Koodi-puhelin
"Sairaan" kiva päivä 2
teini

Jatkoa..

Kello 8 aamulla istun luokassa jonne muut tutut valuu sisään yksikerrallaan, koska tunti alkaa 8.05.. Mietin eilistä. Muistelen että oliko se kaikki ihana tunne oikeaa? Sen oli pakko olla, kaikki oli niin selvää päässäni, mutta silti niin epäaitoa.. Koulupäivä oli melko tylsä, kuten melkein aina ;) Sitten muistin että meillä on tänään liiksaa! Voi vittu, 2 kiusallista tuntia sen open seurassa, mitenhän siitä vois luistaa, ellei.. ;D

Sitten kello näytti 1, ja pukuhuoneille.. Menin sinne, mutta olin unohtanut kaikki liiksavarusteet (verkkarit, lenkkarit, pyyhkeen)! Menin sen open luo joka oli yksin käytävän päässä..

"Moro." sanoin

"Ai kato moi!" se vastas pilkesilmäkulmassa..

"Mä tota, unohin kaikki mun varusteet kotiin, mä en varmaan voi osallistua.."

"Vainiin? ;) no meidän pitää varmaan hakee sulle varavaatteet.."

"No okei, sä voit kyl mennä.. Mä venailen täällä.."

"Mitä? Sä tuut mukaan, enhän mä sun kokoo tiedä! Saat luvan sovittaa siellä.."

No seurasin sit sitä sinne varastoon, joka oli toisella puolella koulua.. Astuttiin sisään ja ope räpsäytti valot päälle.

"Noniin poika, alas riisua!"

"Juu, mitä kokoja siä on?" kysyin vaikka hyvin tiesin että en tullut tänne vain sovittelemaan verkkareita..

Kun mulla oli päällä enää pienet valkoset alkkarit, ope löi oven kiinni ja suuteli mua.. En vastustellu, nautin :) Mitä enemmän maistoin sen kauniin maun huulillani, sitä enemmän olin mukana jutussa :P

"Mihinkäs me jäätiin eilen?" kysyin opelta, ja ope työnsi mut polvilleni ja sanoi: "tähän;)"

Laskin verkkarit joiden alta löytyi tangat! Nuolin tangoja ja huomasin kun se sama elin oli kaikessa komeudessaan pyrkimässä ulos tiukoista pöksyistä. Autoin vähän ja vedin alkkarit hevonvittuun ja katselin kaunista kullia.. Katsoin ylös ja näin että ope oli riisunu jo paitansa, joten hänellä oli päällä ainoastaan sukat ja lenkkarit niiden päällä :P KAUNISTA! Upotin kullin suuhuni ja rupesin imemään ja lutkuttamaan kiimasta tihkuvaa kullia. Ope saneli jotain rivouksia, mutta en kuullut kaikkia, koska keskityin niin paljon nautinnon tuomiseen. Ope liikutti lanteitaan tahtiini, ja otti päästäni kiinni ja alkoi nussia suutani.. Maistelin samalla miten ihanalta se maistuikaan :) Sitten se tuli, se koko huima lasti suuhuni! Nielin minkä pystyin mutta osa valui suupieliltäni leualle ja siit maahan..

"Vaihdetaas rooleja" ope sano ja otti alkkarini pois joista kova kyrpäni pongahti esille, hän haukkasi koko komeuden suuhuni ja multa melkein jalat petti alta kun se tunne oli niin mahtava! Sanelin jotain et "sä oot iha vitu hyvä" ja "nuole terskaaki" ja kaikkee muuta.. Kyllä opettaja osasi! en kauaa kestänytkään kun jo laukesin open suuhu ja hän taidokkaasti nieli kaiken. Hän nousi ylös ja suuteli minua ja halasi ja samalla työnsi sormeaan peppuuni ja kysyi:

"Onko sua täältä viä korkattu?"

"Ei oo vielä.."

"No sehän pitää hoitaa joku toinen kerta mun luona?"

"Joo, tottakai!" vastasin.. Ope ojensi verkkarit mulle ja meni ovesta ja sanoi:

"tuu saliin, meillä on lentopalloo"

"Joo" vastasin.. Menin liiksatunnille ja ajattelin opettajaani, ja totesin mielessäni: "Siitähän vois vaikka tykätä ;)"

Kommentteja kiitos! ja paljon! ja varsinkin jos olet liiksaope niin kirjoita jotain palautetta! :P

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute