Koodi-puhelin
Bi-kimppa 2
jeppe

Palasimme "uintireissulta" setäni Raimon ja hänen tyttöystävä Pirkon kanssa. Menin omaan mökkiini söi ja otin päiväunet. Parin tunnin päästä nousin ylös ja keitin kahvit.

Raimo koputti ovelle. "Me Pirkon kanssa mietittiin... Otettaisko uusiksi?" Vaikka itse olen enemmän gay oli kokemukseni ollut aika kiihottava ja niinpä suostuin. Matkalla huomasin, että Raimolla pullotti taas ja se sai oman kaluni heräämään.

Tuvassa odotti Pirkko shortsit jalassa ja toppi päällä. Hän oli tehnyt meille Kossupaukut. Joimme vielä toiset ja sitten aloitimme. Pirkko jätti itselleen vain rintaliivit kaivaen nuo uhkeat meijerit ulos. Raimo päätti, että jättäisimme kalsarit jalkaan. Sedällä oli sinivalkoraitaiset bokserit jalassaan ja hänellä pullotti tosi kiihottavasti. Itselläni oli pienet mustat tangat, joista seisokkini pyrki ulos.

Pirkko katsoi meitä hetken ihaillen ja huokaillen. Samalla hän antoi sormiensa leikkiä klitoriksella. Hän nousi tuvan pöydälle makuulleen ja jatkoi runkkailua. Raimo hivutti kätensä tangojeni sisään ja alkoi runkata minua. Minä puolestani hivutin käteni setäni sepaluksesta sisään. Kopeloin hetken karvaisia palleja ja siirryin sitten kalua runkkaamaan. Vetelin esinahkaa edestakaisin. Käteeni valui sedän kiimatippaa.

"Mä olisin valmis " Raimo sanoi. Vastahakoisesti päästin käteni irti tuosta kalusta. Hivutin hänen kalsareitaan alaspäin puolitankoon. Kyrpä ponnahti iloisesti seisten ulos. "Ootko valmis?" Raimo kysyi. Pirkko nyökkäsi. Pillu kiilteli kivasti. Raimo asettui Pirkon huulille, runkkasi hetken ja alkoi työntyä sisään. Pirkko alkoi voihkia. Asetuin pöydän ääreen Pirkon eteen ja kaivoin kostuneen kyrpäni ulos.

Raimo alkoi nussia Pirkkoa ja Pirkko haukkasi kyrpäni hellään imutukseen. Tuntui taivaalliselta. Oli kiihottavaa katsoa kun sedän kulli upposi märkään pilluun ja minua imettiin taas taidolla. Tuvan pöytä natisi naimisemme tahtiin.

Raimo oli ilmeisesti runkkaillut salaa, koska hän tuli melko pian. Karjaisun sekaisen ähinän säestämä hän veti kullinsa ulos Pirkosta ja laski lastinsa Pirkon häpyhuulille. "Saatana mä en saanut vielä!" Pirkko protestoi. "Jeppe, jatka sä. Mä en jaksa. Mä autan sua" setä aneli.

Asetuin Pirkon jalkojen väliin. Pillu amotti edessäni. Raimo painui kiinni minuun selkäni takana. Hänen kyrvästään valui vielä spermaa ja kiimatipaa reidelleni. Setä tarttui kaluuni ja ohjasi sitä oikeaan reikään. Kaluni hulahti Pirkon märkään ja spermaiseen pilluun. Aloin pumpata. Vaikka ajatus naisen nussimisesta oli uusi vähän pelottava kokemus antauduin ja aloin nauttia tilanteesta. Kun Raimo huomasi, että oli tovin kuluttua päässyt rytmiin hän irroitti otteensa kyrpäni juuresta. Pirkko voihki allani. Hänen päänsä heilui puolelta toiselle. Raimon spermat tarttuivat kaluuni ja Pirkon eritteet antoivat lisäpotkua. Kullini upposi paremmin Pirkon sisään.

"Tarvitsette lisää liukastetta" Raimo sanoi. Hän tuli viereemme tarttuen puolijäykästä kullistaan kiinni. Setä oli vetänyt esinahkansa taas tuohon tuttuun puolitankoon ja ravasin mitä sitten tapahtuisi. Hetken kevyesti runkattuaan sedä terska paisui. Keltainen suihku roiskahti ensin kyrvälleni ja palleilleni. Uusi suihku alkoi virrata tasaisesti kastellen välillä Pirkon pillua välillä muniani. Pirkko alkoi huutaa ja vääntelehtiä orgasmin kourissa.

Raimo lorautti viimeiset tipat kyrvälleni, joka vielä teki töitä Pirkon pillussa. "Multa tulee ihan just!" julistin. "Anna kulta mulle suuhun" Pirkko vaati. Vedin kullini ulos Pirkosta, kiipesin pöydälle hänen rintojensa päälle. Pirkko haukkasi kullini suuhunsa ja alkoi imeä. Ei tarvinnut kauaa, kun laukesin Pirkon suuhun.

Lysähdin Pirkon päälle. Setä istui jo sohvalla hajareisin ja hänen kullinsa roikkui jalkojen ja tumman karvoituksen välissä kalsarit edelleen puolitangossa. Nousin ylös ja rojahdin sedän kainaloon hyväillen hänen kaluaan ja pallejaan. Pirkko nousi ylös toivuttuaan hetken tullen meidän viereen. " Kiitos pojat, toi teki hyvää" Pirkko sanoi.

Hetken siinä toivuttuamme joimme vielä paukut. Taisi mennä toisetkin. Illan hämärtyessä palasin mökkiini nukkumaan. Olipahan ollut viikonloppu. Nukahtaessani mietin olisiko meillä vielä joskus uudet sessiot.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute