Koodi-puhelin
Himoa 2
nudie-

Olin jättänyt ilmoituksen ja en ajatellut asiaa seuraavana aamuna sen enempää. Sähköpostia seuraavan kerran avatessa illalla muistin ilmoituksen ja olinkin saanut muutamia vastauksia. Ei ne sit ollu ihan siihen liittyviä mitä olin ilmoituksessa toivonut mut ehkä ne oli tullut vahingossa postiini...

Viikon päästä ilmoituksen jättämisestä mulle oli vastannut poika joka oli iältään 18, harrastanut muutaman kerran jotain pientä kundin kanssa. Vastasin sille varovasti ja tunsin viestiä lähettäessä et se varmaan ei vastaa enää koska en ollut tarpeeksi suora ja en edes vihjaillut vastauksessa kunnolla... Suoraa toimintaa se vissiin kuitenkin halus jos nyt oli ees oikeesti se ihminen eikä feikki. Sain samana iltana kuitenkin vastauksen jossa poika kertoi nimekseen Joni.

Viestissä oli muutakin tietoa nyt ja himokkaita ja "viattomia" kysymyksiä. Mielikuva 174 senttisestä ja alle 60kg kundista mun 186- 70 vartalon alla kiihotti. Kiihotusta lisäs Jonin kuvailu siitä mitä se halus. Että joku ottais sen kunnolla, mutta samalla hellästi.

Seuraavassa viestissä sovittiin, et vaihdetaan valokuvia ja laitoin eka pari kuvaa itestäni,, vartaloa ja kasvoja niin, ettei mun mielikuva- feikkijoni kuitenkaan saa liikaa tyydytystä joten kuvat oli neutraaleja ja kasvoistakin näkyi vaan puolet. Jonin seuraava viesti sisälsi liitetiedoston. Sitä ladatessa odotukset oli lähinnä, että kuva on otettu jostain pornosaitilta , mutta kuvan takaa paljastui suloselta näyttävä ja tiukka vartalo. Kasvoista näkyi puolet ja paljas vaalea ylävartalo. Housut peitti perseen ja jalat, mut jos tollanen poika oisi tässä mun edessä eikä vastustelisi riisuisin ne heti. Tekstissä oli lisää himokasta tekstiä. Laitoin samanlaista takasin ja tajusin sitten vasta kysyä missä Joni asuu.

Seuraava viesti oli siltä osin pettymys, että Joni asui oikeesti kaukana. No kaikki on suhteellista ja suomi loppujen lopuksi pieni maa. Meidän viestittely jatkui ja mä huomasin olevani oikeesti kiimanen ajatuksesta tosta tuntemattomasta "pikku-jonista" mun vierellä paljaana ja himokkaana. Ajattelin silti välillä, et kundi voi olla hyvin feikki. Muutamien viestien jälkeen vaihdettiin puhelinnumeroita ja vasta siinä kohtaa kun kuulin Jonin äänen hylkäsin ton ajatuksen. Jäljelle jäi vaan se, että tuhmista ajatuksista ja viesteistä huolimatta Joni vaikutti ujolta. Juttu kuitenkin eteni luonnollisesti ja itseasiassa ujous kiihotti mua ajatuksissa vielä lisää.

Monien iltapuheluiden jälkeen mä tajusin istuvani vapaapäivällä junassa matkalla 200 km päähän tapaamaan kundia joka on 18, melko kokematon, asuu vanhempien luona ja jos on olemassa en todellakaan oo varma uskaltaako se lopulta nähdä. Nauratti ajatus. Mieli oli rento, vaik ajattelin, et toisaalta voi ottaa tää koko reissu lopulta päähän. Kuuntelin junassa kuulokkeilla musiikkia, katoin kauniita maisemia ikkunasta ja ajattelin et toisaalta ei mulla vapaapäivänä nyt välttämättä ole parempaakaan tekemistä. Ja jos mä en nää koko kundia tai tapaaminen on pettymys niin junan ravintola- ja röökivaunussa tapaa yleensä aivan uskomattoman hauskoja ihmisiä joten sitten paluumatkalla parannan maailmaa niiden kanssa. Penkillä istuessa ajatus kävi kuitenkin monesti siinä miten paljon mä halusin sitä kundia jonka kanssa olin vaan jutellut ja jonka kuva mulla oli sähköpostissa. Mun kyrpä seisoi farkuissa kovana ja silmät kiinni ajattelin sitä kun se uppoais sen nuoren kundin suuhun. Ajattelin sitä kuvaa jonka Joni lähetti. Mielikuva siitä kuinka lasken ne farkut ja Joni makaa mun edessä mahalleen kaunis, sileä perse valmiina sai kyrvän paisumaan niin että oli vaikea löytää hyvää asentoa penkissä.

Jossain vaiheessa ajatusten keskellä kuitenkin rauhoituin ja nukuin loppumatkan. Juna saapui asemalle ja huomasin, että mua itseasiassa jännitti. Samalla kävi myös ajatus, et taidan oikeesti olla aika puutteessa ja epätoivonen kun matkustan jonnekin 200km ja jos Jonia ei ole olemassa tai jos jommalle kummalle tulee tapaamisesta nihkeä olo, sitten ei muuta kun 200km takas ja tulipahan sekin reissu tehtyä. Kun jäin junasta sain kännykkään viestin joka oli Jonilta. Viestissä luki, että se on tulossa, mutta myöhästyy vähän. Menin aseman sisälle ja jostain syystä otti koko matkaan lähteminen hiukan päähän. Istuin penkillä omasta mielestä melko pitkään kun sitten sain tekstarin jossain vaiheessa. Viestissä luki Jonilta, että nään sut. Katoin ympäri asemahallia ja vähän matkan päässä mun saaman kuvan olonen kundi kattoi suoraan itteäni kohti. Nousin ylös ja kävelin lähemmäs . Joka askeleella tajusin, et suunta on ihan oikea. Joni oli kun mielikuva jonka olin luonnut itelle näkemättä valokuvissa koko kasvoja. Vaaleat hiukset jotka oli poikamaisten kasvojen ympärillä vähän pörrössä, hymy jonka olin kuullu vaan puhelimessa naurun takaa vastasi sekin mielikuvaa. Joni oli tosiaan niin söpö, että hetken mietin että totako poikaa mä tulin tänne asti jyystämään. Sehän vaikuttaa niin viattomalta jollain tavalla. Ekat lauseet tuli multa. Joni oli jännittynyt mutta ei mitenkään pelokas. Eikä varmaan oisi ollu syytäkään. Olin tunnusteleva. Tunsin sen, miten ite olin nuorempana jännittänyt about samanlaisissa tilanteissa, joskus lähtenyt karkuunkin. Halusin Jonia ja pojan katseesta päättelin, että se haluaa mua. Lähdettiin asemalta ja käveltiin läheiseen puistoon. Oli nätti alkusyksyn sää ja istuttiin penkillä. Juttelu paljasti et molemmat haluttiin, mutta Joni oli ujomman ja varautuneemman oloinen mitä viesteissä. En halunnut järkyttää Jonia, enkä tehnyt mitään radikaalia aloitetta vaikka itse mulla ei ollut mitenkään jännittynyt olo. Mietin, että me varmaan nyt kohta tehdään jotain, sen jälkeen lähden kotiini ja voi olla, ettei toista kertaa nähdä. Mulle se tuntui ok - ajatukselta Jonista en tiennyt.

Puiston ohi kulki koiranulkoiluttajia ja muita ihmisiä. Katoin Jonin vaatteita ja näin kuvassa saman tyyppiset farkut ja nyt sen kauniin vartalon peittona paidan ja takin. Joni istui mun vieressä ja oli niin lähellä että meidän reidet koski toisia. Laitoin käden penkin takaa Jonin alaselälle ja takin alla tuntui lämmin iho. Huomasin,että Jonin kieli kulki huulilla vaistomaisesti. Mun käsi meni takin alla Jonin vatsalle. Molemmat tajuttiin samalla, että tää ei oo ehkä paras paikka nyt ja noustiin ja lähdettiin kävelemään.

Puhelimessa olin ehdottanut, että Joni matkustaisi mun luokse. Nyt olin vieraalla paikkakunnalla pojan luona joka asui vielä vanhemmilla. Jonin sisko oli kuitenkin matkalla ja tiesin, että on joku paikka missä sitten ilmeisesti me voidaan himojamme tyydyttää. Kävelymatka ei ollut kuin 10 min, mutta katsellessa Jonia vierellä ja ajatellessa oven sulkeutumista se tuntui todella pitkältä. Päästiin kerrostalon pihaan ja Joni otti taskusta avaimet. Vaikka Joni tuntui rentoutuneemmalta ja avoimemmalta huomasin, että ovea avatessa pojan käsi tärisi. Eteisessä oli postia jotka siirsin jalalla pois ja suljin oven. En osannut hahmottaa, että olin vieraassa talossa. Tieto, että Jonin sisko on matkalla riitti mulle tai vaikka se olisi siellä ollut ei sillä olisi ollut väliä. Tartuin Joniin hellästi, mutta tiukasti kiinni ja poika tarrautui muhun lujasti. Käänsin Jonin seinää vasten ja molempien huulet kohtasi himokkaina.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute