Koodi-puhelin
Yläparven iloinen antaja
Pikku BTM

Olen hieman alle 40-vuotias bi mies jostain päin Suomenmaata. Olen kooltani pienenlainen. Pituuteni on 166 cm, painoa 68 kg, Olen vaalea lyhythiuksinen mies. Kaluni on juhliin mentäessä n 13 cm/4 cm. Olen ollut aina seksuaalisesti hyvin aktiivinen niin naisten kuin miestenkin kanssa. 21-vuotiaana olen antanut ensimmäisen kerran miehen panna minua. Tämän jälkeen olen tehnyt sitä lähes kahdenkymmenen vuoden aikana lukuisia kertoja lukuisien eri miesten kanssa. Toisinaan on hyvinkin aktiivisia kausia, toisinaan menee pitkät tovit etten ole miehiin sekaantunut. Erityisesti olen kiinnostunut (ja oikeastaan vain ja ainoastaan) yli 50-vuotiaista miehistä. Vatsakkaat, karvaiset varsinkin saavat minut helposti antautumaan. Mutta myöskin hoikemmat ja ei niin karvaiset miehet sopivat. Niin, minua on pantu suuhun, käteen, perseeseen. Minulle on laukaistu kasvoille, suuhun, käsille, rinnalle, vatsalle, kalulle, perseelle, perseeseen... Olen harrastanut seksiä autossa, laivalla, metsässä, talossa, mökillä, yleisessä vessassakin...Minua ovat panneet lähes poikkeuksetta yli 50-vuotiaat miehet. Olen antanut yksittäisille sekä porukoille. Olen ollut yhtenä bottomina useamman mukana. Minua on yritetty ostaa. Jne jne. Mutta AINA olen nauttinut ja tykännyt!!

Olen lueskellut täällä näitä tarinoita ja nyt minulla on tullut tarve kirjoittaa omista kokemuksistani. Kuten jo mainitsin, minulla on monia ja monenlaisia kokemuksia mutta kerron niistä, jotka ovat jotenkin erityisesti jääneet mieleeni. Tulen kirjoittamaan tarinoitani totuudenmukaisesti, juuri niin kuin ne tapahtuivat. Ainoastaan paikan- ja ihmisten nimiä voin vaihdella. Toivottavasti pidätte!! Palautetta otetaan myös mielellään, kiitos :)

Tässä ensimmäinen tarinani:

MAKEN JA MINUN EKA KERTA

Ajan polkupyörälläni katua pitkin, jossa tiedän miehen talon olevan. Tarkkaan en toki taloa tiedä, mutta seuraan talojen numerointia ja tiedän lähestyväni omakotitaloa, johon olen matkalla. Olen ollut vastaavanlaisissa tilanteissa useasti ennekin mutta siltikin sisälläni riehuu kahdenlaisia tuntemuksia: Minua jännittää, suorastaan hirvittää. Entä jos mies onkin kovin vastenmielinen? Onkohan hän puoliksikaan sellainen, jollaiseksi hän oli itsensä kuvannut chatin keskustelussa äskettäin? Hänhän saattaa olla vaikka jokin hullu, joka kutsuu luokseen nuoria miehiä ja sitten alkaakin riehua. Kenties hän hakkaakin minut? Tai mikä vielä kauheampaa, hän on minulle ennestään tuttu ihminen, jota en missään tapauksessa haluaisi tavata näissä merkeissä. Kuitenkin toisaalta minua ajaa eteenpäin valtava kiima! Sisälläni sykkii kiihko, himo, joka saa ruumiini lähes tärisemään. Ajatuksissani pyörii kuva, jossa kuvittelen tämän miehen edessäni makaamassa kyrpä suussani. Se saa minut jatkamaan ajoani kohti miehen taloa.

Pysäköin pyöräni valkoisen omakotitalon seinustalle. Pihalla näkee selvästikin naisen käden jäljen. Erilaisia istutuksia on runsaasti ja kaikki ovat todella hoidetun näköisiä. Pihan perällä kukkii tuomi komeimmassa loisteessaan. Sen tuoksu on voimakas ja se saa hetkeksi minut lähes unohtamaan tilanteen, jossa olen. Menen ovelle. En endi painaa ovikelloa kun ovi avautuu edessäni.

-Moi! No niin, astuhan sisään, mies sanoo ja avaa oven niin, että mahdun hänen ohitseen sisätiloihin.

Astun eteiseen. Mies takanani kuuluu sulkevan oven ja lukitsevan sen sisältäpäin. Käännyn katsomaan häntä ja kai hieman hymyilen hienoisesti. Mies edessäni vastaa aika paljon odotuksiani: Noin viisikymmentä vuotias, vaalea mutta päälaelta jo aikalailla kaljuuntunut, silmälasipäinen mies. Arvioin hänet noin 170 cm pitkäksi ja painoa uskoisin olevan 85 kiloa. Hänen valkoinen kauluspaitansa on auki, jonka alta näkyy lähes karvaton, hieman pyöreä vatsa. Jaloissaan miehellä on suorat, mustat housut. Miehen ääni on normaali mihen ääni, tosin puhetapa on nopea, mitä muutamasta tervehdyssanasta ehdin merkille laittaa. Miehellä ei ole partaa eikä viiksiä. Yleisvailutelmaltaan hän on siisti, ei kuitenkaan herraskainen.

-Tulit pantavaksi, sanoo mies samalla katsoen minua vartaloni keskikohdalle.

-No niinhän se nyt taitaa olla, vastaan samalla naurahtaen.

-Hyvä, se hoituu täällä. Ei olla ennen nähtykään mutta eiköhän tässä tutuksi tulla. Tule peremmälle.

Mies ohjaa minut peremmälle isoon olohuoneeseen, joka on sisustettu useilla vanhanaikaisilla huonekaluilla. Katossa kiikkuu iso kattokruunu. Seinillä on useita isoja maalauksia. Katselen ympärilleni avaraan oleskelutilaan.

-Hieno talo, sanon

-Tämmöinen talohan tämä on. Tilaa ainakin riittävästi kun lapset ovat jo maailmalla.

-Tällaisessa talossahan sitä on sinulla tilaa harrastella kaikkea jännää, sanon

Jutustelemme hetken aikaa olohuoneessa jaloillamme seisten. Minä t-paidassa ja farkuissa, hän avatussa kauluspaidassaan. Teen koko ajan huomioita miehestä. Huomaan hänet kohteliaaksi ja selvästikin kokeneeksi tällaisista tilanteista. Mies kertoo minulle, että hänellä olisi aikaa koko ilta, mikäli minulle vaan se sopii.

-Vaimokin on viikot muualla työssä. Tänne ei tule ketään joten saamme olla rauhassa. Mennäänkö suoraan asiaan? Mennään yläparvelle, siellä on hyvä touhuilla, sanoo mies ja osoittaa olohuoneen perällä olevia portaita, jotka nousevat ylätasanteelle.

Lähden nousemaan portaita miehen edellä. Päätän olla suoraviivainen ja portaiden yläpäässä olen jo ilma paitaa. Samalla alan avata housujani. Mies katsoo minua kiihkeän näköisenä ja alkaa myös avata housujaan.

-Taitaa pojulla haluttaa kyrpää? mies kysyy ja samalla pudottaa alushousunsakin alas nilkkoihin. Kauluspaidan avatusta keskikohdasta näkyy puolijäykkä, ihan mukavan kokoinen mulkku.

-Ainahan se maistuu kyrpä, vastaan ja avaan housuni ja pudotan ne alas.

Riisumme nopeasti kaikki vaatteemme pois. Parven lattialle on levitetty kaksi patjaa, jotka on peitetty lakanoilla. Patjojen takana nurkassa on säkkituoli, johon mies rojahtaa selälleen. Pudottaudun hänen peräänsä siten, että miehen toimintaa vaativa kalu on kasvojeni edessä. Miehen kiima on sen verran voimakas, että kalu nykii itsekseen . Kalu ei seiso täysillä vielä vaan lepää miehen vatsaa vasten sivuttain. Näky on niin kiihottava, että tunnen kuinka oma kaluni alkaa tehdä myöskin liikkeitä. Sisälläni palaa halu! Kohta saan tuon kyrvän suuhuni ja pian sen jälkeen se jyystää perseessäni kunnes se räjäyttää liemensä syvyyksiini.

Otan kalun varovasti sormieni väliin ja liikuttelen esinahkaa edestakaisin pienin liikkein. Mies huohahtaa ja työntää lantiotaan eteenpäin. Mies katsoo sormieni liikettä hieman suu raollaan. Kyrvän alapuolella miehellä on aika karvattomat, aika kiinteät kivekset. Näen kuinka nekin tekevät pientä tärisevää liikettä. En ehdi tehdä montakaan sormirunkkausliikettä kun miehen kalu alkaa paisua paksuutta ja pituutta. Vaalea terskanpää, joka vilisee esinahan alta runkkausliikkeitteni tahdissa, alkaa muuttua violetin väriseksi. Katson kalua ehkä noin kahdenkymmenen sentin päästä ja olen näkeväni harmahtavan kiimanestepisaran miehen terskanreiän suulla. Tämä saa minut jälleen nytkähtämään kiimasta. Maltan vielä kuitenkin hetken ja jatkan varovaa runkkailua. Kokemuksesta tiedän, että kun jaksan odottaa näin hetken, saan nuolaistua isomman tipan mutterin päästä. Mies katsoo koko ajan touhuamistani samalla hengittäen raskaasti ja hieman katkonaisesti. Katselen kyrpää mielettömän himon vallassa ja arvioin sen mittoja. Pituus ehkä 16 cm. Terska on aika pullea ja selvästi paksumpi kuin itse kyrvän varsi. Paksuutta tällä spermalingolla on sen verran, että sormeni yltävät juuri ja juuri terskan ympäri. Minun kädet eivät kuitenkaan ole kovin suuret. Esinahka on terskan päälle yltävää mallia, joka liikkuu kuitenkin sujuvasti edestakaisin sormieni liikuttamana. Vaaleaa karvoitusta on siistitty selvästikin eikä sitä ole kovinkaan paljoa.

Olen aina pitänyt karvaisista mulkuista mutta nyt täytyy sanoa, ettei tämäkään lihanuija pahalta näytä. Violetin värinen terska on miltei kiiltävä ja sen alapinnan ura on sen verran syvä, että terskan reunuksessa on kiimainen “kielenkuoppa”. Mies ei kiirehdi vaikka näenkin hänen olevan kiimoissaan kuin siitossonnin. Sykkivä kyrpä sormieni välissä alkaa työntää reiästään lisää kiimanestettä.

-Tuo pitää ottaa talteen, sanon ja nuolaisen yllättäen pisaran terskasta kielelleni.

Mies örähtää hieman samalla nytkähtäen. Pisara maistuu suolaiselta mutta niin kiihoittavalta, että meinaan pakahtua. Tunnen kuinka oman kyrpäni nupista valuu samalla ravalla pisaroita kuin tällä edessä makaavalla sonnilla.

-Ohh!! Pikku narttuhan on tainnut nuolaista mulkkuja ennekin? sanoo mies jotenkin kiihottavan irstaalla äänellä.

-Voi, onhan näitä tullut tyhjiksi imaistua ennenkin, sanon ja samalla siirrän toisen käteni miehen kiveksille, joita alan varoen puristella.

-Ai ihan imaissut pallit tyhjiksi? Taidat olla aika kone? sanoo mies ja liikuttaa lantiotaan varoen edestakaisin ikäänkuin nussien sormiani.

-Juuh, imaistua ja runkattua, monetkin lastit. Tykkään kun minun suuhun ja naamalle laukaistaan. Toki minulle saa tulla mihin haluaa? Mihin sinä haluaisit tulla?

-Ohhoh, sinähän se taidat ollakin oikea spermalutka! Minä haluan, että runkkailet ja imeskelet kalua ja palleja siinä kaikessa rauhassa mutta sitten saat kyrpää persereikääsi niin, että muistat sen toisenkin kerran. Haluan että nussimisen välissä otat kalua välillä poskeen ja sitten taas jyystän sua perseeseen. Ja lopuksi tyhjennän pussit sinun perseeseen ja persevakoon.

Tuon kuullessani minulta pääsee kiiman voihkaisu. Tuntuu kuin perseaukossani olisi tapahtunut jokin väristys ja mahanpohjassani kouri. Tajusin, että tänään tulisin saamaan sellaista kyytiä, mistä olin usein haaveksunut. Olinhan toki saanut kunnon myllytystä ennekin mutta sellaisia perseenantokertoja ei sattunut ihan joka reissulle. Tänään kuitenkin tulisi tuo sormieni välissä pullisteleva suonikas kyrpä tekemään edestakaista matkaa pikkuisessa pyllyssäni melkoisen määrän. Kesken lyhyen ajatusmatkani mies sanoo irstaan kauniisti.

-Imeppäs narttu sitä kalua!

Teen työtä käskettyä ja upotan kalun suuhuni niin syvään kuin vain saan. En ole mikään syväkurkkumestari mutta kaikkeni teen. Mies työntelee kaluaan vastaan mutta varoo, etten tukehtuisi siihen. Samalla kourin hänen kiveksiään toisella kädellä, toisen käden sormilla runkkaan kyrvän juurta. Kyrpä maistuu puhtaalta, hieman suolaiseltakin. Kuvittelen imiessäni, kuinka kalusta tihkuu kiimanestettä suuhuni ja kurkkuuni. Lutkutan terskan päätä suussani samalla pyöritellen kielen kärkeä sen ympärillä. Tätä minun ei kuitenkaan suvaita tehdä kovinkaan kauaa kun mies sanoo haluavansa panna minua. Tätähän minä olen tullut tänne hakemaan joten antaapa mennä vaan!

Olen eläissäni katsonut varmaan tuhansia ja taas tuhansia pornofilmejä, kaikenlaisia sellaisia. Eniten kuitenkin anaalipornoa. Hetero-, gay kuin shemalepornoa, mutta kuitenkin ylivoimaisesti eniten niitä, joissa jättimäisiä, kiiltäviä kyrpiä työnnetään toinen toistaan tiukemman näköisiin persereikiin. Myöskin olen mieltynyt ns. Facial-elokuviin, joissa spermaa ruiskitaan kasvoille joskus jopa kymmenien miesten toimesta. Olen aina ollut kateellinen noiden pornoelokuvien naisille, transuille ja miehille. Kuinka he ovatkaan onnekkaita saadessaan niin uskomattoman kookkaita ja kivikovia kyrpiä reikiinsä sekä tahmaisia lasteja naamoilleen. Ja niissä anaalipanoissa kiihottavin hetki on aina se, kun kyrpä on juuri ensimmäistä kertaa persehuulia koskettamassa ennekuin se upotetaan rasvattuun, tiukkaan reikään. Nyt olin taas kerran siinä tilanteessa.

Olen kontillani perse tiukassa pyllistyksessä lähes ylöspäin. Painan rintakehääni ja päätäni patjaan ollen ikäänkuin melkein kaksinkerroin lantioni kohdalta. Uskoakseni takanani hääräävän miehen mieleen ei ainakaan tule, ettenkö haluaisi hänen tanakkaa kyrpäänsä upotettavan perseaukkooni. Tämän enempää otettavissa ei voi enää perse olla!! Mies on minut tähän komentanut ja nyt kuulen takanani avattavan jonkin voidetuubin tai sellaisen. Odotan silmät ummessa vapisevana hetkeä, jolloin uusi tuttavuuteni alkaisi ottaa perseestäni ilon irti. Vavahdan! Viileä tuubi hipaisee reikääni. Heti samassa pieni tuubin huullos on perseessäni. Oma kaluni on räjähdyspisteessä ja voin kuvitella, kuinka muutaman rajun työnnön jälkeen omat mehuni karkaavat lakanalle.Kuulen takanani tuubin turskahtavan ja arvaan mieheni puristaneen tuubin sisältöä panokanavaani aika reilusti. Minulla on irstas porno-olo. Miltähän mahdankaan näyttää takaapäin katsottuna perse pystyssä, reikä liukastetta valuen? Miltähän näyttää panohuoran perse ja karvattomat pallini sekä kivikovana jöpöttävä kaluni? Katsahdan vatsani alitse taakse ja näen oman mulkkuni ja sen takana pystyssä sykkivän violetin värisen kangen, jota kohta surutta painettaisiin minun avuttomaan pikku poikapimppiin. Niin, juuri tämä on se hetki, jota pornoelokuvista aina katson silmä ja kyrpä kovana. Ja kohta se tapahtuisi minulle!

Tunnen, kuinka lanteistani otetaan kaksin käsin kiinni tiukalla otteella. Apua!! Eikö tuo meinaa edes sormella antaa ensihoitoa vaan aikoo juntata parrunsa suoraan raakana takapuoleeni!! Miehen huohotuksesta ja liikkeistään päätellen hänen mielessään ei päällimmäisenä ole se seikka, miten tiukan tuskaista minun voikaan olla ottaa kyrpä kertaheitolla sisään. Mahtaakohan tuo sonni tumpata kankensa suoraan kiveksiään myöten minuun?!

-Aaaa....! ulahdan. Miehen kyrvänpää painuu peräreikääni vasten kuitenkaan uppoamatta sisään. Mies nytkyttelee lannettaan siten, että kalu ui persevakoa pitkin reiältä aina selälleni saakka. Tunnen persevaossani miehen kivekset kuumana, aivan kuin ne olisi keitetty kiehivassa vedessä. Mies jatkaa hinkkaamistaan tovin samalla puhuen minulle irstaita pikku juttujaan:

-Nartulla on niin nätti pikku panoperse, että täytyykin panna monen kerran edestä heti ensi kerralla.... kohta uppoaa... oiih, että on huoraperse... lisää rasvaa!!!

Mies puristaa lisää rasvaa tuubista kämmenelleen ja sivelee sitä perseeseeni, palleihini ja kalun varteeni. Pelkään laukeavani vaikka toisaalta, mitä sitten? Luulen, että tämän tyypin käsittelyssä on bottomit ruikkineet useammankin kerran pallinsa tyhjiksi lakanoille. Tiedän myöskin sen, että kyrvän ottaminen perseeseen on paljon helpompaa ennenkuin on itse lauennut. Olin tämän kokenut useasti. Kaikkein karseimmin niistä monta vuotta aiemmin ensimmäisellä kimppapanokerrallani. Olin lauennut ensimmäisen miehen pannnessa ja toisen runkatessa minua. Olin ollut hekumassani niin vauhkona, etten osannut pitää varaani vaan liemet lennähtivät navalleni. Tämä oli ollut virhe! Jäljellä oli vielä kolme miestä, jotka kaikki tahtoivat vuorollaan nussia persettäni. Eturauhanen oli niin herkkänä, että muistan ulvoneeni viimeisen herran survaistessaan mulkkunsa takapuoleeni. Hän kuitenkin armahti minut ja suostui siihen, että sain imeä ja runkata hänet naamalleni ja suuhun.

Nyt kuitenkin oli toinen tilanne. Tunnen taas kuinka kyrpä tykyttää persehuulillani valmiina etenemään. Koetan olla mahdollisimman rentona. Mies ohjaa kädellään kankea rasvaa tulvivaan panoloveen. Tunnen selvästi kuuman terskan jokaisen millin, jokaisen pienen tärähdyksen. Tiedän, että ensimmäiset sentit ovat vaikeimmat ja kun terska on saatu puskettua supistajan läpi, homma alkaa luonnistaa kuin iisestään. Nyt teki kuitenkin vielä tiukkaa – todella tiukkaa! Vaikka minua on pantu suuremmillakin kyrvillä, on nyt kyseessä “kertaheitolla” pohjaan asti-meininki. Ei minkäänlaista lirkuttelua sormella tai muullakaan. Suoraan rusto torveen ja tärinä päälle! Haukon henkeä ja niin kuuluu haukkovan herra persepanokin takanani. Ilmeisesti tekee eetwarttia, ajattelen. Pyllistän kuitenkin tiukasti persettäni ylös sillä kiihottavin ajatus ikinä on se, että olen jakorasia, oikea poikanarttu, jonka perse on tehty pelkästään sitä varten, että sinne survotaan kyrpiä. Vanhemmat irstaat sedät ovat saaneet ja tulevat jatkossakin saanaan persettäni surutta. Niin tämäkin herra joten paina nyt läpi niin pääset vetämään sitä persettä, jota aikaisemmin minulta chattikeskustelussa kärtit.

Ja niin käy. Ihan kuin taikaiskusta, muna on uponnut perseen uumeniin. Olen kyllä tosiaan täynnä mutta siksihän täällä ollaan. Yllätyn hieman kun tyyppi ei alakaan jyystää kerralla pohjaan asti ja täysillä vaan odottaa paikallaan hetken ennenkuin aloittaa edestakaisen liikkeensä. Mies sopertelee jotain ihanasta perseestäni, lutkasta, liukkaudesta, tiukkuudestani, antajan taidoistani yms. Mutta en nyt kovin tarkkaan pysty ottamaan vastaan sanallista informaatiota. Ainoa informaation välinen minuun päin on perseessäni liikehtivä sukuelin. Mies vetää kalunsa lähes ulos asti ja työntää sen sitten takaisin lähes pohjaan asti. Jokainen työntö painaa eturauhastani niin, että oma kaluni nytkähtää samalla. En yllättäen ala laukeamaankaan vaikka olin niin luullut. Tunnen kyllä, että jos tarttuisin kaluni varteen tai jos tuo mies sen tekisi, ruiskahtaisin melko nopeasti tyhjäksi.

Vauhti alkaa lisääntyä ja työntöjen iskunpituus kasvaa. Nyt miehen pallit hakkaavat persettäni vasten hänen lykkiessään pitkin, kohtalaisen nopein vedoin. Miehen suusta tulee läähätystä, huohotusta ja edelleenkin irstaita puheita. Taitaapa hän kutsua minua ihan huoraksikin- Se ei haittaa, päinvastoin, se lisää kiihottumistani! En ole katsonut kelloon mutta tätä jyystöä jatkamme ainakin 20 minuuttia kun yllättäen mies käskee minut istumaan kyrpänsä päälle ja ratsastamaan. Mies vetää kalunsa jo väljentyneestä perselävestäni pois ja pyörähtää selälleen. Minä kärppänä perässä ja istun kasvot häneen päin kaluun. Vaihto ei vie kuin muutaman hullun sekunnin ja uusi rytkytys alkaa. Tämä asento hieroo eturaihastani aivan eri tavalla kuin takaapäin-pano. Minun on mahdotonta pitää itseäni äänettömänä vaan suustani purkautuu mitä ihmeellisimpiä äännähdyksiä. Taisimpa samalla antaa nussijalleni käskyjä panna kovempaa, puristaa pakaroitani, pitää minua huoranaan...

En ole koskaan saanut orgasmia persepanon yhteydessä niin, ettei kaluuni olisi koskettu vaikkakin se on ollu monta kertaa aivan muutaman millin päässä. Nytkin ratsastaessani olen aivan laukeamisen rajoilla mutta jokin pidättää kuitenkin minua. Mies allani katsoo kyrpääni ja kysyy:

-Haluatko, että runkkaan?

En ehdi edes vastata kun mies ottaa kiveksistäni kiinni ja alkaa puristella niitä. Samalla hän antaa altapäin vauhtia villiintyneelle kyrvälleen, joka edelleen seikkailee persereiässäni. Tuo kiveksiini kajoaminen on minulle liikaa! Terska perseessäni hankaa rauhastani siihen malliin, että ilmankin on tiukkaa pysyä laukeamatta. Nyt kun pussejani samalla puristellaan, tunnen spermahanani aukeavat. Kaikenlisäksi mies vielä tarttuu kaluni juuresta sormillaan ja puristaa. Ulahdan ja karjaisen! Samassa pienehkö lähes pystyruorassa seisova mulkkuni pulppauttaa muutaman pienen aloituspisaran miehen ranteelle.

-Saatana, sultako tulee!? Karjaisee mies

-Joo, tulee tulee, saatana!! huudan ja teen samalla niin rajuja perseenantoliikkeitä kuin ikinä vain osaan ja pystyn.

Mies alkaa samassa sekunnissa runkata kaluani juuresta ja työntää kyrpäänsä persesilmääni, että lopullinen spermasuihku alkaa olla noin sekunnin kysymys. Olen tirauttanut muutamassa sekunnissa orgasmini ensitipat joissa vain hieman siemennestettä valahtaa kalustani. Mutta kuten aina, suurimmat ruikkaukset tulevat vasta kohta näiden jälkeen ja nyt oli niiden aika. Minulta pääsee käsittämätön karjaisu ja samassa mulkustani lentää pitkä ruiskaus spermaa. Se tekee aikamoisen kaaren ja päätyy allani makaavan miehen vasemmalle olkapäälle. Toinen ruikkaus on yhtä voimakas päätyen aikalailla samaan paikkaan kuin ensimmäinenkin. Seuraa kolmas roiske, nyt lyhyempi ja se päätyy miehen navalle. Vielä ainakin kaksi sykäystä ja mieheni vatsa on spermaroiskeitten vallassa. Katson mulkkuani ja sen reiästä valuu viimeisiä noroja tuota kiimaista nestettä. Tärisen aivan valtoimenaan ja menen lähes hervottomaksi. En jaksa panna allani olevaa miestä vaan pysähdyn paikalleni ja rojahdutan ylävartaloni hänen mälliselle vatsalle ja rinnalle. Tunnen kuinka perseessä edelleen oleva kyrpä liikuskelee hiljalleen edetakaisin mutta juuri tällä hetkellä sillä ei tunnu olevan maailman suurinta hoppua takoa päätään eturauhastani vasten, onneksi!! Olen niin herkässä tilassa nyt, että jos perseeseeni survottaisiin turvonnutta kyrpää vähänkään kovempaa, menettäisin tajuni.

Kuinkahan sitä aina kuvitteleekin, että ihmiset ajattelevat miltä minusta tuntuu tällaisella hetkellä ja toimivat sen mukaan? Makaan ehkä noin puoli minuuttia miehen päällä huohottaen ja koettaen palauttaa kuosiani edes jonkinlaiselle tasolle. Mulkku perseessäni pysyy rauhallisena eikä tee äkkiliikkeitä. Yllättäen mies kuitenkin käännähtää altani nopeasti kuin jänis. Kalu luiskahtaa panoreiästäni ulos ja se saa minun laukeamisen jälkeisen herkkyyden äärimmilleen. Jokainen mulkkuni ja perseeni alueella tapahtuva isompi liike tuntuu kuin satakertaisena. Vaatisi ainakin 10 minuuttia että kestäsin kosketusta noille alueille mutta siitä huolimatta minut pyöräytetään vatsalleni patjalle ja ennekuin kunnolla tajuankaan, persesilmääni uppoaa tankona seisova jämerä kyrpä.
Olen sen verran pökräännyksissäni hetkeä aikaisemmin kokemasta orgasmistani, etten oikein osaa sanoa mitään. Tajuan tilanteeni vasta kun suonikas on juurta myöten anuksessani.

-Varovasti, varovasti.... soperran ja haukon henkeä miehen alla.

Vatsani on patjaa vasten eikä minulla ole liikkumavaraa mihinkään muuhun suuntaan kuin ylöspäin mutta sieltä tulee vastaan itse Iso-Ormi vaativana ja kaiken haluavan ottavana. Silmäni pyöristyvät ymmyrkäiseksi ja näen edessäni lattianrajassa olevan jalkalistan.

-Nyt pannaan pikku perse täyteen mälliä. Noinhh..! Vikise nyt kun saat mulkkua! Tuntuuhan että on perse tehty sulle tarpeeseen!? mies ähkii korvaani ja kiihdyttää nussimisensa sellaiseen vauhtiin, että minulla alkaa hämärtyä.

Herkistäkin herkin mulkkuni ja eturauhaseni huutavat hoosiannaa ja kaikkia muita uskontunnustuksia mutta eivät saa armoa. Tunnen samalla kuinka omat spermani leviävät pitkin selkääni panomiehen mahasta. Huoneessa tuoksuu kyrpä, sperma, persepano!! Ja jos joku tahtoo todella tietää, miltä kunnon persejyystö ottavana osapuolena tuntuu, niin tältä!!

Mies tuntuu kaiken lisäksi olevan kestävää sorttia. Hän panee persettäni aivan täyttä tahtia vaikka kuinka monta minuuttia eikä ala edes vihjailla mälliensä kohta lentävän. Itsekin alan hieman tottua orgasmini jälkeisiin herkkyyksiin ja alan taas osata muutakin kuin maata lahnana. Hivutan käteni oman jalkovälini kautta nussijani palleille ja alan puristella niitä. Välillä tunnustelen sormillani kohtaa jossa minua nussiva kyrpä ja oma perseeni liittyvät toisiinsa. Tämä' alkaa minua jopa kiihottaa ja alan jälleen tuntea olevani varsinainen persehuora. Työnnän jopa sormea sisääni kullin ja persesilmäni välistä. Tämä laittaa minut taas ääntelemään ja tärisemään. Ei ehkä niinkään siitä, miltä se tuntuu vaan siitä, millaisia ajatuksia se tuo minulle.

Siirrän käteni minua jynkyttävän miehen kivespusseille ja alan vatkata niitä kämmenessäni toivoen näin nopeuttavan kaverini sperman purkautumista. Näin todellakin alkaa tapahtua. Miehenh suusta alkaa kuulua äänekästä örinää sekä hajanaisia sanoja.

-Nyt tulee... lentää... saat perseeseen... narttu...!!

Tunnen kuinka mies päälläni työntää pari hätäistä työntöä ja lopulta survaisee kyrvän aivan pohjaan perseeni perukoille. Mies ulvoo ja vavahtelee. Osaan kuvitella, mitä perseessäni tapahtuu juuri tällä hetkellä? Kivikova, violetti terska koetetaan työntää vieläkin syvemmälle mutta kun ei vaan enää pääse. Kullin reiästä purkautuu ahtaaseen, pimeään persereiän perukkaan spermaa ruikkauksina. Tuosta purkauskohdasta n. 15-16 cm taaksepäin kivesten kätköistä on vielä lähdössä muutamia ruikkauksia vasta liikkeelle kun osa on jo perillä uudessa kohteessaan: Minun persereiässä! Muutaman örähdyksen ja nykäisyn jälkeen siemenneste on kaikkinensa syvällä minussa.

Mies jää hetkeksi makaamaan päälleni hikisenä ja huohottaen. Liikuttelen pakaroitani tahallani hänen allaan ja tunnen kuinka mies vavahtaa ja vetäisee kalunsa ulos minusta. Hän jää kontalleen taakseni ja katson häntä olkani ylitse. Kyrpä on edelleen yläviistoon tanassa ja näen putkesta valuvan hienoisen noron spermaa. Perseestäni alkaa valua lämmintä spermalientä kohti kiveksiäni. Nostan takapuoleni ylös oikein korostaakseni miehelle, että katsos nyt, mitä sitä tulikaan oikein tehtyä. Mies huohottaa edelleen ja katsoo minua ja minun mälliä valuvaa persettäni. Minua hymyilyttää sillä näen tuosta takanani olevasta sonnista, että lujille otti hänelläkin. Mies alkaa puhua:

-Et kuule arvaa, kuinka irstaan näköinen lutka nyt oot? Sun perseestä valuu mähmää sun palleille ja muutenkin tuo reikä näyttää siltä, että sitä on tosiaan jynssätty viime aikoina.

-Niinhän sitä onkin jynssätty, naurahdan.

Laitan käteni palleilleni josta saan sormiini vähän tuon jynssärin kiimanestettä. Katson sitä sormistani ja sitten nuolaisen sen sormista suuhuni. Se maistuu suolaiselta ja tavattoman kiimaiselta. Vilkaisen miehen suuntaan ja jo hieman pehmentyneeseen kaluun. Mies katsahtaa kaluaan myös ja huomaa siitä roikkuvan spermakinan. Hän ottaa lakanan edestään käteensä ja pyyhkäisee sillä mulkkunsa pään puhtaaksi. Sanon:

-Mitä sinä noin? Oisin voinut imaista ne suuhuni.

-Ei sitä liikaa makeaa, sanoo mies naurahtaen samalla pyöritellen mulkkua sormissaan aivan kuin kiusakseni.Tämän miehen nimi oli ja on Make. Tässä kertomani oli ensimmäinen tapaamisemme ja se tapahtui noin 6 vuotta sitten. Tämän jälkeen olemme nussineet satunnaisesti monet kerrat ja tulemme jatkossakin varmaan näin tekemään.


-Pikku narttu-

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute