Koodi-puhelin
Aamukävelyllä
koppels

Olin tässä yhtenä kesänä Helsingissä pitemmällä työkeikalla. Työtä tehtiin lähes vuorotta ja viikonloputkin. Olin saanut asunnon Alppilan alueelta ja työpisteeni oli keskustassa.

Eräänä aurinkoisena aamuna olin lähtenyt töihin normaalia aikaisemmin, kun ei nukuttanut ja halusin kävellä rauhassa.

Kävelin Liisankatua kohti rantaa. Vaikka Helsinki suuri kaupunki onkin ei siihen aikaan liikennettä sunnuntaiaamuna juurikaan ollut. Kunnes kiinnitin kadun toisella puolella liikkuvaan hahmoon. Pitkä tumma komea ja tyylikäs mies, käveli hivenen etuviistossa minusta katsottuna. Varmaan jostain Välimeren maasta lähtöisin jälkeenpäin huomioituna .

Seurasin hänen liikkeitään ja mietin mikä hänet on saanut näin aikaisin aamusta liikenteeseen. En sen enempiä puntaroinut, vaan huomasin kuinka en saanut katsettani hänestä, vaan piti koko aika seurata hänen sulavaa liikettään.

Kunnes hän ylitti kadun risteyksessä viistosti samalle puolelle jonkin matkaa eteeni. Kiihdytin tahtia jotta pääsisin lähemmäs ja saisin ihailla hyvämuotoista vartaloa, joka näkyi ohuen kesävaatetuksen korostamana. Hän pysähtyi rappukäytävän eteen ja kaivoi avaimen taskustaan ja oli avaamassa ovea kun ohitin hänet sillä kertaa hitaasi ja rauhallisesti kävellen. Halusin nauttia näkemästäni. Ohitettuani hänet käännyin katsomaan, joko hän olisi poistunut rappukäytävään, mutta hän seisoi siinä avain toisessa kädessä ja toinen käsi etumuksessaan. Minua katsoen hymyillen, hän puristeli etumustaan ja liikutti päätään kutsuvasti. Tunsin kiihkon värinän lähtevän niskastani ja en miettinyt hetkeäkään vaan käännyin ja palasin hänen luokseen tervehdin. Ovea avatessaan hän tervehti englannin kielellä ja se sai minut tuntemaan kiihkoa entistä enemmän. Ulkolaista eksotiikkaa olisi tarjolla, Vau!

Päästyämme rappukäytävään alimme suutelemaan kiihkeästi käsiemme vaellellen pitkin kehojamme. Emme meinanneet malttaa lopettaa, kunnes hän avasi hissin ja lähdimme nousemaan ylös. Ylimmäisessä kerroksessa menimme hänen huoneiston tai ennemmin lukaaliin. Eteisessä jatkoimme suutelua ja hyväilyä. Hänen kuumat huulensa kiihkeä kielensä suullani ja kaulallani saivat kiimani kasvamaan ja aloin riisua häneltä vaatteita ja itseltänikin.

Hän veti minut makuhuoneeseen jossa riisuimme loput vaatteet ja en voinut kuin ihailla hänen vartaloa, kasvojaan ja ennen kaikkea komeaa kyrpää. Se oli kruunu niin täydelliseen mieskroppaan, jollaista en uskonut koskaan kohdalleni osuvan.

En malttanut enää odottaa, vaan istuin sängylle ja tartuin hänen kyrpäänsä joka oli lähes kolminkertainen omaani. Otin sen suuhuni, imin ja nuoli sitä hurmiossani. Nuolin palleja ja vartta. Otin terskan suuhuni ja vartta niin syvälle kuin sain. Hän nosti minut ylös ja ohjasi sängylle makaamaan ja tuli viereeni.

Menimme kuusysiin ja aloimme imeä toisiamme ja hän imi kyrpääni ja pallejani taidolla jota en ollut siihen mennessä kokenut. Jatkoimme nauttien toisistamme, kunnes tunsin kuuman ja märän kielen anuksessani. Hän nuoli pakaroita ja työnsi kielen reikään ja pyöritti sitä siellä kiihkeästi. Onneksi olin aamutoimien jälkeen pessyt itseni ja jostain syystä perseeni erityisen huolella.

Hän jatkoi nuolemista jonkin aikaa sitten hän nousi ja otti vaatekaapin päältä pienen puisen laatikon, otti sieltä jotain ja sitten tunsin viileätä ainetta perseelläni jota hän levitti sormillaan samalla työntäen sormen reikääni kota toisen ja kolmannen, levittäen minua hänelle. Mietin meinaako hän työntää valtavan kyrpänsä minuun. Minua ei vielä siihen mennessä oltu naitu kovinkaan paljon eikä varsinkaan isolla. Niin hän käänsi minut selälleen nosti jalkani ylös ja ohjasi kyrpänsä reiälleni.

Mietin tulevaa tuskaa, mutta vain hetkisen. Sillä kun katsoin hänen tummia silmiään jotka luottavaisesti hymyilivät valkoisten hampaiden kera, tunsin valtavaa kiihkoa ja halusin hänet sisääni. Hän työntyi hitaasti mutta varmasti sisääni. Tunsin kivun sekaista nautintoa ja halusin enemmän ja enemmän. Saatuaan koko kyrvän sisääni hän rupesi liikkumaan ja veti kyrvän lähes kokonaan ulos ja painoi taas sisään hitaasti toistaen liikettään. Kunnes kiihdytti pikkuhiljaa nopeammaksi ja nopeammaksi samalla suudellen minua suulle kaulalle ja näykkien nännejäni. Tahtia kiihdyttäen hän päästi jalkani otteestaan ja tuki itseään olkapäitteni vierestä. Kiedoin jalkani hänen lantioiden ympäri, sillä en halunnut hänen poistuvan sisältäni. Hän hoki laukeavansa ja yritti irrottautua, mutta puristin jalkojani ja sanoin että anna tulla vaan. Niin hän laukesi sisälleni ja laskeutui päälleni makaamaan. Pyysin häntä olemaan siinä ja pitämään kalunsa sisälläni. Halusin nauttia joka hetkestä siitä varrestaa joka oli sisälläni. Sitten minun oli noustava ja kävin pesulla ja lähdin töihin. Hyvästejä jättäessämme suutelimme vielä toisiamme ja sen koomin en ole häntä tavannut

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute