Koodi-puhelin
Heterohierojalla I
Qaz

- Mikko, sua ei ookaan näkynyt pariin päivään!

Käännyn ympäri ja näen Laurin kävelevän kohti.

- On ollu vähän kiireitä, ei oo ehtiny pahemmin pubissa käydä, vastaan sillä viime viikko on tosiaan ollut täynnä kesätyötä ja urheilua.

- Semmosta se on, Lauri vastaa ja huomaan samalla että joku kävelee hänen perässään luokseni. Molemmat istuvat viereeni, Laurin kaveri on keskimittainen nuori mies, ehkä opiskelija samasta yliopistosta kuin minä ja Lauri.

- Miten kesäloman alku on sujunu? Lauri kysyy.

- Aika paljon on tullut treenattua salilla ja juostua ja nyt on vähän paikat kipeänä, vastaan Laurille.

- Ootko sitten alkanu harjotella juoksua ihan tosissas, vai pidätkö vaan kuntoo yllä?

- Kyl nyt on tullut aika paljon juostua ja kyl se tuntuu jaloissa, mut ei tästä vielä ihan maratonille lähdetä, vastaan ja virnistän Laurille joka on koittanut suostutella minua kaveriksi maratonille.

- Ootkos kokeillut hierontaa koskaan? Lauri kysyy

- No ei kyl oo, ei kai sitä tarvi jos ei yritä olla joku huippu-urheilija? Vastaan epäillen.

- Hieronta auttaa kyl lihaksia palautuun ja pystyisit harjotteleen enemmän niin voisit ehkä kokeilla joku kerta jotain puolimaratonia mun kanssa, Lauri vastaa hymyillen.

- Tylsää se on yksin juosta enkä oo vielä saanut ketään houkuteltua mukaan.

- Mut ei tämmösellä opiskelijalla oikeen oo varaa mihinkään hierojaan, hyvä kun ruoat saan ostettua… vastaan sillä ei tuo hieronta oikein tunnu minun jutulta.

Hätkähdän kun Laurin kaveri alkaa yhtäkkiä puhumaan, olin jo kokonaan unohtanut että hänkin oli istunut pöydän ääreen:

- Mä oon itse asiassa käynyt hierontakurssin et voisin kyl hieroa sua ihan halvallakin, ittellänikään ei oo mitenkään turhan paljon rahaa, Laurin kaveri sanoo ja huomaan nyt että hän näyttää kyllä kohtuullisen treenatulta, joten kai hänestä hierojaksikin voisi olla.

- Aivan tosiaan, tässä on siis Mikael, mun kaveri tuolta juoksuradoilta, tai ei Mikael enää oikeastaan harrasta juoksua kun sali ja työt mukamas vie kaiken sen ajan, Lauri selostaa ja vaikuttaa hieman nolostuneelta kun unohti kaverinsa kokonaan.

- No paljonko laskuttaisit?, kysyn puoliksi leikilläni.

- No jos vaikka kaks kymppiä tunti, olisko sopivasti sun opiskelijabudjetille?, Mikael kysyy ihan vakavalla naamalla.

Ei vaikuta kovin kalliilta, kun luulin että hieronta maksaa jonkun 50 € tunti.

- No kai se olis ihan sopivasti, mut en kyl tiiä tarvinko…

- Mut jos sulla on jo valmiiksi paikat kipeenä niin hieronta vois olla ihan tarpeen, joten voisin vaikka tulla huomenna teille, Mikael keskeyttää

Vähän ihmettelen Mikaelin innokkuutta, mutta kun kerran Laurikin sanoi et hieronta vois tehdä hyvää niin kai se sitten on ihan kokeilemisen arvosta.

- Kai se sitten on ok, olisko se huomenna sitten josku kahdentoista jälkeen?

- Joo, se on oikein hyvä, Mikael vastaa ja väläyttää minulle pienen hymyn.

Vietämme vielä hetken poikien kanssa iltaa, mutta pian Mikael lähtee kotiin, ja hieman myöhemmin myös Lauri ja minä päätämme lähteä kohti omia kotejamme.

---------------------------------

Seuraavana päivänä Mikael tulee soittamaan ovikelloa ja pyydän hänet sisälle.

- En sitten tiedä mitään hieronnasta, että käykö sohva vai onko sänky parempi?, kysyn Mikaelilta kun kiipeämme portaita ylös.

- Sänky on ehkä parempi, ja voitais vaikka tällä ekalla kerralla aloittaa tollasella kokovartalohieronnalla et voit ottaa kaikki muut paitsi kalsarit pois, Mikael vastaa. Hetken aikaa minusta tuntui että Mikael tuijotti minua hieman pitkään kiivetessään portaita takanani, mutta en kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota.

Riisuuduin siis ja jätin vain löysät shortsit jalkaani ja menin makaamaan sängylleni, ja Mikael tuli polvilteen vierelleni ja otti käsiinsä hierontaöljyä.

- Aloitan täältä niskasta ja etenen sitten alaspäin selkään ja otetaan lopuksi sitten noi jalat.

Mikael aloitti rauhallisilla liikkeillä niskasta ja selästä ja tunsin kuinka solmut öljytyissä lihaksissani alkoivat purkautua. Puhelimme niitä näitä, Mikael kyseli kesätyöstäni ja kodistani ja kesälomasta ja kaikenlaisesta. Olin jo varsin rentona kun Mikael sitten siirtyi jalkoihini ja minusta alkoi tuntua että oli hyvä idea ottaa hieronta Mikaelilta.

Mikael alkaa hieroa takareisiäni ja välillä hänen sormensa eksyvät hieman löysien shortsieni sisään, mutta ajattelen että hän koittaa vain saada koko lihaksen hierottua. Sitten yhtäkkiä hänen sormensa alkavat hieroa tilaa pallieni ja perseeni välissä ja säpsähdän rentoudestani.

- Mitä vittua sä teet, huudahdan Mikaelille.

- Hieron sua tietysti, hei. Mun täytyy saada kaikki lihakset hierottua, ja täällä on syviä lihaksia jotka rasittuu erityisesti juoksusta. Annat vaan mun koskea ja hoitaa hommani, keskity sä vaan rentoutumiseen. Näät sitten kun on valmista et tääkin on tarpeeseen.

- Okei, kuten sanoin niin en tiiä mitään hieronnasta…

- Joten annat vaan mun hoitaa homman. Makaat nyt vaan siinä mahaltas ja rentoudut ja otat kaiken irti.

En kyl ollu kuullu mistään lihaksista, mut ehkä Mikael tiesi kun se oli käyny sen kurssinki. Ainoa ongelma oli se et samalla kun Mikaelin sormet hiero mun haarojen välistä mun kyrpä alko paisuun. Ihmettelin kyl et mikä mua tilanteessa kiihotti, mut aattelin et siellä vaan on herkkä kohta ja kohta Mikael siirtyy alemmas jalkoihin. Ja kuitenkaan Mikael ei sitä huomaa kun makailen mahaltani joten ei asiasta sen enempää huolta.

- Käänny ympäri, Mikael kuitenkin sanoo vähän ajan päästä kun mun kyrpä ei oo vielä yhtään rentoutunut.

- E-ei, kun mä voin olla ihan tässä… sanon hieman hermostuneena kun en tiiä miten Mikael reagoisi mun stondikseen ja en sitä kyllä haluaisi näyttääkään, luulisi mua vielä homoksi tai joksikin.

- Hei, en mä voi hieroa kun puolia sun lihaksista jos oot kokoajan mahaltas, käännyt nyt vaan ympäri.

Kaipa minulla ei oikein ole vaihtoehtoja… Huokaisen mielessäni ja käännyn hitaasti ympäri ja koitan samalla peitellä munaani ettei Mikael huomaisi paisunutta etumustani.

- Oho, täällä onkin jo pikkuveikkakin herännyt, Mikael sanoo hieman turhan iloisella äänellä ja tunnen kuinka puna kohoaa poskilleni. Mikael ei kuitenkaan näytä välittävän sen enempää, vaan jatkaa hieromista etureisistäni ja huokaisen jo mielessäni helpotuksesta.

Mikaelin sormet hierovat etureittäni ja huomaan kuinka nekin ovat kipeytyneet juoksusta. Mikael siirtää shortsejani hieman ylemmäs jotta saa koko lihaksen hierottua. Alan jo sulkea silmäni kun mieleni valtaa järkytys! Mikaelin sormet ovat puristuneet munani ympärille!!!

Ponnahdan ylös ja alan taas väittää vastaan:

- Mitä vittua taas…

- Kuule ota nyt ihan rauhassa, mun pitää hieroa koko vartalo, kaikki lihakset ja tääkin on vaan yksi lihas. Luotat nyt vaan muhun, kävin kuitenkin sen kurssinkin et osaisin hieroo, luota muhun, tästä tulee paras hieronta jonka oot koskaan saanut. Muut ei tiedä kuinka annetaan ”Oikea” hieronta, ne vaan hieroo sun selkää ja luulee et asia on sillä selvä. Mee nyt vaan takasin selältes ja nauti hieronnasta.

Olen aivan shokissa, mutta kun ammattilainen käskee niin nöyrä suomalainen tottelee. Koitan silti vielä väittää vastaan, mutta Mikael vain liikuttelee munaani kädessään ja painaa minut hellästi takaisin selälteen.

-----------------------------

To be continued,

Palautetta kiitos ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute