Koodi-puhelin
Mikon ja Timon suihku ja sänkyseikkailu
Timo

Olin puhelimessa sopinut Mikon kanssa tapaavani hänen luonaan seksin merkeissä. Ajoin autollani läheisen kauppakeskuksen pihaan ja haparoivin sormin tekstasin Mikolle olisiko tämä jo paikalla. Mikko kuittasi ja niin lähdin kävelemään kohti Mikon rivitalo asuntoa.

Asunnon ovelle saavuttuani soitin ovikelloa ja Mikko tuli avaamaan. Pikaisen tervehtimisen jälkeen olimmekin jo makuuhuoneessa riisuutumassa. Mikon pyynnöstä kävisimme ensinnä suihkussa. Epävarmoin askelin suunnistin Mikon edellä suihkuun. Lämmin vesi hyväili kehoani Mikon katsellessa vieressä. Näin Mikon etumuksen heräävään eloon ja hänen hymyilevän minulle. Päästin Mikon käymään suihkussa välillä ja menin takaisin suihkun alle. Mikko sammutti suhkun ja pyysi minua kääntymään häneen päin selin. Kuulin saippua pullon avautuvan ja Mikon puristavan saippuaa käsiinsä. Kuulin takaani komentavaan äänen sävyyn: ”nojaa seinään ja levitä jalkasi”.

Tunsin Mikon saippuaiset kädet kainaloissani, josta ne ohjautuivat kaulalle ja sieltä rinnalleni. Nuo lumotut kädet. Mikko otti lisää saippuaa käsiinsä ja vaelteli pitkin vatsaani nousten takaisin rinnalleni ja siitä taas kaulalle käyden välillä läpi selkäpuoleni. Tunsin Mikon vartalon painautuvan selkääni vasten ja hänen puolijäykän kalunsa osuvan vakooni.

Mikko otti lisää saippuaa ja siirtyi elimeni kimppuun. Määrätietoisesti Mikko käsitteli kiveksiäni ja kaluani, joka esitti selvästi kiinnostusta käsittelyä kohtaan. Mikko runkkasi kalua hellästi samalla kädellään kiveksiä hyväillen. Pian toinen käsistä siirtyi takapuolelle. Tunsin kuinka käsi ja etenkin sormet painautuivat vakoani myötäillen pitkin peppuani osuen aukolleni. Säpsähdin, mutta Mikko vannoi, että ei yrittäisi mitään. Rentouduin ja Mikko jatkoi käsittelyään. Tunsin kuinka joka kerta Mikon sormi painautui hieman kovemmin reikäni kohdalla ja jollain tavalla nautin tästä.

Mikko jatkoi elimeni ja reikäni hyväilyä useamman minuutin ajan ja kehui samalla, kuinka tunsi, että olin rentoutuneempi hetki hetkeltä. Pian Mikko siirtyi taas taakseni ja painoi itsensä minua vasten. Mikon kalu oli noussut täyteen iskuun. Tunsin sen saippuan liukastamana liukuvan jalkovälissäni. Mikko otti kiinni kalunsa varresta ja alkoi hieroa sitä määrätietoisesti vakoani vasten.

Mikon kädet vaelsivat pitkin rintaani ja tuo jumalainen kalu liikehti jalkojeni välissä välillä osuen kiveksiini ja kiihottaen välilihaani. Mikko otti kiinni kalustaan ja veti esinahan taakse. Pian tunsin kuinka penis hakeutui reiälleni. Mikko käski minua painautumaan penistään vasten. Tein työtä käskettyä. Penis upposi terskan verran aukkooni aiheuttaen pientä kipua. Tästä huolimatta aloitin pienen naintia muistuttavan liikkeen. Mikko huokaili ja nautti tilanteesta.

Aikamme jatkettuamme Mikko veti itsensä minusta irti ja otti saunan puolelta penkin. Mikko istui penkille ja pyysi minua istumaan peniksensä päälle. Epäilevästi ja pelokkaana kävin istumaan Mikon syliin. Tunsin peniksen aiheuttaman paineen peräaukollani. Tunsin kuinka Mikon penis aukaisi tunneliani milli milliltä. Mikko kertoi terskan olevan jo aukossani ja pyysi, että ratsastaisin pienellä liikkeellä, jotta myös sisempi lihas antaisi periksi. Mikko ei halunnut aiheuttaa minulle kipua ja siksi etenisimme minun tahtotilan mukaan.

Mikon penis tuntui hyvälle, mutta en osannut rentoutua. Pyysin Mikolta, että siirtyisimme makuuhuoneen puolelle. Mikko hyväksyi ehdotuksen ja nousin pois Mikon sylistä. Mikon peniksen irtoaminen peräaukostani aiheutti hauskan äänen jolle molemmat nauroimme. Mikko oli minusta ylpeä, sillä olin kuitenkin kokeillut ja ilmoittanut myös, että haluan jatkaa kokeiluja myös tälle saralle.

Pian olimmekin makuuhuoneen puolella. Mikko makasi sängyllä jalat levällään, kun saavuin huoneeseen. Siirryin Mikon jalkojen väliin etsien puolijäykän peniksen suuhuni...

Haluatteko kuulla jatkon?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute