Koodi-puhelin
Maalaishotellissa
Herkko

Tämä tapahtui tänä syksynä. Olimme vaimoni ja lasteni kanssa viettämässä viikonloppua pohjoisen hotellissa. Olimme päivällä mönkijä safarilla jota veti uskomattoman komea nuorimies. Lyhyt ja erittäin leveät hartiat. Komeat haalarit olivat sopivasti piukalla pakaroiden kohdalla. Päätin että noiden pakaroitten väliin vielä menen tänä viikonloppuna. Keksin että houkuttelen Jarin illalla rantasaunalle löylyttelemään. Meillä oli huoneessamme omakin sauna, mutta rantasauna oli puilla lämmitetty, ja siellä oli myös kuumavesisaavi johon voi mennä kipeitä lihaksiaan hautomaan.

Sovin treffit illalla myöhemmäksi, suunnitelmiini kuului olla kahden Jarin kanssa. Illalla 21 maissa tapasimmekin hotellimme kulmalla ja lähdimme saunalle. Jari oli vaihtanut haalarinsa verryttelyhousuihin ja huppariin. Komea näky, etumus pullotti komeasti.

Riisuimme itsemme ja menimme löylyihin. Katselin Jarin vartaloa ja kyselin käykö hän nostelemassa hotellilla puntteja. Juttelimme ties mistä asioista, kävimme välillä saavissa lämmittelemässä lihaksiamme. Jarin niska näytti olevan tosi jäykkänä. Kysyin josko auttaisi jos hieroisin hiukkasen. Jari istui löylyssä eteeni alemmalle lauteelle ja minä aloin ensin kevyesti hieromaan, lopuksi kovemmilla otteilla. Oma mulkkuni pyrki kokoajan jäykistymään, Onneksi Jari oli selkä minuun päin. Jari sanoi tarvitsevansa viilennystä ja menimme suihkuun, istuimme jakkaroille suihkun alle ja annoimme veden valua niskaamme. Jari kiitteli hieronnasta ja kertoi, ettei kylällä ole hierojaa lainkaan. Sanoin että voin hieroa selän jos tarvitsee. Jari meni mahalleen penkille, kädet rentoina lattiaa kohti. Vihdoinkin olivat nuo komeat karvaiset pakarat edessäni. Hieroin ensin yläselän ja piukkuhiljaa siirryin alemmaksi kohti pakaroita. Itselläni oli täysi erektio ja se hakkasi Jarin pakaroihin välillä. Hieroin ristiselän kohtaa ja pikkuisen alemmaksi siirryttyäni kumarruin ja levitin pakaroita ja aloin nuolemaan Jarin persereikää. Jari hätkähti, mutta en lopettanut, sanoin vain että tämä kuuluu hierontaan. Levitin lisää Jarin pakaroita ja jalkoja. Uskomattoman komea karvainen persereikä oli edessäni. Nuolin ja nussin kielelläni tuota herkkua. Kysyin oliko eka kerta kun saat tällaista hoitoa, kuulemma oli. Venyttelin Jari persettä sormin ja kielellä, yritin saada sen mahdollisimman avoimeksi. Nousin ylemmäksi ja aloin työntämään mulkkuani Jarin reikään. Jari otti pakaroistaan kiinni ja levitti lisää, kysyin että taitaa tarvita liukastetta. Laitoin hiustenhoito ainetta kevyesti ja annoin mennä. Suutelin Jarin paksua niskaa ja työntelin pohjaan asti, että tuo reikä oli tiukkaa tavaraa. Nostin Jari seisomaan seinää vasten ja pyllistämään minulle, nyt pystyin runkkaamaan Jaria samalla kun nussin persettä. Jarin mulkku oli kasvanut kaksinkertaiseksi siitä mitä se oli velttona, komea paksu parru hänelläkin. Aloin pikkuhiljaa olla valmis ja annoin lastin tulla Jarin suoleen, Jari voihki kiimoissaan ja minä menin kyykkyyn Jarin eteen ja otin tuon paksun parrun suuhuni ja imin kuuman lastin suuhuni Jarin polvet pettivät, orgasmi oli niin raju. Lepäsimme hetken ja menimme vielä löylyyn. Kerroin Jarille että olin katsellut häntä mönkijä safarilla päivällä ja jo silloin päättänyt että nussin häntä. Tämä oli kuulemma Jarin ekakerta, ei kuulemma ollut tullut edes mieleen touhuta miesten kesken. Tapasimme seuraavana päivä myös Jarin perheen, olimme kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Sain Jarin mailiosotteen ja olemme olleet yhteydessä. Aion viedä perheeni samaan maalaishotelliin ensi syksynäkin... Sain Jarilta luvan kertoa tapaamisestamme täällä. Molemmat odotamme ensi syksyä

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute