Koodi-puhelin
Helpotusta aamuheijariin
Aamulenkkeilijä hesasta

Tuossa lueskelin koodi.netin tarinoita ja innostuin jakamaan myös oman kiihottavan kokemukseni toukokuiselta aamulenkiltä.

Olen käynyt Laaksossa ja Mustikkamaalla aamulla lenkkeilemässä ja kävelemässä ihan fiiliksen mukaan. Ja samalla toki katsomassa löytyisikö kiinnostavaa seuraa...

Suuntasin toukokuun helteisenä aamuna Mustikkamaalle, lumet olivat sulaneet ja luonto oli taas löytämässä vireen kesän tuloon. Jätin autoni tenniskentän viereen parkkipaikalle, siellä oli muutama muukin auto pysäköity. Mietin jo mielessäni olisiko joku muukin samoilla mielin liikkeellä? Kello oli vasta puoli kahdeksan. Kävelin parkkipaikalle joka laskeutuu taso kerrallaan merenrantaan.

Huomasin alimmalla parkki tasanteella punaisen transitin parkissa sähkömuuntamon vieressä. Heti palasi muutamat muistot mieleen, imutteluista tuon muuntamon suojissa. Lähestyin hiljaa alimmalle tasanteelle, metsän suunnasta. Jos vaikka pääsisin yllättämään jonkun itse asiasta :oP

Kurkin auton matkustamoon, jonka huomasin tyhjäksi. Lähdin kiertämään autoa, kun takaani huudahdettiin kauempaa "Mitä siellä autolla kyttäät!"

Säikähdin melko paljon. Huomasin nelikymppisen miehen seisovan metsässä ja napittavan sepalustaan, kävellen kohti minua. Ajattelin onko tämä auto varastettu, kun tänne on aamuisin hylätty varastettuja autoja. Muutakaan hätävaletta en saanut keksittyä. Meinasin että olet kyttäämässä mun autoa, mies sanoi. En minä autoa osaisi varastaa, sanoin totuuden mukaisesti. Aamukävelyllä tässä vaan kevät aamuna, sain jatkettua keskustelua.

Mies taisi huomata että katselin hänen jalkojen väliään , siellä selvästi pullotti seisova kalu. Olin tainnut keskeyttää aamu toimet... Mies kouraisi muutaman kerran sepalustaan, ihan kuin katsoen miten reagoisin tuohon eleeseen. Itselläni alkoi kalu nostamaan päätään verkkareissa, sen varmasti huomaa helposti, kun jätän alushousut pois näiltä aamulenkeiltä. Mies jatkoi puhelua aamun säästä, edelleen sepalus pullottaen...

Rohkaisin mieleni ja kysyin oletko seuraa etsimässä? Tähän mies meni hiukan sanattomaksi ja kysyi mistä tuo tuli mieleeni? Viittasin hymyilen hänen nivusiinsa ja sanoin että tuolla ainakin etsitään seuraa. Hän laittoi kätensä ensi kalunsa suojaksi ja sitten hieman puristellen sitä kysyi tekisikö mieli? Sanoin että sen takia lähdin tänne aamulenkille katsomaan onko saman henkisiä liikkeellä.

Mennäänkö tuonne metsän suojaan mies sanoi viitaten metsän suuntaan? Lähdimme metsän suojaan parikymmentä metriä. Mies kysyi mistä minä tykkään? Sanoin että imuttelut on ihan ok. Kaivoimme molemmat jo kalujamme esille, ennen kuin sain minkäänlaista vastausta.

Lähestyimme toisiamme seisovat kalut käsissämme. Saapuessamme lähietäisyydelle, halasimme molemmat toisiamme intohimoisesti suudellen. Miten ihanalta tuo tuntuikaan. Kullimme hieroivat toisiaan vasten ja vapaa kiimainen kähmintä pitkin selkää ja pakaroita. Mies notkahti polvilleen eteen ja suorastaan hamusi kyrpäni suuhunsa. Melkein teki mieli sanoa, että ota mies rauhallisesti. Hän kävi imemään, aivan kuin henki ja elämä olisi kiinni kullistani. Mies huomasi itse, että oli käynyt hieman kiimaisena. Sinun kullisi tuoksuu ja maistuu ihanalle, hän sanoi katsoen minua suoraan silmiin polvillaan edessäni. Tuo jo tuntui niin kiimaiselta, mies polvillaan edessäsi sanoo tuolla tavalla.

Mies lutkutti kulliani ja runkkasi ja puristeli kassejani. Kesti melko kauan, ennen kuin hän malttoi irtautua ja antaa minun siirtyä hänen kalulleen.

Polvistuin vuorostani hänen eteensä, imaisten komeasti seisovan kalun huulteni väliin. Aloitin hitaan ja nautiskelevan imuttamisen, itsekkäästi nauttien tuosta hänen miehuudestaan. Kulli tuoksui uskomattoman hyvälle ja tuo ihanan iso terska vastasi kieleni kosketukseen ihanan sykkien. Vaihdoimme muutaman kerran imuttelu vuoroja, huomasin että molemmat halusimme nauttia tästä hetkestä mahdollisimman pitkään.

Mies oli polvillaan vuorostaan edessäni ja kysyi saako hän nyt ottaa lastini suuhunsa. Sanoin haluan laueta juuri hänen suuhunsa. Hän alkoi imemään kaluani määrätietoisen rytmikkäästi, tuo tapa miten hän puristi oikealla kädellään pussejani aivan kuin ei haluaisi sieltä yhtään spermaa liikkeelle tuntui käsittämättömän upealta. Aiemmin en ole hoksannutkaan haluta moista.

Viimein en kyennyt lainkaan vastustamaan laukeamistani, vaan annoin varoittamatta sperman sykkiä hänen suuhunsa. Halusin oikein katsoa jaksaako hän suoriutua tuosta tehtävästä. Mies nieli kaiken spermani, samalla ynisten kuin pieni vauva maitopullon kanssa.

Laukeamiseni jälkeen mies kysyi saisiko hän naida minua edestä päin jalkojeni väliin? Erikoinen pyyntö, mutta sanoin sen sopivan minulle. Hän otti pilottitakin taskusta liukuvoidetta ja rasvasi kalunsa huolella. Seisova kalu upposi jalkojeni väliin edestä, suutelimme hänen pannessa minua. Kovinkaan monta minuuttia ei mennyt, kuin mies ähisten laukesi jalkojeni väliin. Puristelin miehen pakaroita hänen lauetessa jalkojen väliini, hyvältä tuntui lämmin sperma jalkojen välissä.

Kuivailimme kalujamme paperiini, kiittelimme aamuhelpotuksesta. Ja lähdimme lauantaiaamun viettoon omille tahoillemme.

Kiitos sinulle vielä tuosta imuttelusta ja tervetuloa uudelleen. Jos itse vertaan Mustikkamaata ja Laaksoa, niin Mustikkamaalla on selvästi urheilullisempaa seuraa liikkeellä. Siellä on vaan viikonloppu aamuisin ja iltaisin menoa tarjoilla. Viikolla on meno kovin hiljaisempaa. Suosittelen kaikille Mustikkamaata vkonlopun aamuvirkuille ja iltaisin myös.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute