Koodi-puhelin
"Uusi naapuri" osa 3
Kaltsu

Heräsimme uudelleen noin klo 12 ja rakastelimme sitten vielä kerran. Lopulta päätin lähteä kotiin, koska minulla oli kaupungilla asioita. Päiväkin oli hieman pilvinen. Sovimme, että illalla Masa tulee vuorostaan minun luokseni.

Shoppailin päivän kaupungilla. Ajattelin, onpa kiva, kun sain tuollaisen kaverin naapuriini. Pian Masa soitti, kun olin vielä kaupassa. Hän pyysi tuomaan mäyräkoiran, jonka hän maksaisi. Minä ostin myös itselleni mäyräkoiran ja pari pulloa valkoviiniä. Sovimme samalla, että Masa tulee klo 19.

Tulin kotiin jo pari tuntia aikaisemmin. Aurinkokin alkoi jälleen paistaa. Laitoin ruokaa uuniin ja saunan lämpiämään. Vaikka sauna oli tiedossa, kävin kaiken varalta suihkussa, että olisin raikas, kun Masa tulee.

Menin lopuksi aikaa odottamaan Masaa parvekkeelle, kun oli niin upea auringonpaiste. Kurkistin Masan parvekkeelle, jossa Masa ei ollut. Parvekkeelta olohuoneeseen oli ovi auki. Kuulin, että siellä oli Masan lisäksi joku muu. Ajattelin, etteiköhän Masa tulekaan - hylkäsikö hän minut ensimmäisen illan jälkeen!

Istuin kuitenkin tuoliin ja aloin nauttia auringosta. Kaluni oli tosi kovassa seisokissa. Aloin hiljalleen runkkailla sitä. Kun kiimani oli tosi huipussa, aloin vaistomaisesti äänellä aika voimakkaasti.

Vähän ennen laukeamista Masan parvekkeelta kuului ääni, joka sanoi: "Anna mennä!" Näin nuoren ja hyvin kauniin mustan pojan pään kurkottavan parvekkeelleni. "Älä säiky,olen Masan kaveri", kaunis musta poika sanoi. Samalla tunsin kouristuksen koko kehossani, kun lasti lähti liikkeelle. Spermaa tuli tosi paljon. Pian Masankin pää ilmestyi mustan pojan pää takaa. "Sinulta tuli kunnon lasti", Masa sanoi. Hän jatkoi: "Sopiiko, että myös Kalle tulee?" Vastasin: "Joo."

Menin sisälle ja katoin pöydän nyt kolmelle. Onneksi olin varannut riittävästi ruokaa. Mietin, kuka tämä Kalle musta poika oli, kun hän puhui selvää suomea. Ehkä hän oli jonkin perheen ulkomainen adoptiopoika.

Kun sovittu tuloaika läheni, kaluni oli uudelleen täydessä seisokissa. Päätin, että olen nakuna, kun he tulevat. Ovikello soi sovittuun aikaan. Molemmilla oli vain pyyhe ympärillä, kun he tulivat. He heti heittivät pyyhkeet olohuoneen hattuhyllylle.

Masa esitteli virallisesti Kallen, joka oli hänen velipuolensa; ei samaa verta, vaan adoptoitu perheeseen vuosi ennen Masan syntymää. "Haittaako, että Kalle tuli?" Masa kysyi. "Ei todellakaan", vastasin.

Molemmilla kalut olivat ihan jäykkinä, niin myös minulla. Kallella on mustan pojan unelmakalu: tosi pitkä. Hänellä, kuten minulla ja Masalla, oli ajettu kaikki karvat pois.

Istuimme ruokapöytään syömään ja samalla Kalle kertoi itsestään. Hän äitinsä oli ruotsalainen ja isä namibialainen. Vanhemmat olivat kuolleen Namibiassa auto-onnettomuudessa. Kun Masan vanhemmat olivat olleen siellä ennen vuotta ennen Masan syntymää, olivat he adoptoineet Kallen. "Olemme täysin veljeksiä", Kalle sanoi. "Kun Masa oli 12-vuotias ja minä 13, meillä alkoi yhtä aikaa murkkuikä ja varustukset kasvaa, aloimme heti runkkailla", Kalle kertoi.

Masa jatkoi: "Eivät vanhempamme mitään siitä tiedä, koska nukuimme omakotitalon yläkerrassa samassa huoneessa ja laitoimme aina yöksi ovet lukkoon."

Ruokailun lomassa joimme olutta reippaasti. Joimme myös muutamat väkevät. Pikku hiljaa aloimme olla hieman huppelissa. Pojat sanoivat ottaneensa jo muutamia paukkuja odotellessa minun luokseni tuloa.

Minulla oli jo sauna valmiina, muuta päätimme mennä joksikin aikaa ilta-aurinkoon parvekkeelleni. Kannoin kolmannen aurinkotuolin. Pojat tahtoivat, että istuisin heidän välissään. "Eihän haittaa, että myös Kalle tuli?" Masa kysyi. Vastasin: "Ei todellakaan, vaan päinvastoin - tosi mukavaa!"

Nautimme kesäillan kuumasta auringonpaisteesta, oluesta ja toistemme seurasta täysin siemauksin. Pian pojat halusivat yhdessä minua - vain minua! He molemmat laskeutuivat viereeni polvilleen. Vuoronperään he suutelivat minua joka puolelta - ottivat kaluni suuhuni ja imivät pallejani. Kalle oikein härnäsi minua isolla ja mustalla 20-senttisellään kalulla. Hän napsutteli sitä joka puolelle - välillä työnsi sen suuhuni, mutta otti pian pois.

Kalle oli pitkä, notkea, hoikka mutta hyvin lihaksikas kaveri. Hän nappasi minut syliini ja kantoi makuhuoneeni sängylle. Masa seurasi perässä. "Sinä olet kuulemma top, Masa on kertonut", Kalle sanoi. Makuhuoneessani oli korkea kaappi, jonka päälle Kalle tahtoi.

Niinpä vaihdoimme paikkaa. Kalle asettui sinne. Minä nostin hänet jalkansa olkapäilleni ja aloin työntää sisään. Masa tuli taakseni kyykylleen ja alkoi nuolla pallejani. Samalla kun kaluni syöksyi Kallen sisään, Masa puristeli kaluani juuresta ja ohjasi sitä Kallen sisään.

Kun nain Kallea, samalla runkkasin hän jättikyrpäänsä. Kallen kalua alkoi nytkiä voimakkaasti - nappasin sen suuhuni. Hänen sperma-aaltonsa syöksyi suuhuni ja minä samalla huutaen laukesin hän sisäänsä. Olin monta minuuttia hänen sisällään ja työnsin viimeisetkin sperman rippeet hänen anukseensa. Minä imin häneltä myös viimeisenkin pisaran.

Lopulta heittäydyimme vierekkäin sängylle. Sitten tuli Masan vuoro. Hän tuli meidän päälle ja alkoi molempien kasvoille ruiskuttaa omaa lastiaan.Lopulta Masa heittäytyi meidän päälle. Olimme siinä raukeina ja onnellisina varmaan tunnin ennen kuin menimme saunaan.

Jatkoa on luvassa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute