Koodi-puhelin
Palvelijatar lennossa
tytteli

Olin haaveillut orjattaren tai palvelijattaren roolista jo vuosikausia kunnes päätin pistää lehti-ilmoituksen. "29-vuotias tyttömäinen poika hakee harjoittelupaikkaa päättäväisen naisen tai parin luota, kotityöt yms.". Pistin ilmoituksen tavalliseen päivälehteen ja jäin odottelemaan. Lopulta sain vastauksen: 41-vuotias naisasianajaja halusi minut luokseen viikonlopputöihin. Sydän pamppaillen soitin hänen antamaansa puhelin numeroon. Puhelimessa rouva Irma Smith kuten hän esittäytyi, ei tuhlannut aikaa: "Niin tyttöseni, haemme mieheni kanssa palvelijatarta. Kuten ymmärrät, tässä ei ole kysymys tavallisesta työsuhteesta, etuihisi kuuluu työvaatteet ja pieni päiväraha. Työvuorosi alkaa huomenna perjantaina klo 17:00 ja päättyy klo 07:00 maanantaina, kiinnostaako?".

Seuraavana päivänä soitin ovikelloa hermostuneena, olin pari minuuttia myöhässä. Noo, ei kai se mitään ajattelin... Ovi avautui ja edessäni seisoi yli 180 senttinen uhkea ristiverinen nainen. Hän oli pukeutunut harmaaseen hameeseen ja yläosa muistutti univormua. "Tervetuloa Jaana" sanoi Irma ystävällisellä äänellä, saat aloittaa siskoni Mirjan kanssa tuolla vierashuoneessa, hän laittaa vaatetuksesi asian mukaiseksi, sen jälkeen selvitetään tuo sinun myöhästymisesi".

Vierashuoneessa otti minut vastaan noin 26-vuotias pankkineitiä muistuttava nainen. ”No niin, nyt tehdään susta kunnon mammseli!”. Noin puolentunnin päästä peilistä katsoi minua aito "french maid" -tyyppinen palvelijatar! Lisäksi oli Mirja laittanut hillityn meikin. Samassa saapui Irma huoneeseen, " No niin, täällä ollaan valmiita". "Saat Jaana mennä takaovesta talon puutarhaan ja hakea kymmenen ohutta ja pitkää koivuvitsaa, täällä ei myöhästymistä suvaita". Noin kymmenen minuutin kuluttua makasin Irman polvien päällä hame ylös vedettynä pylly paljaana! Irma oli kastanut vitsat suolaveteen ja löi tottuneesti noin kymmenen kerran sarjoja pitäen välillä taukoja, käteni olivat kytketty selän taakse käsiraudoilla niin että saatoin vaan sätkiä jaloillani. Koko ajan Irma jutteli ystävällisellä ja pehmeällä äänellä kuinka hyvää vitsa tekee kaltaiselleni pikku tuhmeliinitytölle. Puolen tunnin vitsauksen jälkeen väänsin jo itkua, samalla tuntui kuitenkin hyvältä... Viimein Irma lopetti ja kehotti minua siistiytymään ja aloittamaan imuroinnin..."Niin kello 21.00 saapuu mieheni kotiin hän haluaa tutustua sinuun Jaana."Samalla huomasin kauhukseni että MIRJA OLI VIEREISESTÄ HUONEESTA KUVANNUT KOKO VITSAUKSEN!

Jatkoa seuraa, kommentoikaa kiitos...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute