Koodi-puhelin
Ekakerta
TransuAino

Tarina siitä kuinka minusta tuli Bi ja Trans. Tämä on tositarina kahdenkymmenen vuoden takaa

Jännittää pirusti, suuni on kuiva ja olen valmis säntäämään tieheni. Saan pysäköityä autoni kadun varteen ja nousen ylös. Samassa näen sinun tulevan reippaasti kohti. Tervehdit kätellen ja iloisesti hymyilevät silmäsi saavat minut rentoutumaan. Äänesi on rauhallinen mutta puhuessani oma ääneni tuntuu kadonneen jonnekin. Kesäpäivä muuttui illaksi ja kuumuus lämmöksi. Päästyämme hissiin silität hiuksiani ja halaat voimakkaasti. Partasi ja partavetesi tuoksu, voimakkaat kätesi ympärilläni ja lantiosi joka painuu voimakkaana omaani vasten. Tässä minä olen, ajattelen, nyt, nyt.
Puhut jotain, vastaan jotain. Riisun sandaalini eteiseen ja kävelen perässäsi olohuoneeseen. Istun sohvalle ja sinä istut viereeni, kätesi on reidelläni ja toinen kiertyy hartiani ympärille. Kosketat leukaani ja samalla suutelet minua. Kätesi tarttuu käteeni ja vie sen kalusi päälle. Vaaleat kesähoususi ovat pullistuneet ja elämäni ensimmäisen kerran tunnen toisen miehen kyrvän kovana. Ota se esiin kehotat minua. Avaan vyön ja vetokejun, sinulla ei ole alushousuja ja paljaaksi ajeltu kalusi pongahtaa esiin. Suutelet minua vaativasti ja viet taas käteni kalullesi. Lämmin kova ja kostea, valut kiimalimaa käteni puristuessa kalusi ympärille. Nouset seisomaan eteeni, kyrpäsi silmieni edessä. Nyt poika, nyt, ota se suuhusi. Äänesi on käskevä ja pidät kiinni päälaestani. Tätähän sinä tulit tekemään, tätähän sinä tahdot maistaa? Raotan huuliani ja otan terskan varovasti suuhuni. -Hyvä poika, ime sitä nyt. Avaan suuni ja annan kyrvän liukua niin syvälle kuin se helposti menee. -Hyvä poika, noin, katso minua silmiin. Nostan katseeni ja katson tummiin silmiisi. Hymyilet minulle, -Hyvä homo, ime sedän kyrpää, noin ime setää, ime. Siirrät kätesi niskaani ja aloitat lantiollasi lyhyet naivat liikkeet. Yritän ylläpitää rytmiä samana ja huomaan suuni väsyvän. -Ihana homohuora, nyt suu auki kunnolla. Yritän kaikkeni ja kalusi painuu syvemmälle kuin aiemmin. -Valuta kuolaa suuhusi huora, haukut minua. Tartun pakaroistasi kiinni ja siirrät toisen kätesi kullisi juureen.
-Runkkaa samalla, runkkaa. Työntelet lyhyemmin suuhuni ja suustasi pääsevä karjahdus kertoo saman minkä saan maistaa suussani, laukeat suuhuni ja kasvoilleni. Runkkaan sinua kevyesti ja nuolen lopun sperman terskasi kärjestä.
-Hyvä poika, ethän pelästynyt kun komentelin sinua? -En. Vedät minut ylös seisomaan eteesi. Suutelet spermaista otsaani, kielesi nuolee valuvan paakun kulmakarvaltani. -Tule, mennään saunaan. -Mitä juot, olutta? -Kokista jos on.
Suihkussa saippuoit minut kaikkialta, nojaan käsilläni seinään ja kätesi tutkivat minua joka puolelta. Suljen silmäni ja painan peppuni kiinni sinuun. Liukkaat vartalomme sopivat toisiinsa, hierot rintojani ja tunnen kuinka kalusi kovettuu uudestaan jalkojeni väliin.
Saippuaiset kätesi kulkevat kaikkialla, hengitykseni on nopeaa ja suljen silmäni. Nojaan otsani kaakeliseinään ja painan pyllyäni vasten lantiotasi. Kätesi puristelee kaluani joka kovettuu silmänräpäyksessä. Toinen kätesi painuu anukselleni, liukas sormesi etsii tietään tiukkaan reikääni. Avaan itseäni niin paljon kuin voin ja sormesi painuu sisälleni. Runkkaat kaluani ja peppuani ja samassa tunnen taivaallisen orgasmin syöksyvän läpi vartaloni. Ääntelen kuin mieletön ja rojahdan polvilleni. Olet kiinni minussa ja levität anustani lisää. Tiedän mitä aiot, ja tiedän etten jaksa enkä kykene sitä sinulta kieltämään. Painan ylävartaloni kiinni lattiaan ja nostan pyllyni ylös. Et kysele enempää lupaa vaan asettelet terskasi kohdalleen, vielä pieni painallus ja tunnen kuinka olet avaamassa minua. -Hyvä poika, nyt rentona. Tunnen kuinka paine lisääntyy ja jokin suolessani kiristää satuttaen hetken. Sitten olet sisälläni. Otsa lattiassa tunnustelen kädelläni pakaroitasi, paljaita kiveksiäsi ja kyrpäsi tyveä. Kyrpäsi joka on sisälläni. Kädet lantiollani aloitat naimisen. Tunnen kuinka vetäydyt aivan huulille ja liut uudelleen sisälleni. -Hieno poika, ai hemmetti kuinka ihanan näköinen peppu sinulla on. Pyöritän peppuani ja jatkat pitkiä rauhallisia työntöjä. Kova kaakeli alkaa painamaan polviani ja pyydän sinua vaihtamaan asentoa. Vetäydyt minusta ja vedät minut ylös. Suutelet minua suulle ja kierrät käteni ympärilleni, halaan sinua ja huomaamatta käteni ovat tiiviisti ympärilläsi. Kova kalusi painaa vatsaani, liikumme pienin askelin kuin tanssien. En jaksa ajatella tulevaa, en. Suutelet kaulaani ja sanot jotain hiljaa. -Mitä? kysyn. -Tahdon tehdä sinusta tyttöystäväni, mutta nyt, tule. -Mennään sänkyyn. Seuraan sinua kädestä kiinni pitäen. Makuuhuoneesi ikkuna on auki ja lämpimän illan valo hämärtää jo.
Nojaudut sängylle tyynyä vasten ja vedät minut viereesi. Suutelet minua taas ja kätesi kulkee lantiollani. Sormenpääsi sähköttävät iholleni himoa ja ihoni vastaa siihen. Kaluni kovettuu jälleen ja käännyt päälleni. Annat kaluni liukua kokonaan suuhusi, tiukka lämmin pehmeä märkä. Suljen silmäni ja nautin, suusi on parasta mitä olen kokenut. Samassa sormesi painuu taas sisälle suoleeni ja uusi orgasmi ravistelee minua. Lantioni nytkähtelee omaan tahtiinsa tai oikestaan sormesi liikkeiden tahtiin. Viimein lopetat ja tulet päälleni, maistan huuliltasi oman spermani. Levität jalkani ja lisäät yöpöydältä rasvaa kalusi kärkeen ja peppuuni. Nostat jalkani harteillesi ja tulet päälleni. Sormesi levittävät aukkoani ja terskasi painuu taas sisälleni. Jokin joka edellisellä kerralla kiristi ja sattui antaa nyt periksi helpommin. Suljen silmäni ja vedän sinua pakaroistasi kiinni minuun. Olet niin minussa kuin mies voi toisessa olla. Kalusi hieroo eturauhastani kun panet lyhyillä työnnöillä. Tunnen hien valuvan selkääsi ja seuraan sitä alas. Sormeni painuu sisälle peppuusi ja samassa tunnen kuinka laukeat sisääni. Voimakkaat työnnöt nostavat minut uuden nautinnon äärelle, aivan en uutta orgasmia saa mutta nyt uskon sen olevan mahdollista.
Kaadut viereeni sängylle kalu yhä sisälläni, suutelen sinua ja nousen päällesi pitäen sinut sisälläni. Kiimani on niin suuri että alan naimaan sinua. Ratsastan ja tunnen kuinka kalusi kasvaa taas, hieron pienellä pyörittävällä liikkeellä omaa kulliani ja räjähdän. Jostain kaiken keskeltä tunnen kuinka työnnät vielä muutaman työnnön ja huudat suuhuni omaa orgasmiasi. Rojahdan viereesi ja annan hengitykseni tasaantua. Märkyys valuu pepustani lakanalle, en välitä. Nousen ylös ja kävelen vessaan. Istessani pöntöllä pidee suihku suunnattuna arkaan peppuuni mietin mitä tulikaan tehtyä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute