Koodi-puhelin
Lämpöä osa 1
Marmoripoika

Lauri lämmitteli pientä omakotitaloaan talvella ja katsoi kelloa huokaisten, ei vieläkään ollut kuulunut parhaasta kaveristaan Joonaksesta mitään missähän ihmeessä hän oikein voisi olla?

Lauri ja Joonas asuivat kämppiksinä hetken aikaa ennen kuin Joonas saisi oman asunnon tai sitten löytäisi jonkun jonka kanssa jakaa yhteiset ilot ja surut. Lauri odotteli huolestuneesti takka tulen äärellä ja lämmin tee kuppi kädessään, Joonaksen piti käydä vain kaupassa ja tulla sitten takaisin ei muuta. Piakoin Joonas kolisteli eteisessä ja laittoi ostokset nopeasti jääkaappiin ja pakastimeen, piakoin hänkin tuli takan äärelle ja huomasi että Lauri oli ollut hyvinkin huolissaan hänestä kun Lauri alkoi kysellä kiivaisesti missä hän oli viettänyt oikein näin paljon aikaa?

Joonas sanoi;

Olin kaupasta tulossa mutta en voinut ajaa kovempaa kun tiet ovat ihan umpijäässä ja ulkonahan on yli 25 astetta pakkasta, ja sitä paitsi olen kunnon hetero mies joka ei ole neitimäinen ollenkaan kyl oisin pärjänny siel ilma autookin.

Joonas virnuili Laurille ja Lauriakin alkoi vähän naurattaa. Lauri oli avoimesti homo ja hieman neitimäinenkin mutta hyvin huolehtivat ja mukava ihminen mutta taas Joonas oli hetero ainakin omasta mielestään ja siksi tykkäsikin mahtailla asialla Laurin kuullen, Joonas halusi vain näyttää että mistä hänen mielestään on oikeat miehet tehty. Lauri lämmitti nopeasti teetä myös Joonakselle ja he joivat takka tulen lämmittämänä ja saunaa odotellessa kaikessa rauhassa takkahuoneessa.

Joonas virnuili ja kiusasi ihan vain huvikseen Lauria. He tulivat hyvin juttuun ja uskomatonta kyllä se oli koska heidän ystävyytensä tiheni kun Lauri tuli kaapista ulos, eikä Joonas halveksunut häntä ollenkaan vaan puolusti tätä päätöksessään. Lauria jäi se mietityttämään pitkäksikin aikaa vaikka siitä olikin jo kulunut muutama vuosi. Joonas istui hiljaa vasta päätä Lauria ja Lauri ajatteli sitten kysyä Joonakselta jotain mitä hän ei ollut kysynyt pitkään aikaan.

Lauri kysyi että milloin viimeksi Joonas on ollut jonkun kanssa sängyssä ja oliko se niin tyydyttävää että olisi halunnut sitä vielä kerran? Joonas naurahti ja sanoi että edelliskerrasta onkin jo vuosi aikaa ja silloin se oli fantastista kuinka ollakaan että sai kunnolla sängyssä pyöriä ja antaa munaa oikeen kunnolla niin että toinen huusi nautinnostaan. Joonas hymyillen mietti silmät suljettuna ja kietoutuneena peiton alle. Joonas kertoi tarkkaan miten hän oli toiminut ja Lauri kuunteli myös peiton alla mutta vain vasta päätä Joonasta ja mietti kuinka hän ja Joonas olisivat olleet sängyssä tekemässä noita juttuja mitä Joonas kuvaili tarkoin ja hitaasti.

Laurilla seisoi ja kiima olikin jo kova ja Lauri sanoikin että varmaan hän menee ekaksi saunaan vai? Joonas keskeytti ja vastasi myöntyvästi. Lauri meni suihkuun ja otti kylmän suihkun, suihkun jälkeen Lauri meni saunaan ja yritti päästä kiimaisesta mielestään edes hetkeksi eroon. Lauri sanoi itselleen ettei se olisi mahdollista että sattumoisin Joonaksella voisi olla tunteita häntä kohtaan edes seksi mielessäkin.

Joonas ajatteli jotain muuta kuin naisia hän ajatteli erästä miestä jonka kanssa hän pyöri sängyllä ja harrasti useita kertoja seksiä niin rakastuneena ja niin kokemattomana. Lauri mietti ja yritti olla ajattelematta Joonasta alastomana mutta turhaan oli pakko antaa periksi ja masturboida niin paljon ettei ajattelisi enää koko iltana koko hommaa, Lauri otti käteensä kovan kullinsa ja kuvitteli kuinka hän ja Joonas rakastelisivat sängyssä ja kuinka Joonaksen kova kulli työntyisi hänen sisälleen se olisi jotain mitä Lauri halusi juuri nyt ja katseli jotain sopivaa mikä voisi edes vähän korvata todellista kullia.

Lauri löysi jotain ja se oli vanha muovinen pullon pidike joka oli melkein kuin kulli saman muotoinen ja no aika paksu kylläkin, mutta nyt tähän hätään erittäin sopiva. Lauri alkoi hieroa kulliaan ja meni saunaan takaisin pullon pidikkeen kanssa, Lauri makasi lauteilla ja alkoi työntää hitaasti pullon pidikettä sisäänsä, Lauri kuvitteli sen olevan Joonaksen kova ja kiimainen kulli joka sykki kiimaa ja halua päästä Laurin sisään. Lauri työnsi mini kokoisen pullon pidikkeen sisäänsä jonka hän oli saanut lahjaksi serkuiltaan Amerikasta tulihan sille jotain hyvää käyttöä.

Lauri nautti ja hieman voihki ja lopetti sitten masturboinnin ja keskittyi lähinnä hieromaan pullon pidikettä anukseensa se tuntui niin ihanalta kuuma tunnelma ja jotain kovaa anukseen sitä ei korvaisi muuta kuin oikea mies joka tulisi kuvitteellisen muovisen kalun tilalle naimaan Lauria niin että hän huutaisi nautinnosta, nautinto oli suuri jopa liiankin suuri ja muutaman kerran vielä Lauri sanoi ja työnsi muovista pullon pidikettä sisäänsä ja laukesi viimeisellä kerrallaan huohottaen ja kullistaan muutaman sperma ruiskauksen ajan.

Lauri otti pullon pidikkeen ulos sisältään ja pesi sen huolella ja samoin itsensäkin. Lauri oli tyydyttynyt hetkeksi aikaa taas mutta kyllä hänen olisi hyvä löytää itselleen se oikea jonka kanssa harrastaa oikein kunnolla seksiä sitten. Lauri asteli hyvin puhtaan oloisena ja hyvän tuoksuisena ulos saunasta ja sanoi sitten Joonakselle että sauna on vapaa, Joonas meni nopeasti ja yllättävää kyllä ei sanonut mitään muuta kuin kiitos. Joonaksella meni vähän pidempään kuin Laurilla ja se huolestutti lauria hieman mutta ajatteli että Joonas ottaa nyt oikeen kunnolla löylyjä kun on kerran näin kylmä ulkonakin.

Mutta Joonas ei ottanut löylyjä juurikaan vaan hänkin teki samaa mitä Laurikin mutta Joonas ajatteli vain pelkkää kullia joka työntyy hänen sisäänsä ja laukeaa nopeasti sen jälkeen. Masturbointi jatkui molemmilla sauna illan jälkeenkin he vuorotellen menivät vessaan purkamaan paineensa. Lauri meni nukkumaan ja toivotti yötä Joonakselle joka jäi vielä katsomaan leffaa, mutta piakoin Joonaskin tuli nukkumaan.

Aamulla Joonas kirosi isosti kun lunta oli tullut niin ettei päässyt kunnolla ovestakaan pihalle, Lauri heräsi ja tuli kysymään sitten että miksi Joonas kiroaa niin kauheasti? Joonas kertoi että lunta oli tullut niin paljon että he eivät päässeet edes ulos ovesta. Lauri katsoi ikkunasta ja hämmästyi toden totta näinhän olikin päässyt käymään.

Joonas ja Lauri olivat nyt talon vankeja, mutta onneksi lämpöä riitti edes jonkin verran niin kauan kuin puita riitti, Joonas ajatteli auttaa Lauria puiden ja lämmityksen kanssa ja he koskivat toisiaan vähän väliä joko vahingossa tai tahallaankin, jokaisella kosketus kerralla he tunsivat jotain erikoista välillään. Joonasta väsytti ja hän meni nukkumaan huoneeseensa, Laurikin ajatteli mennä takaisin sänkyyn kun kerran ei ollut muutakaan tekemistä. Lauri ja Joonas olivat samassa huoneessa ja melkein vierekkäin sängytkin olivat.

Joonas makasi vatsallaan ja Lauri puolestaan selällään, he muistelivat kaikkia menneitä asioita ja naureskelivat kaikille asioille mutta tunnelma alkoikin jo kuumeta heidän välillä...

Jatkuu....

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute