Koodi-puhelin
Mikan lääkärintarkastus
XXXwriter

Mika oli juuri 18 vuotta täytettyään istumassa koulunsa terveydenhoitajan tilojen odotushuoneessa. Mika tarvitsi lääkärin mielipidettä ajokelposuudesta ja olikin varannut ajan koululääkärille. Mikaa mietitytti tulevan tarkastuksen sisältö. Hän oli kuullut jo tarkastuksessa olleiota kavereilta, että munaa saattaapi joutua esittelemään ja että se tultaisiin läpikotaisesti tutkimaan. Mika sivutti nämä pelotteluna.

Ovi narahti auki, ja Mika pyydettiin aluksi terveydenhoitajan vastaanotolle. Naispuolinen erveydenhoitaja nimeltä Sanni pyysi Mikaa ottamaan hupparin pois päältä. "Mitataanpas se verenpaine ensin." terveydenhoitaja sanoi ja asetti mittarin Mikan käsivarteen ja totesi verenpaineen erinomaiseksi. Seuraavaksi hoitaja pyysikin Mikaa kävelemään vaa'alle ja painoa oli 62kg. Mika meni seuraavaksi mittanauhan alle ja pituudeksi mitattiin 180cm. Vielä tämän jälkeen hoitaja tutki kuulon ja näön, ja sanoi lähtevänsä nyt ja että läääkäri jatkaa tästä eteenpäin.

Ovea koputettiin ja terveydenhoitaja avasi napilla lukituksen ja lääkäri käveli sisälle. Lääkäri kätteli Mikaa ja esitellen itsensä Juhaksi. "Jätän teidät hoitamaan tämän loppuun" sanoi tervdeydenhoitaja lähtiessään. Juha oli noin viisikymppinen asiallisen oloinen henkilö.

"Istupa alas, Mika." sanoi lääkäri. Tämän jälkeen hän kyseli tavallisista asioista, kuten koulusta, kavereista, harrastuksista ja terveydentilasta. Kaikki olivat OK. "Nyt voisit riisuutua alushousuillesi, niin aloitetaan." lääkäri sanoi. Mika riisuikin farkkunsa, t-paitansa ja sukkansa pois. Mikalla oli päällään seksikkäät punavalkoraitaiset tiukat Armanin alushousut. Aluksi lääkäri tunnusteli Mikan kilpirauhasen, josta ei löytynyt mitään. Tämän jälkeen lääkäri käski Mikaa seisomaan ja olemaan selkä lääkäriä kohti ja koskettamaan varpaita sormillaan samalla kun lääkäri tutki selän. Tämän jälkeen lääkäri käski Mikan istumaan taas ja pienellä kumkvasaralla testasi raajojen reaktiot ja lampun avulla tutki silmät ja korvat. "Nousepa taas ylös." lääkäri käski auktoriteettisellä äänensävyllä ja tunnusteli Mikan mahan aluetta. Mika oli ko helpottunut, ettei muniin ole vielä kajottu ja ajatteli päässeensä pälkähästä, kun lääkäri sanoi "Seuravaksi kivestarkastus". Huhut olivatkin totta, Mika ajatteli tyrmistyneenä ja jännittyneenä. "Ei hemmetti joudunko antamaan noin vanhan miehen kosketella mun munaa?" Mika ajatteli.

"Slipaistaanpa nämä bokserit vähäsen alemmas, että päästään noihin kiveksiin käsiksi" sanoi lääkäri, kun otti kiinni Mikan bolserien sangoista vetäen ne polviin asti. Lääkäri aluksi katseli Mikan munia ja penistä, joka oli muuta ihoa huomattavasti tummempi ja paljaaksi ajeltu. "Ei hemmetti" Mika ajatteli. Nyt hänen munansa on aivan esillä, ja Mikaa nolotti sen pieni koko. "Älä huoli, tämä on ihan normaali juttu" totesi lääkäri huomattuaan Mikan jännityksen. Ilmassa meni viileä veto, jonka Mika tunsi menneensä kivespussinsa alta, kun lääkärin lämmin käsi otti otteen Mikan oikeasta kiveksestä. Aluksi lääkäri paineli sitä sormenpäillään jonkun kymmenen sekuntia tämän jälkeen siirtyen käymään sitä lävitse sormenpäillään noin minuutin ajaksi. Mika oli ihan hermona ja jännittyneenä koko hommasta. Olihan tämä ensimmäinen kerta, kun hänen munansa olivat lekurin tarkastuksessa. Pian lääkäri siirtyi Mikan vasenta kivestä tarkastelemaan ja aluksi paineli sitä ja sen jälkeen kävi sen lävitse sormenpäillään. Kivestarkastus tuntui hyvältä ja Mika kauhistuikin erektion saamisen ajatuksesta. Kivekset tarkastettuaan lääkäri sanoi, että seuraavaksi mitataan Mikan sukuelimistä mittoja tilastointia varten. Mika oli tyrmistynyt koko ajatuksesta. Varsinkin, kun hänellä on pienempi muna kuin keskiarvo on. Lääkäri otti kiinni (vielä) löysästä Mikan peniksestä, ja laittoi mitan Mikan peniksen tyveen ja mittasi tulokseksi 8cm ja ympärysmitaksi saman. "8cm. Lepotilassa peniksesi on pienikokoinen. Keskiarvo on 10cm." sanoi lääkäri kylmästi Mikalle. "Ei hitto ensiksi pitää joutua antamaan tuollaisen kosketella omaa munaa, ja tämän jälkeen vielä lisätä nolausta, kun saa tietää oman munansa olevan pieni!" Mika ajatteli totaalisen nolaaantuneena. Seuraavaksi lääkäri mittasi Mikan kivekset, jotka olivat molemmat nelisen senttiä pitkät. Alarajoilla nekin kuulemma.

"Seuraavaksi esinahka!" lääkäri sanoi, ja otti jo Mikan hiukan kovettuneesta peniksesta kiinni. Lääkärin kosketus tuntui ihmeellisen hyvältä Mikalle ja Mika olikin jo alkanut nauttia tarkastuksesta. "On erittäin tärkeää varmistaa esinahkasi liikkuvuus, Mika, koska näin sitten varmistetaan ettei ongelmia tule kun tyttöystäväsi vaginaan työnnät penistäsi." lääkäri totesi Mikalle kun alkoi aluksi sivuttain venyttelemään Mikan esinahkaa samalla pikkutyönnöillä ja vedoilla liikutellen sitä edestakaisin. "Pikkuveijarisi alkaa näköjään heräillä, Mika. Se on ihan normaali juttu ja puolilla pojista näin käykin." lääköri totesi huomattuaan Mikan peniksen olevan puolierektiossa. Lääkäri vaihtoi esinahan liikuttelutyyliä ja alkoi tehdä ympyrämäisiä liikkeitä Mikan terskalle. Mikan penis pongahti täyteen erentioon pian ja puolet Mikan helakanpunaisesta terskasta oli paljaana. Nyt lääkäri otti ja aloitti perinteisellä tyylillä viemään Mikan,esinahkaa edestakaisin terskan ylitse ja takaisin. Mika tunsi jo vähän laukeamisen tunnetta ja toivoi ettei todellakan laukeisi. Hetken päästä lääkäri lopetti ja Mika helpottui, ettei lauennut. Lääkäri otti taas mittanauhan ja asetti sen Mikan karvattoman munan tyveen ja mittasi Mikan peniksen erektiossa. "13cm. Erektiossakin pieni, 2cm keskiarvosta alas. Älä huoli kuitenkaan, kyllä tälläkin naisen tyydyttää. Mitataanpa seuravaksi ympärysmitta. 10,4cm. Ohuehko, mutta riittää juuri ja juuri." Mika tunsi totaalista nöyryytystä, kun hänet todettiin virallisesti pienimunaiseksi. Tämä kuitenkin samalla kiihotti Mikaa.

Seuraavaksi lääkäri sanoi tarkastavansa Mikan peniksen. Lääkäri otti Mikan kivikovan kyrvän tyvestä kiinni painellen sitä peukalon ja etusormen sormenpäillä. Lääkäri paineli Mikan kyrpää terskaan asti, ja tämän jälkeen lääkäri ilmoitti terskan olevan seuraava. Lääkäri paineli Mikan arkaa, paljasta terskaa peukalon, etusormen ja keskisormen sormenpäillä tunnustellen terskaa tarkasti. Paljaan terskan painelu sattui, ja Mika ähkäisikin kivusta, mutta lääkäri käski olemaan vaiti. Hetken päästä lääkäri lopetti terskan tutkimisen ja veti Mikan esinahan taakse, mutta sekunneissa Mikan esinahka rullautui taas terskan taakse.

"Pian ollaan jo valmiita!" lääkäri sanoi. "Otetaanpa nyt nämä bokserit kokonaan pois, ja menepä nojaaman tuohon tutkimuspöytään." lääkäri käski. Mika teki niin kuin käskettiin, mutta ihmetteli, mitä seuraavaksi tulisi. Mikan nojatessa tutkimuspöytään lääkäri otti liukastepullon ja tutkimushanskat. Mika tunsi lääkärin levittävänsä hänen pakaroitaan ja laittavan kylmää liukastetta Mikan peräaukkoon. "Nyt viimeistellään tämä tarkastus peräsuoli- ja eturauhastarkastuksella. Tämä saattaa tuntua oudolta, ja kiihottavalta." lääkäri sanoi. Mika sanoi "voi ei" hiljaa itsekseen samalla, kun lääkärin sormi työntyi hänen peräaukkoonsa. Laukeamisen tunne alkoi taas tulla takaisin ja Mikan pieni muna oli kovimmassa erektiossa koskaan. Lääkärin tunnustellessa peräaukkoa, Mika koitti pinnistellä ettei laukeaisi tässä, mutta lääkärin siirtyessä eturauhasen tarkastukseen, tämä osoittautui turhaksi. Mikasta tuntui niin kuin lääkärin sormi olisi hänen peniksensä sisällä, kun lääkäri tunnusteli Mikan eturauhasta. Laukeamisen tunne oli vahvimmillaan ja Mika sanoikin tulevansa näilä sekunneilla. Lääkäri otti toisen kätensä ja alkoi runkkaamaan Mikan munaa laitettuaan liukastetta siihen. Tämä tuntui niin taivaalliselta kuin voi Mikalle, ja Mika nautti koko hommasta täysillä. Kymmenen edestakaisin liikkeen jälkeen Mikan penis alkoi sätkiä voimakkaasti ja Mikan penis ruiskautti valkoista nestettä lattialle. Mikan tultua lääkäri otti sormen pois Mikan pyllystä ja laittoi Mikan bokserit Mikan päälle. Mikan muna oli jo taas löysänä, ja lääkäri unohti vetää esinahan taakse ennen kuin laittoi Mikalle bokserit. Mika puki loput vaatteet päälle ja jutteli vähän lääkärin kanssa. Mika sai lääkärintodistuksen ajokorttia varten. Lääkäri sanoi Mikalle, että ensi vuonna nähdään intin lääkärintarkastuksen merkeissä, mikä kiihotti Mikaa suuresti, että tähän pääsee uudestaan. Mikan lähdettyä lääkäri ajatteli, että tämä poika ei tätä pannut pahaksi ollekaan ja että on mukavaa että joku edes tykkää tästä. Kotiin kävellessä Mikan liukasteaineesta märkä, paljas terska hankkasi Mikan boksereihin kiihottaen Mikaa ja kotiin tultuaan Mika runkkasi ja laukesi ihan pian. Monesti tulevaisuudessa runkatessa hän mietti tätä tarkastusta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute