Koodi-puhelin
"Uuusi naapuri", osa 3
Kaltsu

Otimme saunassa hiljaisia, pieniä löylyjä. Musta poika Kalle istui minun ja Masan välissä lauteilla. Meillä kaikilla oli uudelleen jo melko kova stondis. Välillä kävimme suihkussa ja välillä saunassa.

Saunan lauteilla hyväilimme toinen toisemme kaluja ja palleja. Siirryimme pesuhuoneeseen. Kalle meni pesuhuoneen lattialle käsivarsiensa varaan niin, että peppu oli pystyssä. Hän tahtoi, että molemmat imisimme häntä syvältä. Menin kyykkyyn hänen taakseen ja aloin nuolla peppuaukkoa. Se tuntui ihanalta. Masa meni puolestaan taakseni ja alkoi nuolla peppuani.

Työnsin niin syvälle kieleni Masan peppuun kuin pystyin. Kalle vain hieman ynisi kiiman vallassa, samoin minä, kun Masa käsitteli peppuani.

Lopulta Kalle kääntyi selälleen ja minä nostin hänen jalkansa olkapäilleni. Hiljakseen aloin työntyä sisään, ensin terska ja sitten koko kalu. Hiljakseen lantiotani keinuttaen työnnyin hänen sisäänsä. Kalle voihki ja sanoi: "Lisää, lisää." Masa oli selällään lattialla ja imi peppuani. Hän sanoi: "Tämä on nyt aika hyvin rasvattu syljelläni, joten sinä voisit myös ottaa sisään." En koskaan aikaisemmin ollut ottanut kalua peppuuni. Sanoin: "Nuole vielä hetken ja työnnä hitaasti sisään. Masa teki työtä käskettyä.

Heiluttelin lantiotani hitaasti edes ja taas ja työnnyin Kallen sisään. Tunsin, miten Masan terska oli jo sisälläni. Sitten pian jo puolet hänen kalustaan. Aloin tuntea suurta nautintoa, joten sanoi Masalle: "Tuntuu hyvälle - anna mennä!"

Minä työnsin entistä kiivaammin Kallen sisään. Kalle alkoi huokailla voimakkaasti mielihyvästä. Samalla runkkasin hänen pitkää kaluaan. Masa oli hyvä pysymään tahdissa. Kun minä kiihdytin kullini työntöä Kallen sisään, samaan tahtiin Masa työnsi minun sisääni.

Kalle alkoi kullini syöksyessä lähes huutaa ja sanoi: "Kovempaa, kovempaa!" Tein, kuten hän pyysi. Kuiskasin: "Masa, miltä palleissasi tuntuu?" Masa sanoi melkein huutaen: "Kohta tulee."

Alkoi kova rummutus. Minä kiristin vahtia, ja Masa teki takanani samoin. Sitten palleista lähti kuuma aalto koko kehooni ja minulta tuli. Masa huusi raivoisasti takanani: "Nyt tulee."

Se oli elämäni orkku, spermaa tuli ja tuli. Huusin nautinnosta hullun tavoin, samoin Masa teki. Lopulta vedin kaluni Kallen sisästä ja spermaa tuli edelleen. Puristelin samalla peräposkiani, sillä halusin Masan lastista kaiken sisääni.

Lopulta kellahdimme Masan kanssa vierekkäin lattialle ja Kalle alkoi vuoron perään imeä molempien kaluista viimeisetkin tipat pois.

Kalle istuutui meidän molempien rinnan päälle ja alkoi vimmatusti runkata omaa kulliaan. Ennätin miettiä, että kaverilla kova kestokyky, kun ei jo tässä menossa ole jo lauennut.

Kalle työnsi välillä vuoron perään kalunsa kummankin suuhun. Hänen naintiliikkeensä olivat todella himokkaita. Isot mustat pallit heiluivat rytmissä. Lopulta hän nosti päänsä ylöspäin, ilme oli kuin pikajuoksijalla. Hän huusi: "Nyt lentää." Spermaa tuli tosi paljon. Hän ruiskutti sitä meidän molempien kasoille ja suoraan suuhun. Imin Masan kanssa ihanaa Kallen spermaa. Lopulta hän tuli pitkälleen meidän päällemme.

Olimme varmaan tunnin pesuhuoneen lattialla. Emme puhuneet mitään - nautimme raukeasta olosta. Lopulta nousimme ylös ja pesimme toisemme ja ennen kaikkea kalumme ja pallimme suihkussa. Vielä kävimme kerran saunassa. Sen jälkeen menimme sänkyyn päällekkäin, pitkittäin ja poikittain.

Joskus aamuyöstä heräsin. Masa nukkui keskellä. Minun pääni oli Masan jalkopäässä, samoin Kallen. Siirsin sen verran itseäni, että pääni tuli Masan keskikohdalle. Oli jo täysin valoisaa. Näin, että Masan kalu oli täydessä seisokissa. Otin kalun käteeni ja aloin hivellä terskan päätä. Välillä otin terskan suuhuni ja hiljakseen hyväilin sitä kielelläni.

Katsoin Kallea, joka kalu oli myös ihan kovana. Kurkotin itseäni Masan yli ja aloin suukotella Kallen terskaa. Kallen kalu ponnahti entistä kovemmaksi. Hän unessaan ynisi mielihyvästä.

Pian molemmat heräsivät. Aloimme yhdessä hellästi imeä vuoron perään kalujamme ja pallejamme. Sitten Kalle ja Masa nousivat polvilleen ja aloittivat koko kehoni käsittelyn, toimen toiselta ja toinen toiselta puolelta.

Varpaani imettiin. Sitten he nousivat jalkoja pitkin ylös. Vuorossa oli kalu ja pallit, sitten vatsa, rintakehä, kainalot, suu, korvat ja otsa.

Sitten he laskeutuivat keskikohdalleni. Masa otti kaluni suuhunsa ja Kalle pallini. Pian tunsin, että palleista lähtee lasi liikkeelle, ja sitä tuli paljon. Molemmat vuoron perään imivät viimeisenkin tipan. Sitten he tulivat pääni kohdalle ja alkoivat runkata toinen toistaan. Molemmilta tuli rajusti, ja imin molempien ihanat spermat suuhuni.

Pian he nukahtivat kainalooni. Olin hetken hereillä ja ajattelin, että olen onnellinen. Kaluni alkoi taas seisoa!

Sarja päättyy

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute