Koodi-puhelin
Aleksi II
kesäpoika

Pian me tultiin Aleksin talolle. Me noustiin portaita neljänteen kerrokseen, sillä talossa ei ollut hissiä. Mä seurasin Aleksia ovelle ja tsekkasin samalla sukunimen kundin postiluukusta. Asunnossa jätkä potki kengät jaloistaan ja mä katselin, miten se käveli keittiöön. Mä jäin eteiseen.
- Laita vaa ovi kiinni, kundi huikkasi. – Otatsä vaiks kahvii?
- Voisin mä yhden kupin ottaa, mä vastasin, suljin oven ja otin kengät pois. Mä kävelin Aleksin
asuntoon ja katselin ympärilleni. Se oli avokeittiöllinen yksiö. Oli siinä parvekekin. Aleksi mittasi kahvia keittimeen. Se vilkaisi muhun ja hymyili, ja samassa mä huomasin sen ottaneen lippiksensä ja blehansa pois. Ja siis voi vittu kun se jätkä oli hyvännäköinen. Hetken aikaa mä vain tuijotin. Aleksilla oli tummat hiukset, tummat silmät ja niin komeat piirteet kaikkialla niiden ympärillä, ettei se tosiaan ollut se luuseri, joksi se oli itseään aiemmin nimittänyt. Kundi ei hämääntynyt mun tahdottomasta tuijotuksesta, vaan laski kahvin ja mitan käsistään ja tuli mun luo.
- Haluutsä ottaa paidan pois, se on ihan hikinen, Aleksi sanoi ja tarttui mun paitaan. Se ei vaikuttanut enää lainkaan niin humalaiselta. Mä en kyennyt reagoimaan mitenkään. Mä vain seisoin kun idiootti Aleksin hypistellessä mun paidan helmaa käsissään. Jätkä hymyili mulle taas vinosti, ja nyt ilman aurinkolaseja mä näin jätkän koko ilmeen. Mä en ollut aiemmin tajunnut, miten seksikäs hymy se oli.
- Ei oo mitään hätää hei, kundi sanoi ja vei kätensä mun hiuksiin. Sitten se toi huulensa ihan kiinni mun huuliin, mutta ei kuitenkaan suudellut.
– Tuu suihkuun mun kaa. Sä oot ihan hikinen.
Vastausta odottamatta Aleksi otti mua kädestä ja lähti vetämään kanssaan kylppäriin. Mä vain menin. Kylppärissä Aleksi heitti paitansa pois. Mä tuijotin. Sitten se veti kerralla alas shortsit, bokserit ja sukat. Mä tuijotin löysää, jalkojen välissä heiluvaa kalua. Mä avasin suuni sanoakseni jotain, mutta mitään ei tullut. Aleksi hymyili taas sitä hymyään, meni suihkuun ja laittoi veden valumaan. Jätkä kastui ja haroi tukkaansa taakse. Mä aloin avata epämääräisesti shortsejani. Mä pudotin ne nilkkoihin, kuulin taskussa olevan kännykän kolahtavan kaakelilattiaan. Sitten mä heitin pois paidan ja bokserit, viimeiseksi sukat. Aleksi katseli mun hoikkaa mutta jäntevää kroppaa, jonka lihakset oli lähinnä lapsuuden urheilutaustan ja satunnaisten kotitreenien tulosta. Mä sain kundilta taas yhden sellaisen hymyn, ja se hiveli mun itsetuntoa. Mä menin sen seuraksi suihkuun. Viileä vesi tuntui hyvältä, mutta vielä paremmalta tuntui se, kun Aleksi sulki mut syliinsä. Mun kalu osui kundin kaluun ja mä vähän äännähdin. Mä en millään meinannut tajuta tilannetta.
- Pestään tää hiki pois, Aleksi mumisi mun korvaan. Toisen miehen lihaksikas kroppa tuntui ihan
helvetin kiihottavalta. Mä kiersin vähän arasti käteni kundin kaulan ympärille. Se oli mulle ihan uusi tilanne. Aleksi sen sijaan juoksutti hitaasti ja tottuneesti käsiään mun selällä, vieden ne sitten mun perseelle. Mä vähän jännityin ja Aleksi puristi mun pakaroita. Se huokaisi mun korvaan, ja mä tunsin sen kalun sykkeet mun reittä vasten. Vehje tuntui aika isolta. Mulla itselläni ei stondannut, ja Aleksi huomasi sen.
- Ootsä ihan ok, se kysyi multa ja katsoi mua silmiin. – Ei täs oo mitään hätää.
Aleksi siveli mun kasvoja ja se tuntui hyvältä. Mä rentouduin vähän ja hymyilin varovasti. Aleksi tuli lähemmäs, painoi huulensa mun huulille ja työnsi kielensä mun suuhun. Se oli ihan helvetin kiihottavaa, ja mä tunsin vihdoin eloa mun kalussa. Suudelma kesti kauan, ja sinä aikana Aleksi vei kätensä mun kullille ja veteli sitä muutaman kerran. Mä ähkäisin jätkän suuta vasten ja tunsin, miten Aleksin suupielet vetivät ylöspäin. Vieraat sormet tuntuivat ihanilta mun esinahalla. Samassa Aleksi veti kuitenkin kätensä pois, ja mä tajusin sen taikovan jostain pesusienen ja suihkusaippuaa. Sitten jätkä alkoi pestä mua. Se pesi mun kalun ja mun yläkropan. Sitten se käänsi mut ympäri ja alkoi pestä mun selkää. Mulla oli vähän suojaton olo kullin osuessa aina välillä mun pakaraan, mutta tavallaan se oli kiihottavaa. Mä vein käteni kalulleni ja runkkasin vähän.

Kun Aleksi siirtyi pesemään mun pakaroita, mun koko kroppa jäykistyi. Kundi siveli sormellaan mun vakoa, ja uusi tunne oli vieras, outo ja kiihottavakin. Aleksi suuteli mun niskaa ja hengitti raskaasti mun korvaan. Sen enempää se ei tehnyt, vaan hetken päästä me lopetettiin suihkuttelu. Aleksi kuivasi mut samalla pyyhkeellä kuin itsensä ja veti mut alasti perässään olkkariin. Siellä jätkä tönäisi mut sängylleen ja tuijotti mua. Mä makasin siinä ihan sen armoilla, kyrpä puolittain seisten ja kiima ja pelko taistellen sekavina mun päässä. Aleksi kapusi itsevarmasti mun päälle, painoi mun ranteet tiukasti vasten sänkyä ja työnsi taas kielensä mun suuhun. Se painoi lantiotaan mua vasten, ja mä tunsin sen kalun jo valuttavan kiimalimaa mun karvoituksen sekaan. Jätkä hinkkasi itseään pienesti muhun, ja mun kalu sai siitä osansa. Pian mä tunsin, miten mun kulli kasvoi täyteen mittaansa. Aleksin kuuma suu sai sekin mut pikkuhiljaa rentoutumaan. Se hellänsi vähän otettaan mun käsivarsista.
- Sä oot niin söpö jätkä, Aleksi kuiski mun suuta vasten. Mä mumisin jotain sekavaa vastaukseksi, ja Aleksi kohottautui. Se katsoi mua suoraan silmiin ja mä menin ihan sijoltani. Samassa jätkä alkoi suudella mun leukaa, kaulaa, vatsaa, alavatsaa. Mä tärisin ja huokailin hallitsemattomasti, kalu koveni entisestään. Mä tunsin kuuman tuulen mun karvoituksessa, sitten munalla. Mä haukoin henkeäni kielen kosketellessa mun kalua. Mä purin huultani kullini upotessa miehen kuumaan suuhun. Mä katsoin kiimasta sekavana Aleksin imemistä ja musta tuntui, että mä tulisin minä hetkenä hyvänsä. Jätkä vei kätensä mun palleille, pyöritteli niitä käsissään. Mä en voinut muuta kuin voihkia. Mun kalu upposi suuhun välillä kokonaan. Välillä kieli taas kiersi hieroen mun terskaa. Hampaita ei tuntunut lainkaan. Mä pelkäsin oikeasti sekoavani, ja juuri, kun mä olin aikeissa flipata täysin, Aleksi lopetti. Se hyökkäsi kiimaisena mun suulle ja suuteli mua. Mä vastasin liki tajuttomana. Sitten kundi nuolaisi sormeaan ja vei sen mun pakaroiden väliin. Mä huohotin sormen soutaessa vaossa, Aleksin kalu seisoi kivikovana mun reittä vasten. Kundi levitti yhdellä kädellä mun pakaroita ja painoi vihdoin sormellaan suoraan mun reikää. Mä inahdin ja Aleksi huokaisi. Jätkä suorastaan värisi kiimasta.
- Ei vittu kun mä tykkään kun reikä on sheivattu ja silee, se kähisi mulle. Mua halutti niin että
munaan sattui. Aleksi painoi sormeaan mun reikää vasten. Se tuntui hyvältä. Sitten kundi painoi hitaasti vähän kovempaa, aikeissa mennä mun sisään. Paniikki iski niin nopeasti ettei sitä ehtinyt tajuta. Hämärästi mä vain tunsin, miten kaikki mun rintakehän toiminnot lakkasivat.
- Hei mä en oo varma haluunks mä, mä sain sanotuksi kiimani keskeltä.
- Kyl mä nuolen ja sormetan sua eka, Aleksi mumisi. Voi helvetti kun se kuulosti hyvältä.
- En mä silti haluu, mä sanoin ja tartuin Aleksin käteen siirtäen sen pois. Jätkä kohottautui vähän ja tuijotti mua. Se ei ihan oikeasti tajunnut, mitä tapahtui. Mua hävetti. Aleksi tuijotti.
- Sori. Mä en vaan haluu. Mä voin kyl ottaa sulta suihin.
- Ootsä neitsyt?
Mua hävetti kahta kauheammin. Mä nyökkäsin liki huomaamattomasti. Aleksi katsoi mua ja sen silmiin syttyi outo, melkein pelottava palo. Se vei kätensä takaisin mun perseelle, levitti mun pakaroita ja kosketti sormellaan mun reikää. Se paineli sitä vähän ja se tuntui hyvältä, kundi ei enää yrittänyt työntää sitä sisään. Sen hengitys kiihtyi sen hyväillessä mun aukkoa.
- Ootsä varma et sä et haluu? Mä lupaan et ei satu.
- En mä haluu. Sori oikeesti.
Aleksi oli hetken hiljaa. Se tarkasteli mun kasvoja ja kykeni sitten hymyilemään vähän. Se kumartui lähemmäs ja suuteli mun poskea.
- Ei se hei mitään, muru.
Huojennus salli mun jälleen hengittää. Mä kohottauduin ja vilkaisin kundin kalua, joka seisoi edelleen. Siinä samassa mä hyökkäsin munalle ja otin sen mitään ajattelematta suuhuni. Jätkä älähti.
- Varo hampaita!
Mä kolhin Aleksia vielä hetken ennen kuin tajusin painaa huulet hampaiden päälle. Sitten mä vaan imin ja liikuin, ja Aleksi alkoi selvästi vähän tykätä. Mä yritin kerätä sylkeä suuhuni, niin kuin Aleksikin oli tehnyt, ja hyväillä terskaa kielen avulla. Suihinotto oli kivaa. Miehen kalu tuntui hyvältä suussa. Pian Aleksi painoi mut takaisin selälleni. Mä vähän ihmettelin, mutta sitten jätkä tuli kuusysiin mun päälle. Mun kalu katosi taas taitavaan suuhun, ja mä itse tartuin Aleksin vehkeeseen ja nuolin varovasti isoja palleja. Kundi piti siitä ja ynähteli suu täynnä munaa. Mun oli vaikea keskittyä mihinkään jätkän hoidellessa taitavasti mun kalua. Se oli taivas. Jossain vaiheessa mä tunsin, miten Aleksin käsi alkoi taas etsiytyä mun vakoon. Kostea sormi painoi mun reikää, mutta ei taaskaan yrittänyt mitään sen enempää. Aleksin hieronta tuntui hyvältä, ihan kuin mä oisin jotenkin saanut lisää kiihoketta sen sormesta. Jossain vaiheessa musta alkoi tuntua, etten mä enää kestä. Nautinto oli liian suuri, ja mä lopetin Aleksien pallien nuolemisen.
- Mä en kestä, mä voihkaisin, ja Aleksi aloitti kovemman imun. Sormi hinkkasi mun reikää täysillä, ja
mä en voinut muuta kuin voihkia. Tuntui sairaan hyvältä, mulla oli täysi työ pysyä aloillani. Mä tunsin jo orkun lähestyvän, ekan orkkuni toisen ihmisen kanssa. Mä valitin yhä kovempaa, upotin kynteni patjaan ja sitten lähti. Aleksi kiristi huulensa äärimmilleen mun ympärille niin, etten mä voinut juuri liikua. Mä tärisin kuin horkassa sanomattoman hyvän olon tunteen varastaessa mun kropan ja tyhjentäessä mun pallit toisen kundin suuhun. Mä tunsin, miten mun reikä sykki Aleksin sormea vasten, miten mun päässä kohisi. Mä laukesin valittaen jätkän kielelle vähän ennen kuutta aamulla.

Laukeamiseni jälkeen mä makasin sängyllä voimattomana, kaikki aistit turtuneina. Aleksi kääntyi kasvot muhun päin kyrpä edelleen tanassa. Mä näin, miten se nieli mun spermat. Sitten jätkä käänsi mut ympäri ja kouraisi mun persettä. Se läimäytti mua pari kertaa pakaralle saaden mut inahtamaan, mä kuulin runkkaamisesta aiheutuvan litinän. Jätkä levitteli toisella kädellä mun pakaroita ja hieroi mun reikää. Mä käänsin päätäni ja näin kundin maanisen ilmeen. Mä työnsin persettäni paremmin tarjolle, ja Aleksi kiroili äänettömästi hampaittensa välistä. Mä tiesin, miten sen teki mieli työntää munansa sisään, mutta se ei tehnyt sitä. Sen sijaan se runkkasi kuin vimmattu isoa, kiimalimaa valuvaa kulliaan ja hieroi sormellaan mun sileää reikää. Mä näin, miten kundin vatsalihakset ja oikea hauis supistelivat. Aleksi näytti tosi hyvältä ja mä tiesin, että se tulisi pian. Samassa jätkän suu vääristyi vähän, se sulki pakonomaisesti silmänsä ja päästi suustaan katkonaisia huudahduksia. Kundi avasi silmänsä juuri sopivasti nähdäkseen, miten sen mällit sykkivät mun perseelle. Sitten jätkä lysähti mun päälle ottaen vastaan vain vasemmalla kädellään.
- Ei jumalauta, se huokaili.
Mä olin niin uupunut etten jaksanut sanoa mitään. Mä tunsin muutamia väsyneitä suukkoja mun niskassa ja poskilla, mutten saanut edes hymyä aikaan. Me maattiin siinä aikamme päällekkäin. Sitten Aleksi alkoi varovasti nousta. Se auttoi mutkin ylös ja me mentiin takaisin suihkuun mitään puhumatta. Viileä vesi tuntui vielä paremmalta kuin ekan suihkun aikana. Pian Aleksi otti meille pyyhkeet ja me mentiin väsyneinä takaisin olkkariin. Mä istuin sängylle ja Aleksi laittoi vihdoin kahvin tippumaan. Se katseli mua raukeana keittiöstä.
- Onks sulla muuten ne rahat? mä kysyin nyt kun muistin.
- Joo, Aleksi sanoi. Se meni takaisin kylppäriin ja palasi sieltä shortsiensa kanssa. Niiden taskusta se
otti lompakkonsa, josta se kaivoi kakseurosen. Se heitti sen mulle ja hymyili vinosti.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute