Koodi-puhelin
Kävelyretki kaupungilla
TV Saija

Olin kiinnostunut jonkin aikaa seksistä miesten kanssa, mutta olin hieman arka. Silloin en ollut vielä kiinnostunut naisten seksiasuihin pukeutumisesta. Ajattelin vihdoinkin kokea miltä tuntuisi, kun mies todellakin työntäisi kyrpänsä peräaukkooni. Tuumasta toimeen laitoin nimimerkkini koodi.netin chat-palstalle ja kuinka ollakaan, niin eräs top-mies kiinnostui minusta ja halusi tavata minut hänen asunnossaan, joten suostuin siihen ja lupasin käydä hänen luonaan.

Aluksi arkailin mennä hänen luoksensa, mut ajattelin kuitenkin lähteä käymään. Hänen nimensä oli Kake. Lähdin autolla ajamaan Kaken asunnolle ja perille päästyäni ajattelin, että pitäisikö perääntyä. Pääsin pelkoni ylitse ja soitin Kaken ovikelloa. Kake avasi ovensa ja kutsui minut sisään. Sisään mennessäni huomasin siellä myös toisen kaverin ja hän esitteli itsensä Peteksi. Pyysivät minut olohuoneen puolelle, jossa televisiossa pyöri joku gay-dvd. Kake ja Pete keskustelivat toistensa kanssa jostain asiasta, jota en kuunnellut, vaan katsoin televisiosta gay-dvd:tä, jossa mies otti suihin toiselta. Kasvoni alkoi kuumottaa...suuni alkoi avautua ja hengitykseni alkoi kiihtyä.

Kake huomasi minun tulevan kiimaiseksi ja alkoi hieroa peppuani sekä puristella niitä. Mulla alkoi hengitys kiihtyä yhä enemmän, jolloin Kake aukaisi housunsa ja otti kyrpänsä esiin. Katsoin hänen seisovaa kyrpäänsä ja hetken mielijohteesta olin polvillaan hänen edessään. Avasin suuni ja Kake työnsi kyrpänsä kohti suutani kunnes terska painui huulieni välistä sisään. Aloin imeä kyrpää maistellen ja kokeilin hieman pidempiä vetoja, että terska jyskytti kitaani...samalla vedin Kaken housut alas ja aloin nuolemaan hänen pallejansa. Huomasin, että Petekin oli riisunut kaikki vaatteensa pois ja tuli luokseni, jolloin otin häneltä myös suihin Kaken riisuessaan omat vaatteensa pois. Kake komensi mut makuuhuoneeseen ja kiimaisena riisuin vaatteeni pois heittäen ne kulkiessani lattialle.

Menin kontalleen sänkyyn ja Kake käski mut tulla lähemmäksi sängyn reunaa. Pete meni makaamaan sänkyyn selälleen ja Kake pani kortsun kyrpänsä päälle sekä voiteli peräaukkoani jollakin vaseliinilla, kun samalla otin Peteltä suihin. Kake otti vasemalla kädellä pakarastani kiinni ja ohjasi oikealla kädellä kyrpänsä peräaukolleni, joka tunkeutui vähän kerrallaan sisääni kunnes sen kyrpä oli koko varren pituudelta sisässäni ja minä voihkin kuin kiimainen narttu. Kake nussi ja pete käski lopettaa suihinoton, muuten hän laukeaa ennen aikojaan. Minä ähisin, kun Kake antoi kyrpänsä vatkaa peräaukossani ja aloin pyörittää peppuani sekä tehdä vasta työntöjä kunnes Kake laukesi. Kake meni vessaan ottamaan kortsun pois kun Pete valmistatui seuraavaksi naintipuuhiin. Kake tuli vessasta ja meni sängylle selälleen. Aloin imeä Kaken kyrpää ja samalla Pete työnsi kyrpänsä peräaukkooni. Keikuttelin persettäni ja tein vastavetoja Peten puristaessa sekä läpsien pakaroitani. Kake alkoi voihkia, kun imin hänen kyrpäänsä...tiesin, että kohta hän laukeaa. Aloin imeä yhä kiivaammin ja silloin hän päästi huudon sperman virratessani suuhuni. Kaken kyrpä sykki suussani ja samalla nielin kaiken sperman sekä nuolin hänen kyrpänsä puhtaaksi.

Petelläkin alkoi vauhti kiihtyä ja samalla hän veti kyrpänsä peräaukostani pois vetäen samalla kortsun pois ja tuli kasvojeni eteen runkaten muutaman vedon kunnes sperma roiskui kasvoilleni ja avonaiseen suuhuni. Pete työnsi lopuksi kyrpänsä suuhuni, jota imin ja nuolin, kun hän sanoi samalla, että olet oikein huora. Huoraksi nimittäminen sai mut punastumaan ja jäin makaamaan sängylle selälleen sekä jalat levälleen miettimään, että olenko huora. Peten ja Kaken tultua pesulta...ne sanoi: No huora, soitamme sulle, kun tarvitsemme sinua huoraksemme. Keräsin kamppeeni, pukeuduin ja lähdin kämpilleni sperman maku suussani. Kävin muutamia kertoja Kaken luona nussittavana, mutta sitten halusin lopettaa. Kuitenkin alkoi uudestaan kiinnostaa seksi miesten kanssa, mutta mielessäni miettien heidän nimittäessään mua huoraksi on saanut minut pukeutumaan naisten seksiasuihin, korkkareihin, verkkosukkiin, mekkoon, ostamaan peruukin ja meikkailemaan. Tämä muutos on saanut mut tuntemaan enemmän huoramaisemmaksi ja kiimaiseksi. Annan miesten hipelöidä, puristella peppuani, nussia, otan suihin ja ym., että olisin heille täyshuora.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute