Koodi-puhelin
Pikku lutkana
CDTiia

Kokeilin taas iskuria ollessani Kuopiossa, mutta ilmoitukseni meni läpi liian myöhään. Mutta viestejä tuli ihanilta tyypeiltä.. Yhden tapasin jälkeenpäin. Sanon tässä yhteydessä Juhaksi.. Tiedät kyllä :-)

Laiteltiin meiliä muutamat illat, soiteltiin ja pidetttiin kivaa puhelimessa. Molemmat haluttiin kuitenkin päästä tapaamaan pian, ja Juha varasi meille mökin Himokselta viikonlopuksi.

Juha kyseli jo aiemmin, kävisikö Minulle, jos hän tulisi vakituisen kumppaninsa kanssa paikalle.. Ja Mullehan se sopi oikein hyvin..
Sain juuri sopivasti ennen mökkireissua tilaamani uuden setin asusteita postissa kotiin, ja sonnustauduin näihin iki ihaniin pinkkeihin hipsterihin jo valmiiksi, ja laitoin niihin kuuluvat rintaliivit ylle asian mukaisine toppauksineen. Jatkoin pukeutumistani kotona kaikessa rauhassa, eli laitoin ylle mustat verkkosukat, sukkanauhaliivin, pinkin minihameen ja yltiö kireän mustan isolla kaula-aukolla olevan topin ja mustat saappaat jalkaan. Viime vilaus peilistä, että meikit on OK, ja eikun menoksi. Alan olemaan jo aika hyvä meikkaamisessa yms. Ja nyt olisi Juhalle ja Matiakselle luvassa oikein herkkua...

Ajoin Himokselle, soittelin tarkemman tiedon mökistä... Juha ja Matias oli jo ovella vastassa. En ollut nähnyt Matiaksesta edes kuvaa aiemmin, mutta heti nähtyäni Hänet, olin myyty... Niin komea, lihaksikas näky..

Pojat kutsui minut sisään.. Siinä ensin hieman istuttiin rauhassa, tosin itse olin melkoisen jännittynyt ja huomasin jatkuvasti hakevani katseella Matiaksen ruskettunutta, lihaksikasta kroppaa...

Juha meni kurkkaamaan, oliko mökin sauna jo lämmin, ja silloin Matias tuli viereeni, Hän otti mua kädestä kiinni voimakkaasti ja määrätietoisesti. Vei käteni kohti rintaansa. Tässä kohdin, tuntui kun sydämeni olisi hakannut tupla vauhtia, ja klittani ei tahtonut millään pysyä aloillaan pikkareissani.. Ja Matias huomasi sen. Hän innostui tuosta, ja vei toisen kätensä niskalleni, kurkottui lähelle, suuteli kaulaani. En enää mahtanut mitään, repäisin itseni parempaan asentoon, ja aloin suudella Matiasta. En ole ikinä suudellut ketään niin rajusti, niin pitkään. Se oli elämäni paras suudelma siihen asti..
Juha huikkasi saunalta, että sauna olisi valmis ja että hän on jo enää boksereillaan.. Matias ei tuntunut kuulleen mitään vaan jatkoi suuteluani, samalla Hän vei kätensä pitkin jännittynyttä vartaloani alaspäin.. Hitaasti ja hellästi koskien koko ajan, kunnes sormet tavoittivat minarini päältä pullistuneen klittani. Hiero sitä kuiskasin Matiakselle.. Matias pyöritteli sormiaan siinä ympärillä selkeästi kiusaten, ja vei sormiaan lopulta edelleen alemmaksi, nosti hieman hameen reunaa, ja alkoi hivelemään sileitä pallejani, sormet lipuivat vielä kuitenkin alemmas, kunnes lopulta tavoittivat reikäni. Matias nosti sormiaan hieman pois, laittoi ne suuhuni hetkeksi, ja imin niitä kuin pikkulapsi tikkaria. Matias nyppäsi sormet pois, ja vei ne takaisin reiälleni, varoen pyöritteli niitä ympärillä, kunnes ne alkoivat hitaasti uppoutumaan sisälleni. Voihkin jo tuossa kohdin niin kovin, että Juhakin varmasti jo kuulee..

Tuntui, kuin olisin ollut taivaassa noiden käsien kanssa.

Ja eipä mennyt kauaa, kun Juha tuli sohvaa kohti, alastomana. Pyysin Juhaa luokseni, tartuin kiimasta tärisevin käsin Juhan munaan kiinni, vetelin hieman, rauhallisesti tai ainakin rauhallisesti tarkoitin edes takas muutaman kerran. Juha tuli lähemmäs, ja tarjosi tuota munaa suuhuni. Matias innostui tuosta lisää, kun Juha sai hieman suu hoitoa. Matias otti sormet pois ja kaivoi liukkarin esiin.

Juha komensi mut selälleen sohvalle, jalat ylös päin, jotta Matias pääsisi työntämään munaansa sisälleni. Ei tarvinnut tätä tyttöä kahta ketaa käskeä, kun tiesin mitä on tulossa.

Juha alkoi työntämään munaansa siälleni, ja se sattui. Onneksi, kiima oli niin kova, ettei kipua tuntunut kuin muutaman ekan sentin kohdalla..

Juha puolestaan antoi minun jatkaa munansa imemistä.
Imin ja hyväilin Juhan palleja ja reikää samalla.
Matias selvästi nautti kun näki Juhan saavan suuseksiä vieraalta. Hetken päästä Juha kuitenkin sanoi, että Minun pitäisi kuitenkin saada myöskin hieman naida. Matias "tarjosi" reikänsä Minulle. Levitin niiden kiinteiden, urheilijan pakaroiden väliin reilusti liukkaria ja työnnyin Matiaksen sisään. Matias oli tuossa kontillaan, imien Juhan munaa ja Juha puolestaan toisella kädellään hyväili rintojani. Ei mennyt minuuttiakaan, kun kirkaisin nautinnosta kun oma lastini liikahti Matiaksen sisään.
Vedin munani pois, ja tartuin molemmilla käsilläni kiinni Matiaksen pakaroihin, levitin niitä päästäkseni reikään hyvin käsiksi tai oikeastaan kielituntumalle. Sperma alkoi valumaan Matiaksen sisältä, ja minä nuolin Matiaksen ihanaa peppua ja tuota ihanaa spermaa.. Kun olin saanut enimmät nuoltua, oli minun aika lunastaa lupaukseni.. Pojat saivat laittaa kameran päälle, ja alkaa ottamaan musta kuvia kun toinen nai minua. Oloni ei olllut ikinä aiemmin ollut niin likainen, kun silloin. Olin heidän seksileluna... Ja päädyin moneen kertaan saamaan siinä niin dildoa kuin oikeaakin munaa sisälleni. Eipä siinä, nautin joka hetkestä, ja useimmiten, sain aina jommankumman ( sauvan tai munan suuhuni nuoltavaksi.)
Matias alkoi lähestymään huippua, ja tartuin tuohon suureen munaan kiinni, ja toin sen suulleni, pyörittelin kieltä sen päässä, annoin pieniä suukkoja ja sitten imaisin sen suuhuni niin syvälle kuin vain sain ja niin nopeasti kuin osasin. Muutaman kerran jälkeen, suuni täyttyi Matiaksen spermasta. Hiukan valui suupielistä, mutta Juha suuteli Minua, ja toi kielellään ne takaisin sinne minne kuuluikin.. Lutkan suuhun.

Matias alkoi puolestaan hyväilemään Juhan munaa, ja selvästi tiesi, miten Juhan saa lypsettyä. Ei tainnut minuuttia mennä, kun Matiaksen kämmen oli aivan Juhan spermassa. Otin Juhan munan suuhuni, jotta saisin imettyä vielä viimeiset pisarat pois, ja Matias hieroi spermaisen kätensä samalla pitkin suupieliäni ja ujutti sormiaan suuhuni.

Tuon jälkeen oli muuten todella ihana mennä saunaan.. Nam.

Saunassa pojat paljastivat, ettei kamerassa ollut muistikortti kiinni, mutta jos haluaisin, niin voitaisiin kohta ottaa uusiksi, ja kuvata oikeasti kaikki, videona.. Se onkin sitten eri juttu, "saunan jälkeen piikana" ehkä tulossa jossain kohtaa, jos kiinnostusta riittää.

Terkuin Tiia, ja Kiitokset ihanasta viikonlopusta "Juha ja Matias"

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute