Koodi-puhelin
SanDiego 3
Matkaaja

Carloksen kalu työntyi rauhallisesti syvemmälle nieluuni, tunsin miehisen sykkeen ja entisestään turpoavan terskan täyttävän suulakeani.
- Pidän rauhallisesta suihinotosta, älä kiirehdi, ellei sinulle ole kiirettä!
Eikä minulla ollut, ei todellakaan. Carloksen kädet hieroivat niskaani kevyesti, mutta epäröimättä ja aina hetkelllisesti käsien paino tuntui työntävän päätäni kohti hänen vatsaanasa kyrvän samalla painuessa nieluuni. Päätin näyttää, mihin pystyn ja annoin Carloksen latinokalun työntyä juurtaan myöden nieluuni, enkä pannut vastaan, en kakonut. Hengitykseni salpautui ja Carlos oivalsi sanomatta seuraamaan, milloin päästi kalunsa nousemaan pintaan. Mieletöntä. Oma suomalainen kaluni oli pinkeä ja valuttava, aina välillä luulin laukeavani siihen paikkaan ja ihan kuin Carloskin olisi sen tiennyt, koska rauhoitti tilanteen diplomaattisen rauhallisesti. Tämä oli oikeaa kansainvälistä miehisen toveruuden kieltä.
Nyt kun kirjoitan tilannnetta muistellessani, en ole varma, puhuimmeko sanaakaan. Vain kalu, kädet ja aivomme toimivat puolestamme. Minusta tuntui, että sain useita sisäisiä orgasmeja pelkästä kii aisesta nautinnosta ja siitä ajatuksesta, että saisin kohta toisen amerikkalaisen sperma-annoksen nieluuni. Olisko se hapanta? Haluisikohan Carlos tykittää koko annoksen nieluuni? Laukeaisinko itse samalla?
Carlos päätti kuitenkin nostaa minut seisomaan - tukevalla päättäväisellä otteella kainaloistani! Hän käänsi minut ympäri, pani minut nojalleen panoraamaikkunaa vasten, levitti toisella kädellä jalkani erilleen. Sitten tunsinkin hänen kalunsa hierovan peppurikääni ja liukuvan alaspäin kivespussieni alle. Toisella kädellään hän edestäpäin tarttui pakettiin ja hieroi kaluaan kiveksiäni vastaan. Kuumaa… Ja uudestaan peppureiälle sitä liukastaen. Nyt kalu nousi ylöspäin ja Carlos painautui selkääni ja sain tuntea hänen kalunsa sykkeen välissämme. Olisin voinut laueta siihen paikkaan, mutta hän irrottautui minusta ja vei taas kalunsa reiälleni. Carloksen kiimalima riitti mainiosti kostuttaamaan aukkoni ja tunsin, miten hän herkästi työntyi sisääni
- Ei, stop, otathan kumin!
- En aio panna sinua, en nyt, haluan vain sinun tekevän tuttavuutta kaluni kanssa, koska olen lähes 100 % varma, että jossain vaiheessa työmatkasi aikana sinulla on siihen halu ja - mahdollisuus!
Oma erektioni oli lopahtanut, koska pelkäsin, että hän olisi lauennut sisääni. Mutta Carloksen rauhallinen varma puhe rentoutti minut välittömästi ja näin ikkunasta uudelleen nousevan kullini heijastuksen. Carloksen kalu oli edelleen aukollani, kenties puolen terskan verran sisällä ja sykki siinä rauhalliseen tahtiin. Carloksen sormet etsiytyivät nänneilleni ja hänen kalunsa liukui ulospäin ja uudelleen sisään ja se riitti. Laukesin räjähtäen ikkunaan ja siinä miljoonasosasekunneissa Herra nro 2 käänsi minut ympäri, painoi polvilleni, ohjasi kalunsa suulleni ja
- Nyt saat juoda minun spermaani

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute