Koodi-puhelin
Vaihto-oppilaana
Tyttöilijä

Olin 80-luvun ihan alussa vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa ja vuoden alku oli monella tavalla hankala. Olin jo nuoresta asti halunnut pukeutua naisten asuihin ja tiesin olevani bi vaikka mieskokemuksia ei vielä ollutkaan. Alkuun yritin olla pukeutumatta, mutta minkä sille voi kun tarve on. Tilanteeni oli hiukan erilainen sillä sijoitusvaikeuksien vuoksi jouduin sellaiseen perheeseen joilla lapset olivat jo muuttaneet pois kotoa. Isä Mark oli charmantti 55v isohko mies ja äiti Julia myös pitkä pari vuotta vanhempi seksikäs rouva.

Olin erään kerran kotona yksin viikolla pienen kuumeilun vuoksi enkä voinut enää mitenkään vastustaa kiusausta tutkiskella “äidin” asustevarastoja. Olin jo pikkuisen perehtynyt hänen vaatekaappinsa tarjontaan joten tiesin jo mistä etsiä ja mitä kivaa sieltä löytyisi. Oma pienehkö kokoni (173cm, 62kg) helpotti kummasti, sillä suurin osa hänen asuistaan oli aika tarkkaan itselleni sopivaa kokoa. Löysin valkoiset pitsiset pikkuhousut ja vastaavanlaiset rintsikat joihin työnsin parit sukkahousut molempiin kuppeihin täytteeksi. Sukkalaatikosta löysin ihonväriset ohuet sukkahousut, jotka vedin hyvin varovasti jalkaani. Päälle löysin lyhyydestään päätellen hieman vanhemman keltaisen mekon ja jalkaan tummansiniset sandaalit n. 7cm korolla. Näissä asuissa hetken keimailin peilin edessä kunnes päätin että pikkuisen pitää olla myös meikkiä ja hiuksetkin voisi laittaa. Onneksi minulla siihen aikaan oli pitkät hiukset, jotka sai helposti muutettua naisellisempaan suuntaan. Yritin olla hyvin varovainen ja otin mekon pois meikkaamisen ajaksi. Hiukan ripsiväriä ja luomiväriä, vähän punaa poskiin, huulipunaa, hiukset ponnarille ja näytin paljon paremmalta, aika lailla tytöltä. Onneksi olin aika lailla karvaton joten jalkani näyttivät ihan hyviltä ilman ajeluakin. Olin itse asiassa ylpeä jaloistani.

Koko tämä ajan oli kullini seissyt tanassa ja pyrkinyt pois pikkuhousuista. Sukkikset tosin auttoivat pikkuisen pitämään sitä kurissa, mutta oli selvästi aika vapauttaa penis piilosta ja runkkailla vähän. Menin omaan huoneeseeni ja siirsin kokovartalopeilin sängyn kulman kohdalle, jotta vosin ihailla itseäni. Näytin mielestäni seksikkäältä nuorelta naiselta, mitä nyt 17cm kulli hiukan rikkoi vaikutelmaa kun laskin sukkahousuja ja pikkareita alas vapauttaakseni sen. Vetelin pikku hiljaa esinahkaa mutta en halunnut laueta vielä. Laskin sukkikset ja pikkarit vielä alemmaksi ja menin selälleni sängylle, nostin jalat ylös ja alon hyväillä peräaukkoani. Kullini koveni entisestään ja aloin pikkuhiljaa työtää sormea varovasti sisään kostutettuani sen ensin syljellä. Yhtäkkiä huomaan Markin ovella katsomassa ja hieromassa etumustaan. Jähmetyn paikalleni, toinen käsi kiinni kullissa ja toisen käden etusormi pyllyssä, jalat koukussa ja hänen vaimonsa asut päällä. Ensimmäinen ajatukseni on että minut lähetetään takaisin Suomeen samantien ja koko homma tulee kaikkien tietoon. Samalla hän lähestyy sänkyä, istuu reunalle ja sanoo rauhallisesti ettei hätää, jatka vaan laskien samalla kätensä reidelleni. Olen hämilläni, kullini on jo hieman pehmennyt mutta herää välittömästi takaisin henkiin hänen pehmeästä kosketuksestaan. Hän jatkaa hitaasti hyväilyä ja käsi etenee hitaasti mutta varmasti kohti pyllyäni. Hän sanoo että näytän kauniilta, kumartuu ylleni ja painaa varovaisen suudelman huulilleni. Suljen silmäni ja nautin hänen kosketuksestaan, hän suutelee minua uudestaan, nyt vaativammin. Samaan aikaan hänen kätensä on löytänyt peräaukkoni ja hyväilee sen ympäriltä varovasti, hellästi. Meinaan räjähtää. Siirrän oman käteni hänen syliinsä ja tunne ison ja kovan muhkuran housujen etumuksessa. Tiesin että hänellä on iso kulli, koska olin jonkun kerran nähnyt hänet suihkun jälkeen alasti. Kiihotun entisestään, mikäli se on edes mahdollista. Hän nousee hieman ylös ja kääntyy kohti jalkoväliäni. Sormi työntyy hitaasti anukseeni ja samalla hän ottaa kullini suuhun. En voi mitään vaan samalla hetkellä alkaa mahtava orgasmi ja lasken siemennesteeni hänen suuhunsa sormen painellessa samalla eturauhastani. En ole koskaan saanut yhtä voimakasta orkkua.

Palaan pikkuhiljaa takaisin maan pinnalle ja häpeä iskee päälle. Sormi on edelleen sisälläni ja hän nuolee juuri viimeisiä tippoja kullini päästä. Hiljaa hän sanoo ettei hätää, ole ihan rauhassa vaan, näytät ihanalta. Olen hämilläni ja edelleen häpeissäni, mutta hän hyväilee poskeani ja sanoo tulevansa heti takaisin, en saisi liikkua sillä välin. Makaan selälläni sängyllä ja mietin mitä oikein tapahtuikaan. Hetken päästä Mark tulee takaisin alastomana, mahtava kulli puoliseisokissa ja rasvapurkki kädessä. Arvaan heti mitä hänellä on mielessä ja säikähdän vähän, eihän tuo parru voi millään mahtua sisääni, lienee yli 20cm ja paksukin kuin mikä. Hän näkee silmistäni mitä ajattelen ja sanoo ettei tee mitään mikä sattuu eikä mitään mitä en halua. Huomaan kuinka hänen kullinsa alkaa hitaasti nykiä kohti täyttä erektiota, haluan tuota elintä enemmän kuin mitään muuta. Käännyn vähän ja kumarrun eteenpäin ottamaan sen suuhuni. Kaikki tapahtuu automaattisesti, ajattelematta. Otan miehen kullin suuhuni ensimmäistä kertaa ja alan nuolla ja imeä sitä. Tunne on mahtava ja omakin kullini herää uudestaan eloon. Suuni on ammollaan auki jotta tuo aikuisen miehen iso kyrpä menee sisään, syvemmällä tulee eteen kakomista kun kulli painuu kurkkuuni, en vielä osaa ottaa syvälle. Mark työntää pääni irti kullistaan ja käskee ottaa rauhallisesti. Hän tulee sängylle jalkojeni väliin ja hitaasti laskee sukkikset ja pikkuhousut alas, ottaa kengät pois ja vetää sukkikset kokonaan pois, nostaa pikkuisen lantiotani ja vetää sen jälkeen mekon pääni ylitse.

Makaan selälläni meikattuna ja pelkissä rintaliiveissä hänen edessään. Hän rasvaa sormensa ja nostaa jalkojani ylös ujuttaen hitaasti etusormensa sisääni. Sormi liikkuu rauhallisesti tutkien syvemmälle ja kokonaan taas ulos, pikkuhiljaa toinen sormi tulee mukaan ja tunnen kuinka anukseni leviää sormien työntyessä hitaasti sisääni. Olen ihan rentona ja nautin sormetuksesta silmät kiinni, tunnen kuinka Mark hetken päästä lisää painetta ja kolmas sormi tulee mukaan. Ihmettelen kuinka helposti hän saa anukseni auki ja kullini nykii sormien tahdissa. Sitten hän vetää sormet hitaasti ulos, ottaa rasvapurkin uudestaan ja sivelee siitä reilun määrän kulliinsa. Nyt lähtee neitsyys ajattelen, ja minkälaisella kyrvällä. Tästä olin tietenkin nähnyt unta mutta en koskaan oikein uskonut sen toteutuvan näin.

Hitaasti Mark alkaa työntää kullia sisääni. Sulkijalihas pistää vähän vastaan ja Mark pysäyttää liikkeen. Hän pitää kuitenkin paineen peräaukollani ja hitaasti se antaa periksi, yhtäkkiä kulli luiskahtaa syvemmälle sisääni ja joudun huokaisemaan. Mieletön tunne. Mark pysäyttää ja kysyy sattuiko minuun. Vastaan ettei satu mutta että ottaisi hitaasti kuitenkin, sen verran olin itseäni erilaisilla apuvälineillä kokeillut että vähän tiesin miten sen voi hoitaa. Hitaasti Mark painoi kaluaan syvemmälle kunnes se oli ihan pohjassa. Oloni oli ihan mieletön. Olin täynnä kovaa miehen kyrpää, täysin hänen naisenansa. Hitaasti kulli alkaa liikkua ulos ja takaisin sisään, rauhallisesti ja varovasti kokeillen kuinka kestän sitä. Vedot pitenevät ja kohta kulli käy jo melkein ulkona painuakseen takaisin sisään, syvälle pohjaan saakka. Paneminen kiihtyy tasaiseen tahtiin ja tunnen kuinka pallit paukkuvat pakaroitani vasten. Olen täynnä kyrpää, ihanaa!

Samalla Mark kumartuu eteenpäin ja suutelee minua ottaen toisella kädellään otteen kivikovasta sykkivästä kullistani. Yhtäkkiä tunnen kuinka orgasmi alkaa taas lähestyä, tällä kertaa se tulee vielä syvemmältä sisältä kuin edellisellä kerralla. Anukseni alkaa supistella ja samalla roiskin mahtavan lastin Markin runkatessa kaluani. Hän lopettaa panemisen, kysyy sattuuko johon nyt täytyy todeta, että vähän sattuu, jolloin hän hyvin hitaasti vetää kalunsa ulos, kumartuu ja nuolee spermat vatsaltani ja kullistani. Hän ottaa paperia yöpöydältä ja pyyhkii ylimääräiset rasvat pyllystäni, pyytää odottamaan hetken rauhassa ja poistuu hetkeksi. Kuulen suihkun äänen ja arvaan Markin pesevän kaluaan, samalla tunnen olevani aivan auki alapäästä. Hetken päästä hän tulee takaisin, kalu edelleen pystyssä, nousee sängylle polvilleen ja työntää tuon ihanan kyrvän suuni eteen kysyen josko haluaisin imeä hänet loppuun. Aika turha kysymys joten ryhdyn heti hommiin.

Rauhallisemmin nyt kuin ihan alussa, yritän saada mahdollisimman paljon tuota elintä suuhuni, mutta en saa kuin korkeintaan puolet vaikka otan sen kurkkuun asti, niin syvälle kuin saan. Keskityn paksuun terskaan ja nuolen sitä samalla kun puristan huuliani sen ympärille, maistelen kiimalimaa ja kiihdytän vähän tahtia. Tunnen kuinka kalu kovenee entisestään ja hetken päästä tunnen kuuman suihkun kitalaellani ja maistan suolaisen sperman maun. Mark vetää kullinsa pois suustani kesken kaiken ja runkkaa loput kasvoilleni sotkien meikkini ihan lopullisesti. Nielen suussani olevan sperman ja Mark kumartuu nuolemaan omaansa kasvoiltani. Sitten hän kysyy huolettomaan tyyliin “miten aiot selittää Janetille nuo käytetyt alusasut ja rikkoutuneet sukkahousut kun hän tulee kotiin?” Katson sukkiksia lattialla tarkemmin ja huomaan että niissä on iso silmäpako...

Loppuosa vaihto-oppilasvuodestani olikin sitten ikimuistoista. Koulusta en juurikaan muista oppineeni mitään, mutta kotona kyllä paljonkin kaikkea tarpeellista ja mukavaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute