Koodi-puhelin
Aamukiimassa yövuoron jälkeen
mopoilija mustikkamaalla

Tulin juuri kotiin ja halusin heti kirjoittaa ihanasta aamusta :o)

Sormet tuoksuu vielä miehiselle kullille, suussa ja nenässä tuntuu tuoreen sperman aromi. Vieläkin kulli kovettuu muistellessa tunnin takaista rietastelua.

Olin viime yön ollut töissä ja aamulla ajoin Kulosaaren siltaa mopollani itään päin. Mopon hiljaisessa vauhdissa kerkeää ihailemaan maisemia mukavasti. Katselin Mustikkamaan parkkipaikalle rannan toiselle puolelle ja huomasin siellä rannalla parkissa sinisen tilataksin. Väsyneeseen mieleen juolahti, olisiko sielä joku miehistä seuraa vailla?

Tänä kesänä on tullut muutamankin kerran käytyä Mustikkamaalla iltaisin ja viikonloppuaamuisin imuttelemassa ja saanut pari kertaa pannakin mättäällä kesäteatterin tuntumassa.

Ajoin Kulosaaren rampista Kulosaareen ja käännyin Mustikkamaalle. Sydämen lyönnit alkoi tutusti kiihtymään ja kädet hiukan tärisemään kiiman noustessa pitkin vartaloa.

Valuin meren rannan puoleiselle parkkipaikalle hiljaisella kaasulla. Huomasin tilataksissa kuskin istuvan takapenkillä. Jätin mopon parkkiin muutaman metrin päähän taksista. Sammutin koneen ja istuin mopon selässä samalla tiiraillen taksiin päin näkyisikö siellä liikettä. Kuski katsoi minun suuntaan, samalla nojautuen takaosan penkillä taaksepäin.

Nousin mopon selästä ja venyttelin hieman eteen ja taakse. Yritin tasata huohottavaa hengitystäni ja rauhoittaa vieläkin täriseviä käsiäni. Lähdin hiljalleen kävelemään metsän reunaa päin ja avasin leviksen nappeja. Kaivoin kullin esille ja aloin kusemaan. Tiedätte tunteen, kun kulli seisoo kovana, ei tahdo suihku helpolla alkaa. Minuutin pari yritettyäni sain kustua metsän reunassa. Kuivasin kullin nenäliinaan ja kuulin takana auton sivuoven aukeavan. Saatuani seisovan kullini takaisin housuun käännyin ympäri ja lähdin napittaen housujani kävelemään mopolleni. Katsoin taksin suuntaan, auton sivuovi oli auki ja kuski istui takapenkillä jalat haarallaan ja piti vasenta kättään jalkojen välissä. Aluksi se näytti viattomalta, mutta jäätyäni seisomaan moponi viereen, käsi alkoi liikkumaan nivusissa. Seisoin moponi vieressä samalla kurkkien hiljalleen liikkuvaa kättä. Odotin mitä tuleman oikein piti.. Mies varmaan rohkaistui minun jääneen katselemaan hänen suuntaansa ja vilautti kättään sivuun paljastaen puolikovan kalunsa, samalla hän nojasi hieman eteenpäin ja hymyili minulle.

Rohkaisin mieleni ja lähdin taksin suuntaan maleksimaan. Kuski otti puristavan otteen kalustaa ja runkkasi selvästi rohkeammin, esittäen kovenevaa seisokkiaan minulle. Kävelin taksin ovelle ja kysyin ääni hyvin käheänä, saako sua imeä? Tähän hän vastasi totta kai, tule laitetaan ovi kiinni. Hän sulki sivuoven ja laittoi sälekaihtimia kiinni molemmilta puolin, minun riisuessa kypärää ja takkiani.

Laskeuduin miehen eteen polville ja otin miehen kullin suuhuni. Ah tuota ihanaa tuoksua ja makua, nautin täysin aistein. Hellästi liikuttelin huulillani pitkin kullin vartta terskan juurelle ja livoin kielelläni herkkää terskan alaosaa. Mies huokaili ja nautti suuhoidostani, hän sanoi riisutaan vaatteet kokonaan pois. Ynähdin hänelle vastaukseksi ja aloin riisumaan kenkiä ja housujani samalla keskittyen kullista nauttimiseen. Saatuani housut itseltäni pois nousin ylös riisumaan paitaani, kuski kerrassaan hotkaisi seisovan kaluni suuhunsa alkaen ahnaan imemisen. Hän imi kulliani ahnaasti syljen valuessa pitkin kullini vartta ja pitkin poskeaan. Kulli luisti liukkaasti hänen käsittelyssä, otin hellästi hänen poskista kiinni ja hieroin karheaa partaa kaluani vasten. Voih! kun tuo tuntui kiihottavalta, syljestä liukas parta hyväili kaluani yhtälailla, kun tuo ahnas suu joka imi samalla kulliani.

Irrottauduin hänen imustaan ja laskeuduin takaisin hänen syliinsä. Otin tuon paksun sykkivän kullin uudestaan suuhuni, pienet käteni eivät riittäneet hänen kullinsa ympärille vaan jouduin kaksin käsin runkkaamaan häntä samalla kullin täyttäessä suutani. Mies nojasi taakse ottaen samalla paitansa pois samalla himokkaasti tuijottaen imemistäni. Tuntui ihan pyörryttävältä, kun paidan alta paljastui älyttömän runsas karvoitus. Koskaan en ole nähnyt uimahallissakaan moista karvoitusta kenenkään rintakehällä.

Siinä minä istuin polvillani kulli suussa ja kiimasta sekavana hyväilin hänen vatsan ja rintakehän karvoja. Koskaan en ole aikaisemmin kokenut tällaista kiimaa.

Imin miestä henki toreissani, välillä yökkien ja yskien. Hän sanoi kohta laukeavansa ja saisiko laueta suuhuni, ensimmäisen ruiskauksen haluaisi kasvoilleni. Muutaman hetken jälkeen hän otti kullinsa ulos suustani ja terskan suu avautui ja suihkautti vasempaan sieraimeeni spermaa ja seuraava ruiskahti oikeaan silmääni. Otin äkkiä tuon kalun uudelleen suuhuni ja imin loput lastit suuhuni ja nielin kaikki loput mitä kulli antoi minulle.

Kuski huohotti hikisenä ja tiputtautui auton lattialle, kaivoi housunsa taskusta paketin ja pyysi minua naimaan häntä. Hän avasi kertakäyttöliukkarin ja rasvasi anustaan ja sitten seisovaa kulliani. Sanoi haluavansa nuorta kullia naturellina, ettei kumia tarvita. Hän sanoi käyneensä testeissä kesäkuussa. Hänen liukkarista märkä, hierova käsi sai yli puhuttua minut. Kuski kävi selälleen auton lattialle ja minä nuorena miehenä hänen päälleen.

Voi perkele pojat, ette ikinä pysty tuntemaan miten irstasta oli tulla miehen karvaiseen anukseen ja laskeutua hänen rintakehänsä päälle nussimaan. Karvapeite tuntui mielettömän kiihottavalta omaa rintaa ja vatsaa vasten. Siinä minä nuorimies nussin karvaista miestä kullini toisen perseessä ja hyvää teki joka työnnöllä ja vedolla. Nussin häntä ihan eläimellisin, sanoisin luonnottomin liikkein. Jokainen työntö ja veto sai oman kroppani heittelehtimään ihan holtittomasti. Varmaan vartin pidäteltyäni jatkuvaa orgasmin tuloa laukesin miehen suoleen päästämällä suustani eläimellisiä karjahteluita. Kuskin suoli sykki ja kramppaili spermani täyttäessä sitä kuumilla suihkuillaan. Jäin makaamaan miehen päälle, kuin cooperin testin jälkeen, repo rankana, mutta niin onnellisena ;oP

Kuski halaili ja hieroi selkääni, minun ollessa vielä hänen sisällään. Suutelimme pitkään toisiamme, varmaan meni vielä vartti, ennen kuin irrottauduin tuosta karvaisesta perseestä.

Mietin onko tämä mun fetissi, naida karvaista miestä. Aiemmin en ole moista kokenut.

Kellahdin selälleni miehen viereen, kullini oli vieläkin puoli seisokissa. Jalkojeni väli oli ihanan herkkänä ja kuumottuneena.

Sanoin miehelle, että pitää varmaan mennä yövuoron jälkeen nukkumaa, nyt on sopivan raukeana...

Mies sanoi lukeneensa täältä koodi.netin tarinoista Mustikkamaasta, lupasin hänelle raapustaa tänne jutun yhteisestä aamustamme. Sovittiin, että tavataan taas täällä parkissa tai kesäteatterilla joku aamu uudelleen. Molemmat mietittiin, että on kiihottavampaan nähdä ennalta odottamatta, kuin sovitusti...

Kaikki ohi ajavat miehet aamuseisokkia vaan hoitamaan Mustikkamaalle :o)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute