Koodi-puhelin
Mustalainen
teme

Olin aikoinaan tutustunut erääseen mustalaiseen, Roniin. Hän oli hoikka pitkä ja totta kai tumma, niin iholtaan kuin hiuksiltaan. Aluksi oli vähän hankalaa puhua hänen kanssaan , kun tiesin hänen olevan aika hermoheikko ja varsinkin kännissä kova riitelemään. . mutta kun opin tuntemaan niin me olimme erottamattomat kaverukset. Aina välillä olimme taas tehnyt jotain kiellettyä ja istuimme poliisiasemalla. Roni kävi välillä istumassa. Mä säästyin siltä ja sain yleensä vain sakkoja. . No asiaan nyt

Olimme taas tapamme mukaan ryyppäämässä paikallisessa ravintolassa ja uskaltauduin jo vähän heittää Ronista homo-läppää, ja sitähän tuli mulle päin takaisin. No puol kahden aikaan tuli valomerkki ja meidän piti lähteä omille teillemme, kotiin. matkalla sain muijaltani niin selväsanaisen tekstarin että aloin etsimään jo uutta yösijaa. Heti ajattelin mennä Ronille, mutta sit muistin et sen muija on himassa ja se ei oikein pidä musta. Soitin ja tekstailin kaikki kaverit läpi, mutta en yösijaa saanut... No kannattaa ainakin kokeilla - ajattelin ja laitoin Ronille viestin.

Roni soitti mulle ja kertoi riidelleen oman muijan kanssa , eli "tänne ja heti" kuului käsky.

Pääsin sisälle ja hän tuli avaamaan mulle oven vain punaiset tiukat bokserit jalassa. Hyvin näkyi tuo kiinteä takamus ja toisella puolella muodokas nuoren mustalaisen peniksen muodot, jota olin katsonut monet kerrat kun oltiin yhdessä mökillä.

- Sulla on aika pantavan näköinen perse, sanoin

- Taasko sä kyttäät sitä! vittu saat turpaas jos vielä kuolaat mun perään.

- Okei. se oli tsoukki. sanoin ja menin sohvalle istumaan.

Roni kertoi kuinka oli könynnyt muijan viereen ja oli yrittänyt saada, mutta kuulema muija hermostu ja viinan lemusta ja lähti menee vanhemmilleen.

- No jos sulla on paineita niin runkkaa, sanoin ja hymyilin.

- Ei kuulu mun tapoihin. ikinään en ole runkannut.

- Älä puhu paskaa, sanoin - joka jätkä on runkannut!

- Mä saan niin paljon naisia ettei mun tarvi runkata, alkoi Roni pauhaamaan. Vilkaisin Ronin boksereihin ja näin että pientä eloa siellä oli.

- Sullahan seisoo jo valmiiksi mene makkariin ja runkkaa paineet pois, sanoin

- En mä runkkaa

- Pitääkö suo opettaa miten se tehdään?

- No näytä mulle.

- Housut pois niin kerron sulle

- No vittu, Roni sanoi ja nousi seisomaan , heitti housut pois ja sieltä paljastui noin 17 senttinen sheivattu kaunis kalu ja isot roikkuvat kassit.

- No, mitä mä teen? se kysyi

- Otat kädellä kiinni varresta ja alat vetelemään.

- Näytä mallia, se sanoi

Menin Ronin viereen ja yllättäen tartuin kaluun kiinni ja aloin runkata.

- Vitun peelo!Saatanan hopsiko. se huus mustalais kieltä. Mä tarkoitin omallas! En välittänyt mitään vaan aloin imemään tuota kalua. Roni tykkäs siitä , ja ei kauaakaan kun hän heitti ison mällilastin suuhuni. Nielin kaiken ja nuolin vielä kalun puhtaaksi.

- Hu hu. En olis uskonnut susta että olet homo ja että osaat imee noin hyvin.

- No oon mä joskus jotain oppinut, sanoin.

Roni makasi alastomana lattialla raukeana selällään ja katselin tuota treenattua kroppaa. Hän katsoi mua silmiin ja kysyi

- Onks mulla vai hyvä perse?

- Pantavin mitä olen nähnyt.

- Kiitti, haluutko kokeilla?

- Jos sulle käy.

Roni meni mahalleen makaamaan lattialle ja menin polvilleen hänen viereen. kokeilin kädellä tuota taivaallisen kiinteätä persettä, äkkiä tunsin kun Roni alkoi hieroo mun 19 senttistä , isoa suonikasta kyrpää.

- Nai mua se sanoi.

Otin pöydältä Erioil -rasvan ja rasvasin aukon, työnsin sormeni sisään tuohon karvattomaan herkkuun ja aloin tekemään edestakaista liikettä. Tuo tumma mustalaispoika tykkäsi siitä. menin hänen taakseen ja hän nousi nelinkontilleen, aloin varovasti työntää kaluani sisään, hän oli niin tiukka että kummallekin teki kipeätä ennen kuin sain kyrpäni kokonaan sisään. Vain muutama veto ja laukesin, olin ollut niin kiimassa koko illan. Kävimme vierekkäin nukkumaan toisiimme käpertyneinä.

Aamulla heräsin kun Roni nuoli kassejani.

- Ota kunnolla suuhun, käskin

- En osaa

Jouduin opettamaan tuon jalon taidon ennen kuin menimme yhdessä baariin.

Osa tarinasta on totta osa ei. mieti ite mikä on?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute