Koodi-puhelin
Nuorta poikaa
Juha

Olen onnellisesti naimisissa oleva nelikymppinen mies, mutta aina välillä tekee mieli miesseksiä. Kun vaimoni oli lähdössä muutamaksi päiväksi työreissulle tiesin haluavani hyödyntää yksinoloni. Mieleni teki päästä sekstailemaan nuoremman pojan kanssa, ja seuranhakusivustolta löysin sopivasti nuoren, seikkailuseuraa etsivän pojan, jonka kanssa vaihdoimme muutamat sähköpostit kunnes hän kutsustani uskaltautui tulemaan kylään.

Niinpä lauantai-iltana puhelimeni piippasi tekstarin merkiksi: "Oon tässä alhaalla, mikä se rappu oli?" Vastasin: "D-rappu, 3. kerros, asunto 9. Tervetuloa! :)" Hetken kuluttua ovikello soi. Vilkaisin itseäni ohimennen eteisen peilistä nähdäkseni millaisen ensivaikutelman annan nuorelle pojalle. Olin melko tyytyväinen ulkomuotooni, joten avasin oven. Sen takana seisoi hoikka, vaaleatukkainen, ihan kivannäköinen mutta hieman hermostuneen oloinen poika, joka mittaili minua katseellaan hetken ennen kuin uskaltautui sanomaan "Moi." "Terve vaan, käy sisään", vastasin, "mukava kun tulit". Poika astui eteiseen ja jätti takkinsa naulakkoon.

Hän jäi seisomaan hieman eksyneen oloisena eteiseen, joten taputin poikaa olkapäälle ja kehotin häntä astumaan peremmälle. Hain jääkaapilta pari olutta ja tarjosin pulloa pojalle. "Maistuuko? Istahdahan alas." "No joo, kiitti", tokaisi poika ja näytti helpottuneelta. Liekö luullut että vanha kiimainen setä käy heti kättelyssä käsiksi... Viittasin häntä olkkariin päin, ja hän istui sohvanreunalle. Sihautin pojan oluen auki ja istahdin itse toiselle sohvalle yrittäen luoda rennon ja mukavan fiiliksen.

"Mikäs se sun nimes olikaan?" kysyin. "Miika", vastasi poika edelleen hieman jännittyneenä ja sohvan etureunalla istuen. Hän vältteli pitkiä katsekontakteja, mistä päättelin että taitaa tilanne aika lailla jännittää. "Niinhän se olikin. Ja mä oon Juha". "Mm-m", nyökkäsi Miika ja vilkaisi minua varovasti. Kyselin jotain muutakin ympäripyöreää hänen opinnoistaan ym. yrittäen saada pojan hiukan rentoutumaan". Miika kertoi olevansa 18-vuotias. Kun hän alkoi vaikuttaa rauhoittuneemmalta ja juttuakin tuli enemmän kuin sana kerrallaan, kysyin lopulta pienen hiljaisuuden päätteeksi:

"No Miika, onko sulla paljon kokemusta tällasesta?" Poika ei säpsähtänyt suoraa kysymystäni, joten arvelin että ennen pitkää päästäisiin etenemään itse asiaan. "No ei oikeestaan", hän vastasi. "Ai vanhempien miesten kanssa?" jatkoin. "Ei kun... ei ollenkaan". "Ai miesten kanssa?" hämmästyin. "Niin..." poika näytti hieman nolostuvan. "Jaa jaa... se ei käynytkään sähköposteista ilmi", tuumasin, ja tajusin vasta nyt miksi poika oli ollut niin erikoisen hermostunut. Luulin että hän oli jo aiemmin puuhaillut miesten kesken. "Miehet kuitenkin kiinnostaa, vai?" kysyin. "Niin... silleen joo... vähän.

Miika näytti hieman huolestuneelta. "Olisitko sä halunnut... kokeneempaa seuraa?" hän kysyi. Mietin että oli oikeastaan aika mahtavaa päästä antamaan nuorelle pojalle ensimmäinen kokemus, ja päätin tehdä siitä unohtumattoman. "Ei sillä väliä. Hienoa että uskalsit lähtee. Muakin jännitti ekalla kerralla" Miika nyökkäsi ja näytti pohtivan jotain. Katsoin häntä suoraan silmiin ja jatkoin: "Muhun sä voit luottaa, hei. Tehdään mitä sä haluut. Ei mitään paineita, lopetetaan jos siltä tuntuu. Kaikessa rauhassa." Nyt Miika katsoi ensimmäistä kertaa minua vähän pitempään silmiin kuin miettien kuulemaansa, ja nyökkäsi lopulta. "Okei."

Miika oli selvästi arka tekemään aloitetta, joten päätin ryhtyä etenemään haluamaani suuntaan. Eihän se ottaisi jos ei antaisikaan. "Onks sulla tyttöystävää?" kysyin. "Sellasta säätöö vähän", Miika vastasi ja naurahti hieman vaivautuneena. "Säädötkin voi olla tosi jees", naurahdin itse yrittäen antaa ymmärtää ettei Miikan tarvinnut nolostua vastauksestaan. "Onks seksi hyvää?" jatkoin. Tätä kysymystä Miika ei ilmeestään päätellen odottanut, mutta vastasi kuitenkin hetken mietittyään: "Noo... kai se... en mä tiedä... aika vähän sitä..." Miika haeskeli sanoja. Aika kokemattomalta kaveri vaikutti kaiken kaikkiaan.

"Onks sulta otettu koskaan oikein kunnolla suihin?" kysyin jo varsin suorasukaisesti. Miika katsahti minuun hieman yllättyen, ja hän taisi jo aavistaa mihin suuntaan tilannetta ohjailin, koska nielaisi taas hieman hermostuneena, mutta vastasi kuitenkin minuun katsoen: "No... ei oikeestaan..." ja jäi katsomaan minua uteliaan näköisenä. "Jaa jaa... no se asiahan nyt ainakin pitäisi ensi tilassa korjata", huokaisin. Miika naurahti taas, tällä kertaa ei kuitenkaan enää ihan niin vaivautuneena.

Nousin sohvalta, kävelin kohti Miikaa ja istuin hänen viereensä toiselle sohvalle. En sanonut enkä tehnyt heti mitään, seurailin vaan pojan reaktioita. Pulssi vaikutti nousevan, ja hän hengitti hiukan tiheämmin kuin hetkeä aiemmin. Aistin että hänkin halusi edetä samaan suuntaan, mutta sinne edetäksemme minun täytyi jatkaa aktiivista roolia. Niinpä sanoin: "Mitäs jos ottasit noi housut pois". Miika ei sanonut mitään, mutta avasi farkkunsa, kohotti hieman itseään ja veti housut hitaasti alas. Saatuaan ne kokonaan pois hän jäi hieman matalampaan, puoliksi makaavaan istuma-asentoon sohvalla. Alushousujen alla näkyi jo jotain, mutta ei vielä kovin jäykässä olotilassa.

"Otapa toi t-paitakin pois", kehotin. Paita lähti yhtä sukkelasti kuin housutkin, mutta vieläkään Miika ei sanonut mitään. Eipä hänen siinä puhua tarvinnutkaan, ajattelin, kun nuori kundi vähensi vaatetustaan vieressäni. Itse tunsin jo kaluni hieman heräilevän ja housuissa alkoi olla ahtaampaa. Katselin hetken pelkät alushousut ja sukat jalassa sohvalla istuvaa Miikaa, ja totesin että hänellä oli varsin kivannäköinen hoikka kroppa. Ei mitenkään lihaksikas, mutta ihan jäntevä nuoren miehen vartalo kuitenkin. Asetin käteni Miikan reidelle ja silitin sitä kumartuen samalla kohti hänen etumustaan. Miikan hengitys oli edelleen tiheää, eikä hän vastustellut. En malttanut odottaa enää pitempään, vaan käännyin katsomaan silmiin Miikaa joka oli valahtanut vieläkin makaavampaan asentoon sohvalla, ja sanoin: "Nyt mä teen sulle jotain hyvää, jooko". Vastaukseksi sain vain ynähdyksen "Mmm".

Miika sulki silmänsä ja hengitti suu auki jo lähes huohottaen. Tunsin kuin hänen pulssinsa hakkasi. Nuori mies kiihottui lisää ja lisää ennen kuin olin edes tehnyt mitään, ja se sai omankin kiimani nousemaan entisestään. Tuota hetkeä olisi ollut mahtava pitkittää, mutta halusin päästä jo käsiksi tuon pojan herkkuihin, joten hitaasti vein käteni Miikan alushousuihin ja kaivoin sieltä esiin vielä puolilöysän mutta ihan komean mulkun ja pallit. Pitelin niitä hetken käsissäni ja katselin ja pyörittelin ihastellen nuoren miehen vehkeitä. Mulkun iho oli sileää ja pehmeää, ja se oli ajeltu lähes karvattomaksi. Miika huokaili kun vetelin esinahkaa hitaasti edestakaisin, ja sillä hetkellä mikään ei kiihottanut enempää kuin ajatus siitä miten tuon mulkun saisi seisomaan kovana.

Nauttien joka hetkestä otin mulkunpään huulieni väliin ja liu'utin sen hitaasti imien syvemmälle suuhuni. "Aaaaahhh..." purkautui Miikan huulilta, ja hänen lantionsa värähteli. Oli ihanaa saada tuottaa nautintoa suht kokemattomalle pojalle. Mulkku ei ollut paisunut vielä täyteen mittaansa, joten otin sen niin syvälle kuin pystyin, ja se upposi lähes kokonaan suuhuni. Sitten annoin sen valahtaa lähes ulos ja imaisin taas syvälle. Miika ynisi hiljaa, ja kauaa ei tätä tarvinnut jatkaa kun muna alkoi paisua suussani aina vain isommaksi ja kovemmaksi. Lopulta maiskautin vehkeen ulos suustani nähdäkseni sen koko komeudessaan. Olen nähnyt isompiakin mulkkuja, mutta tämä oli ihan komea nuoren miehen kalu. Kauniin muotoinen ja seisoi tanakasti sykkien Miikan pulssin tahtiin.

Miikakin avasi silmänsä ja katsoi alaspäin, jossa pitelin hänen kovaa ja syljestä kiiltelevää mulkkuaan kädessäni. Hymyilin Miikalle ja sanoin: "Sullahan on komeesti seisova kyrpä". Miika hymyili takaisin ja huohotti edelleen. "Onks kukaan tehny sulle näin?" en malttanut olla kysymättä. Miika pudisti päätään, "No ei..." "Haluutko että jatkan?" kiusasin vähän lipomalla kielelläni terskan alapintaa, mikä sai Miikan taas ynisemään. "Joo..!" hän huokaisi ja sulki jälleen silmänsä. Nautin tilanteesta valtavasti, ja hitaasti upotin kovan mulkun jälleen suuhuni kuunnellen Miikan nautinnon ääniä. Ne alkoivatkin hetken päästä olla niin voimakkaita että keskeytin hetkeksi, en halunnut että poika laukeaa ihan vielä. Hän puski jo itse munaansa sen verran kiihkeästi suuhuni että lasti olisi saattanut ennen pitkää irrota.

Miika katsoi taas minuun huohottaen, tällä kertaa kysyvästi ja hieman pettyneenä kun en jatkanut ilmeisen hyvää tekevää suuhoitoani. "Odotas vähän", sanoin ja nousin sohvalta riisuakseni omatkin housuni. Oma erektioni oli kasvanut jo niin muhkeaksi että alushousuni hädin tuskin piilottivat pullottavan varustukseni. Miika katseli kun vetäisin alushousunikin pois, ja kaluni pääsi vapauteen sojottaen tanakasti. "Oho", totesi Miika. Ei mulkkuni sentään mikään valtava ollut, mutta eipä poika ollut ylipäätään tainnut päästä näkemään kovin läheltä miehisiä vehkeitä täydessä toimintavalmiudessa. Kävelin mitään sanomatta Miikan eteen, hän nousi istumaan ja kaluni heilui hänen kasvojensa edessä. Estot tuntuivat pojalta jo hävinneen, ja hän tarttui hieman varovasti mutta halukkaasti kaluni varteen.

"Haluutkos maistaa?" kysyin, ja Miika nuolaisi varovasti kalun päätä. "Imehän vähän tikkaria", käskin ja nyt oma hengityksenikin alkoi kiihtyä. Vaimoltani en suuseksiä kovin usein saanut, ja nuoren pojan ensikosketus mulkkuun tuntui sitäkin kiihottavammalta. Miika otti terskan suuhunsa, muttei kovin syvälle rohjennut sitä vielä upottaa vaan hyväili kielellään kalun vartta. Sekin tuntui pitkän tauon jälkeen taivaalliselta. Kovin syvälle hän ei kovana seisovaa kaluani pystynyt ottamaankaan vaikka ansiokkaasti yritti, mutta runkkasi sitä samalla sen verran kiihkeästi että ennen pitkää jouduin vetäytymään kun en itsekään halunnut vielä laueta. Pojan kalu oli pysynyt kovana koko tämän ajan, ja hän odotti selvästi seuraavia ohjeitani.

Minusta tuntui että halusin saada tuon nuoren pojan komean mulkun sisälleni, joten sanoin Miikalle: "Haluisitsä naida mua? Mä tykkäisin jos sä panisit mua perseeseen tolla kyrvällä." Suorasukainen ehdotus taisi tulla taas hieman puun takaa Miikalle, mutta kiima taisi viedä voiton, ja katseltuaan minua hetken hän nyökkäsi. "Okei." Hetki oli aika kiihkeä, kaksi miestä seisoi olkkarissa ja molemmat runkkasivat omaa kyrpäänsä huohottaen kiimoissaan. "Tuus tänne", vinkkasin Miikan makuuhuoneeseen. Istuin sängyn reunalle ja Miika seisoi edessäni. Otin Miikan kyrvän taas käteeni runkaten sitä. Kumarruin eteenpäin ja ahmaisin kalun suuhuni. Se seisoi edelleen kovana, ja Miika huokaili tehden pieniä rytmikkäitä panoliikkeitä samaan tahtiin kuin upotin kyrpää suuhuni. Vein käteni Miikan peräaukolle ja painoin sormeni sitä vasten. "Oih", pääsi Miikalta kun uusi tuntemus sai hänen munansa kovettumaan vielä hieman lisää suussani.

Lopetin imemisen ennen kuin Miika alkoi olla liian lähellä laukeamista. Yöpöydän laatikosta kurotin liukuvoidepullon ja annoin sen Miikalle. "Laitas vähän tosta", hymyilin ja Miika hieroi liukkaria kyrpäänsä. Nostin jalkojani ylemmäs, ja hieroin liukkaria reiälleni upottaen sormeni sisään. Miika runkkasi kyrpäänsä ja tuijotti sen verran tiiviisti touhujani että arvasin pojan olevan kiihottunut näkemästään. Otin polvieni takaa kiinni ja vedin jalkani niin ylös että perseeni oli kuin tarjottimella Miikan edessä. "Nyt saat nussia mun persettä sillä ihanalla kyrvälläs", huokaisin. Miika huohotti kiimaisena ja hieroi reikääni terskallaan. Se tuntui upealta. Suljin silmäni. "Anna mennä vaan", käskin ja yritin rentouttaa sulkijalihakseni kuten niillä kerroilla kun olen vaimoni dildoa salaa lainaillut.

Miika alkoi painaa nuoren miehen mulkkuaan peräaukkoani vasten. Hetken se sinnitteli vastaan, mutta pian terska lupsahti sisään, ja minulta pääsi voihkaisu, niin hyvältä tuntui kun nuoren miehen kova muna porautui sisääni. Tunsin kuinka liukastettu kalu työntyi milli milliltä syvemmälle, ja tunne oli ihana. Hitaasti peppuni antoi periksi, ja pian Miika oli jo syvällä. "Ai kun sun kalu tuntuu ihanalta", huokailin, ja Miika vastasi huokaamalla "Aaaahh..." työntyessään lopulta niin syvälle kuin pääsi. Hän aloitti varovaiset naintiliikkeet, ensin pienillä edestakaisilla liikkeillä ja pikku hiljaa isommilla työnnöillä kun kalu alkoi liukua paremmin suolessani.

Tunsin kuinka Miikan kalu hieroi eturauhastani hänen naidessa yhä kiihkeämmin, ja tunne oli taivaallinen. Aloin runkata omaa kaluani Miikan työntöjen tahdissa, ja se paisui nopeasti täyteen mittaansa. Ennen pitkää tunsin kuinka ihana lämmin värinä alkoi kasvaa alapäässäni. Tiesin eturauhasorgasmin olevan lähellä. Huohotin yhä kovemmin, ja lähes huusin Miikalle: "Pane oikein lujaa Miika pane, ai herranjestas, ihanaa, multa tulee, AAAA..!!" Miika työnteli mulkkuaan rajusti huohottaen, lämmin tunne alapäässäni kasvoi ja kasvoi, tuntui ettei koskaan ennen ollut orgasmi kasvanut niin pitkään ja isoksi ennen kuin lopulta räjähti. Huutaen ja täristen ammuin lastini korkealle ilmaan, sitä lensi joka paikkaan. Perseeni supisteli voimakkaasti Miikan kalun ympärillä, ja hänkään ei kestänyt pitempään vaan survaisi vielä viimeiset työnnöt syvälle sisääni ähkien ja voihkien orgasmin kourissa. Lämmin lemmenneste tulvahti suoleeni ja Miikan polvet notkahtelivat. Hän otti tukea sängystä ja nojautui lähes päälleni makaamaan huohottaen hengästyneenä.

Kun hengityksemme oli ehtinyt hetken tasaantua, nousimme hitaasti sängyn reunalle istumaan. "No, oliko kokeilun arvoista?" kysyin Miikalta. "No todellakin. En tajunnu että se voi olla näin... hyvää." Naurahdin. "Hyvin säkin vedit. Vois ottaa uusikskin joskus?" "Joo ehkä..." Miika hymähti. "Katotaan nyt. Jos tulee taas sellanen fiilis". "Sulla on mun numero. Viestiä vaan tulemaan jos alkaa tehdä mieli". Miika katsahti minua ja hymyili. "Okei".

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute