Koodi-puhelin
Naval Base
matkaaja

Työmatkani suuntautui omasta mielestäni tylsään amerikkalaiseen kaupunkiin, SanDiegoon. En tiennyt kaupungista mitään muuta, kuin että se sijaitsi aivan Meksikon rajalla. Ja sen myötä kaupungissa olisi laajahko lationväestö. Kuinka tietämätön olinkaan! Kaupungissa oli yksi USA:n suurimmista merivoimien satamista, lukuisa määrä yliopistoja, isoin merijalkaväen sairaala, paljon dataliikenne-yrityksiä… ja oma homokaupunginosa.
Työnantajani (tietystikin matkatoimisto) oli varannut minulle hotellin kaupungin liikekeskustasta, mitäänsanomaton massaasujaimisto Hilton-tyyliin. Mutta näkymä 14. kerroksesta Tyynelle valtamerelle kyllä oli huikea. Ja hotellin portieerit ja vastaanoton miehitys oli valikoitu melkein kuin kuvastosta. Tuskin oli päässyt huoneeseeni, kun jo kirjauduin langattomaan verkkoon ja appseista Grinder päälle paikkatietojen kera. Olin jo lentomatkan aikana hekumoinut ajatuksella, että saisin kokea seuraavan 10 päivän aikana reippaasta seksistä sotilaiden kanssa. Ja olin surffannut videoliikkeet, kruisailupaikat ja saunat läpikotaisin ja tehnyt päässäni mielikuvituksellisia läpikotaisen kuumia suunnitelmia. Tosin nyt kroppaani verotti lähes 25 t matkustus ja muutama harmillinen koneen vaihto - onneksi matkatavarat olivat tulleet perille!
Rentouttavan runsaan lämpimän 'sadesuihkun' alla itseäni hemmotellen kuulin puhelimeni piippailevan pariin otteeseen ja uskomatonta kyllä maltoin suihkuttaa itseni valmiiksi. Lämpimään paksuun kylpytakkiin kääriytyminen tuntui lähes taivaalliselta lennon ja suihkun jälkeen. Riensin tarkistamaan valtameren näkymää ihaillessani Grinderin viestejä. Ensimmäinen oli vantteran näköiseltä kaljupäältä, joka oli liittänyt heti ensimmäiseen tervehdykseen kuvan karvattomasta perseestään sekä sivuprofiilin, josta voi vain aavistella kalun kokoa. Mies sanoi olevansa 30-vuotias. Ja etäisyys minuun oli 57 m, No, eihän Grinderin navi-lukemaan ole paljoa luottaminen. Toinen viesti oli 40 v mieheltä, joka oli enemmän latino kuin kaukaasialaista rotua, ei ollenkaan mitättömän näköinen top-mieheksi leimautunut komistus. Kauhia vaiva vaan muuttaa paunoja ja tuumia tutuimmiksi mitoiksi. Onneksi on appsi siihenkin, heh heh. Nro 2 halusi drinksu-seuraa vielä illalla. No kello oli nyt myöhäistä iltapäivää, enkä aikonut kyllä vielä nukkua. Sehän olisi pahinta jetlagin hoitoa. Vastasin asuvani hotellissa ja olevani työmatkalla. Miehn työpaikka ei ollut kuin parin korttelin päässä ja hän toki tiesi hotellini. Samassa kuitenkin sain uuden piippauksen herralta nro 1, viestissä oli kuva stondikseen ponnahtavasta kiimalimasta kiiltävästä kalusta. Miehn pallit eivät nekään olleet huonot, ei ollenkaan. Ja heti perään uusi viesti: haluatko imeä? Olin juuri vastaamassa nro 2:n viestiin, että drinkit sopisivat oikein mainiosti myöhemmin illalla. Ja silmänräpäystä nopeammin häneltä tuli pyyntö näyttää itsestäni kroppakuvaa; kasvokuvanhan minulla oli profiilissani. Oma kaluni oli innoissaan ja tunsin reidelleni kehittyvästä kosteikosta - olenhan reilusti kiimalimaa valuttava mies.
Vastasin nro 1:lle, että huoneeni oli 1428, kolme koputusta olisi merkki hänestä. Ja samaan aikaan nro 2 huokaili rennolta näyttävän vartaloni perään. Olin hieman yllättynyt, mutta tietyllä tavalla ylpeä, että amerikkalainen oli niinkin selkeästi kiinnostunut iha tuikitavallisesta suomalaisesta miehestä. En kait sittenkään ollut hassumpi ilmestys kaikkien noiden treenattujen nimimerkkien joukossa! Hän ehdotti klo 19 hotellin aulabaaria, enkä voinut muuta kuin hyväksyä.
Ja siinä samassa kolme napakkaa koputusta ulko-ovelta. Pulssini nousi heti parillakymmenellä lyönnillä ja meinasin kompuroida kylpytakin nauhaan tuolilta noustessani. Hieman meteliä ja ponkaisin kohti ovea. Samalla kuin sain oven auki yritin toisella kädellä saada aukilevähtänyttä kylpytakkiani itseni suojaksi.
Uuh! Ovella seisoi todellinen pikkuadonis, vanttera kuin fan, vilkkuvat silmät, upea virnistys kasvoilla - urheilushorttsit ja T-paita ja salikengät… Todennäköisesti katseeni oli sviipannut miehen päälaelta jalkaterien kärkeen ja takaisin fiksoituen urheiluhousujen kohoumaan, koska mies iloisesti kysyi, kelpaisiko hän! Sain sanottua, tottakai ja pyysin anteeksi kompurointini aiheuttamaa meteliä. Ennenkuin olin ehtinyt sulkea oven hänen perässään oli mies nro 1 vetänyt t-paidan niskansa taakse ja laskemassa urheiluhousujaan. Pysäytin tuon alasvedon määrätietoisesti samalla laskeutuessani polvilleni kaverin eteen. Katseeni oli hänen navassaan eli olin kaveria pidempi, mutta ei kait hätää. Nuuhkaisin kohoumaa, tunnusteli sitä huulillani, leuallani, tartuin miehen nro 1 pakaroista ja puristin hänen lantiotaan kasvojani vasten! Mikä huumaava miehinen testosteronituoksu, puhdas sellainen, ja miten mallikkaasti miehn kyrpä sykki kasvojani vasten. Mies nro 1 vain seisoi ja antoi minun jumaloida kohtaloani. Mikä oli tietysti enemmän kuin massiivisesti kadehdittava! Nyt vedin urheiluhousut alaspäin ja jouduin auttamaan kivikovana seisovan tuppikullin housuista. Olin häkeltynyt näkemästäni: miehellä oli runsas esinhka ja sen aukosta alkoi valua hyvin paksu liisterimäinen kiimalimanoro. Mutta se oli niin paksua, että se pysyi vantteran paksuna juovana kalun päässä ja aah, aukaisin suuni ja annoin liman valua kielelleni. Katsoin ylöspäin ja vilkkusilmät katsoivat suoraan minuun ja kieleeni, jonka päälle limaa valui. Nostin päätäni kohti kyrpää ja otin esinahan huulteni väliin, juoksutin kieleni esinahan ja terskan väliin, toisella kädella tartuin kalun tyvestä kyrpää tukien ja pyöräytin kieleni esinahan alla. Miehn kädet tarttuivat päästäni, hän hyväili päälakeani, niskaani, hartioitani. Kehoni läpi syöksähti sähkömäisiä pikkuväristyksiä… Miehen nro 1 kalu sykähteli rytmisesti ja hän työnsi sitä syvemmälle nieluuni. Onneksi olen jo kouluni käynyt ja valmistunut kansainvälisestä BJ-korkeakoulusta mainioin arvosanoin. Suussani oli todennäköisesti 2346 kyrpä ja tiesin, että pystyisin antamaan tällekin erinomaisen kohtelun. Miehen nro 1 kaikki 19 senttiä oli kaikki nielussani, aiheutin siihen oman nieluni aaltoliikkeen ja tämä hämmensi selkeästi miehen.
- Mietn ihmeessä teet tuon? En ole koskaan tuntenut tuollaista imuliikettä kalullani, hän kommentoi.
Enhän minä saanut sanaa suustani, koska nieluni oli täynnä tuon adoniksen paksua kalua! Hipaisin hänen kivestensä alapintaa ja samalla mies jäykistyi ja tunsin valtaisan paineen nielussani. Mies yritti vetäytyä taaksepäin, mutta toinen käteni esti tuon vetäytymisen ja tunsin miehen nro 1 kalun puplauttavan viidennen kerran spermaa suoraan nieluuni. Annoin kaiken valua alaspäin, katseemme kohtasivat, miehen kädet pitivät päätäni paikallaan ja tunsin uusia sykähdyksiä ja nyt jo kielelläni niin tutun sperman maun.
Mies nro 1 oli häkeltynyt nopeasta laukeamisestaan.

Matkakertomukseni jatkuu juuri pian...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute