Koodi-puhelin
Aaaaahh sitä päivää
jaska18

Olin jo pitkän aikaa katsellut naapurin 22-vuotiasta opiskelijapoikaa sillä silmällä. Tänä kauniina päivänä pyysin hänet eli Johanin kahville kotiini. Ketään ei ollut kotona ja oli kuuma kesäpäivä. Ehdotin että menisimme uimaan rannalle. Sehän passasi. Tiesin yhden hyvän paikan jossa harvoin on ihmisiä ja vein Johanin sinne.

Oli siellä muutama ihminen mutta nekin kaikkosivat illan tullen ja saimme vihdoin olla rauhassa. Sanoin että kun ei täällä muitakaan ole niin otetaan naku uinti, mikäpä sen parempaa..=)

Se vartalo... Johanin seksikäs ruskettunut yläkroppa oli jotain aivan mahtavaa ja minulla nousi saman tien. Johan katsoi ja mitään sanomatta kaatoi minut hiekalle selälleen. Otti 19cm kullini suuhunsa ja nuoli ja imi sitä. Aaaaahh, kun oli mahtavaa.

Hetken imettyään kaluani pyysin että saisin imeä Johania ja sehän kelpasi. Imimme toisiamme 69:ssä hetken kunnes johan pyysi minua naimaan häntä. Ei tarvinnut kahta kertaa sanoa kun oli jo kortsu päällä ja voiteet pepussa!

Ja sitten työnsin kovan kaluni sisään ja nussin Johania erittäin rajusti. Juuri ennen kun olin tulemassa hän pyysi että tulisin suuhun. Kortsu pois muutama imu ja sitten tulee... Spermat naamalle ja suuhun... Mahtavaa!!

Sitten johan alkoi naida minua edestä ja takaapäin. Ei kestänyt kauaakaan kun johan tuli suuhuni ja naamalleni. Se oli jotain aivan mahtavaa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute