Koodi-puhelin
Kiimaa kumissa 2
rubbergay

Mikan beba oli aika kivasti ylhäällä, mutta päätin vielä vähän parannella pojan asentoa. Kiinnitin nilkkakahleista lähtevät köydet niin, että Mika oli melkein kaksinkerroin ja sitten vielä yksi kumipäällysteinen tyyny beban alle ja nyt oli asento entistäkin parempi.

Otin liukkaria käsiini aika reilusti ja aloin hitaasti hyväillä Mikan kiinteää pikkubebaa ja pyöritin etusormeani todella tiukan tuntuisella anusaukolla. Mika inahteli mielihyvästä ja kysyin onks tää todellakin sun eka kertas orjana ja sain hiljaisen myöntävän vastauksen.

Lisäsin vähän liukkaria ja aloin hivuttaa mustan kumihanskan verhoamaa etusormeani Mikan sisään. Sentti pari meni ihan ok mut sitten Mika jo kiljas että sattuu ja lopeta. Hei sä oot lähteny tähän leikkiin mukaan joten ota ihan iisisti vaan ja koita relaa, meikä rauhoitteli ja jatkoin etusormeni liikuttelua anuksessa. Mika olikin yllättävän tiukka ja en halunnut liian rajusti edetä kokemattoman orjapojan kanssa. Otin nyt kiimatippoja valuvan kullin käsittelyyni ja liukkaan kumihanskan välissä se tuntui koko ajan kovenevan ja paisuvan. Sä taidat olla aika kiimassa poju, mä sanoin ja jatkoin edelleen kullin käsittelyä ottaen sen lopulta suuhuni. Ei mennyt kuin hetki kun Mikan huohotus kiihtyi ihan huippuunsa ja poika parahti samalla kun kuuma lasti purkautui suuhuni. Kuuma sperma sai omankin kiimani kasvamaan.

Ootpa sä herkkä, sanoin, nieltyäni spegut, mutta seuraavaa orkkua saatkin odottaa jatkoin ja samalla löysäsin kahleköydet niin, että Mika pääsi istumaan. Orjapoika saa nyt lisäkasvatusta kun päästään varsinaiseen leikkiin. Hain toisenlaisen kumihupun, jossa oli silmä- ja suuaukot ja puin sen entisen tilalle ja lisäksi suukapulalla ja silmälapuilla varustetun remmimaskin kumihupun päälle. Jätin vielä suukapulan ja silmälaput irralleen.

Mene nyt takaisin selälles, määräsin ja otin sitten esille valikoiman peniskahleita. Mikan kulli oli nyt snadissa kunnossa äskeisen orkun jälkeen ja alkaessani pujottaa ja kiristää peniskahleita pallien juureen ja peniksen varteen, alkoi sekin uudelleen heräillä.

Neitsytorjan eskari ei ollut edes takana, joten kohta oli senkin vuoro ja kun kulli oli kohtalaisesti kovettunut, vetäisin eskarin taakse ja punaisena kiiltelevä terska paljastui kokonaan. Auuuuutts..älä...parahti Mika taas. Pidä orja suus kiinni tai saat suukapulan suuhus, sanoin käskevästi ja kiristelin Mikaa tiukemmalle "työasentoon" .

Hain myös itselleni mustan kiiltävän kumihupun, jonka päälle vielä mustat lasit, jotta master-varustus olisi valmiina. Jo aiemmin olin laittanut itselleni penisrenkaan ja pienet kumitangat päälleni. Kumichapsit ja kumipaita istuivat kiiltävinä tiukasti ihoa myöten päälläni ja tunsin oloni kiihottuneeksi ja valmiiksi etenemään kokelaan kanssa.

Mikan tiukka anus täytyisi nyt saada ottamaan vastaan jotain sormea paksumpaa, joten hain aika ohuen pumpattavan anustapin, jonka liukastin hyvin. Hyväilin pojan bebaa ja stondaavaa kalua ja aloin ujuttaa anustapin päätä ahtaalle reiälle. Liukas tappi alkoi pikkuhiljaa työntyä yhä syvemmälle ja tiukasti kahlittu kumiorja huokaili ja välillä inahteli mielihyvästä ja varmaan kivustakin. Anustappi alkoi olla jo reilut kymmenen settiä sisällä ja sitten työnsin sen ihan perille.

Painelin pumppua muutaman kerran, ettei liukas tappi luiskahtaisi ulos kun Mikan perä alkaisi supistella outoa kalua vastaan. Samalla kun pumppasin lisää paksuutta tappiin alkoi Mika taas saman vastustelun ja tuskaisen ääntelyn äskeisen sormileikin tapaan.

Poju sä pysyt nyt kyllä hiljaa, sanoin ja kumarruin asettamaan kumisen suukapulan Mikalle ja kiristin sen tiukasti nahkahihnoilla päällimmäisenä oleva hupun solkiin. Samalla kiristelin kaikki muut kahleet ja orjani oli nyt täysin masterinsa vallassa.

Vielä vähänlisää pumppausta ja pojalla oli sisällään jo melkoisesti paisunut anustappi tai oikeastaan jo keskikokoinen dildo. Seuraavaksi lisäsin värähtelyn päälle, jolloin sisällä oleva paisunut tappi kiihotti entisestään orjaa seuraavaan vaiheeseen... Itse poistuin huoneesta jättäen vain himmeän valon ja raskaan musiikin soimaan taustalle.

Jatkoa seuraa jos innokkaita kiimaisia lukijoita riittää...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute