoituksella Peten viereen ja siirsin käden sen reidelle ja rupesin hivuttaman kättä kohti sen munaa. Onneksi se ei sanonut mitään, istu ihan ihmeissään hiljaa. Pääsin sen karvoitukseen asti ja siirsin käden siitä Peten puolijäykän munan päälle. Otin kunnon otteen ja rupeisin runkkaamaan Peten munaa liikuttaen hiljaa kättä ylöspäin, Pete huokasi ja tunsin kun sen muna rupesi jäykistyen sykkimään, ajattelin et nyt siltä tulee tällä samalla hetkellä. Samalla huomasin että Jenni otti mun munasta kiinni ja kysy että miltä musta tuntuu kun se liikuttelee kättä pitkin mun munaa? En kerinnyt vastaamaan Jennille. Peten munaa puristaen kädessä, kun tunsin että mun käsiä pitkin valuu Peten spermat. Jenni jatko että toi näyttää siitä tosi kiihottavalta kun toinen poika pitää toisen munaan kädessä ja munasta valuu orgasmi. Vastaan Jennille että sun runkkaaminen tuntuu tosi hyvältä, variskin kun et purista kovaa ja liuttuelet sormia kevyesti ylös ja alas mun kiimatipoista ja suihkusta liukasta munaa ihan kärkeen asti. Varsinkin ihan munan kärjessä ja sen alapuolella kun liuttelee sormia tuntuu kaikista kiihottavimmalta. Käännyn Peteen päin ja kysyn että haluaisiko se runkata mun munaa kun Jenni tykkää katella? Pete vastaa sopertaen että se voi ehkä kokeilla. Jenni laskee mun munasta irti ja siirtää käden pois tieltä. Siirrän itse kättäni Jennin vatsalle samalla kuin Pete siirtää kätensä varovasti kohti mun munaa. Tunnen kuinka pari Peten sormea koskettaa mun munan vartta ja mun muna sykähtää oikein voimakkaasti. Pete irrottaa sormet ja vetää kättä vähän taemmas, ei onneksi kuitenkaan kokonaan pois. Liuttelen omia sormiani lähemmäs Jennin pillua sen avatessa haarojaan enemmän. Sormeni liukuvat kevyesti Jennin pilluvakoon ja jatkan sormien työntämistä pidemmälle. Peten käsi on ottamassa mun munasta kiinni, nyt vähän tiukemmalla otteella. Pete puristaa todella voimakkaasti mun munan varresta, en edes itse rutista munaani niin kovaa runkatessa. Liutan etusormeani hitaasti Jennin pilluun syvemmälle ja syvemmälle, huomaan kuinka Jenni huokailee ja hengittää kiihkeämmin, tuijottaen mun munan ympärille puristunutta Peten kättä. Tunnen kuinka Pete lähtee hitaasti nostamaan kättään ylemmäs, törmäten heti Peten kädenpuristuksesta kiiltävän tummanpunaiseksi paisuneeseen munan kärkeen. Hieroin Jennin märkää pilluvakoa sormi kokonaan uponneena Jennin pilluun. Pete lähti vetämään kättään hitaasti alas mun munan vartta ihan juureen asti. Tuntui kun mun munan nahka venyisi ihan äärimmilleen, silti tunsin kuinka orgasmi oli tulossa. Jenni rupesi huohottamaan aivan mielettömästi ja painoi käden mun käden päälle, huohotuksen seassa Jenni sanoi ihana orgasmi, nyt on sun vuoro. Pete lähti vetämään kättään ylöspäin ja Jenni painoi etusormensa mun munan päähän liuttaen sitä alapuolta pitkin kohti Peten kättä. Tunsin kuinka mun muna sykähti kerran, jolloin munasta lähti valumaan kiimanestettä. Peten käsi pääsi ylös asti ja Jennin sormi oli ihan mun munan kärjellä kun rupesin pumppaamaan spermaa pitkin Jennin sormia ja Peten kättä. Tuntui kun spermaa vain roiskui ja roiskui, eikä se päättynyt pitkään aikaan. Huohottaen sanoin että tämä tuntui todella hyvältä. Jenni nosti sormiaan kohti suutaan ja nuolaisi sormiaan, sanoen tämä maistui aika hyvältä. Kysyin Peteltä mitä se tykkäsi mun munan rukkaamisesta? Pete vastasi että tuntui oikeastaan aika kivalta, vaikka ei olisi sitä koskaan uskonutkaan. Kysyin että haluaisiko tehdä sitä joskus uudestaankin? Pete vastasi vähän ääni väristen, kyllähän sitä voisi joskus kokeilla uudestaan.

Jenni nuoleskeli edelleen mun spermaa sormistaan, sanoin Jennille että munaa voi nuolla ja imee niin että orgasmin pääsee maistelemaan kokonaan. Jenni jäi katsomaan mua ihan innostuneen näköisenä, mutta ei sanonut mitään. Pete kommentoi että pilluakin voi nuolla ja työnnellä kieltä pilluun sisälle, sekin voisi tuntua aika hyvältä. Huomasin kuinka Petellä muna oli jo melkein jäykkänä, oli ehkä vielä jonkun sentin verran irti mahasta. Ajattelin että pieni hipasu kädellä tai sormilla ja Petellä olisi muna taas valmiina käyttöön. Jennin tokaisu katkaisi mun ajatukset kun hän sanoi että lähdettäisikö vähän viilentelemään terassille? Pete vastasi että mennään vain, lähdettiin siitä istuskelemaan terassille.

Istuin Jennin viereen ja Pete meitä vastapäätä. Kysyin Peteltä että mikä oli Parasta mun munan runkkaamisesta? Pete vastasi että ensin säikähti kun yritti koskettaa sitä ja mun muna sykähti niin paljon, luuli että saan orgasmin. Parasta kuitenkin oli puristaa mun munaan samalla kun spermaa valu pitkin sen sormia. Jatketaan juttelua asiasta, kun Jenni availee vähän haarojaan ja liuttelee omia sormiaan vaivihkaa kohti omaa pilluaan. Huomaan kuinka Jenni painaa omat sormensa selkeästi märkään vakoonsa ja lopulta syvälle sisäänsä. Kysyn Jenniltä, tuntuuko hyvältä? Jenni punastuu ja vastaa aralla äänellä, joo tämä on parasta. Katson ensin Peten jäykkänä olevaa munaa ja sitten omaa puoliksi löysää omaa munaani, kysyn Jenniltä että haluaisiko se Peten munan sisälleen? Huomaan kuinka Pete menee ihan vaikean näköiseksi ja sen muna rupeaa vähän löystymään. Onneksi Jenni vastaa että ei halua, mutta kysyy miten pillua voi nuolla? Käännyn Peteen päin ja kysyn haluaisiko se näyttää? Pete vastaa vähän sopertaen, että kyllä hän voisi näyttää, samalla sen muna pomppaa taas täyteen jäykkyyteen.

Pete meni polvilleen Jennin eteen ja hiero kädellä ensin vähän pillun päältä ja levitti sormillaan pilluvaon auki. Paino pään Jennin pilluun ja rupesi nuolemaan, Jenni tarttui Peteä toisella kädellä päästä. Siirryin ihan Jennin viereen ja painoin pään Jennin rinnalle ja rupesin pyörittelemään nänniä kielellä, samalla ohjasin kädellä Jennin käden mun puolijäykälle munalle. Pete kerkisi ehkä muutaman kerran nuolaista Jenniä kun se rupesi huonottaan ja paino selkeästi Peten päätä tosi reilusti pilluunsa ja sano että tämä tuntu tosi ihanalta, äläkä lopeta saan ihan just orgasmin. Samalla Jenni rupesi liuttelemaan sormia mun liukkaalla munalla, painaen sen mahaa vasten. Huomasin kun Pete oli työntämässä kieltään Jennin kiimanesteitä valuttavaan pilluun sisälle, samalla Jenni rupesi huohottaman ihan mielettömästi ihana orgasmi ja paino Peten päätä niin paljon että se ei pystynyt liikuttamaan enää kieltään.

Mun muna oli jo siinä vaiheessa ihan seisokissa ja tuntu että en kestäisi kauaa Jennin käden hierontaa. Peten munaa en oikein siitä nähnyt. Kun Jenni päästi Peten päästä irti, huomasin että sen muna on puoli jäykkänä. Pete nousi istumaan meitä vastapäätä ja samalla Jenni laski mun munasta irti. Sanoin Jennille että mitäs jos minä näytän Peten munalla miten sitä voi maistella. Jenni vastasi että kuulostaa tosi hyvältä, toivottavasti näyttäisi kiihottavammalta kuin meidän rukkaukset saunassa. Pete ei kommentoi mitenkään joten ajattelen että sitä asia ei haittaisi. Siirryn polvilleen Peten eteen ja Jenni siirtyi vähän sivummalle istumaan että näkisi paremmin. Otin Peten munasta kiinni kevyesti kiinni ja nuolaisin ensin vartta, alhaalta ja ylös, kerta nuolaisulla Peten muna oli jo täydessä seisokissa. Sen jälkeen rupesin pyörittelemään kieltä Peten munan kärjessä, Jenni katteli ihan innoissaan. Huomasin kun Jennin käsi tuli ihan mun nenän alle ja se otti Peten munan varresta kiinni ja paino sitä kädellä vähän vatsasta poispäin. Ihan kun tarjoaisi Peten munaa minulle paremmin suuhun imettäväksi. Otin Peten munan kärjen kokonaan suuhun. Pyörittelin kieltä vähän aikaa munan kärjen alapuolella, samalla maistoin Peten valuttavan kiimatippoja. Lopetin kielen pyörittelyn ja rupesin imemään Peten munaa kuin tikkaria. Imin munaa ulospäin vetäessä ja laskin löysillä huulilla ja poskilla ulospäin. Jenni laski käden siinä vaiheessa irti ja jäi tuijottamaan kun imeskelin Peteä. Huomasin kuinka paljon Petekin nautti, kun se rupesi vähän työntelemään munaansa syvemmälle mun suuhun ja sen hengitys rupesi kiihtymään.

Laskin Peten munan suusta ulos ja kysyin haluisiko Jennikin maistaa? Samalla nuoleskellen Peten munaa pitkin vartta. Jenni vastasi että Sasiko se maistaa mun munaa, kun minä maistelin jo Peten munaa? Sanoin että tietenkin, mutta tässä voi olla vähän hankalaa samaan aikaan. Jenni sanoi että minä voisin näyttää miten Pete saisi orgasmin mun suuhun niin voitaisiin vaihtaa paikkaa sen jälkeen. Otin Peten munan takasin suuhun ja kädellä varresta kiinni, rupesin imemään kuten äsken runkkaamalla samalla Peten munan vartta, tiukasti puristaen. Kerkisin kerran imemään Peten munan sisälle suuhun kun Pete rupesi huohottamaan ja tunsin kun sen muna rupesi sykkimään. Avasin suun avoimeksi ja nostin päätä vähän ylemmäksi ja sanoin Jennille että kato, nyt tulee. Kerkisin vielä nuolaisemaan munan päältä kerran ja sen jälkeen Peten munasta rupesi valumaan spermaan ulos se ei enää lentänyt mihinkään, valu sykäyksittäin pitkin munaa ja mun sormia. Otin muutaman sykäyksen jälkeen munan taksin suuhun ja imin sitä aina samalla kun tunsin että munasta pulpahti uusi satsi. Pete sai huokaistua että tämä oli eka kerta kun kukaan otti siltä suihin ja että tätä haluaa ihan varmasti lisää. Ajattelin ihanaa, Pete ihastui kun otin siltä suihin, voisin ehkä joskus saada sitä uudelleenkin.

Musta tuntu sillä hetkellä että voisin saada orgasmin heti kun joku vain koskisi mun munaan. Vaihdettiin Jennin kanssa paikkoja ja se tuli kontilleen mun eteen, työnsin munaa vähän eteenpäin, tarjoten munaa paremmin Jennille suuhun. Jenni aloitti samalla lailla kun minä Peten munalla, nuolaisisi pari kertaa alhaalta ylöspäin vartta pitkin, tuntui kun voisin laueta juuri sillä hetkellä, valutin nyt jo kiimatippoja isona vanan pitkin munan vartta. Jenni siirtyi kielellä mun munan päähän pyörittämään kieltä ihan kärjen reiässä ja paisuneen pään reunaojapitkin. Sen jälkeen Jenni painoi mun munaa kädellä vatsaa vasten ja rupesi nuolemaan alapuolelta pusseista, kevyesti lipaisemalla kohti kärkeä. Kun Jenni pääsi yläreunaan sanoin että siinä yläreunassa on kohta josta mun muna kiihottuu eniten. Jenni vilkaisi mua pikaisesti ja jäi sen jälkeen pyörittelemään kieltä just siihen. Se pyöräytti ehkä kaks kertaa kielen ympäri, kunnes sanoin Jennille että saan orgasmin ihan just tällä sekunnilla. Jenni kerkisi laskemaan käden irti mun munasta ja avaamaan suunsa ennen kuin laukesin. Ensimmäinen ruiskaus osui Jennin leukaan, toisen tullessa Jenni oli kerinnyt viemään suutaan jo lähemmäs mun munaa ja lensi suoraan suuhun. Kolmas ja neljäs sykäys valahtivat ulos munasta, Jenni oli onneksi kerinnyt työntämään mun munan suuhun asti. Katselin miten sperma rupesi valumaan Jennin alahuulen yli ja ulos suusta. Jenni veti päätään poispäin mun munasta ja katseli kun seuraavat sykäykset valuivat vain mun munaa pitkin. Jenni nuolaisi suustaan valuvan sperman takaisin suuhun ja rupesi sen jälkeen nuolemaan mun munasta valuvaa spermaa vähän kerrallaan. Huohotin ja sain sanottua että Jennin kieli tuntui uskomattoman ihanalta, sain vastauksen että mun sperma maistuu myös ihanan hyvältä. Vilkaisin Peteä joka katsoi tuijottaen Jennin kieltä ja mun löystyvää munaa. Jennin nousi siihen meitä vastapäätä ja sanoi että tämä ilta on ollut jo nyt paljon parempi kuin viimekertainen.

Istuttiin terassilla kolmistaan Pete ja minä hengästyneinä, oma munani oli ainakin hellänä tästä illasta. Peten munakin näytti punottavan aika reippaasti löysänäkin. Istuttiin siinä hetki hikisinä jutellen kaikenlaista, kunnes Jenni kysyi että mentäisiinkö vielä kerran löylyyn? Lähdettiin porukalla löylyn lämpimään. Löylyteltiin hetken aikaa ja tultiin suihkun kautta takaisin terassille kuivattelemaan. Kerittiin siinä jutella jonkin aikaa, ennen kuin Jenni kerkisi kysymään mahtuisiko meidän väliin yksi nukkumaan? Vastaan nopeasti, että minulle sopii kyllä. Pete katsoo vähän empivän näköisenä ja nyökkää myöntävästi sanoen samalla että sitten tarvitsee siirtää meidän patjat vintillä vierekkäin jotta mahdutaan kaikki kolme samaan sänkyyn. Hetken juttelun jälkeen Petekin totesi että on mukavaa kun Jenni jää yöksi, lähdettiin vintille kääntämään patjat vierekkäin. Saatiin patjat käännettyä vierekkäin ja jäätiin miettimään mitä tehdä kun meillä ei ole kuin kaksi peittoa, Jenni intoili että hän haluaa nukkua ehdottomasti meidän välissämme ja sanoi että kyllä hän mahtuu siihen ilman peittoa. Tuskin näin kesällä tulee kylmä ilman peittoakaan. Palattiin alas vielä hetkeksi terassille istuskelemaan ennen kuin lähdettiin nukkumaan. Kun päästiin ylös, rupesi Pete laittamaan boksereita jalkaan kun sanoin hänelle että eihän me mitään tarvita päälle. Jenni yhtyi samaan ja sanoi että hän aikoo ainakin mennä näin alasti nukkumaan. Pete punastui hiukan ja huomasin kuinka sillä oli muna puolijäykkänä. Päästiin peittojen alle ja Jenni painautui ihan Peten selkään kiinni ja minä painauduin ihan Jennin selkään. Oma munani oli jo lähes jäykkänä siinä vaiheessa, painoin sen varovasti Jennin jalkojen väliin ja huomasin samalla kuinka Jenni oli siirtänyt kätensä Peten munalle. Olimme kai kaikki aika väsyneitä kun nukahdettiin siihen munat pystyssä ihan muutamassa minuutissa.

Aamulla heräilin siihen kun makaan vatsallani muna aamu jäykkänä. Vilkuilen Jenniä ja Peteä jotka näyttävät vielä nukkuvan, Pete selällään ilman peittoa ja Jenni puoliksi kyljellään puoliksi mahallaan peiton alla. Jennin peitosta näkyy toinen jalka ja vähän persettä. Ajattelen eilisen illan tapahtuma ja munani tuntuu sykkivän aina vain enemmän ja enemmän. Käännyn varovasti kyljelleni muna Jenniin päin, siirtäen peiton alemmas niin että muna näkyy. Tartun munastani kiinni ja rupean liuttulemaan kättä hitaasti eteen ja taakse, samalla seuraten että herääkö Jenni tai Pete. Kerkiän ehkä pari kolme kertaa vetämään kädellä edestakaisin munan vartta, kun tunnen että voisin laueta. Huomaan Jennin työntyvän lähemmäksi ja kääntävän päänsä minuun päin. Jenni kuiskaa hiljaa, sun muna on kivempi kuin Peten, kun olet ajellut karvatkin siistiksi. Jenni jatkaa kuiskaten että haluatko liutella munaa mun liukkaassa jalkovälissä? Olen jotenkin unisena vielä siinä kohtaa ja olen puristanut munan vartta tiukasti että en laukeaisi vielä. Vastaan kuiskaamalla että joo, kyllä haluaisin mutta saan orgasmin varmaan ensimmäisellä työnnöllä. Jenni työntää itsensä ihan minuun kiinni ja sanoo että ei se haittaa. Lasken munasta irti ja ohjaan munan Jennin jalkoväliin, huomaan sormilla kuinka märkä se on. Jenni painaa jalkojaan vähän enemmän yhteen ja kääntää jalkojaan enemmän koukkuun samalla kun rupean työntämään munaa jalkoväliin. Tuntuu kuin munan kärki työntyisi Jennin pillun reunalle ja luiskahtaen siitä eteenpäin. Kuulen kuinka Jenni huokaisee, samalla kun vedän munaa varovasti taaksepäin, tunnen kuinka munani sykähtää kerran ihan kuin varoittaen että seuraavalla sykäyksellä saan orgasmin. Tönäisen munaa vaistomaisesti nopeammin Jennin jalkoväliin. Tunnen kuinka munan kärki luiskataa Jennin pilluun sisälle eikä ohi niin kuin oli tarkoitus. Samalla sekunnilla tunnen toisen sykäyksen ja orgasmin ensimmäisen sykäyksen syöksyvän Jennin pilluun, yritän olla työntämättä munaa yhtään syvemmälle. Tunnen kuinka munastani sykähtää seuraava orgasmi ryöppy ulos. Yritän vain olla mahdollisimman hiljaa että Pete ei heräisi. Jenni painaa itseään lähemmäs minua ja samalla painaen mun munaa syvemmälle, lennätän vielä kaksi tai kolme sykäystä Jenniin sisälle, ennen kuin vedän munani ulos. Jenni kääntyy minuun päin ja sanoo että hän sai orgasmi just sillä hetkellä kun mun muna työntyi sen pilluun. Kerron että tämä oli viikonlopun paras orgasmi ja että en ole koskaan lauennut niin nopeasti. Jenni sanoo että haluaisi tätä lisää, mutta kahdestaan. Samalla Pete herää ja kääntyy meihin päin, ollaan molemmat ensin ihan hiljaa ja toivotetaan sen jälkeen huomenta. Huomaan että Petelläkin on muna aamu jäykkänä. Kysyn Peteltä että pitäisikö purkaa aamun paineet pois ennen kuin lähdetään alakertaan? Pete vastaa nopeasti että ei tarvitse, käydään mieluummin ensin syömässä aamupalaa.

Laitetaan kaikki vähän vaatteita päälle ja lähdetään ala kertaan aamupalalle. Syödessä Jenni kertoo että se oli kertonut parhaalle kaverilleen mitä oli viimeksi puuhailtu. Sen kaverilla on kuulemma poikaystävä ja ne olivat harrastaneet seksiä jo pidemmän aikaa. Jennin kaveri oli kiinnostunut kuitenkin meidän tekemisistämme kun se ei ole ollut kuin yhden pojan kanssa. Jennin kaveri oli kuulemma haaveillut että saisi joskus kahta poikaa yhtä aikaa tai että saisi joskus kokeilla seksiä toisen pojan kanssa. Jatketaan jutustelua Jennin kaverista ja puhutaan että voisihan senkin kutsua joskus saunomaan meidän kolmen kanssa. Saadaan aamupala syötyä ja jutellaan siinä kaikenlaista, vähän myöhemmin Jenni sanoo että sen täytyy lähteä omalle mökilleen. Toivotetaan hyvät matkat Peten kanssa ja vilkutetaan kun Jenni lähtee kävellen takaisin päin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute