Koodi-puhelin
Pari
kristiina

Muutama vuosi sitten soitin ihan kokeilumielessä eräälle puhelinlinjalle, jossa voi puhua kenen kanssa tahansa. Aloitin aina kahden kesken linjalla "hei olen transvestiitti haluaisitko puhua". Melko moni vaihtoi samantien linjaa, mutta myös moni mies jutteli kanssani jopa melko pitkään.

Sitten linjalle sattui eräs nainen kutsun häntä "Riitaksi" Riitta kertoi ,että hänen miehensä kutsun häntä "Raimoksi" oli haaveillut "Trans naisesta" ja hän halusi minun tulevan heille.

Mietin hetken ja lupasin tulla, he asuivat muistaakseni jossain Vantaan lähellä. Olin kertonut Riitalle olevani mustissa rintsikoissa ja sukkanauhavyössä sekä sukissa. Riitta oli ihastellut puhelimessa asuvalintaani ja kertonut Raimon pitävän juuri tuollaisista asuista.

Aloitin valmistautumiseni, laitoin irtoripset ja meikkasin huolellisesti. Valitsin itselleni Triumphin mustat kaarituelliset läpikuultavat rintaliivit, kokeilin rintaproteesejani ,että ne asettuivat kunnolla paikoilleen seuraavaksi kiinnitin mustien triumph sukkanauhaliivien hakaset mustiin verkkosukkiin. Asetin huolellisesti pikku kivekseni siten ,että ne menivät tavallaan vartalon sisään eikä häiritsevää kumpua jäänyt. Sääreni olivat tottakai sileät samoin bikinirajani oli ajeltu niin että klittani päällä oli vain musta pikkuinen karvakolmio. Mustat läpikuultavat triumph stringit vielä ja aluspukeutumiseni oli valmis.

Seuraavaksi valitsin tummansinisen kotelomekon joka on aika vartalonmyötäinen. Katsoin itseäni peilistä ja olin vaikuttunut, tumma seksikäs pitkä brunette katsoi vastaani.

Minulta meni jonkin aikaa että löysin Riitan ja Raimon asunnon, se oli kerrostalo ähiö missä he asuivat. Kävelin peppu keinuen heidän asuntonsa ovelle. Rappukäytävässa tapasin vain yhden humalaisen miehen ja hän yritti kähmiä minua. Kello oli silloin n. 24 ja oli viikonloppu. Torjuin miehen lähentelyn kohteliaasti, onneksi hän ei suuttunut.

Koputin viimein Riitan ja Raimon asunnon oveen, minua jännitti. Oven avasi n. 45-vuotias tummahko nainen joka oli aika pyöreä.

"Kristiina" esittäydyin

"Riitta tule sisään kultaseni" nainen sanoi minulle.

Siirryin sisään asunnon eteiseen, samassa n. 50v lyhyehkö mies tuli eteiseen. "Raimo tässä on Kristiina" Riitta esitteli minut.

Raimo otti minua kädestä ja suuteli minua kädelle "oletpa kaunis" hän sanoi. "Kiitos" sanoin itse, Raimo vei käden vyötäisilleni ja ohjasi minua kohti olohuonetta.

"Otatko viiniä" Raimo kuiskasi

"Kiitos mielelläni" vastasin ja tarkastelin Raimoa uteliaasti. Hän oli minua jonkin verran lyhyempi ja samoin kuin vaimonsa tukevahko.

Nautimme viiniä ja puhelimme kaikenlaista, jossain vaiheessa Riitta otti minua kädestä ja ohjasi minut makuuhuoneeseen. "Haluan antaa sinut lahjaksi miehelleni hän täyttää 50 vuotta ensi viikolla" "sehän on kivasti tehty" sanoin. "ottaisitko mekon pois" Riitta tokaisi. Liu'utin mekon pois päältäni ja seisoin Riitan edessä vain rintsikoissa, sukkanauhaliivissä ,sukissa ja stringeissä.

"Olet todella kaunis nainen" Riitta sanoi ja silmäili minua. "Ota pikkuhoususi pois tahdon nähdä tussusi". riisuin stringini hitaasti ja seisoin pian Riitan edessä ilman pikkuhousuja. "Kiva pikkuinen klitta ja nätisti ajeltu tussu Raimo ihastuu kyllä" Riitta sanoi karskisti." Kondomia ei sitten käytetä haluan nähdä kun Raimon spermat ruiskahtavat pimppiisi" Riitta jatkoi edelleen karskisti."Saat minulta tampponin haluan että kun lähdet täältä pimppisi lotisee kivasti Raimo ei ole harrastanut seksiä pariin viikkoon joten häneltä pitäisi tulla melkoinen lasti". "Oletko ymmärtänyt kultaseni" Riitta jatkoi. "Olen" vastasin ja seisoin väristen Riitan edessä. "ei kai sinua haittaa vaikka otan aktin videolle" Riitta kysäisi. "Ei haittaa, mutta jos viitsisit jättää kasvoni pois" sanoin." Kyllä sinun kasvosi voi näyttää olet kaunis nainen ja video tulee vain meidän käyttöömme" Riitta tokaisi huolettomasti.

"Raimo tules makuuhuoneeseen Kristiina on valmis sinua varten" Riitta huusi olohuoneeseen. Katsoin kun Riitta otti videokameran ja asettui huoneen nurkkaan kameran hän asetti jalustalle. Hän sytytti myös kohdevalon sängylle.

Raimo tuli makuuhuoneeseen alastomana, katsoin kuin hypnotisoituna Raimon kookasta kalua ja isoja kiveksiä. Raimon vartalo oli täysin mustan karvan peitossa. Lepotilassa oleva kookas kalu oli lähes parikymmensenttinen ja kivekset olivat kuin tennispallot.

"Tulehan tyttö ja ota suihin" Raimo sanoi hiljaa, kuulin kameran surinan takanani ja astuin varovasti kohti Raimoa. Polvistuin Raimon eteen ja otin hänen Kalunsa suuhuni. Raimolta pääsi hyväksyvä ähkäisy. Liu'utin hiljalleen huuliani syvemmälle hänen kalunsa varressa ja samalla hyväilin kielelläni Raimon terskaa. Kuulin kun Riitta tuli kameran kanssa lähemmäksi ja kamera surisi. Raimon kalu kovettui suussani, minusta on kiva tunne kun miehet kovettuvat suussani.

Hyväilin Raimon kalua suullani ainakin 15 minuutin ajan koko ajan Raimo äänteli käheästi ja hyväksyvästi. "Kai sanoit tytölle ettei kondomia käytetä" Raimo kysyi Riitalta. "Sanoin voit laskea spermasi kultasemme pilluun" Oli Riitan vastaus jonka kuulin taustalta. "Tulee tosi upeaa kuvaa, on tainnut neitomme imeä ennekin kullia" Riitta hymähti.

"Haluan naida sinua" Raimo sanoi"mene selällesi sängylle ja levitä reitesi" Vedin suuni hitaasti Raimon kalulta ja asetuin selälleni sängylle samalla levitin reiteni.

Raimo runkkasi hitaasti kaluaan ja Riitta levitti liukastusainetta "pimpilleni". Tunsin kuinka Raimo ohjasi kalunsa "häpyhuulilleni" ja aloitti hitaan työntämisen sisääni. Kivenkova terska levitti vastustamattomasti "häpyhuuliani" Raimolta pääsi kiihottunut ähkäisy kun hän oli saanut kalunsa työnnettyä kokonaan sisääni. Samantien hän aloitti työnnöt, nostin sääreni Raimon olkapäille ja nautin hänen kalunsa voimasta, Riitta jätti kameran käymään ja hyväili klitoristani joka kovettui.

Voihkeeni täytti pian koko makuuhuoneen, kuulin kalun litinän pillussani ja tunsin Raimon kivesten hakkailun peppuani vasten. Raimo lukitsi käsivarteni vartaloani vasten ja kiihdytti työntöjään, kalu liikkui nopeasti edestakaisin sisälläni. Tunsin oman orgasmini lähestyvän voihkeeni kasvoi ja Raimo vain innostui enemmän.

Orgasmini räjähti yhtäkkiä, huusin melko kovaa ja pimppini teki rajuja supistuksia. Selkäni nousi kaarelle ja uskomattoman hyvä tunne valtasi minut samassa sain uuden orgasmin ja sen jälkeen uuden. Kiemurtelin Raimon alla kun hänen vaativa kalunsa pumppasi minua.

"Tyttö sai melkoisen orkun" Riitta huudahti Raimolle. "Huomasin" Raimo vastasi, "minultakin tulee kohta" hän sanoi ähkäisten. Riitta siirtyi kameran kanssa aivan peppuni lähelle. "Anna tulla vain" hän sanoi Raimolle.

"Nyt tulee" Raimo huudahti hänen kalunsa sykähteli sisälläni ja tunsin kuinka spermat ruiskahtivat syvälle pimppiini. Raimo veti hetken kulutua lerpahtavan kalunsa ulos ja sperma noro valui pimpistäni lakanoille.

"Tässä on tampponi" Riitta ojensi minulle Tampax tampponin asetin sen heti "häpyhuulilleni ja työnsin samantien sisään. Riitta ja Raimo poistuivat makuuhuoneesta ja kuulin kuinka Raimo meni suihkuun.

Kun läksin Heiltä "pimppini" todella lotisi, Riitta kuvasi vielä ovellakin minua.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute