Koodi-puhelin
Spermat suuhun uimarannan pukukopissa
olli

Tämä tarina tapahtui tänä iltana. Olen aiemmin useasti etsinyt gay-chatista vanhempaa miesseuraa. Olen naisen kanssa seurusteleva 24v mies. Naiseni pitää erittäin paljon suihinotosta ja spermasta. Siispä halusin kokea tuon saman tunteen, miltä tuntuu saada imeä kullia ja maistella spermaa.

Tutustuin rentoon 42-vuotiaaseen ukkomieheen. Ehdotin hänelle suihinottoa, mikäli hän tietäisi hyvän paikan. Hän ehdotti kaupungin laidalla olevaa uimarannan pukukoppia. Suostuin, koska paikka olisi mukavan rauhaisa ja pimeä.

Lähdin ajamaan autolla kohti sovittua paikkaa, olin erittäin kiimainen, joten en voinut vastustaa halujani. Jätin auton parkkiin tienlaitaan, kävelin uimarannalle. Hetken aikaa odotettuani paikalle saapui mies koiran kanssa. Tervehdimme, menimme pukukoppiin, hän kokeili puolijäykkää kyrpääni. Polvistuin hänen eteensä ja hän riisui housunsa.

Otin miehen löysän kullin suuhuni, aloin imeä ja runkata samanaikaisesti, muutamien vetojen jälkeen kyrpä oli täydessä seisokissa, kulli oli kooltaan keskiverto, mutta terska oli erityisen iso. Tuntui mahtavalta saada nuolla ja imeä kyrpää, runkkasin pyörivin vedoin ja yritin välillä ottaa niin syvälle kuin pystyin. Pyörittelin kieltäni terskan ympärillä.

kiihdytin tahtia, mies alkoi voihkimaan kovempaa jatkoin imemistä, tuo ihana kyrpä nytkähteli suussani hetken päästä mies laski lämpimän spermalastinsa suuhuni, yllätyin todella miten hyvänmakuista se oli, harmittaa näin jälkeenpäin etten niellyt koko lastia vaan syljin ehkä noin puolet pois ja annoin valua leualleni. Kiitin miestä ja poistun paikalta. Kotiin päästyäni nostin jalat sängynpäätyä vasten ja runkkasin vielä oman spermalastini suuhuni, nam mahtavaa oli, Taisin jäädä tämän kokemuksen myötä koukkuun tuohon ihanaan makuelämykseen, tuntuu siltä etten voi saada tarpeeksi sitä...

Tämä tapahtui keski-Suomessa. Mikäli löytyy kiinnostusta voi laittaa palautetta

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute