Koodi-puhelin
Yllätysten ilta 4
Jenni

Mies siis otti hellästi käsistäni kiinni ja auttoi minut ylös polviltani, nousin hänen syliinsä ja huuleni kävivät miehen huulien lähellä. Otin pepputapin sisältäni ja tartuin miehen kulliin ohjaten sen reiälleni, kaikki katselivat selvästi odottavan näköisinä tapahtumaa kun "pilluni" suu oli terskan päällä. Nautinnollisen hitaasti aloin laskeutua sen päälle, kullin pää työntyi runsaan liukuvoiteen ansiosta helposti tiukkaan pilluuni... ...Ennen kuin huomasinkaan puolet varresta oli solahtanut myös sisääni. Silmät nautinnosta puoliummessa pyöritin lantiotani ja väkisinkin hiljainen voihkinta karkasi huulieni välistä, mies laittoi kädet lantiolleni ja painoi kyrpäänsä syvemmälle...pieni kivun tunne tuli ainoastaan kun paksu kullin tyvi venytti reikääni, muuten pepputapilla tekemäni "venyttely" auttoi näköjään. Tosin edelleen sain myös miehen voihkimaan supistelemalla pilluani, ratsastaessani hänen kullillaan.

Timo oli näköjään siirtynyt parempaan paikkaan kuvaamaan, ja kaksi muuta miestä olivat antaneet tilaa sohvalla siirtymällä selkänojan taakse seisomaan. Mies kenen kullilla ratsastin antoi minulle vauhtia lantiostani ja hänen kyrpänsä työntelikin syvälle pilluuni, toisetkaan eivät jääneet osattomiksi vaan imeskelin ja nuolin heitä vuorotellen. Allani oleva mies voihki aikalailla, mutta sanoi kyllä kestävänsä vielä ja haluavansa vaihtaa asentoa. Nousin sylistä ja menin sohvalle selälleni, peppu reunalla miesten vaihtaessa paikkoja. Jalkojeni väliin tuli mies jonka terska oli pyöreä muistuttaen isohkoa tomaattia, "saanko työnnellä ilman kumia" hän kysyi ja ilahtui sanoessani että kyllä, hän puristi liukkaria kullilleen ja työnsi varovasti terskaa sisääni... Tunsin kuinka pilluni otti vastaan tuon elimen ja sanoin miehelle että ottaisi minua nilkoista kiinni. Hän otti jaloistani kiinni ja nosti ne olkapäilleen levittäen haarani auki kokonaan, toiseen käteeni ilmestyi kalu runkattavaksi ja kolmas mies tuli sohvan reunalle seisomaan työntäen kullinsa suuhuni.

Timo näytti kuvaavan innokkaasti videota tästä ja otti välillä myös kuvia kaikista asennoista, meidän piti kuulemma puhua myös että saadaan videoon muitakin ääniä voihkimisen ja litinän lisäksi. "Taitaa Jenni tykätä kimppaseksistä?", Timo kysyi kameran takaa. "Joo kyllä pidän" vastasin huohottaen miehen nussiessa tiukkaa pilluani, "ihania kyrpiä olet hommannut tänne, saatte nussia ihan miten haluatte mua", sanoin sekaisin kiimasta. Pilluani paneva mies sanoi laukeavansa kohta, samaa sanoi esinahaton uittaessaan kulliaan märässä suussani. "No sitten sä tuut istumaan sohvalle ja tuun syliisi", sanoin miehelle jonka kyrvässä oli paksumpi kohta varressa. Vaihdoimme äkkiä paikkoja ja hänen istuessa sohvalle nousin syliin, selkä häneen päin. Kolmas ihana siitin työntyi liukkaaseen reikääni, ja aloitin ratsastamaan, pyöritin lantiotani ja notkistin selkääni kyrvän liukuessa sisälläni.

Vinkkasin kaksi muuta miestä lähemmäksi ja aloin runkkaamaan kumpaakin, nuolin ja imin vuorotellen. Kohta isoterskaisen kyrpä alkoi sykkiä, kuumaa spermaa syöksyi naamalleni ja avonaiseen suuhuni uskomaton määrä, nuollessani hänen terskaa esinahaton sanoi saavansa myös ja vetäisi tukastani pääni mulkkunsa eteen, avasin suuni tottelevaisesti ja nuoleskelin mulkkua. Toinen lasti lennähti paineella osuen lähes kokonaan suuhuni. Nuolin ihanan makuista spermaa huuliltani ja sormistani, nuolin myös miesten kyrvät kiltisti puhtaaksi. Peppuani nussiva mies voihki jo todella äänekkäästi, joten nousin hänen kullin päältä ja menin lattialle polvilleni. Yhtään epäröimättä otin kullin suuhuni... Maistoin oman pilluni ja liukuvoiteen, pidin terskaa suussani ja runkkasin kalun vartta vauhdikkaasti. Kolmas satsi spermaa lensi nieluuni asti, nuolin kullia polvillani ja hymyilin Timolle jonka housujen etumus oli pullistunut.

"No joko pikku narttu sai tarpeeksi?" Timo kysyi, "en saanut, haluatko sinä siementää mun tiukan pilluni?" vastasin. Timo vastasi myöntävästi ja kolme muuta herraa menivät saunomaan, sekä keräämään voimia jatkoon....

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute