Koodi-puhelin
Parta-Harri
Kokonainen mies

Sähkömiehenä ollessani tutustuin eräällä työkeikalla Harriin. Harri oli huoltomiehenä firmassa, jonka ilmastointilaitetta korjasin. Harri oli minua kymmenisen vuotta vanhempi, eli viisissäkymmenissä. Kävimme kahvilla ja tulimme hyvin juttuun. Hän kertoili remontoivansa mökkiään ja tarvitsevansa sähkömiestä. Sovimme, että käyn samana päivänä töiden jälkeen katsomassa paikkaa.

Harri oli todella mukava kokopartainen ja hiihtäjän kropalla varustettu herrasmies. Minä en olettanut mitään hänen suuntautumisestaan ja suhtauduin remonttikeikkaan kuin mihin tahansa pikku kuutamourakkaan.

Oli helteinen päivä ja Harri oli vastassa ilman paitaa. Hän oli jäntevä ja niin vaaleaksi mieheksi huomattavan karvainen. Itse olen tummempaa sorttia ja Harrin tavoin kokopartainen. Harri kertoi vaimonsa olevan työmatkalla ulkomailla ja että nyt hän sai rauhassa remontoida. Hän kertoi, mitä sähköhommia hän mökkiinsä tarvitsi ja minä totesin voivani tehdä osan saman tien. Aloin purkaa keittiöstä vanhoja asennuksia irti ja samalla suunnittelin, että mitä uutta laitetaan tilalle.

Katselin, kun ikkunan takana Harri naulasi räystäslautoja riipputaskusortsit ja turvakengät jalassa. Hän käytteli paineilmanaulainta ja kirvesmiehen vasara roikkui lantion sivulla. Hikisiin rintakarvoihin ja partaan oli tarttunut sahanpurua. Elin parisuhteessa naisen kanssa ja olin pääosin tyytyväinen siihen, mutta olin aina tuntenut vetoa partaisiin miehiin. Olin täysin kokematon miesten suhteen ja jotenkin päättänyt, että se saa jäädäkin fantasiatasolle.

Helle ja Harrin olemus saivat aikaan sen, että minulla alkoi valua touhutippaa. Jatkoin hommia ja aloin haistaa itseni, olinhan tullut paikalle suoraan töistä. Pian Harri tuli sisään ja sanoi: ”nyt lähdetään uimaan.” Hän riisui itsensä alasti, otti pyyhkeen ja komensi myös minua uimaan. Minä tein työtä käskettyä, olinhan aivan hikinen. Harrin perässä rantaan kävellessäni minun oli ajateltava ja katseltava kaikkea muuta kuin Harria, koska muuten kaluni olisi varmasti ollut heti tanassa.

Uiminen oli taivaallista. Tunsin, miten vesi huljutteli paljaita kassejani ja persvakoa. Harri oli koko ajan nauravainen ja mukava. Nousin vedestä ensin ja jäin rannalla olevalle penkille istumaan. Harri tuli viereiselle penkille, eikä laittanut pyyhettä lantioilleen. Siinä hän istui, parta ja karvainen vartalo märkänä auringon paahteessa. Hän katseli minua silmät nauraen ja sanoi: ”saadaan olla ihan rauhassa.”

Minä en vastannut mitään, katselin vain häntä typerä hymy huulillani. Hänen kullistaan valui kirkasta limaa. Harri tuli viereeni penkille ja sanoi huomanneensa minusta heti, että olemme samalla aaltopituudella. Hän suuteli minua suulle. Viikset vain rihisivät ja minä olin heti aivan kiimassa. Hän sanoi, että ei koskaan ole ollut miehen kanssa. Sanoin, etten minäkään. Hän riisui pyyhkeen vyötäröltäni, kävi polvilleen eteeni ja otti kaluni suuhunsa.

Minä haukoin henkeä ja kiemurtelin pakaroillani. Upotin käteni Harrin hiuksiin ja niskaan. Jalkani osui Harrin kovana seisovaan kaluun. Harri nousi ja sanattomasta sopimuksesta menimme aittaan. Kaaduimme päiväpeitolle ja suutelimme pitkään, hyväillen samalla toistemme kaluja. Minä otin Harrin karvojen keskellä seisovan kalun suuhuni ja koetin varoa koskemasta terskaan hampailla. Imin ja nielin suolaista limaa. Harri murahteli ja voihki. Työnsin sormen hänen karvaiseen perseeseensä. Karjahtelusta päätellen köriläs tykkäsi siitä.

Menin Harrin päälle kuusysiin ja imimme toisiamme ennennäkemättömän kiiman vallassa. Vaikka aittaan olisi yhtäkkiä tullut koko Harrin suku, emme varmaan olisi huomanneet mitään. Pian Harrin kalu alkoi sykkiä ja suuhuni tulvi suolaista ihanuutta. Nielin kaiken ja pian tarjosin itse samaa herkkua Harrille. Karjahtelin ja voihkin ja hän kiitti nauttimalla kaiken, mitä pystyin antamaan.

Makasimme raukeina sylikkäin aitan viileydessä. Minusta tuntui, että siinä hetkessä oli läsnä puhdasta rakkautta. Hyväilimme toisiamme ja sovimme, että asiasta ei tarvitse kenenkään muun tietää. Pukeuduimme ja jatkoimme vielä vähän aikaa remonttihommia. Minun oli lähdettävä yöksi kotiin, mutta sovimme, että tulisin taas seuraavana päivänä töiden jälkeen. Harri jäi vilkuttelemaan nauravaisena kun minä kääntelin autoa.

Sinä iltana rakastelin naistani kiihkeämmin ja enemmän miehenä kuin koskaan ennen. Nyt olin vihdoinkin kokonainen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute