Koodi-puhelin
Samulin kanssa mökillä
StoryWille

Samuli oli reilu kolmikymppinen kaveri, jonka olin tavannut homobaarissa. Vaalea, tai oikeastaan ristiverinen, ihan komeat kasvot ja sellaiset kirveellä veistetyt lonttoposket, joita olin aina pitänyt erityisen miehekkäinä. Oltiin juteltu useamman kerran, mutta olin saanut sen kuvan, ettei Samuli ollut minusta erityisen kiinnostunut. Niinpä olin vähän yllättynyt, kun hän kerran pyysi minua kesämökilleen saunomaan. Suostuin toki, ja odotin kyseistä viikonloppua jännittyneenä.

Kun saavuin mökille, tuli Samuli autolle vastaan hymyillen shortseissa ja teepaidassa. Kysyi oliko ollut vaikea löytää perille ja piti muuta tavanomaista mökkipuhetta. Mentiin sisälle, Samuli esitteli mökkiä ja tarjosi oluen. Olin oikeastaan odottanut, että mökille olisi tulossa muitakin, mutta ketään ei kuitenkaan näkynyt. Kahdestaan oltiin, ja Samuli sanoi, että sauna alkoi olla jo lämmin.

Mentiin saunamökille rantaan ja riisuuduttiin pukuhuoneessa. Samuli oli muina miehinä kuin millä tahansa mökkireissulla ja yritin itse olla samoin. Sivusilmillä vilkuilin Samulin paljastuvaa vartaloa. Se ei ollut salilla pumpattu, mutta luonnollisella tavalla lihaksikas. Muna kaartui kauniisti pulleiden kivespussien yli, terskaa peitti veden kielelle herauttava esinahka. Ja kun Samuli paineli edelläni löylyihin, en saanut silmiäni irti liki täydellisimmästä koskaan näkemästäni perseestä, joka keikkui edelläni ylälauteelle.

Otettiin parit löylyt ja käytiin välillä ulkona jäähdyttelemässä. Olin aika jännittynyt, mutta Samuli oli rela ja piti juttua yllä. Käytiin järvessäkin, vaikka oli vasta kesäkuun alku ja vesi vielä aika kylmää. Sieltä hölkättiin pippelit kutistuneina takaisin löylyihin. Lopulta ruvettiin peseytymään, ja koska olin ensin valmis, menin pukuhuoneen puolelle. Aloin kuivailla itseäni ja kuulin takanani löylyhuoneen oven käyvän. Tunsin Samulin käden hartioillani. Käännyin ja katsoin Samulia, jonka kasvot olivat oudon vakavat. Kului pieni hetki ja sitten hän sanoi ”Eiköhän ruveta asiaan” ja tarttui kulliini. Samulin oma kyrpä sojotti kohti kattoa paksuna ja kutsuvana.

Kurottauduin kohti Samulin vaaleanpunaista nänniä ja otin sen suuhuni. Imin ja leikittelin kielellä sen jäykkyyttä, ensin toista ja sitten toista. Laskeuduin polvilleni ja otin Samulin kovan ja sykkivän kyrvän suuhuni. Tunsin suolaisen maun ja aloin imeä, ensin kevyesti, sitten kovemmin. Leikin esinahalla ja hyväilin kielellä tummanpunaisen terskan sileää pintaa. Otin kullin suuhuni niin syvälle kuin pystyin, liu’utin huulia sen vartta pitkin ja päästin melkein kokonaan ulos, sitten taas uudestaan ja uudestaan. Samuli voihki nautinnosta, välillä hyväili ja välillä puristi takaraivoani käsillään ja teki panoliikkeitä imutustani mukaillen.

Sitten Samuli nosti minut käsillään pystyyn ja sanoi vähän käheästi: ”Mä haluan panna sua. Mee tohon penkille.” Pukuhuoneen seinämällä oli puinen penkki, jonka päälle menin polvilleni, kasvot seinään päin ja tarjosin takapuoleni Samulin käsittelyä varten niin antaumuksellisesti kuin osasin. ”Oo mahtava perse”, kuulin takaani ja tunsin Samulin miehekkään käden hyväilevän pakaroitani, hakeutuvan reiälleni ja hierovan sitä hetken melkein kovakouraisesti.

Sitten tunsin Samulin kyrvän reiälläni, ensin sen pään kevyen kosketuksen, sitten paine lisääntyi ja Samuli työntyi sisääni. Työnnyin vastaan, annoin Samulin täyttää itseni ja aloin myötäillä lantiollani tämän työntöjä. Samuli nai aluksi hitaasti ja nautiskellen, veti välillä kullinsa melkein ulos ja liu’utti takaisin enkä voinut olla parahtamatta nautinnosta kun se liukui täydeltä pituudeltaan sisääni. Samuli hengitti raskaasti, puristi kourillaan vuoroon hartioitani ja lanteitani. Työntöjen tahti kiihtyi, rytmi sekoittui ja lopulta Samuli tikkasi takaani kuin kiimainen eläin kunnes äkkiä kiskaisi kullinsa ulos ja roiski karjahdellen spermansa perseelleni kuin tulivuoresta pulppuavan kuuman, valkoisen laavan.

Kuuntelin hetken Samulin tasaantuvaa hengitystä takanani. Hän hieroi vielä kämmenselällään spermaansa pakaroihini. Sitten nousin. Samulin hymyili ja antoi pusun. ”Tiukka poika olet. Menehän pesulle”, ja läimäytti kädellään perseelleni.

Jälkeenpäin istuttiin saunan terassilla ja otettiin olutta. Jutustelu kävi nyt jo vapautuneesti, Samuli kertoili elämästään ja seksuaalisista mieltymyksistään. Oli kuulemma versa, mutta minun kaltaisten, itseään vähän lyhyempien ja ”hyväperseisten” kaverien kanssa aina top. Jossain vaiheessa huomasin, että Samulilla seisoi taas. Osoitin sen katseella, ja Samuli virnisti ja kiskaisi pyyhkeensä pois. Kulli jäykkänä ja kaarevana hän tuli korituolin luo, jossa istuin, riisui pyyhkeeni ja kumartui ottamaan munani suuhunsa.

Annoin Samulin imeä ja hivellä sormillaan kiveksiäni. Samuli suu tuntui hyvältä ja välillä hän otti pallini suuhunsa, ensin toisen ja sitten toisen. Laskeuduin tuolissa vähän alemmas ja levitin haarojani. Samuli nosti jalkojani ylemmäs ja tunsin, että hän alkoi nuolla reikääni. Sitä en ollutkaan montaa kertaa kokenut. Samuli kieli oli lämmin, kostea ja aggressiivinen, kun se lipoi voimakkaita vetoja edestakaisin. Aloin vaikeroida nautinnosta, en voinut sille mitään, ja Samulia se kiihotti niin, että hän hurjistuneena kohottautui, nosti jalkani olkapäilleen ja työntyi suoraan sisään.

Sillä kertaa ei ollut hitaan nautinnollista alkuvaihetta. Samuli tykitti hurjassa kiimassa ja minä otin vastaan, voihkin ja parahtelin mahtavan panomiehen säälimättömän kalun armoilla. Kummankin nautinto kiihotti toista, ja pian laukesin käsin koskematta, sperma lensi rinnalleni ja kasvoilleni ja huusin kiimasta ja nautinnosta varmaan kovempaa kuin koskaan ennen. Samuli hurjistui siitä entisestään, jatkoi vielä hyvän tovin kunnes lopulta ruuttasi murahdellen täyden lastin sisääni.

Samuli lysähti päälleni, kietoi kätensä ympärilleni ja makasi siinä hetken vartalo vielä orgasmin jäljiltä nytkähdellen. Erkanimme ja Samuli virnisti ja kysyi:

”Ootko koskaan rakastellut saunassa?”

”Eiks me just niin tehty?”

”Joo, mutta löylyissä. Siellä on vielä lämmin. Kyllä lauteet varmaan yhden ratsastussession kestää. Eiköhän mennä.”

”Älä yllytä hullua”, sanoin ja pomppasin pystyyn.

Pinkaisimme peräkanaa löylyhuoneeseen. Samuli asettui ylälauteelle makaamaan ja hieroi muutamalla runkkausvedolla veltostuneensa kalunsa uuteen seisokkiin. Kaunis, miehekäs vartalo hiveli silmää ja sen paksu ja tanakka valtikka sai pääni sekaisin. Hyppäsin satulaan ja ratsastin Samulin mahtikyrvällä suoraan auringonlaskuun. Se oli kesäilta ja vuoden valoisin aika.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute