Koodi-puhelin
"Naisena"
Tyydytetty

Tämä kertomus on fantasiaa, mutta aion toteuttaa sen kesällä. Näin olen sitä asiaa suunnitellut ja haluan kertoa sen teille.

Tapahtumapaikka tulee olemaan Hämeenlinna ja se levike, kun mennään Hesaan päin.

Olen niitä miehiä, jotka kiihottuvat, kun pukevat ylleen naisten alusvaatteita. Lopulta päätin kokeilla julkisesti miten homma toimii. Ajoin Janakkalan levikkeelle, heitin repun selkään ja kävelin metsään. Sopivassa paikassa riisuin farkkuni ja pukeuduin mustiin verkkosukkiin, punamustaan korsettiin ja korkokenkiin.

Liukuvoidetuubi esiin ja runsaasti liukastetta sileäksi ajeltuun peppureikään. Kuinka kiimaiselta se tuntuikaan, kun painoin sormellani rasvaa sisäänkin...

Olin valmis, mutta pakko myöntää, että jännitti aivan mielettömästi ja teki mieli peruuttaa koko asia. Pakotin itseni liikkeelle ja kävelin sopivaan paikkaan. Levitin peitteen maahan ja laskeuduin siihen odottamaan ottajaani.

jonkin ajan päästä kuulin ääniä ja näin miehen joku oli menossa ohitse. Liikahdin hieman ja hän pysähtyi ja tuijotti minua. Minua nolotti ja hävetti, mutta samalla olin kiimaisempi kuin koskaan.

Mies asteli lähemmäs. Sanaakaan sanomatta ojensin hänelle kondomipaketin ja käännyin kontalleen hänen eteensä. Liukasteesta kiiltelevä, sieäksi ajeltu persereikäni oli hänen edessään tarjolla. Painoin kasvoni peitteeseen ja odotin kiimasta täristen.

Kuulin kuinka mies avasi housunsa ja laski ne alas. Kondomipaketti rapisi hetken aikaa ja sitten hän laskeutui taakseni. Kädet tarttuivat kiinni lanteiltani ja minä keikutin peppuani. Ote tiukkeni ja tunsin kuinka terska osui pakaroiden väliin. Mies alkoi painaa kaluaan sisääni. Peppuni antoi hitaasti periksi ja kova kulli liukui kiimaiseen reikääni. Voihkin nautinnosta, kun mies alkoi nussia voimakkain työnnöin. Teki mielettömän hyvää!

Nyt en enää pidätellyt, olin täysillä mukana. Painoin persettäni miehen lantiota vasten ja nautin hänen kalustaan nautinnosta voihkien. Vilkaisin ympärilleni ja tajusin, että meitä katseltiin. Vanhempi mies seisoi vieressä ja runkkasi kaluaan. Pyysin häntä eteeni ja hän riisui housunsa ja istui eteeni peitolle. Saman tien imaisin hänen kalunsa suuhuni ja aloin imeä sitä. Sen limainen pää maistui ihanan kiihottavalle. Nyt tämä "nainen" saa munaa kunnolla ajattelin ja nuolin paksua kyrpää.

Minua nussiva mies alkoi olla huipulla, viimeiset rajut työnnöt ja hänen kullinsa nytkähteli sisälläni. Sperma purkautui kortsuun ja mies veti kalunsa ulos perseestäni. Hän nosti housunsa ja häipyi heti paikalta. Minä jatkoin toisen miehen kalun imemistä ja odotin kiimainen perse pystyssä lisää munaa.

Ja sitähän oli heti tarjolla. Tunsin kuinka vaativat kädet hyväilivät persettäni ja sormi kokeili reikääni. "Täällähän kiimainen huora on", käheä miehen ääni sanoi. Ähkin kulli suussani myöntävästi ja nostin persettäni pystyyn. Mies riisui housunsa ja tuli uudelleen taakseni. Ojensin kortsun hänelle ja hän laittoi sen paikoilleen.

Persereikäni oli edellisen panon jäljiltä jo lämmitetty ja toinen kyrpä työntyi sinne helposti. Miehen isot pallit löivät tahtia, kun hän alkoi naida minua takaapäin. Seksi ei koskaan ollut tuntunut näin mielettömälle. Kyrpä runnoi persettäni ja toinen oli syvällä suussani. Silmissäni alkoi hämärtää, nautinto oli niin voimakas.

En tiedä miten kauan toinen pano kesti, mutta lopulta mies laukesi ähkien tyytyväisenä. Samassa tunsin kuinka suussani ollut kalu räjähti. Paksua, hieman väkevän makuista spermaa roiskui suuhuni. Ja minä nielin sitä kiimaisena. Tartuin kiinni omasta kalustani ja laukesin saman tien.

Miehet olivat valmiita ja he lähtivät pois. Minäkin aloin tehdä lähtöä, mutta en ehtinyt, kun uusi mies seisoi vieressäni. "Älähän vielä lähde" hän sanoi ja avasi housunsa. Komea kyrpä oli silmieni edessä, enkä minä voinut kieltäytyä siitä. Pian mies oli ilman housuja ja hän laskeutui selälleen peitolle. Minä aloin ottaa häneltä suihin.

Kyrpä seisoi kivikovana ja kiilteli syljestä. Mies veti minua ylöspäin ja niin istuin jalat levällään hänen sylissään. Ohjasin terskan kohdalleen ja aloin painautua alaspäin. Kulli halkaisi perseeni ja seivästin itseni siihen. Nauttien aloin ratsastaa miehen kalulla. Äkkiä tajusin, että oli unohtanut kortsun pois, mutta en kyennyt enää pysähtymään.

Sukkien verhoamat jalat levällään ratsastin loppuun asti. Mies jäykistyi ja laski spermat sisääni. Nousin pois hänen päältään ja tunsin kuinka lämmin sperma valui perseestäni. Mies kiitti, pukeutui ja poistui. Minäkin sain vaatteet päälleni ja posket punaisina palasin autolleni.

Olin todellakin tyydytetty. Hurja kokeilu oli kannattanut...

Jos kiinnostuit asiasta, laita minulle viestiä. Kerron sinulle päivän ja ajan milloin olen Janakkalan levikkeellä. Pääset kokeilemaan...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute