Koodi-puhelin
Poikahuora / part 2
ville BTM

... Sain TODELLAKIN tehdä työtä oman identiteettini kanssa, miten pitkälle olin/ olen menossa kiimasten sonnien kanssa.. ja tiesin kyllä samalla että tästä ei ole paluuta- mut tullaan nussimaan Niin perusteellisesti ja kunnolla että tiedän olleeni todellakin "poikahuorana"

Miehet eivät missään minessä käyttäneet nimiä toisistaan, enkä ollut täysin varma oliko tuo ukkomiehen, "lääkärin" korvaani kuiskaama neljä miestä tosi, vai oliko heitä enemmänkin.. sain samantien munaa suuhun.. ensimmäinen mies tuntui melkoisen laihalta, mutta ihan muhkealla kyrvällä varustettu.

lekuri touhusi ja rasvasi persereikääni mitä innokkaimmin ja välillä nuoli sitä syvältä..

Miehet sormeilivat reikääni ja sain välillä mojovan läimäyksen avokämmelellä pakaroilleni. Annoin miesten tehdä ihan mitä halusivatkaan.

Ensimmäinen sonni alkoi työntämään parruaan sisään.. pistin luontaisesti vähän vastaan, mutta vastustelu lopetettiin tykkänään käskemällä avaamaan vitun huorareikä kunnolla ja ottamaan munaa syvälle-
PYLLISTÄ HUORÄ.. ANNA REIKÄÄ.. OTA PARRUA SISÄÄN SAATANAN JAKORASIA!!

Joku miehistä antoi poppepulloa nenäni alle- ja wouuuuh...
Päässäni vain suhisi hetken ja olin valmis naitavaksi.. ottamaan vittu vaikka kaikki miehet kerralla perseeseeni!!
Ja kyllä munaa tulikin, en jossainvaiheessa enää täysin ollut tilanteen tasalla.. persettäni ja suutani rassattiin ja hoonattiin siihen malliin.. kyrvät turposivat suussani ja poikapilluani täytettiin tunnon A- luokan lihalla!

Erityisesti yksi sonneista oli hyvin rivosuinen ja nimitteli jatkuvasti mitä rivoimmilla nimityksillä- lisäten selvästi sekä itseni ja muitten miesten kiimaan,, jätkällä oli kaikenlisäksi valtava, yli 20sentin KYRPÄ. ISOLLA terskalla ja kunnon paksu varsi-- sain ja otinkin sitä alun kivun ja kivistelyn jälkeen kunnolla sisään.. sulkijalihakseni oli tiukka ja anaali.. tunnelini lihaisa.. miehet nauttivat sen mehukkaista antimista ja sain lientä lisää liukasteeksi.-.

Olo oli niin huoran.. poikaa pantiin halvalla, joku miehistä oli tunkemassa 2 euron kolikkoa mulle reikään. . pano-automaatti! iloreikä- Vitun huoraperse..
Miehet nussivat noin tunnin verran ihan täysillä,, alkulämmitet olivat jääneet melkoiset vähäisiksi.. lähinnä nuo läimäyttelyt ja nuolemiset ja munansyötöt..
Lääkäri sanoi että kohta pieni tauko.. pari liikemiestä joutuvat jo lähtemään takaisn palavereihin,, kassit tyhjennettyinä pariinkin otteeseen.. ilmeet varsin maireina.. juuri huorapersettä saaneina!

Poppe. seksi. kyrvät.spermat, miesten voimaksa testosteroni jne,, olivat sekoittaneet pääni täysin..

lopusta muistin jälkikäteen vain sen että oli yltäpäältä spermassa, kyrvän maku paksusti suussani ja minut oli käännetty selälleni.. Koko aktisession aikana olin ollut vatsallani. valkoiset brieffit ensin nilkoissa, kunnes nekin olivat hävinneet.. ja jalkani oli levitetty kunnolla- ottamaan miestä kunnolla- takaapäin. koirana.. poikapilluna- Vittu!

Selinmakuulla ollessani oli sidekkin viellä onneksi silmieni peitossa- jotenkin koko ylikiimainen sessio oli silti minulle niin uutta- pelottavaakin, ja tunsin itseni todella alhaiseksi huorapojaksi- mennä nyt antamaan sidottuna persettä täysin tuntemettomille miehille-oikein jakorasia!
Popella ja alkuun saamallani alkoholipaukulla oli toki oma estoja vapauttava vaikutus.. ihanaa.

Yksi jäljelle jääneistä miehistä totesi ääneen että HITTO,huorajätkä näyttää olevan viellä aivan kiimassa-
totta , en ollut lauennut kuin kerran kokoaikana.. oli pinnistellyt ja hyvä niin sillä persettä on helpompaa antaa kun on itse viellä kiimanhuipussaan..
Jalkani nostettiin hieman ylemmäksi ja lääkäri ilmeisesti antoi kylmältä ja samalla ihanan viileältä tuntuvaa liukkaria perssilmälleni.. seuraavaski mut raiskattiin isolla dildolla! jokainen miehistä survoi ja runttasi sitä sisääni vuorotellen ja pilkkasivat miten poikareikäni oli ihanan auki ja niin vastaanottavainen.

lopulta pääsin sitten lääkärintarkastukseen, kun sonnit olivat kaikki lähteneet.

Lekuri sormeili hellästi ja Ah- niin irstaasti puhkinussittua anustani.

Elämäni kokemus- Miehet todellakin raiskasivat mut!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute