Koodi-puhelin
D ja mä 3
Jasse

D katto mua sellanen ihme ilme naamalla taas. Mä taisin siihen vastata vähän samanlaisella ilmeellä....joten.... Me kiimaannuttiin ihan vitusti. Dee riisu ittensä ja mäkin revin heti kaikki vaatteet veks. Mulla seiso kivikovana ja molemmilla oli itteasiassa kyrvät ollu pystys jo ovelta :)))))

Mä en muista koska mun sydän olis hakannu niin kovaa ja mun aivot olis menny niin jumiin kun sillon kun Dee otti mun kalun käteensä ja alko pikkuhiljaa sellasen kivan runkkauksen.... Musta tuntui ihan kuin se olis jotenkin lukenut koko ajan mun ajatuksia siinä.

Me oltiin siinä ahtaassa sängys sit välillä poikittain ja pitkittäin ja sit taas päällekkäin ja ihan sekasin. Dee ties mitä mulle tehdä ja mä yritin tietysti sille olla yhtä kiva. Mun stondis oli jo ihan alussa ollu tyyliin että kalu pamahtaa mut Dee osas tehdä jutut sillai etten mä tullu ja mä olin tosi varovainen sen kalun kanssa koska mä halusin että se ihana juttu olis jatkunu vaikka ikuisesti huuuuuu....

Oikeesti meni vaan jotain kolmekytä sekuntia kun multa lensi mälli ja Dee roiski heti mun perässä kiimaliimat ja mällit mun päälle. Ei kertakaikkiaan voinu sit mitään me oltiin niin kiimasia ja oltu puutteessaki jo aamusta!

Dee oli ihan mahdoton. Se pusutteli mua ja kopeloi mun pebaa ja kikkeliä. Mun seisokki alko tietysti heti uudelleen ja Deenki komee patukka (sillä ON iso kulli, ainakis 18 senttinen) jöpötti kans aika heti kun se oli sen pyyhkiny paitaansa. Mä nousin pystyyn siitä sängyltä ja aloin runkata itteeni seisaaltaan ja Dee istu ja voihki katellen mua niil ruskeilla nappisilmillään.

"Mun suuhun" se pyys ja emmätiedä pakko kaikkee on heti kokeilla. Dee otti multa suikkiin tosi kivasti ja mun polvet notku en meinannu pysyy ollenkaan pystyssä. Dee piti musta kiinni ja mä tulin toisen kerran kun sen sormi painu mun pebaan aika syvälle.

Mä en oo ikinä tuntenu niin mahtavaa tunnetta kun silloin kun se sormi meni sinne sisään!!!!!!!!

Jalat vaan tärisi ihan vitusti ja silmissä alko heti sumeneen ja pyöriin kaikkia värejä. Mut Dee vaan imi ja se oliki helvetin hyvä imemään. Musta alko tuntuu sellaselta kun olis syöny jotain metallista ainakin suuhun nous sellanen ihme maku mut varmaan mä sit purin huuleen ja kieleen kun yritin etten huutas niin kovaa kiimas.

Mä revin Deen tukkaa ja huusin ja Dee repi mulle punasii juovii vahingos kynsillä kun se piti musta kiinni kun se halus imee ja imee ja imee puhuin varmaan ihan sekavia.

Ja sit me vaan maattiin ja huohotettiin ja mun sydän hakkas vitusti. Mä painoin kokeeks käden Deen rintaan ja sillä hakkas kanssa. Pampampampampam...pampampam.

Vähän mä nuolin sen nännejä ja se tykkäs siitä, ainakin se sano mulle sen.

Sit alotettiin kaamee pusuttelu. Mä nuolin ja Dee nuoli, se oli tosi hyvä tekeen kielareita. Mä imin sille kauheet fritsut heti kostoks kaulalle ja se pani sit paremmaks puremalla mulle hampaanjäljet käteen ja kaulaan. Me kiehnättiin siinä varmaan sit tunti ainakin viis minuuttii ennenkun mulle alko tulla edes mieleen että vois vähän rauhottaa että ei olis ihan NIIN kiimasta.

Mun teki mieli imee Deelta kuivat ja mä alotinkin heti kun sain henkee ensin vedettyy. Sen kalu sojotti sellasena makeena paksuna kaarena sen masulla ja mä vedin teron esille ja aloin kauheen nuolemisen. Dee oli ihan että juma ja se alko kiemurrella ja nykii. Mä silitin samalla sen masua ja hieroin sen selkää ja jalkoja. Dee huusi aika kovaa kun se laukes ja mä pelkäsin että mä puren sen kullin poikki kun en ollu niin tottunu ottaan poskeen.....

Lopuks me vaan maattiin ja mä nukahdin Deen kainaloon se oli kivan lämmin paikka. Musa oli jossain vaihees taas laitettu veks ja mä vaan kuulin kuinka Dee hyräili ja mä tunsin että mä keinun niinku pumpulissa ja kaikissa mahtavissa kukantuoksuissa.

Oikeesti täs meni sit taas joku kolme minuuttii ?????? LOL !!!!!!!!! Sit me vaan maattiin siin.

::::::::::::

Mä heräsin että joku paukahti tai sillailla jysähti. Tai olla ovi ? Dee pomppas pystyyn ja hosu vaatteita eteen ja kun mä sain silmii auki mä vaan näin että sen systeri seiso siinä ovella ja katto meitä ihme ilme naamalla.

"MITÄ VITTUUUUUUUUUUUU" se alko sit huutaa ja mä yritin jotain kanssa kaapii eteen eihän mulla ollu mitää päällä ollu enää tuntiin voi vittu vittu vittu ja vitunvittu!!!!!!!

"MArjo!!!!!!!!!!!" Dee huus ja sen systeri painu takas eteiseen. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ mä kiljuin ja Dee huusi ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ja IIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!

"Vittu MUN SIIDERIT saatana!!!!!!!!" se M huus kun joku kamala hinaajalesbo.

Me oltiin sit narahdettu molemmat. Oltiin aika paniikissa. Jossain vaihees mä huomasin laittaneeni kalsarit päälle nurinpäin ja vaatteet meni muutenkin sekasin, Deellä oli mun farkut ja sitten me alettiin nauraa niin vitusti ja me naurettiin ihan hölmöinä eikä siitä tullu loppua. Mun mahaa alko sit koskee ja me vaan istuttiin siinä ja vesi lensi molemmilt silmistä se oli niin korni ja kaamee tilanne ettei sitä voinu kukaan tajuta ja meit vaan nauratti ihan kamalasti.

"Vitun homot !!!!" Deen systeri huus sieltä eteisestä ja me naurettiin että "jooooo jooo joooo turpa kiinni...huhhuuu !!!"

Oikeesti se ei ollu meille ollenkaan vihanen ja mekään ei sit oltu ihan NIIIIN kauhuissamme kun aluks oltiin.

Kun oltiin sit kunnollisemmin puettu me huudettiin se Marjo takas ja yritettiin näyttää normaaleilta. Eihän se onnistunu kun me varmaan oltiin niin onnellisen näkösiä ja ihan punasia naamasta. M alko tekeen kahvii meille ja se kolisteli sit kupitkin pöytään.

Kahvit juotiin joo ja juteltiin jotain sekavaa. Kait yritettiin olla että ei tässä mitään mutta tehty mikä tehty. Uuuh. Khih.

Mä ajattelin että tätä mä en ikinä unohda ja jotenkin mä näin Deen naamasta ettei sekään unohtais. Marjo yritti pitää pokkaa mut sekin muistas tän aina: meidän pikkuhomo se pani kaveriansa ohoooo heti kun silmä vähän vältti......

Deellä oli avaimet kun sen piti oikeesti antaa safkaa sen systerin kahdelle hamsterille !!

lol :PPPPPPPPPPPPPPP Ne hamsteritki näytti meille kieliä sielt häkistä, tai siltä se musta näytti!

Me oltiin ihan onnessamme siinä sohvalla ja kahvikin muuten oli aika kelvollista :P Ja sen mä muistan että se lattiamatto oli sellanen kudottu kirjava jossa oli enimmäkseen keltasta. Mun sukat oli väärissä jaloissa, senkin mä siitä viel kait muistan.

Aika paljon jäi muuten mieleen kun tuijotin nolona siin lattiaan ja omiin varpaisiin.

Mä rakastan Deetä ! Me ollaan raksut nyt !!!!!

8====)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute