Koodi-puhelin
Vaihtoehto maksu
Marko

Markoa ärsytti ettei hänellä ollut varaa lähteä minnekään ja ainoa asia johon varat riittivät oli pieni limu. Haikein mielin Marko suunnisti itsensä läheisen puiston penkille ja riisui paidan ja paljasti tuon nuoren miehen atleettisen vartalon auringon ottoon. Limua hörppiessä hänen viereen istahti kaupungin vanha muori ja kysyikin Markolta.

"Miksi sinä täällä yksin istua kökötät?"

Marko kertoi muorille murheensa hieman hämmentyneenä.

"Tiesitkös nuorimies" Muori aloitti. "Silloin kun minä olin nuori kun ei ollut rahaa matkaan niin minä nuorena tyttönä se liftasin" Tämän sanottua muori hymyili ja jatkoi matkaansa.

Marko jäi hörppimään limunsa loppuun ja rohkaistui "Hitto sen teen!"

Puolilta päivin Marko suuntasikin moottoritien kiihdytys kaistalle johtavaan risteykseen peukalo pystyssä. Aika vieri ja autot vain ohittivat hänet, ei auttanut edes hänen paidaton ruumminsa. Kun kello löi jo yksi hopeinen Mazda pysähty vihdoin hänen kohdaalle. Auton apukusikin ikkuna aukesi ja kuljettaja huudahti
"Minne olet menossa?"
"Ruissiin ois tarkotus" Marko vastasi
"Oho!? se on aika perkeleen kaukana poika" mies naurahti hämentyneenä.
"joo, niin on mut kuha ees pääsis sinne päin" Marko heitti.
"noh suunta on oikee hyppää kyytii" mies ehdotti.

Kauaakaan Marko ei pohtinut vaan hyppäsi saman tien autoon. Mies hymyili Markolle tämän istuessa apukuskin paikalle. "Olitko kauanki tossa, meinaan että rusketus on kohdillaan". "No kyllä siinä tais tunti tultua seistä" Marko murisi.

Matka jatkui ja aina välillä kuski Kimmo katsoi Markon hiestä kimaltelevaa keho ja tunsi sykähdyksi housuissaan. "Oi mikä näky tuo nuori mies oli ja voi kun pääsisin kesyttämään tuon" Kimmo himoitsi mielessään. Marko katseli omassa rauhassa maisemia onnelisen tietämättömänä vieressä tapahtuvasta fantasioinnista. Vaikka Markolla oli käynyt mielessä aikoinaan miehen kanssa seksi ei hän ollut koskaan sitä kokeillut.
"Noh kohta ollaan siinä missä meijän tiet eroo" Kimmo aloitti hieman surullisena.
"Ai no hitto, kait mä joudun taas tien vieree nököttää" Marko tokaisi.
"Tietysti korvausta vastaan voisin auttaa nuorta miestä hädässä" Kimmo sanoi.
"No mulla ei kyl oo rahaa pennin hyrrää? Marko sanoi surullisena.
"Okei, no miten olisi vaihtoehtoinen maksu tapa? lähinnä pieni palvelus." Kimmo ajoi samalla levähdyspaikalle ja pysytti auton.
"vaihtoehtonen tapa..." empi Marko. "Mikä se semmonen on?"
"Hyvä kun kysyit." Kimmo hymyili ja kaikki fantasiat tulvi mieleen, jota matkalla kimmo oli hautonut.
"Jos sä autat mua niin mä autan sua" Kimmo virnuili.
"Mitä apua sä meinaat?" Marko kysyi hieman peloissaan.

Kimmo tarttui samalla Markon käteen ja siirsi sen housujen päälle. Marko veti käden pois. "mitä helvettiä sä teet?"
"Älä ny viitti poika! Mä voin jättää sut tähä ja sä voit oottaa seuraavaa autoa, herra tietää kuinka kauan TAI sä voit antaa mulle pienen käsityön." Kimmo ehdotti hymyillen.
"Emmä oo mikää homo" Marko ärähti.
"Ei sun tarvii homo olla, eikä tästä saa kukaan koskaan tietää. Sä vaan pääset yksikertasesti mihin piti" Kimmo vastasi vakuuttavasti.
"Eli pelkkä runkku ja mä pääsen ruissii?" Marko kysy tarkentaen.
Kimmon ilme syttyi poika oli kiinnostunu. " just nii ja se jää meijä väliseks." Kimmo siirsi uudestaan Markon käden housuilleen.

"avaa ne housus si. Vedän sua käteen siinä se" marko tiuskas.
Kimmo avasi vyön ja tiputti housut alemmaks. Kimmon puoli veltto kalu pönötti paljaana markon silmien edessä. Se oli ehdottomasti paksuin mitä hän oli nähnyt livenä (ei sillä että hän olisi katsellut).
"kato si ettei kukaa tuu tänne ja jos tulee varotat si!!" marko ärähti ja otti kiinni Kimmon kalusta toisella kädellä. Ote oli löysä ja muutenkin kokematon, liike oli hidas edes taas. "Ota tiukempi ote" Kimmo kuiskasi. Marko hukasi ja tiukensi otettaan. Aluksi Marko katsoi ulos ikkunasta, mutta kädessä paisuva, kova ja lämmin möhkäle herättikin uteliasuutta. Markon katse kääntyi Kimmon kulliin jonka esinahka liikkui kuivalla terskalla hitaasti edes ja jälleen taas. Marko tunsi jäntevän kullin kovuuden ja puristi hiukan lisää. mutta piti tahdin hitaana. Yht äkkiä hän olikin nauliintunut katsomaan Kimmon juhlakunnossa olevaa kullia.

Kimmo tajusi Markon himokkaan katseen. "Poika jos se noin kiinnostaa nii tuu lähemmäks!"
"hyi enkä" marko säikähti
"Hei, mä nään miten sä himoitset tätä" Kimmo sanoi samalla jännitäen kulliaan.
"Ime mua poju" Kimmo sanoin miehekkäästi ja otti Markon niskasta ja toi pään lähemmäksi.
Marko oli jo niin lähellä että haistoi Kimmon kiiman tuosta runkatusta kullista. Haju kiihoitti markoa yllätykseksi. "tästä ei puhuta!".

Marko nosti Kimmon kalun pystyyn ja tarkasteli sitä läheltä. Paksu ja suonikas kulli kutsui marko maistamaan. Marko työnsi kielensä kullin juureen ja nuoli itsensä terskaa kohti. Ylös päästyään Marko antoi märän suudelman terskalle ja maistoi kimmon kuuman suolaisen nesteen. Markon pitäessä Kimmon terskaa huulillaan, hän tunsi kuinka Kimmo pyrki työntymään syvemmälle suuhun. Kimmon avulla Marko alkoi imeä tuota paksua kyrpää aluksi vain vähän yli terskan. Samalla kimmo alkoi huokailla miehekkäästi ja Marko tunsi pieniä sykkeitä kyrvässä. Marko vei kalun pois suusta ja katsoi kimmoa. "etkai sä oo tulossa?" Marko kysyi hädissään. "emmä spermaa niele."
"Ota poika rauhassa en tuu vielä" Kimmon rauhallinen ääni sanoi. "Mennään tohon taakke" kimmo ehdotti.

Kun molemmat oli takana Mazdan tilauton suuruus paljastui. Kimmo otti pienen taka keno asennon ja Marko suunnisti kontillaan jalkojen väliin.

Kimmo otti Markon päästä kiinni toisella kädellä ja toisella kullista. Marko jäi suu ammollaan odottamaan mitä käy ja nosti katseensa kimmon silmiin. "just noin poika kato mua" Kimmo ähisi. Kimmo läskäsi Markon poskea vasten kyrpää pari kertaa ja käytti sitä hänen suussa. Lopuksi laski suuren kullinsa lepäämään Markon naamalla tämän samalla nuolessa Kimmon kiveksiä. Katsekontaktista huokui kiima. Marko otti ohjat taas ja siirsi kyrvän sivuttain ja laittoi sivuuttain huulet kullille liukuen ylös ja alas. Välillä huulten koskiessa terskaan marko käytti terskaan suussaan kokonaan. Kimmo ähki miehekkäästi välillä käskien lisäämään tahtia. Marko alkoi imeä kyrpää nopeasti ja niin syvälle kuin voi. Kimmo piti Markon taka raivosta katsoen tämän työskentelyä. "Hei poika tiputa housut!" kimmo käskytti! "EN! siihen vedän rajan" marko huudahti.

Marko tunsi kimmon vahvat kädet ympärillään ja ne nostivat hänet väkisin ylös. " Mä piirrän rajat täällä!" Kimmon ääni sanoi. Johtuiko äänestä vai puhtaasti kiiman herättämistä fantasioista Marko käänty ja laski housut. " sä oot mun narttu poika. Sun palkkio on mun kyrpä! eiks vaa" Kimmon miehekäs ääni komensi. "joo!" Marko ulisi ajatellen miten tähän oli tultu. Kimmo otti vahva otteen markon lantiosta ja siirsi itseeän lähemmäksi. Marko tunsi kuuman ja valtavan terskan anuksellaan. "varovasti!" marko kiljahti. "hiljaa!" kimmo ärähti. Kimmo sylkäisi pari kertaa anukselle ja kyrväälleen liukasteeksi ennen kuin työntyi hiljaa mutta määrätietoisesti sisään. Kimmo tuhahtelli tiukan nuorenmiehen anuksen puristukesta ja Marko huohotti tuon miehen valtavan kullin tuomasta paineesta.

Hiljalleen kimmo lisäsi tahtia ja markon huohotus kiihtyi. Marko tunsi anuksensa miltein repeävän kullin voimasta ja silti hän toivoi kimmon lisäävän tahtia. Kimmon miehekkäät otteet kiihottivat markoa joka oli alistunut täysin. Kimmo paukutti koko ajan kovempaa ja voimakkaampaa kullia markon anukseen.

Jälleen marko tunsi tuon voimakkaan määrätietoisen otteen joka heitti hänet ymäpi jälleen. " ime sitä! " Kimmo huusi. Marko totteli ja alkoi imeä jälleen tuota iso, suonikkaampaa, kiimaista kullia. Kimmon ote markon päästä tiukkeni ja rytmi koveni. "se on siin iso" ja "mä haluun sut mun suuhun" oli ainoat asiat mitkä Marko mumisi imiessään. Lopuksi Marko tunsi kuinka kyrpä koveni täysin samalla Markon suu täyttyi lämpimästä nesteestä. kimmo karjahti ja alkoi huohottaa. Spermaa tuli ja tuli Marko ei saanut pidettyä sitä suusaan ja puklasi sen tahmean lämpimän mällin Kimmon kullille. "Sä siivot ton poika" kimmo naurahti ja otti Markon päästä ja kyrväästään kiinni. Marko avasi suunsa ja nuoli spermat ja imi sykkivää jättiläistä.

Lopuksi kimmo antoi korttinsa ja sanoi " soita jos tarviit kyytiä"

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute