Koodi-puhelin
Kielletty hedelmä
Boyce

Kari oli poikaystäväni kaveri, minua muutaman vuoden nuorempi mutta jo harmaantunut, ja hänellä oli yleensä parta – sekä kaljamaha. Kalja hänelle maistuikin, ja hän oli muutenkin sen tyyppinen mitä voitaisiin nimittää ”rentuksi”, mutta minusta se oli osa hänen viehätystään: pidin häntä erittäin seksikkäänä, miehekkäänä uroksena. Sitä paitsi kielletty hedelmä maistui makeimmalta. Olin aina salaa tykännyt hänestä, ja meillä oli ollut muutama vuosi sitten vähän keskinäistä vipinää, mutta se jäi sillä kertaa. Kunnes... aloin olla pahassa puuttessa ja mietin seuranhakuilmoituksen laittamista nettiin. Silloin huomasin ajattelevani Karia usein – varsinkin runkatessani - ja muistelin miten ihanaa meillä oli sen yhden kerran sängyssä. Se oli itse asiassa parasta seksiä mitä olin saanut. Kaipasin kipeästi hänen miehistä kosketustaan, hänen alastonta vartaloaan omaani vasten; halusin maistaa taas hänen kyrpäänsä ja saada omani hänen ihmeen tiukkaan reikäänsä.
Valitettavasti olimme kumpikin vähän ujoja ja pidättyväisiä toisiamme kohtaan – mikä on aika hassua kun ajattelee... Lähetin hänelle jo kerran myöhään yöllä vihjailevan privaviestin Facebookissa, mutta joko hän ei ymmärtänyt tai ei ollut ymmärtävinään, ja pelkäsin nolanneeni itseni ja yritin seuraavana päivänä selitellä etten tarkoittanutkaan mitään. Entä jos hän ei haluaisi – se olisi kiusallista minulle. En haluaisi vaikuttaa liian tyrkyltä.
Paineet jatkoivat kasautumistaan. Näimme toisiamme silloin tällöin kun hän kävi kylässä, mutta en tietenkään tehnyt elettäkään.
Tiesin missä hän asui. Eräänä päivänä rohkaisin vihdoin mieleni. Selitin poikaystävälleni lähteväni kaupungille asioille, mutta meninkin Karin asunnolle. Sydämeni pamppaili hermostuneena kun soitin ovikelloa. Kari avasi oven ja oli silmin nähden yllättynyt nähdessään minut. Moikkasin ujosti ja kysyin voisinko tulla sisään. Hän nyökkäsi. En ollut ennen käynyt hänen asunnossaan, johon hän oli muuttanut viime kertamme jälkeen, joten katselin ympärilleni pikaisesti ja heitin jonkin kohteliaisuuden. Istuuduin alas sohvalle ja samoin teki Kari, vilkuillen minua edelleen hiukan hämillisesti.
En oikein tiennyt kuinka aloittaa ja rikkoa kiusaantuneisuus.
”Tota... ooksä ikinä ajatellu mitä sillon kerran tapahtu, mitä me tehtiin, tai siis...”
”Oon. Todellakin.” sanoi Kari nopeasti.
”Mä oon viime aikoina ajatellu sitä paljon... ajatellu sua paljon... mä kaipaan sitä... siis mä oon kaivannu sua jos suoraan sanotaan.”
”Okei”. Tokaisi Kari, virnistellen nyt hieman.
”Vieläkö sä haluisit?”
”No kyllä!”
Enempää ei tarvittu. Siirryin nopeasti hänen luokseen ja suutelimme kiihkeästi. Painauduin tiukasti häntä vasten, kädet hamuillen hänen vartaloaan ja peffaansa, jota puristelin kiihkoissani farkkujen läpi. Revin paidan hänen päältään paljastaen hänen karvaisen rintansa ja ison mahansa, joka kiihotti minua tavattomasti. Riisuin oman paitani ja Kari imi nännejäni. Laskeuduin Karin eteen kontilleni ja avasin hänen vyönsä, vetskarinsa, ja vedin farkut alas. Hänen alushousuissaan pullotti, ja näykin sitä huulillani kankaan läpi. En kestänyt enää vaan riisuin nekin ja otin hänen upean kyrpänsä suuhuni. Se maistui juuri niin hyvältä kuin muistinkin! Tätä hetkeä olin kauan kaivannut! Hyväilin samalla hänen karvaisiä reisiään ja persettään.
Hetken kuluttua nousin ja riisuin myös omat housuni ja alkkarini. Painauduimme kiihkeästi toisiamme vasten suudellen ja hyväillen, hieroen kalujamme vastakkain, ja siirryimme sängyn luo.
”Mitä sä haluut?” kysyin Karilta melkein kuiskaten.
”Kuusysiä” hän vastasi ja sehän sopi. Asetuin selälleni sängylle ja Kari tuli päälleni. Otin hänen komean kalunsa suuhuni, samalla kun hän teki niin omalleni. Nuolin hänen kullinsa vartta ja hänen karvaisia pallejaan, imin niitä ja puristelin.
Kari työnsi välillä kyrpänsä syvälle kurkkuuni niin että olin tukehtua, mutta se oli vain kiihottavaa. Sitten aloin nuolla antaumuksella hänen karvaista peräreikäänsä. En voi sille mitään, mutta rakastan nuolla persettä! Poikaystäväni ei koskaan ollut siitä piitannut. Pyysin Karia istumaan naamalleni, jotta sain vielä paremmin kieleni uppoamaan syvälle tuohon herkkureikään.
”Ihanaa!” kuulin hänen sanovan.
”Mun on pakko saada nussia sua!” sain sanotuksi.
Vaihdoimme asentoa. Kari asettui sängylle nelinkontin, pylly viettelevästi pystyssä, minä tulin hänen taakseen. Kostutin sormeni syljellä ja syljin myös hänen anukseensa, työnsin ensin yhden, sitten kaksi, ja lopulta kolme sormea hänen reikäänsä, liikutellen niitä siellä.
Olin ottanut mukaani liukkaria, jota nyt hieroin kovaan kaluuni ja aloin runnoa hänen reikäänsä paljaalla kyrvälläni.
”Anna mennä vaan!” Kari kannusti.
”Kylläpä sä oot tiukka” ihmettelin ääneen, mutta viimein sain kuin sainkin sen sisään. Kari päästi suustaan voihkaisun joka kiihotti minua entisestään. Aloitin työnnöt varovasti.
”Sä tunnut hyvältä...” sopersin
Olin hänen sisässään ja sillä hetkellä tunsin rakastavani Karia ja hänen ihanaa persettään ja kyrpäänsä yli kaiken. Nussin koko miehuudellani kassit läiskien hänen persettään vasten kun kiihdytin tahtia. Kari voihki ja vaikeroi. Välillä hidastin vähän ja kumarruin lähemmäs suutelemaan häntä. Runkkasin häntä samalla.
”Multa tulee...” sain sanottua, kun koin räjähtävän orgasmin ja lennätin lastini syvälle Karin anukseen. Se oli taivaallista!
Halusin saada myös hänet tulemaan, ja asetuin makaamaan sängylle vuorostani, kun Kari alkoi nussia minua suuhun. Pian häneltäkin tuli: sain koko lastin suuhuni ja nielin joka pisaran innokkaasti.
Jälkeenpäin vielä suutelimme ja hyväilimme toisiamme, ennen kuin aloimme pukeutua. Lähtiessäni annoin Karille salaisen sähköpostiosoitteeni johon hän voisi viestitellä kun taas tekisi mieli... sillä tämä ei jäisi tähän, eikä tällä kertaa kuluisi niin pitkää aikaa seuraavaan kertaan kun rakastelisimme ja nauttisimme toisistamme!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute