Koodi-puhelin
Leipuri ja sotilas
Teräksinen Kraken

Olin leipomassa pullaa normaaliin tapaani, ikkunat auki ja raikas kesäinen tuulahdus kävi ihanasti ikkunoista. Näkymäni oli suoraan etupihalle jossa sinä työskentelit joka perjantai, lauantai ja sunnuntai.

Työskentelit virallisesti puolustusvoimissa jossa olit komentajana tietääkseni, en voinut olla aivan varma koska näin sinut aina ilman paitaa ja hikisenä kuumassa auringon paisteessa.

Asuit parin talon päässä minusta, olin itse ollut täysin ulkona kaapistani jo aikaisin nuoruudestani mutta en tiennyt olitko sinä vielä tullut kaapistasi kunnolla ulos tai en tiennyt sinun edes olevan miehiin päin kunnolla suuntautunut. Olin nähnyt sinut vain saunomassa muutamien komeiden urosten kanssa mutta en ollut niinkään varma että oliko teillä jotain vakavempaa vai oliko se vain paineiden päästöä.

Tietenkin spekuloin aina tilannetta mutta sain erittäin voimakkaat tunne aallot sinusta kun kävelit ohitseni ja katseemme kohtasivat. Sinä työskentelit talonmiehen hommissa joka viikko aina samoihin aikoihin ja siksi olinkin aina ottanut hommakseni leipoa silloin vain saadakseni sinun huomiosi ja ehkä jopa saada sinut joskus käymään kahvillakin. Mutta olen aina ollut niin ujo etten ole uskaltanut pyytää sinua kahville vaan olen unelmoinut ja kuolannut upean harteikkaan vartalosi ja persoonallisuutesi perään.

Sinusta oli paljon huhuja liikkeellä monen monet naapurin rouvat kuolasivat sinun perääsi yhtä pahasti kuin minäkin mutta he onneksi eivät tienneet salaisuuttasi niin hyvin kuin minä. Vakuuttelin ettei sinua kiinnostaisi muutakuin nuoret ja kauniit naiset tai ehkä jopa voisi miehetkin kiinnostaa koska ethän sinäkään ollut ikinä ollut kauniiden naisten kanssa liikkeellä.

Heräsin aamulla aikaisin jotta voisin valmistella tuloasi töihin lämpimällä pullan tuoksulla. Olin innoissani ja monet naapurin rouvista oli puolellani tässä asiassa että minulle olisi hyvä löytää mies jonka kanssa jakaa elämääni edes seksuaalisesti, tosin olin itse viimeksi seurustellut ja harrastanut kunnolla seksiä 4 vuotta sitten. Kuvitelmani siitä miten voisin houkutella sinut tänne olisi ollut vaan rohkeasti pyytämällä sinua ottamaan taukoa tuoreen pullan ja kahvin parissa, tietty itsekkin olisin siellä ottamassa sinut vastaan ja tarjoilemassa hieman jään murtamiseksi.

Tulit normaaliin aikaan aamusta kello 8 töihin, huomasit minut normaalisti leipomassa pullaa ja tunsit varmasti pullan tuoksunkin nenääsi. Otit paitasi pois jälleen tosin suoraan ikkunani edessä, punastuin ja katselin sinun ihanaa harteikasta vartaloasi jälleen kuolaten ja täysin kiimasta sekaisena.

Housuni alkoivat käymään tiukoiksi ja paitani alkoi olla hiestä märkänä. Annoit minulle kunnon esityksen tunsin jokaisen liikkeesi ihan kuin olisit suorastaan huutanut minua tulemaan luoksesi ja asettumaan allesi jotta voisit purkaa nuo massiiviset paineesi sisälleni. Katselin sinua ja yritin keskittyä leipomiseeni jotta voisin rohkenea tulla luoksesi ja pyytää sinua luokseni, sain leipomiseni valmiiksi ja nyt vain oli ajan kysymys milloinka rohkenisin tulla luoksesi. Haravoit vimmatunlailla ulkona oveni vieressä, hikoilin ja tuskailin ovellani kunnes rohkenin tulla ulos mutta en uskonut mitä näin ovellani. Seisoit edessäni kiihkeästi hengittäen raskaasti, ilman paitaasi ja tiukahkot armeija kuvioiset housusi jalassa.

Sydämmeni hakkasi täyttä häkää ja hengitin tiheään tahtiin lievästi punastellen, sanoit minulle möreähköllä mutta erittäin seksikkäällä äänelläsi;

Saanko nyt vihdoin maistella sinun tekemiäsi leivoksia, noita pitkiä ja paksuja ja hyvin tukevia pullia?

Änkyttäen sanoin sen että;

T-t-tottakai saat ja mielelläni antaisin sinus käsitellä niitä suullasi ja käsilläsi ja tuolla komealla.

Lopetin kesken ja siirryimme nopeasti sisälle jotta saisit ottaa vähän vaatteitasi pois ja nauttia hyvästä seurasta ja pullasta. Menin pikaisesti keittiöön valmistelemaan sinulle tarkoitettuja tuoreita pullia ja tuoretta kahvia jotta voisin kuitenkin pitää sanani tässä asiassa edes. Istuit keittiön pöydälle ja katselit minua kiihkein silmin, tunsin kiihkosi takanani ihan kuin olisit tullut luokseni ja kuiskaillut korvaani kaikkea mitä haluaisit tehdä vartalolleni.

Katselit minua hetken aikaa kunnes käännyin sinua kohden ja otin uskaliaan askeleen sinua kohden ja suutelin sinua kiihkeästi mutta vain pienen hetken, pian vastasit suudelmaani ja pyöräyttelit kieleäsi taitavasti mutta voimakkaasti suussani. Tunsin housjesi lävitse kuinka kiimasi oli todella suuri ja täysin valmis saadakseen täyden purkautumisensa, olen itse tukevampi kuin sinä mutta se tuntuisi olevan vain pelkkää hunajaa sinun huulillesi ja käsillesi jotka vaeltelivat voimakkain ottein ehkä hiemasti etsien missä kohtaa euffooriani purkautuisi voihkintaan.

Otit minut syleilyysi kovemmin ja samalla suutelit kiihkeästi ehkä hieman raju otteisesti huuliani. Otin sinusta kiinni ja kuiskin korvaasi; Haluan sinut, ota minut nopeasti.

Irtauduit hetkeksi minusta ja riisuuduit edessäni alastomaksi paljastaen tuon ihanan kiimaisen ja kovan kyrpäsi, nuolin hetken huuliani ja riisuuduin itsekkin nojauduit pöytää vasten levittäen haarojasi antaen samalla kyrpäsi nousta täyteen mittaansa, se oli massiivisen kokoinen ja paksu en ollut kuvitellutkaan sitä noin paksuksi. Suurin kyrpä mitä olin nähnyt tähän mennessä ja se olisi nyt vain minun käsitelvänä. Tulin lähemmäksi hiukan epävarmana mutta rohkeana, tulin polvilleni eteesi ja aloin nuolemaan kiivaasti kiveksiäsi ja pikku hiljaa edeten kyrpäsi vartta pitkin ylemmäs kohti terskaasi joka tuntui olevan kiimalimasi peitossa.

Kyrpäsi tuntui suonekkaalta ja kovalta juuri sellaiselta mitä olisin kuvitellutkin sen olevan mutten voinut ikinä kuvitella edes hurjemmissa haaveissani sen olevan näin paksu ja pitkä. Halusin vain saada sen vain nopeasti suuhuni otin harppauksen jotta pääsisin terskallesi, hieno varaisesti nuolaisin terskasi ympäriltä tunsin koko kehosi värähtelevän nautinnosta ja kiimasta joka pursui ulos vähän väliä terskastasi. Aloin imeä sinua hitaasti ensin vain pelkästään terskaasi hellästi etten vain vahingossakaan satuttaisi sinua, otit pian päästäni kiinni ja painoit sitä hellästi merkkinä siitä että haluat tuntea enemmän suustani.

Aloin hitaasti imeä sinua hieman katsellen reaktioitasi ja tuntien sinut nytkähtelevän hiemasti ehkä pidätellen ääntäsikin, en ollut varma miten kovat paineet sinulla oli varattuna minulle. Aloit nytkähtelemään rajummin ja rajummin kunnes käskit minun lopettamaan, otin mahti kyrpäsi ulos suustani ja katselin sinua kiihkein silmin odottaen mitä seuraavaksi olisi minulle vuorossa.

Huokailit hetken aikaa jolloin nousin suutelemaan sinua mutta sinä halusit nyt jotain täysin muuta jotian mitä olet odottanut jo pitkään, otit kädestäni kiinni ja ohjasit minut makuuhuoneeseen piakkoin pyöräytit minut kädestäni sängylle ja painauduit päälleni. Suutelit minua kiihkeästi hetken aikaa ja asettelit itseäsi niin että saisit täydelliset näkymät juuri siitä mihin halusit imemiseni aikana päästä.

Suutelit kiivaasti kieleäsi käyttäen voimakkaasti, kuiskasin korvaasi että haluaisin kokea sinut samalla tavalla kuin aikaisemmin eli jos haluaisit imeä minua? Siirryit hiukan alemmas ja suutelit reisiäni hetken aikaa, hieroen ja hyväillen koko ajan siirtyen kyrpääni kohden. Jännityin hiukan ja annoin sinun päättää mitä haluat kyrvästäni haluatko vain runkata minut tyhjäksi vai imisitkö vähäisen vain?

Kyrpäni seisoi kovana ja täynnä kiimaa suorastaan kyrvästäni valui kiimanesteitä kovaan tahtiin näyttäen sinulle kuinka paljon kiihotun sinusta. Hyväilit kovakouraisesti kyrpääni tunnuit olevan hieman kokemattomampi mutta silti tuntuen tietävän jotain mitä ehdottomasti haluaisin lisää, käskin sinua lopettamaan jotta voisin vaan antaa sinulle luvan liukastaa itsesi ja antaa minun nauttia sinusta juuri kokonais mittaisesti kuin vain annat minulle.

Lopetit kovakouraisen käsittelyni ja odotit mitä haluaisin sinulta nyt. Asetin jalkani hartioillesi ja korjailin asentoani hieman tunsin kun tärisit kiimasta halusi vain kasvoi ja kasvoi näin sen kasvoistasi, suljin silmäni ja antauduin täysin sinun haluillesi. Otit minusta kiinni ja asettelit itsesi kunnolla päälleni kyrpäsi sykkien kiimasta asettelit sen reijälleni, huokasin ja kuulin kuinka sylkäisit käteesi hieman jotta saisit paremmin liukastetta aikaiseksi vaikka kyrpäsi oli kiimaliman peitossa. Suorastaan tärisin innosta ja kiiman sekaisista tunnelmista kunnes työnnyit terskaasi myöten sisääni, voihkaisin hieman ja yritin rentoutua samalla mutta turhaan kunnes tunsin sinut työntyvän kokonaan koko mitaltasi sisääni. Pidit kyrpääsi hetken aikaa vain sisälläni mutta sitten aloitit kiihkeän ja kiimaisen panemiseni, ensin annoit vain esimakua hieno varaisemmin panien muttet voinut odottaa enää halusit minua ja minä sinua tunteesi kuumenivat ja aloit tuntea kovaa kiimaa ja halua panna minua kovemmin ja kovemmin.

Anna sitä kyrpää! Huusin sinulle. Sinun kirisäen tahtia niin että kuulin ja tunsin kuinka mahtipontiset kiveksesi hakkasivat reisiäni ja välilihaani.

Tunsin jokaisen sentin sinusta sisälläni se tuntui todella ihanalta. Suorastaan taivaalliselta tuntea jokaisen senttisi sisässäni, tunnuit nauttivan suoleni tiukkuudesta mutta myöskin siittä kuinka vahvasti saat minua kohdella olen vain allasi ja sinä päälläni, hyvin yksinkertaista mutta erittäin eroottisesti taivaallista voihkin allasi nauttien jokaisesta eleestäsi ja jokaisesta puristavasta voimastasi.

Lanteesi liikkui ketterästi ja myös kyrpäsi sisälläni, se tuntui ihan kuin se olisi tarkoitettu juuri tähän tarkoitukseen vain puhtaasti raju otteisesti panemaan minua ja toivottavasti myös purkautumaan kaikkineen paineineen sisääni, olla se johon tyydytät kaikki himosi ja puute tilasi. Huohottaen kiihdytit tahtia samalla puristit käsiäni tuntien sinun sykkivän kyrpäsi ja jokaisen nytkähtelevän lihaksesi. Minä huohotin allasi ja vikisin kiimasta aloin tuntea jotain mikä teki minut suorastaan melkein huutamaan nautinnosta se vain tuntui todella hyvältä en voinut tai osannut kuvailla sitä jotain mitä kyrpäsi teki sisälläni tunsin ihan kuin olisin laukeamassa mutta en ollut varma se vain tuntui niin hyvältä. Siksi tarrasin sinusta kiinni ja pyysin sinua kovemmin ja kovemmin panemaan minua jotta kyrpäsi tekisi sitä maagista liikettä, se tuntui olevan lähellä mutta tunnuit sinäkin olevan erillaisempi ehkä myös lähellä laukeamistasi.

Vielä hetken aikaa. Nyt se tapahtui laukesin ilman että olin kyvykäs koskemaan kovaan kyrpääni laukesin kovemmin kuin pitkään aikaan, katsoit laukeamiseni jälkiä ja äkkiä katseesi kohtasi kanssani jolloin tunsin sisälläni kiivaasti sykkivän kalu purkautumisen. Kovalla paineella purkauduit sisääni päästit pienen voihakisun ja painauduit päälleni hikisenä, kiivaasti hengittäen ja samalla hieman nytkähdellen samalla kun kalusi sykki vielä hetken sisälläni.

Makasimme sängyllä päällekkäin hetken aikaa kunnes otit kalusi ulos minusta ja tulit vierelleni makoilemaan selällesi. Makasimme hetken hiljaisuudessa hetken aikaa mutta sitten kysyin että olisiko nyt sen pullan paikka?

Naurahdit hieman ja sanoit ettet ollut ikinä tuntenut tälläistä kiimaa tai ihastusta ketään kohtaan, punastelin hiukan ja kysyin että olitko tosissasi? Luulin että tämä oli vain seksiä ja että olit oikeasti hetero mies joka oli komein sotilas ikinä. Nauroit nyt kovemmin ja kuiskasit korvaani;

Olen aina halunnut tulla puhumaan kanssasi mutta en ollut uskaltautunut siksi annoin sinulle pallon ja nyt tässä sitä ollaan.

Olimme maannet vierekkäin useamman tunnin ennen kuin nousimme alastomina pesemään toistemme saannokset pois, istuimme pöytään ja tarjosin sinulle luvatut leivokseni mutta niiden jälkeen otimme uudestaan hiukan erillaisella tavalla höystettynä. Otimme uudet kuviot ja uudet panot täysin uudella taholla.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute