Koodi-puhelin
Jatkoa kaikki alkoi stringeistä
Petteri

Kaikki alkoi stringeistä
Vaimoni piika 11.03.2007


Stringit...

Meidän seksielämämme oli ollut pitkään hyvin tyydytettyä. Lapset oli tehty ja oli käyty sopivasti vieraissakin. Kerran vaimoni pyysi minua laittamaan yöksi varta vasten tätä varten ostamansa tiukat stringt jalkaani. Syynä moiseen, etten olisi koko aikaa pökkimässä. Kun en meinannut millään suostua, niin hän lupasi minulle stringyön kunniaksi pillua. Noh, kyllähän tuollaiseen mies lähtee mukaan. Elisa otti tiukat, keltaiset, läpinäkyvät stringit ja nosti ne vyötäröstäni ylös, stringin taka nauha levitti pyllyn poskiani ja stringien läpi kouri muniani, olin saada heti. Elisa runkkas ja tulin pöksyihini.

Aamulla melko hyvin (stringeissä) nukutun yön jälkeen tuli uusi vaatimus. Jos vietät tämän päivän ja seuraavan yön tissiliivit päällä, niin saat huomenna pillua. Noh, kyllähän tuollaiseen mies lähtee mukaan. Elisa valitsi keltaiset, läpikuultavat tissiliivit, ja kun sovitin niitä, käski mahalleni ja asettui istumaan pyllyni päälle, hakaset kiinni.

Siinä pyllyllä istuen Elisa runkkasi kulliani ja tulin taas strigeihin, spermat roiskin ähkien pöksyihini. Elisa otti spermaa sormiinsa ja työnsi sormet suuhuni, imin omaa spermaa Elisan sormista. Pian Elisa alkoi työntää spermaisia sormiaan anukseeni, kullini kovettu taas. Minua runkattiin anukseen ja työnsin pyllyllä vastaan, ääh. Eikä aikaakaan, kun Elisa oli lattanut dildon vyötärölleen ja alkoi pökkiä dildoa pilluuni, kehui että tältä se tuntuu kun pökitään. Ihahaa, sanoi Elisa ja ratsasti rodeota, kuvasi kännykällä panosessiota. ”Kyllä tytöt saa housuihinsa, kun näkevät nämä kuvat”, kehui Elisa.

Elisa ratsasti pillussani, viimein lopetti ja otti dildon pois. Jäin raukeena pylly pystyssä sänkyyn makaamaan, pillu hellänä panosta. Hetken kuluttua kuului rapinaa ja Elisa tuli Jeren, kultaise noutaja kanssa, ja ohjasi jeren kyrvän pilluuni,
Ääh. Minua vietiin, Jere pökki kuin kone, hetken kuluttua tunsin, kuinka Jeren
Penis laajeni pillussani, täytti minut kokonaan ja spermaa tuli, paljon.
Jere pökki, olin kullissa kiinni puolisen tuntia, ennan kuin Jere sai mulkkunsa minusta irti. Ja kun irtosi, spermaa tuli pillustani, munille, reisille ja sänkyyn.
Oli läpinussittu mutta raukea olo!

Elisa oli kuvannut panossessiota, minun kyljet ja reidet olivat naarmussa, Elisa oli saanut pari orgasmia katsellessaan, hänen pikkikset olivat aivan märät!

Seuraava yö oli edellistä tukalampi, pillu hellänä, mutta olihan kuitenkin ylevä päämäärä kiikarissa. Kuinka ollakaan vaatimukset laajenivat niin, että taas tuli uusia vaatimuksia ja pillu sai odottaa. Jere oppi, että ensin nuollaan Elisan pimppiä, jonka jälkeen nussitaan minua, halusin tai ei! Olin Jeren panopuu, ja kun seuraavana aamuna Mara tuli Elisan kutsumana kylään, olin Jeren palleissa kiinni. Elisa runkkas Maraa, ohjas Maran kyrvä suuhuni imutettavaksi ja kun Jere pääsi irti, Elisa ohjas Maran poika pilluuni.

Mara nussi minua kuin viimeistä päivää ja tuli jäkiliukkaille, ähkin onnesta.
Kun Mara ruiski spermansa pilluuni, sain dildon tulpaksi, Elisa kehui, että saisin kantaa luomuvellejä päivän pillussani! Katsotaan jos huora saadaan tiineeksi.

Ja hetkenkuluttua Elisa sai myös Maran kullia, Elisakin huusi, jalat Maran selässä sai munaa...

Nyt kun sain stingit jalkaan, on roolit vaihtuneet, Elisa, Jere ja Mara vonkaa koko ajan pilluani ja minun nussimiset on nussittu, olen jatkuvasti pökittävänä!
Elisan ystävättäret haluavat myös kokeilla dildoamista ja nyt olen naisten alla, en pällä, munaa tulee!

Olen käynyt Elisan kanssa perhelääkärillä, Elisan vaatimuksesta minut kuohittiin, kastruoitiin ja päälle päätteeksi Pertti, meidän perhe lääkäri, nussi minua paljaalla pilluun Elisa katsellessa ja spermasi minut. Kehui, että jälkitarkastukseen viikottain mukkutettavaksi ja määräsi minulle mieshormoneja vähentävää lääkettä.
Kehui, että poika pilluni on tarkastettava viikottain! Pertti ja hänen arvon kolleegansa nussivat minua, hoitsut hymyilevät minulle ja taputtelevat minua pyllylle. Pertin rouva lähetti Elisalle kiitos kirjeen, jossa hän sanoi arvostavansa Elisa työtä alistaa mies panopuuksi, kehui Pertin rauhoittuneen löydettyään sopivan, pantavan poika pilluni!:)

Kun töissä huomasivat, että minulla oli housun takamus spermassa ja stringit jalassa, alkoi uusi vonkaus ja nussimis kierre, jokaisen piti nussia minua ja ruiskia spermat poika pilluuni! Pikku joulu oli tilaisuus, jossa Elisa sai munaa, mutta minä tulin ylen määrisesti paljaalla panetetuksi, talletuksia tuli roimien poika pilluuni, koko joukkuellinen nussi minua,orkesteri mukaan lukien.

Työajan jälkeen työpaikan saunassa tai suihkussa, puutteessa olijat paneskelevat minua paljaalla, eikä se enää herätä ihmetystä, jos tuoksun spermalle, pyllystäni vuotaa spermaa tai kävelen vähän vaivalloiseti panosessioitten jälkeen.
Työtoverini, miespuoliset hymyilee minulle ja naiset ovat vähän kateellisia
vieraan kullin saannista ja ihmettelevät, miten Elisan temppu onnistuisi heidän
ikuisesti pillua vonkaaville miehille? Stringejä on alkanut ilmestymään myös muille miespuolisille kolleegoilleni ja koiria myös, Antti sai rouvaltaan pari pukkia lahjaksi, navetassa kuluu aika paremmin, kun pukki panee Anttia ja Antti antaa poika pilluaan isolle munalle, varma saanti! Nyt pukukopissa vuotaa myös muiden miespuolisten pyllyistä spermaa ja kuivaus naruilla on stringejä, liivivöitä ja tissiliiveja kuivumassa ylenmääräisistä spermoista. Miesten syrjähypyistä ei ole kuultu mitään viime aikoina! Miesten pukuhuoneeseen on myös tullut pikkuhousu suoja automaatti, ettei pantavien miesten tarvi kärsiä poika pillujensa vuodoista, stringit säilyvät pitempään siisteinä. Stringien kulutus on suuri, koska raavaat miehet repivät niitä innokkaasti! :) Naisväen keskuudessa vallitsee tyytyväisyys, kenen mies on pantavana, poika huorana ja kenen mies panee ja ketä, siinä suurimpia juttu aiheita!:)

Jatkoa tulossa.......

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute