Koodi-puhelin
Paineiden poistoa miesten kesken
pete

Tämä on jatkoa edelliseen "Synttäripäivän kunniaksi" tarinaani. Tämä on myös tositapahtumiin perustuva. Itse olin tuolloin 26-v (bi) ja toinen osapuoli noin 10 v vanhempi mies. Itse olen ristiverinen ihan normi mies ja hän hyvännäköinen myöskin ristiverinen varattu kundi.

Edellisestä kerrasta oli jo vierähtänyt melko pitkä aika. Olin jo siinä välissä ehtinyt seurustellakin ja tyttöystäväni oli juuri jättänyt minut.

Lähdin sitten työkeikalle/kavereita moikkaamaan erääseen rannikkokaupunkiin ja tiesin hänen asuvan samalla suunnalla. Olimmehan toki puhelinnumeroita vaihtaneet edellisellä näkemällä ja puhuneet missä päin asumme. Otin tietoisesti hotellin, enkä mennyt kaverille yöksi. Halusin olla rauhassa. Rohkenin sitten laittamaan viestiä hänelle ja onneksi saimme sovittua tapaamisen. Koska oli arkipäivä oli sovittava tapaaminen aamulle klo 7 tienoille.

Olin tässä vaiheessa aika puutteessa, vaikkakin toki runkkaillut. Kaipasin seksiä tai että saisin roiskia oikein kunnolla. Olin niin sekaisin kiimasta sinä yönä, että oli vaikeuksia nukkua. Heräsinkin jo joskus klo 06 tuntumassa kovaan stondikseen ja aloin katsoa netistä pornoa itseäni kiusaten. En kuitenkaan halunnut roiskia lastejani, sillä halusin säästää sen häntä varten.

Pian hän olikin jo hotellihuoneessani. Menimme melkolailla jälleen suoraan asiaan eli vaatteet pois ja sängylle nauttimaan. Olisin itse toivonut 69 sillä tykkään imeä samalla kun minua imetään. Hän halusi imeä ensin minut loppuun, jotta sitten imisin hänet loppuun.... Tämä toki kävi minulle. Aloin olla melko valmis ja bokseritkin olivat jo ihan sotkussa kiimalimasta.

Asetuin selälleni ja samassa hän olikin jalkopäässäni ja ahmaisi sykkivän kaluni suuhunsa. Heti ensinuolaisulla tuntui siltä, että lähtee taju. Tuntui vaan niin helvetin hyvältä. Hän myös miehenä ymmärsi sen miten ihanalta tuntuu kun kasseja nuollaan ja osasi tehdä sen taivaallisesti. Hän myös ihanasti lypsi samalla kaluani samalla kun nai suullaan kaluani. Vuoronperään kassien nuolemista ja lypsyä, sitten taas suulla naimista... Miten hyvältä se tuntuukaan kun mies ottaa suihin! Kohta tunsin kuinka spermat lähtivät liikkeelle ja sitä tuli ehkä jopa aavistuksen tavallista enemmän, koska orgasmini oli niin räjähtävä. Näytti aika helkkarin kiimaiselta kun spermavanat valuivat ulos hänen suupielistään ja hän herrasmiehenä jatkoi imemistä koko laukeamiseni ajan.

Pian oli minun vuoroni ja nähtävästi vastapuoli oli riittävän kiimainen sillä kerkesin lähinnä aloitella ja nuolaista hänen herkullisia kassejaan ja tehdä pari runkkausliikettä, kun hän roiskautti spermansa ilmaan. Tavallaan sääli, sillä olisi ollut niin kiva lutkuttaa hänen seisovaa kaluaan hetki pidempään...

Tämän jälkeen hänellä olikin jo kiire töihin ja toisaalta sain häneltä mukavasti kyydin vielä omalle työpaikalleni.

Olisi kyllä aika mahtavaa jos pystyisi säilyttämään toisen ihmisen elämässään kaverina, joka aina joskus vähän "auttelee" eri asioissa tai poikien kesken käy saunomassa mökillä tms :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute